kostas8000
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2011
- Like
- 181
- Πόντοι
- 16
αν ακομη δεν εχεις καταλαβει τη διαφορα μεταξξυ κυπελλου κι πρωταθληματος,πρεπει να παραιτηθεις απο την εργασια σου.ειναι αμαρτια να ειναι η ελλαδα σε μνημονια για αχρηστους και τεμπεληδες.μια στιγμη, επεσε φωτοβολιδα μετα το δευτερο γκολ του παοκ.
επρεπε ο διαιτητης να διακοψει και να κατωχηρωθει ο αγωνας και το κυπελο στην αδικημενη αεκ.
επισης τα 6 παραπανω κυπελα του παοκ δεν μετρανε οσο το 1 παραπανω πρωταθλημα του αρη.
υπαρχει επισημοτητα στα πρωταθλήματα που δεν υπαρχει στα κυπελα χοχοχοχο.
να τιμωρηθούμε γιατι? επειδή λεμε την αληθεια και τσουζει?Δεν θέλει και πολλή σκέψη... γι' αυτό την φόρεσαν... Δίκαιο το κύπελλο και άξιζαν και άλλα γκόλ αλλά όλα αυτά που κάνουν και λένε είναι γελοία...από τον αγώνα με την ΑΕΚ και μετά έχουν πεί τόσα και τόσα χωρίς να έχει επέμβει κανένας.... δεν ξέρω τους κανονισμούς αλλά όλα αυτά (φανέλλα νταμπλ, μάσκα Σαββίδη, δηλώσεις για κλεμμένο πρωτάθλημα, δική τους βαθμολογία κλπ κλπ) δεν έχουν κάποια τιμωρία?
και το δευτερο γκολ,απο μαλακια τους σιμοες ξεκιναει.δεν αντεξε στην πιεση η αεκ.στο 2ο ημιχρονο που ειδα,ηταν απολυτως ανυπαρκτη.
υπογραψατε στην αρχη του πρωταθληματος τους κανονισμους και στο τελος τη βαθμολογια.βουλωστε το.να τιμωρηθούμε γιατι? επειδή λεμε την αληθεια και τσουζει?
άλλη φορα να ξερουμε όταν θα μας βιαζετε, να μην φωνάζουμε, γιατι εχει και προστιμο για διαταραξη κοινης ησυχίας.
ρε δεν πατε καλα.
δεν το ειδα το 1ο,ειχα παει να δω ενα αυτοκινητο για τη γυναικα.και στο πρωτο ημιχρονο χαλι μαυρο ηταν η αεκ
ο μπαρκας την εσωσε
να τιμωρηθούμε γιατι? επειδή λεμε την αληθεια και τσουζει?
άλλη φορα να ξερουμε όταν θα μας βιαζετε, να μην φωνάζουμε, γιατι εχει και προστιμο για διαταραξη κοινης ησυχίας.
ρε δεν πατε καλα.
εγω δεν υπεγραψα τιποτα.υπογραψατε στην αρχη του πρωταθληματος τους κανονισμους και στο τελος τη βαθμολογια.βουλωστε το.
γιατι,μονο το βεγγαλικο ηταν;δε μπηκαν μεσα στον αγωνιστικο χωρο;οκ... αφόύ λέτε την αλήθεια και τσούζει....όταν πέσει βεγγαλικό στον αγωνιστικό χώρο τί γίνεται?
διακοπη και άλλος ενας μαιμουδινος τιτλος στην αεκ.οκ... αφόύ λέτε την αλήθεια και τσούζει....όταν πέσει βεγγαλικό στον αγωνιστικό χώρο τί γίνεται?
εσυ υπογραφεις τους ελεγχους στο σχολειο και εισαι υπευθυνος.για το πρωταθλημα,υπογραφει η διοικηση σου.αν δε σου αρεσουν οι αποφασεις της διοικησης σου,α)αγορασε την ομαδα,β)κανε επανασταση/εγω δεν υπεγραψα τιποτα.
και η υπογραφη δεν σημαινει ότι το βπουλωνεις όταν σου ακυρωνουν γκολαρα στο 90.
να το χαιρεστε το χαρτινο πρωταθλημα και βαλτε το σε καμια πλεξιγκλάς προθηκη μη λιωσει σε καμμια βροχη. τα χαρτια λιωνουν ευκολα. η μνημη μας δεν ξεχνα την αδικια.
εγω δεν υπεγραψα τιποτα.
και η υπογραφη δεν σημαινει ότι το βπουλωνεις όταν σου ακυρωνουν γκολαρα στο 90.
να το χαιρεστε το χαρτινο πρωταθλημα και βαλτε το σε καμια πλεξιγκλάς προθηκη μη λιωσει σε καμμια βροχη. τα χαρτια λιωνουν ευκολα. η μνημη μας δεν ξεχνα την αδικια.