ekfrastikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
μην το περνεις προσωπικα αλλα που αλλου γινετε αυτο?13.30 για το κοινό. 14.30 για λογιστές/δικηγόρους.
μην το περνεις προσωπικα αλλα που αλλου γινετε αυτο?13.30 για το κοινό. 14.30 για λογιστές/δικηγόρους.
εχεις δικιο σε αυτο μπουρδελο ειναι εκει αλλα και εσεις ρε παιδι μου το παρακανετε ετυχε να ειμαι μεσα 12και 56 ωρα ολοι οι εφοριακοι φωναζαν κλεισε κλεισε την πορτα φτανει ποια.ελεοςΤράβα στον δήμο/νομαρχία/περιφέρεια και αν εξυπηρετηθείς μετά την μία πες μου. Βέβαια η εφορία θα έπρεπε να λειτουργεί ως τις 17.00. Βέβαια θα έπρεπε να μην χρειάζεται ο φορολογούμενος να πάει 3 - 10 φορές τον χρόνο (1η τέλη, 2η δήλωση εισοδήματος, 3η διόρθωση ΕΤΑΚ, 4η φοιτητικό επίδομα, 5η ενημερότητα, 6η παράβολο, 7η ρύθμιση, 8η περαίωση, 9 δόση ρύθμισης - περαίωσης, 10η περαίωση ΦΜΑΠ κλπ).
in vino veritaspezoporos, προσπέρασες κάποια σχόλια για τους ελεγκτές και τους τακτικούς φορολογικούς ελέγχους....
δηλαδη?in vino veritas
σωστοςαπό το κρασί μαθαίνεις την αλήθεια (vino = οίνος, veritas πρβ βέρος). Πίνω μια παουλάνερ και παραδέχομαι ότι υπάρχει αλήθεια στο ότι υπάρχει διαφθορά και δεν γίνονται αρκετοί έλεγχοι και το σύστημα δεν αμοίβει τους εργαζόμενους...
μαστορα να πω την ταριφα για κλεισιμο 10ετιας σε αε???Αυτό μου έχει τύχει και σε τράπεζα.
Για να μην πως πολύ περισσότερες φορές σε τράπεζα.
Άμα είναι η ΔΟΥ κυριλέ είναι πιό χαλαρά τα πράγματα.
Βέβαια το Ταμείο πάντα φωνάζει.
για πες..μαστορα να πω την ταριφα για κλεισιμο 10ετιας σε αε???
τι σε κοφτει εσενα ρε???για πες..
δεν το ξερες ?τι σε κοφτει εσενα ρε???
πληρωνουν φορους & οι ναοι???
Οι ναοί πουλούν στους κηροποιούς το απόκερο. Και καταχωρούν τα αθεώρητα στοιχεία που λαμβάνουν με αποτέλεσμα να βρίσκουν το μπελά τους οι προμηθευτές. Και πωλούν ψευδείς βεβαιώσεις δωρεών.τι σε κοφτει εσενα ρε???
πληρωνουν φορους & οι ναοι???
αν θελεις φιλε σβησε το ποστ σου. δεν υπαρχει λογος να τα βγαζουμε ολα στη φόρα..Οι ναοί πουλούν στους κηροποιούς το απόκερο. Και καταχωρούν τα αθεώρητα στοιχεία που λαμβάνουν με αποτέλεσμα να βρίσκουν το μπελά τους οι προμηθευτές. Και πωλούν ψευδείς βεβαιώσεις δωρεών.
καριολα καθαριστρια πολλα ξερεις..Οι ναοί πουλούν στους κηροποιούς το απόκερο. Και καταχωρούν τα αθεώρητα στοιχεία που λαμβάνουν με αποτέλεσμα να βρίσκουν το μπελά τους οι προμηθευτές. Και πωλούν ψευδείς βεβαιώσεις δωρεών.
ειναι το ευχαριστω που την αφηνω να μασουλάει το παγκαρι..καριολα καθαριστρια πολλα ξερεις..