Νέα

Τελωνεία 2017. Ένα απέραντο ανοιχτό μπουρδέλο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 164
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
τι λες ρε μαλάκα ??? ο μεταφορέας το παραδίδει σε άριστη κατάσταση στις αποθήκες του τελωνείου .. αυτές ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΕΣ να το διατηρούν στις σωστές συνθήκες ώστε να μην αλλοιωθεί ηλίθιε
------
aston  μπερδεψε τα ταμπλετ με τα ΛΕΜΟΝΙΑ!!!!!---
ομως οταν καθε μερα εισαγονται 100,000 πραγματα, κατι θα παει στραβα και μετα αντε βγαλε ακρη!!!
--------
ξερω οτι σαν καταλανωτες μας περιοριζουν ΑΚΟΜΗ μια επιλογη, για να γλυτωσουμε χρηματα, η ΕΣΤΩ ΕΔΩ να ριξουν λιγο τις τιμες!!!
ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΕ ΠΗΔΑΝΕ!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ...
και οσο παει ο κλοιος θα στενευει!!!
--------
απο την αλλη ολοι μας ισως θα λεγαμε ΟΚ-
ΟΜΩΣ...
οταν βλεπεις στρατιες λαθρο να πουλανε οτι ΘΕΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ...
ΟΤΑΝ βλεπεις λαθραια τσιγαρα,ποτα...
οταν κυκλοφορει τοσο μαυρο χρημα λες...
"ρε π@@@@ρα τα 20 ευρω που γλυτωσα σε πειραξανε"...

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Προσωπικά θεωρώ πως το νέο μέτρο για έλεγχο θα ατονήσει με τον καιρό, όπως χιλιάδες νόμοι στην Ελλάδα.
-------
δεν καταλαβες ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΑΥΞΑΝΕΙ
ΤΑ ΕΣΟΔΑ...
ΚΑΙ ΣΕ αναγκαζει να πας στο τοπικο καταστημα της περιοχης σου....
πχ σε ενα μπουφαν πολυ καλο, αν γλυτωνες 80 ευρω...και τωρα μονο 15 δεν θα μπεις στην διαδικασια να το παρεις ΑΠΟ ΕΞΩ...ΑΠΛΟ

ΜΥΡΤΙΛΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2017
Κριτικές
10
Like
3.593
Πόντοι
746
αμερικη εχει το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΚΕΤΑΡΙΣΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!
δεν φευγει τιποτα χυμα!
ριχνεις το δεμα απο τον 3 οροφο που λενε κ δεν παθαινει τιποτα!            ΛΑΘΟΣ ΦΙΛΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΜΑΚΡΑΝ ΕΛΒΕΤΙΑ

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16
Προσωπικά θεωρώ πως το νέο μέτρο για έλεγχο θα ατονήσει με τον καιρό, όπως χιλιάδες νόμοι στην Ελλάδα.

δε θ'ατονησει, οταν σε βαζει να περιμενεις 15 μερες για ενα δεμα απο ΕΕ (τις 13 απο αυτες με το δεμα στο ελβελ) σε υποχρεωνει να ξεχασεις το νετ και να παιξεις μπαλα Ελλαδα που μαζευει φορους. Γιατι προφανως πλεον με ΦΠΑ Ελλαδα στο max ολοι ολο και κατι ψωνιζουν απ εξω, και μονο η διαφορα φπα σε αρκετα προιοντα ειναι υπολογισιμη πλεον. Ε,  Κλεφτης θα γινει ο Καρανικας, πως θα βγει ο μισθος αν δεν ανεβαινουν τα εσοδα απο ΦΠΑ? Με τα capital contols ειχε βρει την υγεια του.

Προβλημα με το να βαζει φορους στις Κινεζιες δεν εχω. Προβλημα εχω οταν μου στερει δικαιωματα για τα οποια χρυσοπληρωνω με τη καρτα μελους της ΕΕ (ελευθερη αγορα, ελευθερη διακινηση κλπ)

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
η διαφορα φιλε δεν ειναι στο φπα...
τι 23% τι 24% τι 19% στα 400 ευρω...
το κερδος σου ειναι το κερδος του μεταπωλητη..

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ετσι. Μια κλειδαριά δεξιάς πόρτας  στο αμάξι μου  Q5 2009 μου ζήταγαν στην καρεντα 320+ εργασία. EBAY γνήσια καινούργια από Γερμανία 160 περίπου+30 εργασία =190 κ καθάρισα!!

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16

δε ξερω τυπε. Εγω σεπτεμβρη αλλαξα λεβητες, καυστηρες, ηλιακα τα παντα ολα. Απο Ελλαδα μου ρχοταν 12 χιλιαρικα γεματα, τα πηρα απο Γερμανια με 9,400 delivered στην πορτα μου, και με upgrade στα ηλιακα που αν το παιρνα απο Ελλαδα ηθελα +1000. Τη διαφορα 1000 φορες να τη φαω στις πουτανες παρα να ταισω Καρανικες, αυτα last year.

Και μεταξυ μας αν ο www.skroutz.gr/s/3086975/Buderus-Logano-plus-GB125-35.html]Ελληνας μεταπωλητης[/url] θελει 50% κερδος πανω και απο την τιμη που ο Γερμανος πουλαει με κερδος, ας ερθει κι ο Ελληνας μεταπωλητης να μου παρει μια βαθεια πιπα

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
2,500 xiliarika  ειναι διαφορα μεγαλη, εγω ελεγα μια μικροποσα.
ομως σε αυτο που αναφερες σκεφτηκες ΤΙ ΕΓΓΥΗΣΗ θα εχεις αν κατι παει στραβα?
πχ αν σε γδαρουν μετα...
-------------

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16

η εγγυηση εντος ΕΕ ειναι δεδομενη, ουτε κιχ δε μπορει να κανει η αντιπροσωπεια. Τσεκαρισμενο με τη μαμα απο Γερμανια.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
η εγγυηση εντος ΕΕ ειναι δεδομενη, ουτε κιχ δε μπορει να κανει η αντιπροσωπεια. Τσεκαρισμενο με τη μαμα απο Γερμανια.
Μην σου τύχει εγώ λέω είτε εντός είτε εκτός χώρας!

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16
προβλημα εχεις μονο στο DOA που πρεπει να το στειλεις πισω στο καταστημα να το αντικαταστησουν. Και προφανως σε τετοια προιοντα το DOA ειναι δυσκολο. Με νορμαλ εγγυηση, σε οτι εχω παρει δεν υπαρχει κανενα θεμα. Ουτε η Oktabit που ναι ταληροφονιαδες δε μου εβγαλαν θεμα.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
προβλημα εχεις μονο στο DOA που πρεπει να το στειλεις πισω στο καταστημα να το αντικαταστησουν. Και προφανως σε τετοια προιοντα το DOA ειναι δυσκολο. Με νορμαλ εγγυηση, σε οτι εχω παρει δεν υπαρχει κανενα θεμα. Ουτε η Oktabit που ναι ταληροφονιαδες δε μου εβγαλαν θεμα.
Η oktabit υπάρχει ακόμα;;; Οι μαλακες μετά το 3μηνο μου έκοψαν την πρόσβαση κ δεν ξανά αγόρασα ΤΠΤ από αυτούς! Όταν ρωτησα πως θα δω τιμές ρε παιδιά μου απάντησαν να μας πάρετε τηλέφωνο!! Χαχαχα

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16
υπαρχουν ακομα τα κωλοζωα

:vomit:

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Ετσι. Μια κλειδαριά δεξιάς πόρτας  στο αμάξι μου  Q5 2009 μου ζήταγαν στην καρεντα 320+ εργασία. EBAY γνήσια καινούργια από Γερμανία 160 περίπου+30 εργασία =190 κ καθάρισα!!
--------
σε ενα σασμαν ομως???
το οποιο κερδος σου θα ηταν εστω και αφορολογητο να ερχονταν...απο το βαρος της συσκευασιας θα εβαζες κ απο την τσεπη...
στην κλειδαρια οκ..

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
---------
μη σου τυχει..
θα σε γδαρουν στην εργασια η σε καποιο ανταλακτικο αν χρειαστει...να το ξερεις...
------
ειδικα στα αμαξια παιζουν τρελα ΠΟΣΑ ΣΤΟ ΚΕΡΔΟΣ..

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
--------
σε ενα σασμαν ομως???
το οποιο κερδος σου θα ηταν εστω και αφορολογητο να ερχονταν...απο το βαρος της συσκευασιας θα εβαζες κ απο την τσεπη...
στην κλειδαρια οκ..
Φιλε σου ειπα το πήρα από Γερμανία εντός Ε.Ε δεν ξερβ εάν άξιζε να φέρω ένα σασμάν απεξω σε σχέση με εδώ είναι πολλοί παράγοντες! Έχω φέρει κ αλλά ανταλλακτικά απέξω όπως ένα blower για το κλιματιστικό έναν εγκέφαλο του clima μέχρι κ το κλιπ στο πόρτακι του ντεπόζιτου! Εδώ είναι απατεώνες ρε φίλε. Σε μερικά εάν θυμάμαι καλά έλεγε tax included.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.836
Πόντοι
11.585
Πριν ενα χρονο, κεφαλαρι μετεχειρο απο lancia delta απο γερμανια, ebay, ηρθε με dhl χρεωση 60€ μεταφορικα συσκευασμενο μεσα σε ξυλινο κασονι, 150€ φθηνοτερα απο οτι ζητουσαν οι παλιατσηδες εδω, και φαναρι εμπρος για το ιδιο αμαξι η acs ζητουσε 50€ αποστολη Αθηνα-θεσσαλονικη  :headbang::2funny:

stealthgas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
3
Like
496
Πόντοι
36
τα περισσότερα προιόντα που χρησιμοποιείς -  ειδικά τα βιομηχανικά - έρχονται κυριολεκτικά απο υξν άκρη του κόσμου (Ασία) με κοντεινερ πλοίων. Αυτό δεν σημαίνει οτι πρεπει να αλλοιωθούν. Οι σύγχρονες μεταφορές διασφαλίζουν τέλειες παραδόσεις ..... τα όποια προβλήματα οφείλονται σε σφάλματα αποθήκευσης εσωτερικης μεταφοράς και κακλης διαχείρησης των εσωτερικών φορέων - ταχυδρομεία - τελωνεια - ελληνικοι κρατικοι φορείς .... οπως ολο το ελληνικό δημόσιο και οι δημόσιοι υπάλληλοι ειναι ανεύθυνα αχρηστα χωρίς καμιά εμπειρία - αληθινά επικύνδυνα για το κάθε τι .... αν την εργασία τους αναλάμβανε ενας ιδιωτικός φορέας όπως τωρα συνέβη στα αεροδρόμια και στον ΟΣΕ η διαφορά φαίνεται ξεκάθαρα ..... οι βρωμοέλληνες ειναι απολυτα ανίκανοι σαν δημόσιο ... αλλά και ευρύτερα ειναι για τα μπαζα σε ότι κα΄νουν .... απο τους χειροτερους εργαζόμενους στον κόσμο ....

Επειδή η ελλας ειναι σε κρίση Αγοράζουμε μονο απο ελληνικά μαγαζιά
Ναι σε φόρους κ δασμούς στους βρωμοκινέζους
Μην ξαναπάρετε τπτ απο gearbest , alibaba κ τα λοιπά βρωμο κινεζικά sites

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Φιλε σου ειπα το πήρα από Γερμανία εντός Ε.Ε δεν ξερβ εάν άξιζε να φέρω ένα σασμάν απεξω σε σχέση με εδώ είναι πολλοί παράγοντες! Έχω φέρει κ αλλά ανταλλακτικά απέξω όπως ένα blower για το κλιματιστικό έναν εγκέφαλο του clima μέχρι κ το κλιπ στο πόρτακι του ντεπόζιτου! Εδώ είναι απατεώνες ρε φίλε. Σε μερικά εάν θυμάμαι καλά έλεγε tax included.
--------------
+ 1000!!
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΕΞΗΓΩ...
βγαζουν ολοι και ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΕΛΑΤΗΣ...
ΒΓΑΖΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΩΓΕΑΣ...
Ο ΠΩΛΗΤΗΣ...
ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΦΠΑ..
----------
ΟΠΟΤΕ ΣΤΑ @@@@@ Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗς...
-----
παραδειγμα ψαλιδι,....
σε ενα χρονο η τιμη χ 2...
το κουτι επειδη ημουν παρων απο τυχη ΜΕΞΙΚΟ...
ολα τα ανταλλακτικα ΤΟΥΡΚΙΑ..Ν.ΑΜΕΡΙΚΗ..
ασχετα τι γραφουν τα κουτια...(japan/germany)
τα εργοστασια ειναι εκει τωρα.
ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΜΕ 80% ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟς..+1002 ΣΥΝ ΓΙΑ ΚΕΡΔΟΣ..
ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ Χ 2..Χ3 ..
----------------------------------------------
ΚΑΙ μην πει κανεις για εμπορακους...αντι/πειες δουλευουν ΕΤΣΙ...
-----
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΚΡΑΤΙΣΜΟΣ...
ΑΛΛΑ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ  τιμολογω οσο γουσταρω...
μετα φταει...ο περιπτερας..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom