barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.198
- Πόντοι
- 5.506
Μικρομλκ ασε τον λαλακη και κοιτα τι θα κανεις με τα υπαρξιακα σου
Καλώς το ορφανό του μπινέ.
Μικρομλκ ασε τον λαλακη και κοιτα τι θα κανεις με τα υπαρξιακα σου
προσεχε τι εύχεσαι βλάκα διότι τα υπαλληλάκια - παππούληδες πίνουν όλοι "βιάγρα"Ξεθυμάναν τα υπαλληλάκια
Κάντε ρεφενέ για να αγοράσετε δονητές από Κίνα,καλοφόρετοι να σας είναι
Καλώς το ορφανό του μπινέ.
Ρε μαλάκα Λάκη, εσύ είτε με δουλειά ή χωρίς ΔΕ μπορείς να ζήσεις αξιοπρεπώς, πάρτο χαμπάρι.
Καλά ο Τρομπαδούρος31 μετά απο 10χρόνια παύσης στο σάιτ θυμήθηκε να πει την μ@λακία του.
σοφή η μαλακία σου
κάθετη χρέωση σε προιόν που κοστιζει 1 - 2 ευρώ
Αυτός ο Τρομπαδούρος31 μετά απο 10χρονια απουσίας σε αυτό το προφίλ,θυμηθηκε να ξαναμπεί και να τρολλάρει. Ποιός ξέρει πόσα άλλα προφίλ έχει κάψει. Και η πλάκα είναι οτι σε κριτική του, το χειρογλύκανο που του έπαιξαν στο βουκουρέστι σε στουντιο, το παρουσίασε σαν γ@μήσι. Λες και δεν γνωρίζουμε τι παίζει εκεί.Τροβαδούρο!
Η κιθάρα που παίζεις είναι εξάχορδη ή δωδεκάχορδη;
Ρωτάω για να ξέρω τι ταστιέρα πρέπει να σου βάλω στον κώλο.
Παλιά του τέχνη κόσκινο.. τόσα προφίλ έχει κάψει και αλλάξει.Δεν βάζεις φωτογραφία τα λεφτά που έχεις πάνω σου όμως!
Θα γελάει όλο του μπου χρόνια και θα αναγκαστείς να κάψεις αυτό το προφίλ και να επανέλθεις με άλλο
Δεν βάζεις φωτογραφία τα λεφτά που έχεις πάνω σου όμως!
Θα γελάει όλο του μπου χρόνια και θα αναγκαστείς να κάψεις αυτό το προφίλ και να επανέλθεις με άλλο
ΟΠΩΣ ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΠΟΥ ΕΝΕΠΛΑΚΗΣΑΝ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΛΑΚΟΓΑΜΗΜΕΝΟΙ.
https://[URL unfurl="true"]www.little-linguist.co.uk/user/products/large/1642-Play-Euro-Coins-New.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
To ρολοι των 30k ακόμα περιμένουμε να μας βάλεις φωτογραφία.
Παλιά του τέχνη κόσκινο.. τόσα προφίλ έχει κάψει και αλλάξει.
Το 95% εδώ μέσα τον φτύνουν και αυτός νομίζει ότι βρέχει..
Έχει κλώνους το σάη;Καλά ο Τρομπαδούρος31 μετά απο 10χρόνια παύσης στο σάιτ θυμήθηκε να πει την μ@λακία του.
Τι ήταν η παραγγελία μαν;τελικα οντως ισχυει! για παραγγελια αξιας 6 ευρω απο κινα ζητησε το ελτα 15αρι...
δε το αποδεχθηκα...
φλας μηχανης... η παραγγελια δεν ειναι στο ονομα μου οποτε κλαην μαην! πως θα "με" βρουνΤι ήταν η παραγγελία μαν;
απλά ρώτησα,αν ήταν ογκώδες το πακέτο κτλφλας μηχανης... η παραγγελια δεν ειναι στο ονομα μου οποτε κλαην μαην! πως θα "με" βρουν