Νέα

Τέλος ο Παναγιώτης Ψωμιάδης από περιφερειάρχης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stamatis57
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 327
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Για την ΟΥΣΙΑ της υπόθεσης τίποτα????
Συμβουλεύτηκε τη νομική υπηρεσία του
Του είπαν έχεις τη διακριτκή ευχέρεια να διαγράψεις ή να μεταρρυθμίσεις το πρόστιμο
Μείωσε το πρόστιμο ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟ,ο οποίος πλέον δεν ζει φυσικά,ο οποίος είχε ήδη φαληρίσει,είχει κλείσει το μαγαζί του και δεν υπήρχε περίπτωση να πάρει το κράτος ούτε ένα ευρώ από αυτόν.....
(ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΗΤΑΝ 89.000 ΕΥΡΩ.....για παράβαση 1000 ευρώ!!!!!!!!!!!)

Έτσι είναι ρε φίλε!
Στην Ελλάδα δεν συγχωράται όποιος μειώνει πρόστιμα!

Αφού έφαγε 12 μήνες φυλακή ο Ψωμιάδης που μείωσε το πρόστιμο των 89.000€ για 1000€ παράβαση ,

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΧΑΡΙΣΕ 35.000.000€ φόρους ΣΕ ΚΑΡΧΑΡΙΑ τι πρέπει να πάθει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Υπαρχει παντως ενα θεματακι.
Ο Ψωμιαδης εκανε το παραπτωμα ως Νομαρχης.
Πλεον Νομαρχης δεν ειναι, εχει αλλο αξιωμα.
Πώς μπορει να εφαρμοσθει η ποινή της αργιας σε ένα ασχετο αξιωμα, που προβλεπεται με νεο νομο χωρις αναδρομικη ισχυ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Δεν γνωρίζω τι λένε οι νομικοί γι'αυτό αλλά η όλη συζήτηση μου θυμίζει Βουλγαράκη (νόμιμο και ηθικό). Δηλαδή αν καταδικαζόταν για φόνο θα παρέμενε περιφερειάρχης επειδή έκανε το αδίκημα όταν ήταν νομάρχης και θα διοικούσε μέσα από τη φυλακή;
Δεν ειναι το ιδιο. Εκει θα απαγγελλοταν απο το δικαστηριο και στερηση πολιτικων δικαιωματων.
Εδω μιλαμε για αδικημα σχετικο με την υπηρεσια. 

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Δε μιλάω για το τυπικό, για την ουσία μιλάω.

Ο τύπος και η ουσία κάπου πρέπει να συναντώνται...
Και πράγματι υπάρχουν αρκετά δικονομικά προβληματάκια στην υπόθεση...
Αναδρομικότητα νόμων, τελεσίδικο ή αμετάκλητο ποινικής απόφασης, διοικητική διαδικασία καθαίρεσης και πότε εφαρμόζεται, τα οποία δεν είναι απλές τυπικούρες.
Ο ίδιος πάντως δήλωσε ότι αν καθαιρεθεί σύμφωνα με το νόμο, θα φύγει, αδειάζοντας την προκλητικότατη τρέμη...
Και παρόλο που ουδόλως με ενδιαφέρει η τύχη του και συμφωνώ ότι η μια παρανομία δεν νομιμοποιεί την άλλη, αν τόσα χρόνια ο μόνος που πιάσαμε ήταν ο ψωμιάδης και αυτον για € 1000 και σε περίπτωση που έχει κάτι από συμπόνοια, τότε είμαστε συλλογικά για τον πούτσο...

Επισκέπτης
Αναδρομικότητα νόμων

Στην ελλάδα οι βασικές αρχές δικαίου δεν ισχύουν,οπότε οι δρόμοι έχουν και αναδρομική ισχύ.

Υπενθυμίζω:
Στην περίπτωση της καταδίκης των απριλιανών:
Καταδικάστηκαν ότι ανέτρεψαν το δημοκρατικό πολίτευμα το 1967 ,
κατά παράβαση νόμου που ψηφίστηκε το ... 1974 !!!!!!

Δεν ήταν όμως η μοναδική περίπτωση παράβασης βασικών αρχών δικαίου,
από αυτές που ισχύουν στον πολιτισμένο κόσμο,
αλλά στην ελλάδα τις έχουμε γραμμένες στα @@ μας.
Στους Απριλιανούς , είχε χορηγηθεί αμνηστεία.

Στις βασικές αρχές δικαίου , οι βλάκες οι ξένοι,
λένε ότι αμνηστία που χορηγείται, ουδέποτε ανακαλείται.

Ε ... των απριλιανών , ανακαλέστηκε ...

Από τον ίδιο ηγέτη που τους χορηγήθηκε ...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Στην ελλάδα οι βασικές αρχές δικαίου δεν ισχύουν,οπότε οι δρόμοι έχουν και αναδρομική ισχύ.

Υπενθυμίζω:
Στην περίπτωση της καταδίκης των απριλιανών:
Καταδικάστηκαν ότι ανέτρεψαν το δημοκρατικό πολίτευμα το 1967 ,
κατά παράβαση νόμου που ψηφίστηκε το ... 1974 !!!!!!

Δεν ήταν όμως η μοναδική περίπτωση παράβασης βασικών αρχών δικαίου,
από αυτές που ισχύουν στον πολιτισμένο κόσμο,
αλλά στην ελλάδα τις έχουμε γραμμένες στα @@ μας.
Στους Απριλιανούς , είχε χορηγηθεί αμνηστεία.

Στις βασικές αρχές δικαίου , οι βλάκες οι ξένοι,
λένε ότι αμνηστία που χορηγείται, ουδέποτε ανακαλείται.

Ε ... των απριλιανών , ανακαλέστηκε ...

Από τον ίδιο ηγέτη που τους χορηγήθηκε ...

Έχω την εντύπωση ότι (κατα)δικάστηκαν για εσχάτη προδοσία κτλ που μια χαρά προβλεπόταν στον ποινικό κώδικα που ίσχυε το 1967...
Για αμνηστεία δεν έχω ακούσει κάτι σχετικό.

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ο Ψωμιαδης ειναι ΑΘΩΟΣ και γαμιεται η μανα του δικαστη που τον καταδικασε!

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Έχω την εντύπωση ότι (κατα)δικάστηκαν για εσχάτη προδοσία κτλ που μια χαρά προβλεπόταν στον ποινικό κώδικα που ίσχυε το 1967...

ηταν πατριωτες οταν πολεμαγαν τους εαμοβουλγαρους και τους γερμανους? ποιοι τους κρινουν ως προδοτες αυτοι που ελεγαν οτι η κυπρος ειναι μακρια και δεν εκαναν τιποτα στον αττιλα 2?

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Δε μιλάω για το τυπικό, για την ουσία μιλάω.

εγω θα μιλησω και για ουσια και για τυπικο...να πεσει η κυβερνηση διοτι οι ταμιες του πασοκ παραδεχτηκαν οτι ο τσουκατος τους πηγε λεφτα απο ζημενς και οι ταμιες ειναι ακομα εργαζομενοι του πασοκ....ποτε ενα εκνομο κομμα νομιμοποιειται να κυβερνα?

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Καταδικάστηκαν σε θάνατο (τρεις πρωταίτιοι μόνο) και δόθηκε χάρη. Μάλλον αυτό εννοεί

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
μαυρη μερα για την πατριδα μας και τον γιωργο αυτια..

ας ελπισουμε να καταλαβουν το λαθος τους και να επαναφερουν στην θεση του αυτον τον τιτανα της μακεδονιας μας..

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
πωωω απιστευτα βαρετα ειναι τα πολιτικα θεματα
παντα καταληγουν σε μαχη Αριστερων - Δεξιων

σταμαητστε να μαλωνετε βρε , ολοι χωραμε στο δημοσιο
Μαζι θα τα φαμε  :rockon:

Αληθεια
οι Συνοροφυλακες γιναν μπατσοι , οι αγροφυλακες που ειναι ?  :think:
προχθες μια κατσικα μου μασουληξε κατι μωλοχες που ειχα .. θελα να κανω αναφορα
εχετε δει κανεναν η κι αυτοι μπατσοι γινανε ?

Αν εγιναν κι αυτοι εχω και γω επλιδες , ως πουτανοφυλακας το τελευταιο 6 μηνο  :cheesy:

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟ

από ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ » 09 Απρ. 2011, 10:41

Σήμερα στις 10.36 κτύπησε το τηλέφωνό μου και ήταν ο κ. Πέτρος Τατσόπουλος. Ο κ. Τατσόπουλος με διαβεβαίωσε ότι είχε απαντήσει ευθύς αμέσως στο e-mail μου την ίδια κιόλας ημέρα. Δέχομαι την εξήγησι του ως αληθή, διότι στα χιλιάδες e-mails που λαμβάνω καθημερινώς, δεν μπορώ να αποκλείσω την πιθανότητα να διέλαθε της προσοχής των συνεργατών μου. Δεν με είχε πάρει τηλ έως σήμερα, αλλά επειδή άκουσε την αναφορά μου στις εκπομπές μου, για το ότι δεν μου απήντησε, αποφάσισε να μου τηλεφωνήση.

Επί της ουσίας τώρα, ο κ. Τατσόπουλος δήλωσε ότι ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ να έρθη είτε στο B/S, είτε στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ, αλλά ούτε και να πάω εγώ στον ΣΚΑΪ. Ο λόγος είναι διότι δεν θέλει να φαίνεται ότι κάνουμε μία τηλεμαχία, ο ένας στην έδρα του άλλου. Δήλωσε όμως ότι ΔΕΧΕΤΑΙ να πάμε σε οποιοδήποτε άλλο πανελλήνιο μέσο, όπου σε εκπομπή ενός τρίτου προσώπου, θα παρουσιάσουμε καθένας μας τα επιχειρήματά του για το 1821. Κατά συνέπεια είμαι ήδη στην αναζήτησι αυτού του δημοσιογράφου, που είτε στην τηλεόρασι, είτε στο ραδιόφωνο θα μπορούσε να μας φιλοξενήση, ώστε να ακούσουν και οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι τα εκατέρωθεν επιχειρήματα.

Σε κάθε περίπτωσι θα σας κρατώ ενημέρους συνεχώς για τις εξελίξεις.

Άδωνις Α. Γεωργιάδης

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
ηταν πατριωτες οταν πολεμαγαν τους εαμοβουλγαρους και τους γερμανους? ποιοι τους κρινουν ως προδοτες αυτοι που ελεγαν οτι η κυπρος ειναι μακρια και δεν εκαναν τιποτα στον αττιλα 2?

Κατέλυσαν το σύνταγμα και το πολίτευμα στο οποίο είχαν ορκιστεί πίστη και υποταγή...
Αυτό είναι εσχάτη προδοσία.
Στον Αττίλα 2 δεν ξέρω κατά πόσο θα ήταν στρατιωτικά εφικτό να στείλουμε ενισχύσεις στην κύπρο...Το στρατευμα ήταν σε κακή κατάσταση και τη συγκεκριμένη στιγμή δεν μας έπαιρνε για γενικευμένο πόλεμο. Το ζήτημα ήταν να μην είχαμε πάρει τη μεραρχία. Και τη μεραρχία την απέσυραν οι χουνταίοι με γελοίες δικαιολογίες.

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Το Αθηνοκεντρικό κατεστημένο και ότι ο ΜΠΑΟΚ δεν παίρνει πρωτάθλημα φταίει.Αλλά για να τον ψηφίζουν,ενώ έχει γίνει της πουτάνας με την πάρτη του και τους κουμπάρους, φαντάσου τι μυαλό έχουν...μπουγάτσα με αυγολέμονο.
χαθηκε ενας μαλακας..........κουραγιο συντροφοι καποιος αλλος θα παρει την θεση του .

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Ο τύπος και η ουσία κάπου πρέπει να συναντώνται...
Και πράγματι υπάρχουν αρκετά δικονομικά προβληματάκια στην υπόθεση...
Αναδρομικότητα νόμων, τελεσίδικο ή αμετάκλητο ποινικής απόφασης, διοικητική διαδικασία καθαίρεσης και πότε εφαρμόζεται, τα οποία δεν είναι απλές τυπικούρες.
Ο ίδιος πάντως δήλωσε ότι αν καθαιρεθεί σύμφωνα με το νόμο, θα φύγει, αδειάζοντας την προκλητικότατη τρέμη...
Και παρόλο που ουδόλως με ενδιαφέρει η τύχη του και συμφωνώ ότι η μια παρανομία δεν νομιμοποιεί την άλλη, αν τόσα χρόνια ο μόνος που πιάσαμε ήταν ο ψωμιάδης και αυτον για € 1000 και σε περίπτωση που έχει κάτι από συμπόνοια, τότε είμαστε συλλογικά για τον πούτσο...
ηταν 89.000  και της εκανε 1000...

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Κατέλυσαν το σύνταγμα και το πολίτευμα στο οποίο είχαν ορκιστεί πίστη και υποταγή...
Αυτό είναι εσχάτη προδοσία.
Στον Αττίλα 2 δεν ξέρω κατά πόσο θα ήταν στρατιωτικά εφικτό να στείλουμε ενισχύσεις στην κύπρο...Το στρατευμα ήταν σε κακή κατάσταση και τη συγκεκριμένη στιγμή δεν μας έπαιρνε για γενικευμένο πόλεμο. Το ζήτημα ήταν να μην είχαμε πάρει τη μεραρχία. Και τη μεραρχία την απέσυραν οι χουνταίοι με γελοίες δικαιολογίες.
Οι εθνικιστες οφειλουν υπακοη στο εθνος και στα συμφεροντα αυτου και οχι στην δημοκρατια οταν αυτη αμφισβητειται σαν συστημα διακυβερνηση (στην μορφη εστω που εφαρμοζεται στην ελλαδα για καλυβονται τα σκανδαλα των πολιτικων) ιδιαιτερα απο τους κομμουνιστες...

Η τουρκια εκανε αποβαση με 6 πλοια και ο γερο καραμανλης κατα την διαρκεια του αττιλα 2 μπορουσε να στειλει τα ελληνικα υποβρηχια για να σταματησουν την αποβαση...

Την αφορμη για την αποβαση την εδωσε ο Μακαριος οταν καλουσε τις εγγυητριες δυναμεις (δηλαδη την τουρκια) να ανατρεψουν τον σαμψων... καταλαβαινεις τι λεω? καλεις σε ενα ελληνικο εμφυλιο τους εχθρους τους εθνους για να προστατεψουν απο ελληνες?

Ακομα και οι ελαχιστες δυναμεις που ειχαμε θα ηταν αρκετες εαν δεν υπηρχε το τουρκικο ναυτικο ως προγεφυρωμα...που αυτες οι δυναμεις κανανε ζημια σε τουρκους...

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Προφανώς κάποιοι εδώ πέρα δεν έχουν ιδέα τι σημαίνει παράβαση καθήκοντος. Το ότι ο ίδιος ο Ζορό δεν τσέπωσε τίποτα (ή έτσι ισχυρίζεται τουλάχιστον) δεν τον κάνει αθώο από τη στιγμή που εξαιτίας των πράξεων του ζημιώθηκε το κράτος.

θα βαλω εγω τα 89000ευρω που εχασε το κρατος απο την λαθος ενεργεια του ψωμιαδη εαν εσυ μας δωσεις τις μιζες του Ακη, ρε υποκριτη...

Παραβαση καθηκοντος ειναι οταν ενα κομμα τα πιανει απο την ζημενς

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
ηταν 89.000  και της εκανε 1000...

Για την ακρίβεια σε € 5.000.

Προφανώς κάποιοι εδώ πέρα δεν έχουν ιδέα τι σημαίνει παράβαση καθήκοντος. Το ότι ο ίδιος ο Ζορό δεν τσέπωσε τίποτα (ή έτσι ισχυρίζεται τουλάχιστον) δεν τον κάνει αθώο από τη στιγμή που εξαιτίας των πράξεων του ζημιώθηκε το κράτος.

Προφανώς για να αποφανθούν δύο δικαστήρια, υπήρξε παράβαση καθήκοντος και μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι και οι δυο συνθέσεις ήταν "πιασμένες".
Αν είναι να ακολουθήσουν και άλλοι για παραβάσεις καθήκοντος και απιστίας που ζημίωσαν το κράτος, τότε καλώς καταδικάσθηκε.
Αν όμως μείνει ο μόνος δημόσιος λειτουργός που τιμωρήθηκε και μάλιστα για μια ήσσονος σημασίας παράβαση, τότε απλά έχουμε κάνει μια τρύπα στο νερό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom