Νέα

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας 2018 - ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα avnanovic
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 766
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιός φταίει για την κακή εμφάνιση της ΑΕΚ στον τελικό;

• Oι παίχτες

Ψήφοι: 13 46,4%
  • Ο προπονητής

Ψήφοι: 9 32,1%
  • Η διοίκηση

Ψήφοι: 6 21,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    28
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ούτε τη καλύτερη είχατε. Μια από τις 2 καλύτερες είχατε. Αλλά δεν είσασταν σταθεροί. Τι να κάνουμε. Δώσατε και 6-8 φιλικά (Κέρκυρα, Ατρόμητο, Ξάνθη). Όταν πήγατε στο Καραϊσκάκη χάσατε. Στο ΟΑΚΑ τον πρώτο γύρο χάσατε. Ο πρώτος γύρος ήταν σκαμπανεβάσματα. Από τις αρχές του 2018 και μετά σταθεροποιήθηκες.
τι να κανουμε αλλα λενε τα αποτελέσματα από αυτά που μας λες.
παοκ-αεκ: 1-0
αεκ-παοκ: 0-2
οι δυο τελευταιες μας συναντησεις με την "πρωταθλητρια" αεκ. ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΤΑ

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.771
Πόντοι
2.606
στην Αθήνα οσο και αν εψαξα δεν βρηκα τυροπιττα με κιτρινο τυρι.
α και οι κασεροπιτες σας γκουντα ολλανδιας εχουν… δεν θα επρεπε να τις λετε τυροπιττες αφου ΔΕΝ εχουν ΚΑΣΕΡΙ????

τυρόπιτα λέγεται ότι έχει λευκό τυρί, φέτα ή ανθότυρο δλδ.
ότι έχει κίτρινο λέγεται κασερόπιτα ή πίτα με 3-4-5 τυριά.
απλά πράγματα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
τι να κανουμε αλλα λενε τα αποτελέσματα από αυτά που μας λες.
παοκ-αεκ: 1-0
αεκ-παοκ: 0-2
οι δυο τελευταιες μας συναντησεις με την "πρωταθλητρια" αεκ. ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΤΑ
Δεν θυμαμαι κανενα 1-0 τύπε

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.677
Πόντοι
2.356
χαχα οντως ο παοκ πηρε το νταμπλ των ονειρων!!! καθομαστε και ασχολουμαστε με ομαδες τυπου θρασυβουλος +2... αν και του χρονου ξεκιναει ως πρωτο φαβορι ειναι η αληθεια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Για τον περσινό τελικό λέει ο μπαοκ-μπαοκ,ξεχνάει το 1-0 που έχασε στο ΟΑΚΑ φέτος..
Ο περσινος τελικος ηταν 2-1 τύπε, προφανως λεει για το φετινο ματς στην Τουμπα που διακοπηκε στο 0-0

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ρε τύπε βοήθησε με λίγο γιατί δε το θυμάμαι καλά. Το κασέρι είναι τυρί. Τα ανθότυρο, φέτα, μανούρι κτλο ΔΕΝ είναι τυριά αλλά φέτα. Έτσι δε πάει στη Θεσσαλονίκη;
όχι
τυρια είναι όλα τα στερεα,αλμυρα,γαλακτομικα,
τα κιτρινα τυρια (γκουντα,ενταμ κλπ κλπ) λεγονται ΚΑΣΕΡΙΑ γιατι οι λατινοφωνοι βλαχοι φτιαχναν κιτρινα τυρια και τα ονομαζαν ετσι όπως και σε ολη την υπολοιπη ευρωπη, πχ ο αγγλος τα λεει τσιζ από την ιδια λατινικη ριζα που σημαινει κοβω, και από εκει βγαινει και το παρατσουκλι του γαιου, ιουλιου, ΚΑΙΣΑΡΑ, ψαξε λιγο κανα λεξικο καμμια ιστορια δεν βλαπτει.

οσο για τα καλαμακια σας αν ηταν τρυπια σαν τα καλαμια ή ηταν μονο από ξυλου καλαμιου θα ειχατε καποιο ιχνος δικιου να λετε καλαμακια αυτά που οι γονεις σας λεγανε το 1985 σουβλάκια, όπως και στην υπολοιπη ελλαδα. το ότι ξεκινησε καποιος να σουβλιζει τα σουβλάκια του με ξυλάκια από καλαμι, δεν το καναμε ολοι για να ακολουθήσουμε μια τετοια αλλαγη στην γλωσσα.

τωρα τι ακριβως σουβλισατε(=τρυπισατε κατά μηκος, διακορευσατε) και ονομασατε ΜΕΤΑ το 1990 την τυλιχτη πιττα και το σάντουιτς με μπιφτεκι ή την παντσετα ή το λουκανικο ως σουβλακι εξηγηστε μας να το δεχτούμε.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.677
Πόντοι
2.356
μονο ο παοκ μετραει νικες σε ματς που δεν εληξαν ποτε (και που δεν αρχισαν ποτε εξαιτιας τους)!!! και αυτα που ληξαν 0-0 στα αποδυτηρια τα κανουμε 1-0 με πιστολια και μπραβους και μετα φωναζουμε για γκολ το γηπεδο! α ρε καραγκιοζηδες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
εγω θυμαμαι αυτό που διεκοπηκε μετα από καθαροτατο γκολ μας, εχεις κακη μνημη τι να κανουμε
Αυτο που διακοπηκε, ειχε διακοπει στο 0-0.

Εννοεις οτι διακοψατε παιχνιδι στο οποιο προηγουσασταν?
Καλο.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Αυτο που διακοπηκε, ειχε διακοπει στο 0-0.

Εννοεις οτι διακοψατε παιχνιδι στο οποιο προηγουσασταν?
Καλο.
εγω ειδα την μπαλα να μπαινει μεσα στην εστια της αεκ. αυτό λεγεται γκολ.
οφσαηντ παικτη να επηρεαζει τον τερματοφυλακα ή τον αμυντικο να μην μπορουν να σταματησουν το γκολ δεν ειδα.

φαινεται άλλο αγωνα ειδαμε ή αλλα ματια εχετε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
οφσαηντ παικτη να επηρεαζει τον τερματοφυλακα ή τον αμυντικο να μην μπορουν να σταματησουν το γκολ δεν ειδα.

Τα δικα μου ματια ειδαν τον διαιτητη να δινει ελευθερο και να διακοπτει το ματς ο προεδρος του ΠΑΟΚ. Περαστικα. Αντε και του χρονου.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.677
Πόντοι
2.356
γιατι μπηκε ρε παιδια με πιστολι ο αλλος μου ειπατε? για να πανηγυρισει το 1-0?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Κι η Καστοριά πήρε κύπελλο αλλά δεν το έπαιζε νταμπλούχος…
Γράφει ο Κώστας Κετσετζόγλου.
αν της στερησαν αδικα το πρωταθλημα θα επρεπε να το παιζει νταμπλούχος, πολύ κακως. αρκετα ανεχτηκαμε ττους χαρτινους τιτλους, επιτελους πρεπει να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους και όχι με το πως εφαρμοζει ο ισχυρος τον νομο.

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.616
Πόντοι
2.456

Ο καθένας βλέπει, ότι θέλει και όπως θελει..
Εγώ σήμερα είδα τα παοκια να ανεμίζουν βουλγαρική σημαία, είσαστε Βούλγαροι;

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.771
Πόντοι
2.606
αν της στερησαν αδικα το πρωταθλημα θα επρεπε να το παιζει νταμπλούχος, πολύ κακως. αρκετα ανεχτηκαμε ττους χαρτινους τιτλους, επιτελους πρεπει να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους και όχι με το πως εφαρμοζει ο ισχυρος τον νομο.

για πες μας πόσα φιλικά έδωσες φέτος με τους δανεικούς που είχες και σε πόσες ομάδες, που δεν έπαιζαν εναντίον σας?
και μετά πες μας και τα υπόλοιπα...

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.947
Πόντοι
1.756
Τα δικα μου ματια ειδαν τον διαιτητη να δινει ελευθερο και να διακοπτει το ματς ο προεδρος του ΠΑΟΚ. Περαστικα. Αντε και του χρονου.
Εγω ειδα Κομινη να δειχνει σεντρα και το σημαιακι του οφσαιντ κατω...

Συνημμένα

• 2391368.jpg
    2391368.jpg
    176,7 KB · Εμφανίσεις: 56

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom