Νέα

Τελωνιακοί-απεργία αίσχος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ekfrastikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 237
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
εγω τυπε εκτελωνιζω κανονικα την πρεζα..
οι ΜΑΡΙΟΙ μονο κλαψομουνιαζουν νυχθημερον..

Το ξερω τυπε μου.... ολο κλαψομουνιαση επειδη ο χοντροκωλης βαριεται να κουνισει τα ξερα του φωναζει για την βενζινα......

Στην τελικη ας βρουν λυση μονοι τους! Μην μας τα πρηζουν.

OP
OP
E

ekfrastikos

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Σε χαλαει που δεν θα εκτελωνισεις τα κιβωτια και δεν θα βαλεις βενζινα?  :grin:
Kαλα κανουν.... ετσι να σφιξει λιγακι το κωλαρακι σας!  :birdman:
ναι αλλα οταν εκλειναν τους δρομους οι αγροτες φωναζατε τωρα το παιζεις μαγκας.επιδει αρκετε χρονια τους εφαγα στην μαπα τους ξεφτιλες και τους ξερω καλα και εκαναν αρκετες μαλακιες(και σε μενα αλλα και στο κρατος)  τωρα ασ κανουν οσες μερες θελουν απεργια.βρηκα αλλο τροπο να βγαζω λεφτα στα αρχ___ μου.τους εχω χεσμ_____ :birdman:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
ναι αλλα οταν εκλειναν τους δρομους οι αγροτες φωναζατε τωρα το παιζεις μαγκας.επιδει αρκετε χρονια τους εφαγα στην μαπα τους ξεφτιλες και τους ξερω καλα και εκαναν αρκετες μαλακιες(και σε μενα αλλα και στο κρατος)  τωρα ασ κανουν οσες μερες θελουν απεργια.βρηκα αλλο τροπο να βγαζω λεφτα στα αρχ___ μου.τους εχω χεσμ_____ :birdman:

Ουτε για τους αγροτες ουτε για τους τελωνιακους ουτε για κανεναν δεν φωναξα... Στα @@ ολοι..... Οταν εχεις ακρες κανεις ανετα την δουλεια σου στο ελλαδισταν μαγκα.

Αν παλι δεν εχεις ακρες χαλαρωσε και απολαυσε το διοτι δεν μπορεις να το αποφυγεις.....
ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ............ ικανοποιηθηκες?

OP
OP
E

ekfrastikos

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ουτε για τους αγροτες ουτε για τους τελωνιακους ουτε για κανεναν δεν φωναξα... Στα @@ ολοι..... Οταν εχεις ακρες κανεις ανετα την δουλεια σου στο ελλαδισταν μαγκα.

Αν παλι δεν εχεις ακρες χαλαρωσε και απολαυσε το διοτι δεν μπορεις να το αποφυγεις.....
ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ............ ικανοποιηθηκες?
εγω απλα επιδει ξερω τη μαλακες ειναι και κανουν μεγαλη ζημια σε επιχειρησης ειμαι εναντιων τους.προκαλουν μεγαλυτερο κακο απο τους αγροτες και κανεις δεν λεει τιποτα

Επισκέπτης
εγω απλα επιδει ξερω τη μαλακες ειναι και κανουν μεγαλη ζημια σε επιχειρησης ειμαι εναντιων τους.προκαλουν μεγαλυτερο κακο απο τους αγροτες και κανεις δεν λεει τιποτα
ελεος ρε..
μας επεισες..
γαμιουνται οι πουσταραδες..
μην ξαναγραψεις γιατι εχουμε παθει καταρρακτη με την γραμματικη σου..

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.357
Πόντοι
786
Πολλές ανοησίες γράφονται.
1. Οι τελωνειακοί πληρώνονται καλά (2.000 - 4.000).
2. Μακάρι και άλλοι εργαζόμενοι να έπαιρναν αυτά τα χρήματα.
3. Οι εργαζόμενοι έχουν δικαίωμα να απεργούν για να υπερασπιστούν τις αποδοχές τους.
4. Προφανώς θα προτιμούσαν να τα έπαιρναν σε μισθό και όχι σε επίδομα.
5. Άλλοι πχ καθηγητές ΤΕΙ/ΑΕΙ απεργούν και πληρώνονται διότι η εργασία τους δεν συνίσταται μόνο στην διδασκαλία αλλά και στην σκέψη (αιδώς Αργείοι). Σαν όλοι οι άλλοι να ενεργούν μηχανικά.
6. Γιατί υπάρχουν αγρότες που παίρνουν 70.000 τον χρόνο επιδοτήσεις;
7. Οι τελωνειακοί έχουν συνδικαλιστική ηγεσία ΝΔ. Οι εφοριακοί ΠΑΣΟΚ. Οι εφοριακοί γιατί δεν κάνουν απεργία; Ο Γρίβας πρόεδρος ΠΟΕ - ΔΟΥ τώρα υποστηρίζει "τέσσερα πόδια καλό, δύο πόδια καλύτερο".
Ο ΑΔΕΚΑΣΤΟΣ ΕΛΕΓΚΤΗΣ  

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.357
Πόντοι
786
Α και κάτι ακόμη. Οι περισσότεροι εδώ μέσα (όπως και οι υπάλληλοι στις νομαρχίες/περιφέρειες/δήμους/και λοιπά ΝΠΔΔ) αν έκαναν την δουλειά των εφοριακών/τελωνειακών θα έβαζαν τα κλάμματα.

OP
OP
E

ekfrastikos

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Πολλές ανοησίες γράφονται.
1. Οι τελωνειακοί πληρώνονται καλά (2.000 - 4.000).
2. Μακάρι και άλλοι εργαζόμενοι να έπαιρναν αυτά τα χρήματα.
3. Οι εργαζόμενοι έχουν δικαίωμα να απεργούν για να υπερασπιστούν τις αποδοχές τους.
4. Προφανώς θα προτιμούσαν να τα έπαιρναν σε μισθό και όχι σε επίδομα.
5. Άλλοι πχ καθηγητές ΤΕΙ/ΑΕΙ απεργούν και πληρώνονται διότι η εργασία τους δεν συνίσταται μόνο στην διδασκαλία αλλά και στην σκέψη (αιδώς Αργείοι). Σαν όλοι οι άλλοι να ενεργούν μηχανικά.
6. Γιατί υπάρχουν αγρότες που παίρνουν 70.000 τον χρόνο επιδοτήσεις;
7. Οι τελωνειακοί έχουν συνδικαλιστική ηγεσία ΝΔ. Οι εφοριακοί ΠΑΣΟΚ. Οι εφοριακοί γιατί δεν κάνουν απεργία; Ο Γρίβας πρόεδρος ΠΟΕ - ΔΟΥ τώρα υποστηρίζει "τέσσερα πόδια καλό, δύο πόδια καλύτερο".
Ο ΑΔΕΚΑΣΤΟΣ ΕΛΕΓΚΤΗΣ  
1.τα νομιμα αυτα που κλεβουν?
2.σε δυσκολους καιρους να μην παιρνουν αυτα τα χρηματα.
        3.οι εργαζωμενοι αυτοι αν τους ειναι λιγα ας πανε αλλου. :2funny:
        4. προφανως προτιμαμε μειωση μισθων σε αυτους
        5.να καταργηθουν αυτα
        6.δεν ειναι πολυ αυτοι
        6.δεν μας ενδιαφερει η νδ και το πασοκ αυτοι τα εκαναν σκατα να πανε να γαμ....

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Α και κάτι ακόμη. Οι περισσότεροι εδώ μέσα (όπως και οι υπάλληλοι στις νομαρχίες/περιφέρειες/δήμους/και λοιπά ΝΠΔΔ) αν έκαναν την δουλειά των εφοριακών/τελωνειακών θα έβαζαν τα κλάμματα.

Έλα ρε τώρα.

Να εκδίδεις φορολογική ενημερότητα ή να καταχωρείς ΦΜΥ........

Ακόμη και να βγάζω έξοδα σε έλεγχο ξέρω. Ανοίγω το κλασέρ και αρχίζω να πετάω αποδείξεις.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.357
Πόντοι
786
Έλα ρε τώρα.

Να εκδίδεις φορολογική ενημερότητα ή να καταχωρείς ΦΜΥ........

Ακόμη και να βγάζω έξοδα σε έλεγχο ξέρω. Ανοίγω το κλασέρ και αρχίζω να πετάω αποδείξεις.
Κάνε εσύ τακτικό έλεγχο φορολογίας εισοδήματος σε γ΄ κατηγορίας.

josoua

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
απο τη μια ειναι να λες οτι δεν μπορει ο καθε μαλακας αγροτης, τελωνιακος κτλ να κληνει δρομους λιμανια κτλ
και απο την αλλη καλα κανει αφου εγω εσυ ο διπλα καθομαστε να μας γαμανε καθημερινα χωρις να τολμαμε οχι να κανουμε κατι αλλα ουτε και να πουμε τιποτα
αυξησεις στη δεη, αυξησεις στα επιτοκια τραπεζων, αυξησεις στη βενζινη, φορο σε οσους εχουν ενα σπιτι και θελουν απλα να το γραψουν στο παιδι τους ,περικοπες μισθων, υπερωριες που δεν πληρωνοντε, τελη κυκλοφοριας και διοδια κλεψιματικα και αλλα πολλα
οσο και να μου τη δινουν ολοι αυτοι οι αυθεραιτοι μαλακες που μου κλεινουν το δρομο τα λιμανια και δε ξερω και γω τι αλλο πολυ καλα κανουν γιατι εγω ο μαλακας οταν με γαμαει το κρατος και με κλεβει για να καλυψει τις δικες του τις πουστιες δεν κανω και δεν λεω τιποτα παρα μια ψηφο ριχνω καθε 4 χρονια που στη τελικη εχει τοση αξια οσο και μια τριχα απ ταρχιδια μου

Επισκέπτης
απο τη μια ειναι να λες οτι δεν μπορει ο καθε μαλακας αγροτης, τελωνιακος κτλ να κληνει δρομους λιμανια κτλ
και απο την αλλη καλα κανει αφου εγω εσυ ο διπλα καθομαστε να μας γαμανε καθημερινα χωρις να τολμαμε οχι να κανουμε κατι αλλα ουτε και να πουμε τιποτα
αυξησεις στη δεη, αυξησεις στα επιτοκια τραπεζων, αυξησεις στη βενζινη, φορο σε οσους εχουν ενα σπιτι και θελουν απλα να το γραψουν στο παιδι τους ,περικοπες μισθων, υπερωριες που δεν πληρωνοντε, τελη κυκλοφοριας και διοδια κλεψιματικα και αλλα πολλα
οσο και να μου τη δινουν ολοι αυτοι οι αυθεραιτοι μαλακες που μου κλεινουν το δρομο τα λιμανια και δε ξερω και γω τι αλλο πολυ καλα κανουν γιατι εγω ο μαλακας οταν με γαμαει το κρατος και με κλεβει για να καλυψει τις δικες του τις πουστιες δεν κανω και δεν λεω τιποτα παρα μια ψηφο ριχνω καθε 4 χρονια που στη τελικη εχει τοση αξια οσο και μια τριχα απ ταρχιδια μου
χωσεεεεεεεεεεεεεεε..
σταχτη & μπουρμπερη ολα..

OP
OP
E

ekfrastikos

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ολες οι δουλειες ρε μεγαλε εχουν και δυσκολιες.αλλα ουτε στο κρυο εισαι ουτε στη ζεστη και στης 13.00 κλεινετε. :huh:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Ο ΑΔΕΚΑΣΤΟΣ ΕΛΕΓΚΤΗΣ  

Δεν έχω γνωρίσει πολλούς ελεγκτές των ΔΕΚ, ΠΕΚ, ΔΟΥ που να μην θέλουν το "δωράκι" τους....

Για όσους γνωρίζουν ένας ελεγκτής των ΔΕΚ ή των ΠΕΚ δεν εργάζεται για τον μισθό του αλλά για το "δωράκι", άλλωστε αυτές οι θέσεις "αγοράζονται" οπότε....  

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Και αυτό παίζει.

Γιατί μπορεί να είναι μία ΕΠΕ με μηδαμινή δραστηριότητα ή μία ΑΕ με αποθήκες, υποκαταστήματα, δραστηριότητες στο εξωτερικό κλπ.
Σε αυτές όμως κάθε πότε γίνεται έλεγχος;;

(και δεν θέλω να αναφερθώ ονομαστικά σε κάποια τέτοια).

Επισκέπτης
μία ΑΕ με αποθήκες, υποκαταστήματα, δραστηριότητες στο εξωτερικό κλπ.
Σε αυτές όμως κάθε πότε γίνεται έλεγχος;;

(και δεν θέλω να αναφερθώ ονομαστικά σε κάποια τέτοια).
αααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
στο κλεισιμο 10ετιας..
να γραψω ταριφα???

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

Οι εκθέσεις φορολογικού ελέγχου είναι προσυμφωνημένες σε αρκετές περιπτώσεις.

Ο επιχειρηματίας θα σου πει "αδέκαστε ελεγκτή" βγάλε λογιστικές διαφορές από τα ΙΧ, τα τηλέφωνα, τα γεύματα εργασίας, και μέχρι του Χ ποσού, θα πάρει το δημόσιο κάποιους φόρους, θα πάρει και ο ελεγκτής, ο επόπτης του και ο προϊστάμενος και όλοι ευχαριστημένοι.

Πάντως αναγνωρίζω πως οι περαιώσεις σας έχουν κόψει τη δουλεία.... :grin:

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.357
Πόντοι
786
13.30 για το κοινό. 14.30 για λογιστές/δικηγόρους.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom