Νέα

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας 2018 - ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα avnanovic
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 766
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιός φταίει για την κακή εμφάνιση της ΑΕΚ στον τελικό;

• Oι παίχτες

Ψήφοι: 13 46,4%
  • Ο προπονητής

Ψήφοι: 9 32,1%
  • Η διοίκηση

Ψήφοι: 6 21,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    28

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
πιστεψε με μετα απο 20 χρονια νιωθω σαν να ειμαι σκασμενος σαν να εχω φαει 5 ευρω μπουγατσα το πρωι με ροδοπακι μετα  πεντε τζιγεροζαρμαδες με επιδορπιο καζαν ντιπι και σεκερ παρε με εκμεκ παγωτο και το απογευμα πατζα μοσχαροκεφαλι με επιδορπιο κανταιφι με καβουρμα

κ ασεις μολις ξεκινησατε να τρωτε λιγα μακαρονια
το κακο με εμενα ειναι οτι δεν μπορω τη διαιτα ενω εσεις ειστε μαθημενοι σε αυτη
Τι θέλεις να πεις τύπε;

Motardos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2016
Like
52
Πόντοι
6
Χάρηκε ο μπαοκ με το κύπελλακι

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
αυτή η αεκουλα θα παιξει προκριματικα τσου-λου??????

θα χασει από τον λεβαδειακο σλοβακιας από το πρωτο ημιχρονιο  :2funny: :2funny: :2funny:

τα πετσινα και ο κολογαυρος κάθε χρονο τα χαιροταν και τον σεπτεμβριο ετρωγε κατι 3-αρες στην ευρωπη ολες δικες του  :takethis: :takethis:

τωρα την θεση του κολογαυρου την πηρε η αεκ
ο κωλογαυρος με τα πετσινα,σε ειχε τρελανει στη φαπα εσενα.αγωνιστικα-εξωαγωνιστικα.και το φετινο πρωταθλημα που σας ειχαν ταξει οι σανελ,εμεις σας το στερησαμε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
αυτή η αεκουλα θα παιξει προκριματικα τσου-λου??????

θα χασει από τον λεβαδειακο σλοβακιας από το πρωτο ημιχρονιο 
Μπα εγω ξερω κατι αλλους που αποκλειστηκαν απο τον Πλατανια της Σουηδιας (Εστερσουντ).

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
Η φιέστα του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου κυπέλλου Ελλάδας, θα πραγματοποιηθεί αύριο στο γήπεδο της Τούμπας στις 17:15 όπως ενημερώνει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

για το τουρ στα χωρια,βγηκε ανακοινωση τυπε;

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.046
Πόντοι
2.356
χαχαχα παντα γελαω με αυτο που ολοι οταν παιρνουν το κυπελλο πανε να μειωσουν τον τιτλο του καθε πρωταθλητη! το πρωταθλημα ειναι ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ και ειναι κουρσα. το κυπελλο ειναι ΚΥΠΕΛΛΟ και ειναι διοργανωση μου κρινεται παντα στον τελικο. αν ηταν ο κυπελλουχος καλυτερη ομαδα δε θα παιζαμε πρωταθλημα και στον τελικο του κυπελλου δε θα λεγαμε κυπελλουχος αλλα πρωταθλητης! μερικοι να παρουν καμια μυτια μπαλας εκτος τηλεορασης! δε βλαπτει. αξιος κυπελλουχος ο παοκ σημερα και σιγουρα οχι εμφανιση τελικου απο την κουρασμενη/κορεσμενη/ατονη/αδιαφορη/ανυπαρκτη αεκ που ενω αλλοι ξεροχυνουν για να παιξουν τελικο αυτοι παιζανε χεσμενοι/λες και ειχαν χυσει 14 φορες τη γκομενα τους/ηδεξερωγωτι

OP
OP
avnanovic

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
Μπάρκας: «Το άξιζε ο ΠΑΟΚ, συγγνώμη για το γκολ που δέχθηκα με φάουλ»

Με το αν δεν πάμε ποτέ μπροστά, να δώσω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ που άξιζε το Κύπελλο με την σημερινή του εμφάνιση. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, κλείσαμε επιτυχημένα νομίζω τη φετινή σεζόν αλλά με πικρία που χάσαμε αυτόν τον τίτλο. Είμαστε ευχαριστημένοι με το πρωτάθλημα, σίγουρα όχι ευχαριστημένοι με την σημερινή εμφάνιση αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους συμπαίκτες μου και τους φιλάθλους γιατί έχω ευθύνη στο γκολ που δέχθηκα από φάουλ, ο ΠΑΟΚ άξιζε τον τίτλο με την εμφάνιση που πραγματοποίησε και θέλω να του δώσω συγχαρητήρια», δήλωσε ο 24χρονος διεθνής τερματοφύλακας της Ένωσης στην κάμερα του Cosmote Sport TV.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
μια στιγμη, επεσε φωτοβολιδα μετα το δευτερο γκολ του παοκ.
επρεπε ο διαιτητης να διακοψει και να κατωχηρωθει ο αγωνας και το κυπελο στην αδικημενη αεκ.
επισης τα 6 παραπανω κυπελα του παοκ δεν μετρανε οσο το 1 παραπανω πρωταθλημα του αρη.
υπαρχει επισημοτητα στα πρωταθλήματα που δεν υπαρχει στα κυπελα χοχοχοχο.
Κυρ Σωκράτη εσείς;;;  :grin: :grin:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εσυ υπογραφεις τους ελεγχους στο σχολειο και εισαι υπευθυνος.για το πρωταθλημα,υπογραφει η διοικηση σου.αν δε σου αρεσουν οι αποφασεις της διοικησης σου,α)αγορασε την ομαδα,β)κανε επανασταση/
σιγα ρε εσενα όταν οι προεδροι του ολυμπιακου και της αεκ κανανε εγκληματα εκανες επανασταση να τους κυνηγήσεις. σιγα τα αιματα.
εχω λογους να είμαι 10 φορες πιο υπερήφανος από τον ολυμπιακο που μας αδικησε πολλες φορες και φετος εχω λογο να είμαι πιο υπερήφανος από κάθε αεκση που τον ξευτιλισα στο γηπεδο και πηρε στα χαρτια το πρωταθλημα. στο γηπεδο και στην συνειδηση ολων οσων ειδαν τους αγωνες το πηρε ο ΠΑΟΚ. αν δεν σας αρεσει ξυδακι τα ειπαμε πολες φορες, φτανει, κουραζεις.

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
664
Πόντοι
2.357
διακοπη και άλλος ενας μαιμουδινος τιτλος στην αεκ.
να ξερουμε τι λεμε. είναι δυνατον να κερδίζονται τιτλοι στο χορταρι??? ποδοσφαιρο παιζουμε?? τι τα εχουμε τα δικαστηρια και τους νομους???? για ν ααφηνουμε τον παοκ να παιρνει τιτλους τα εχουμε????

Βλέπεις ποιά είναι η διαφορά? άκουσες κανέναν από την ΑΕΚ να λέει κάτι τέτοιο? Είσασταν και θα είστε κομπλεξικοί....

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
κομπλεξικοι ξεκομπλεξικοι, πρωταθλητες φετος ειμαστε εμεις, σας το αποδειξαμε μεσα στην εδρα σας, αντε πανηγυριστε το πρωταθλημα τραβεστί.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.067
Πόντοι
22.266
Τι θέλεις να πεις τύπε;
οτι ειμια χορτατος τα τελευταια εικοσι χρονια και οτι σαν ολυμπιακος θα μου κακοφανει και δευτερη χρονια χωρις τιτλο σε αντιθεση με αλλες οαδες που εχουν συνηθησει την πεινα και ενας τιτλος τους ειναι πολυς και δες την ακ σημερα που επαιζε διχως διψα

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
664
Πόντοι
2.357
κομπλεξικοι ξεκομπλεξικοι, πρωταθλητες φετος ειμαστε εμεις, σας το αποδειξαμε μεσα στην εδρα σας, αντε πανηγυριστε το πρωταθλημα τραβεστί.

οκ.. οτι πεις.... και εμείς είμαστε κυπελούχοι... οκ ετσί?

OP
OP
avnanovic

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
χαχαχα παντα γελαω με αυτο που ολοι οταν παιρνουν το κυπελλο πανε να μειωσουν τον τιτλο του καθε πρωταθλητη! το πρωταθλημα ειναι ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ και ειναι κουρσα. το κυπελλο ειναι ΚΥΠΕΛΛΟ και ειναι διοργανωση μου κρινεται παντα στον τελικο. αν ηταν ο κυπελλουχος καλυτερη ομαδα δε θα παιζαμε πρωταθλημα και στον τελικο του κυπελλου δε θα λεγαμε κυπελλουχος αλλα πρωταθλητης! μερικοι να παρουν καμια μυτια μπαλας εκτος τηλεορασης! δε βλαπτει. αξιος κυπελλουχος ο παοκ σημερα και σιγουρα οχι εμφανιση τελικου απο την κουρασμενη/κορεσμενη/ατονη/αδιαφορη/ανυπαρκτη αεκ που ενω αλλοι ξεροχυνουν για να παιξουν τελικο αυτοι παιζανε χεσμενοι/λες και ειχαν χυσει 14 φορες τη γκομενα τους/ηδεξερωγωτι

καλα τα λες εσυ αλλα ενας παοκτζης εδω λεει πως το πρωταθλημα ειναι ισαξιο με το κυπελλο
βγαλε ακρη

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
σιγα ρε εσενα όταν οι προεδροι του ολυμπιακου και της αεκ κανανε εγκληματα εκανες επανασταση να τους κυνηγήσεις. σιγα τα αιματα.
εχω λογους να είμαι 10 φορες πιο υπερήφανος από τον ολυμπιακο που μας αδικησε πολλες φορες και φετος εχω λογο να είμαι πιο υπερήφανος από κάθε αεκση που τον ξευτιλισα στο γηπεδο και πηρε στα χαρτια το πρωταθλημα. στο γηπεδο και στην συνειδηση ολων οσων ειδαν τους αγωνες το πηρε ο ΠΑΟΚ. αν δεν σας αρεσει ξυδακι τα ειπαμε πολες φορες, φτανει, κουραζεις.
οταν δικοι μου προεδροι εκαναν εγκληματα,τους κυνηγησα,ναι.δε φορεσα μασκα του κοκκαλη ή του μαρινακη σαν εσας τους αυγολεμονους που φοβαστε να πειτε κατι για τον μαφιοζο.λογους υπερηφανειας,εχουν και οι πουστηδες που κανουν παρελαση,οποτε δε με ενδιαφερει πως αισθανεσαι...
οσοι ειδαν τους αγωνες του παοκ,ειδαν μια ομαδα που πηγαινε σπρωχτη ολη τη χρονια.ππροηγηθηκε με οφσαιντ στα μισα παιχνιδια,καρτες οπως σημερα δεν πηρε ποτε,ειχε 5-6 παραρτηματα και στην ευρωπη τον πεταξε με τις κλωτσιες εξω,καποια ερτεστουρντ.δεν ξερω αν το γραφω σωστα...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Το γάμησες μάστορα. Στο πρωτάθλημα στον πρώτο γύρο έπαιζα με 10 παίκτες μισή ώρα και προερχόμενος μετά από παίχνίδι με τη Μίλαν όταν εσύ ήσουν καναπέ και έβλεπες ευρωπαϊκα παιχνίδια ξύνοντας αρχίδια με τσουγκράνα και σουβλακια και μπύρα και σε πήδηξα ασάλιωτα. Στο δεύτερο παιχνίδι έκανες όλες και όλες 2 ευκαιρίες και είχα 4. Και το τελευταίο πράγμα που έδειξε ο διαιτητής ήταν εκτέλεση ελευθέρου από τον Μπάρκα. Ξυδάκι το λοιπόν εσύ γιατί μας τα έχεις κάνει ζέπελιν με τα 848503 πρωταθλήματα που έχουν κλέψει από τον ΠΑΟΚ

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
664
Πόντοι
2.357
Δηλώσεις Βιειρίνια τώρα.... έχουμε πάρει και το πρωτάθλημα μας το έκλεψαν.... τόσο πολύ τους έτσουξε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom