Επισκέπτης
2 πακέτα μας είπαν ότι μπορούμε να φέρουμε, άμα πάει μεγάλη παρέα και πάρει ένας πολλά πακέτα μπορεί λογικά να δώσει από 2 στον καθένα και όλα καλά, σωστά;
---------------Τόσα χρόνια τόσα τα ΕΛΤΑ και το ελληνικό κράτος λειτουργούσαν όπως λειτουργούσαν και γι αυτό ακριβώς το λόγο βαρέσανε κανόνι.
Η δασμοαποφυγή και φοροαποφυγή είναι η άλλη όψη του νομίσματος του ορθότατου "μαζί τα φάγαμε" ... πχ Ο έντιμος μαγαζάτορας (διότι εκτός από τα λαμόγια υπάρχει ΚΑΙ αυτός) που πληρώνει κανονικά δασμούς, φόρους, ασφαλίσεις, κέρατα-μέρατα απλά θα κλείσει εάν το κράτος επιτρέπει στον εξυπνάκια καταναλωτή να αγοράζει παράνομα και με προνομιακούς όρους ανταγωνιστικά προϊόντα από τα κινεζομάγαζα μέσω ίντερνετ.
Αν το καλοσκεφτείς η γκόμενα που αγοράζει τσάντα από την κουρελού του νιγηριανού με μαύρα όλα (όχι αυθεντικό προϊόν, όχι δασμολογημένο, όχι φορολογημένο, από λαθρομετανάστη μπουκαδόρο) ελάχιστα διαφέρει από εκείνον που απαιτεί να μην πληρώνει δραχμή σε φόρους και δασμούς για τις αγορές του από πχ την Κίνα ...
ΚΑΤΙ που δεν θα πληροσουμε ΣΗΜΕΡΑ θα το πληρωσουμε αυριο...
πολλες φορες γινεται αυτο..
απο την φυση μας ειμαστε ευκαιριακοι κοιταμε το ΤΩΡΑ..
Αδελφια ηρθε και η σειρα μου πηρα τηλ και μου ειπαν να στειλω μαιλ το paypal transaction και θα το παραλαβω αγνωστο σε ποσες μερες απο το καταστημα ελτα της περιοχης μου (θα προηγηθεί ειδοποιηση)
+15ε τελωνειακα τελη + 11ε φπα![]()
Έχει ξαμοληθεί ο ΣΥΡΙΖΑ να μαζεψει οτι υπάρχει.
Χαμός
Διαβάζω για την αίτηση αναθεώρησης δασμών σε διάφορα φόρουμ ότι καμία δεν έχει βγει εις όφελος του ατόμου που την κάνει και απλά πληρώνει άλλο ένα νταβατζιλίκι.
Σε αυτό δεν είμαι όμως και σίγουρος αφού δεν έχει συμβεί σε μένα ή γνωστό μου.
Το σίγουρο είναι ότι το απέραντο μπουρδέλο επεκτείνετε.
![]()
![]()
![]()
Το σίγουρο είναι ότι το απέραντο μπουρδέλο επεκτείνετε.
Έχει ξαμοληθεί ο ΣΥΡΙΖΑ να μαζεψει οτι υπάρχει.
το κράτος θα πάρει τα λεφτά που χρειάζεται είτε έτσι είτε αλλιώς ...
Όχι να αφήνει την χωρα ξέφραγο αμπέλι
Όχι να αφήνει την χωρα ξέφραγο αμπέλι , και τον κάθε εξυπνάκια να μετακυλήσει τα διαφυγόντα κρατικά έσοδα από τους δασμούς και ΦΠΑ που παράνομα δεν πληρώνει , στον κάθε ένα από τους υπόλοιπους φορολογούμενους ... διότι το κράτος θα πάρει τα λεφτά που χρειάζεται είτε έτσι είτε αλλιώς ...
Το "Θα πάρει τ' αρχίδια μου", το έχεις ακούσει ποτέ σαν έκφραση?