Νέα

Tελικος Κυπελλου Ελλαδας 2010

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kanarinas77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 833
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιος πιστευετε θα κατακτησει το κυπελλο????

• Παναθηναικος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Αρης

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0
OP
OP
K

kanarinas77

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
δεν λεω αυτο.λεω οτι αν απλα εσυ ειχες το μπατζετ το δικο μου και γω το δικο σου εγω θα ημουν πρωτος ανετα και συ θα ησουν εκτος ευρωπης.και μη βαζεις την μπαρτσα στο στομα σου ιεροσυλο καθικι
οοοοοοοοοοοχοοοχοχοχοχοχ  ρε καημενε το χρημα ειναι αυτονοητο στις μεγαλες ομαδες.. και στον εορδαικο να δωσεις τετοιο μπατζετ πρωταθλημα θα παρει... εσεις καλα ησασταν στη β εθνικη τι την θελατε και την λιγκα??? οοοοοοοοχοχοοχχοοχ    τι εγω το δικο μου και εσυ το δικο σου και παπαριες ρε τρομπα?? εγω ειμαι νταμπλουχος και πηγα στους 16 στο γιουροπα...τι αλλο θες να κανω??? οοοοοοοοχοχοχοοχοχοχοχοχ   καλα δεν τα πηγαμε στο γιουροπα και τοσο καλα οσο εσεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
K

kanarinas77

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
δυστυχως για σενα παλιομαλακα τωρα τελευταια συμβαινει συχνα να κερδιζουν οι ομαδες με μικροτερο μπατζετ.και αντε αμολα απο την σελιδα μας ταχαμ βαζελε,πουστροτουρκε.
ποια σελιδα σου ρε βλακα??????? δεν καταλαβαινεις εσυ ουτε σε ποιο θρεντ γραφεις βλακακοοοοοοοοοοοοο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ετοιμη η δικαιολογια---> το κορακι θα τα κανει ολα..αχαχαχχαχα αρε τιποτενιοι

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
ποια σελιδα σου ρε βλακα??????? δεν καταλαβαινεις εσυ ουτε σε ποιο θρεντ γραφεις βλακακοοοοοοοοοοοοο   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ετοιμη η δικαιολογια---> το κορακι θα τα κανει ολα..αχαχαχχαχα αρε τιποτενιοι
βρε ηλιθιε εχεις γαμηθει απο χτες να γραφεις στη σελιδα του αρη και να λες παπαριες.και τωρα εκανες ενα θρεντ για να εχεις βημα να μιλας ανετα και να μη σου την λενε.τα βαζελακια δεν εχετε θρεντ???αλλα ξεχασα ποιος βαζελος ειναι μπουρδελιαρης????αντε στη μαμακα σας και απο το χερι να την κρατατε.φλωροι.

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
μη του απαντατε του μαλακα ρε σεις.μεταφερθειτε στη δικια μας σελιδα.αφηστε τον να μιλαει και να απανταει μονος του τον καραγκιοζη :2funny:

OP
OP
K

kanarinas77

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
δεν λεω αυτο.λεω οτι αν απλα εσυ ειχες το μπατζετ το δικο μου και γω το δικο σου εγω θα ημουν πρωτος ανετα και συ θα ησουν εκτος ευρωπης.και μη βαζεις την μπαρτσα στο στομα σου ιεροσυλο καθικι
προστιγμην ρε φιλαρακι αρειανουλη νομιζα οτι ησουν οπαδος της νοθμανθιας και παρεξηγηθηκες που την συγκρινα με  τον αρουλη

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
αλλα ξεχασα ποιος βαζελος ειναι μπουρδελιαρης????
φίλε πρώτη φορά πήγα σε μπουρδέλο το '81
κι από τότε δεν σταμάτησα
είμαι και παναθηναϊκός
μήπως κάνεις κάποιο λάθος?

OP
OP
K

kanarinas77

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
μη του απαντατε του μαλακα ρε σεις.μεταφερθειτε στη δικια μας σελιδα.αφηστε τον να μιλαει και να απανταει μονος του τον καραγκιοζη :2funny:
ρε τρομπα τι το λες στους αλλους? μονο εσυ απαντας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ολοι μαζι παιδακια..αρηηη αρηηη εσυ σαι το καμαρι... οοοοοοοοοοοοχοχοχοχοοχοχοχ

OP
OP
K

kanarinas77

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
φίλε πρώτη φορά πήγα σε μπουρδέλο το '81
κι από τότε δεν σταμάτησα
είμαι και παναθηναϊκός
μήπως κάνεις κάποιο λάθος?
αστον ρε συ... οι αριανοφλουφληδες ακομα βυζαινουν το δαχτυλακι τους...

Spacelordmf

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Τι όμορφο που είναι να κάνεις μαγκιές πίσω από την ασφάλεια του πληκτρολογίου ε;
Α ναι δείχνει και ωριμότητα...

OP
OP
K

kanarinas77

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Αυτους δεν τους αμφισβητει κανεις, αλλα με καραβουτα και νιοπλια, μεγαλη ομαδα.... ΔΕΝ........ οσο για το νταμπλ..... κανε υπομονη....... ΑΝ το παρεις, ΟΠΩΣ το παρεις .... ΜΕΤΑ μιλα.....
υπομονη 2 βδομαδες ακομα....  για νιομπλια συμφωνω φιλε..αλλα ξερεις δεν μπορει να ειναι καποιος αχρηστος οταν με τους μικρους πηρε την κουπα.. τεσπα..  περιμενε και εσυ λιγο για καλοκαιρακι και θα ψαχνεις εσυ για νιομπλια μαλλον...

Spacelordmf

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Kanarinas μην είσαι υπερόπτης γιατί αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και το σηκώσουμε...ε η καζούρα θα είναι τεράστια...

OP
OP
K

kanarinas77

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Kanarinas μην είσαι υπερόπτης γιατί αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και το σηκώσουμε...ε η καζούρα θα είναι τεράστια...
σωραιος ρε συ,μιλας ωραια!  παντως πιστευω ακριβως αυτο που ειπες και εσυ.πιστευω θα το σηκωσετε μονο εαν σπασει ο διαολος το ποδαρι του..

OP
OP
K

kanarinas77

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1

αλλα ρε συ δεν μπορει ο αρουλης..δεν το χει πως να το κανουμε... ειναι λουσερ...δεν ξερει να ειναι νικητης σε μεγαλες μαχες κατι που η παναθα το εχει αποδειξει παμπολλες φορες στην ευρωπη... το μονο που σεβομαι ειναι ο κουπερ σαν  προπονητης..  

OP
OP
K

kanarinas77

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Απο χτες ψαχνεσαι και ασε την αρχη του θρεντ..βγαζεις χολη χωρις να σε εχει προκαλεσει κανεις μας..

αααα διαβασε και τα αρχικα τα χθεσινα και θα δεις ποιος προκαλουσε πρωτος κτλ κτλ... 

Spacelordmf

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Αντικειμενικά φίλε είμαστε το outsider δεν νομίζω να το αμφισβήτησε κανείς αυτό.
Από εκεί και πέρα ο καθένας έχει το δικαίωμα να πιστεύει ότι θέλει και να το εκφράζει κόσμια (γενικά μιλάω).
Και όσο για το ανύπαρκτους ρε φίλε αν ήταν να γίνω ομάδα με πολλούς τίτλους τότε θα ήμουν Ρεαλ Μαδρίτης έτσι; ;)
(Άσχετα που δεν έγινα Αρειανός από την μπάλα αλλά από το μπάσκετ όπως και πολλά συνομήλικα αδέρφια μου)

OP
OP
K

kanarinas77

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Αντικειμενικά φίλε είμαστε το outsider δεν νομίζω να το αμφισβήτησε κανείς αυτό.
Από εκεί και πέρα ο καθένας έχει το δικαίωμα να πιστεύει ότι θέλει και να το εκφράζει κόσμια (γενικά μιλάω).
Και όσο για το ανύπαρκτους ρε φίλε αν ήταν να γίνω ομάδα με πολλούς τίτλους τότε θα ήμουν Ρεαλ Μαδρίτης έτσι; ;)
(Άσχετα που δεν έγινα Αρειανός από την μπάλα αλλά από το μπάσκετ όπως και πολλά συνομήλικα αδέρφια μου)

σωστος ο παιχτης!

Επισκέπτης
Ρε μην απαντάτε στο ΑΜΕΑ..
Αφήστε τον να γράφει τις μαλακίες μόνος του.
Άντε να φεύγω κι εγώ για Τρίπολη..

Και που'σαι φλωράκο..
Ψάξε παλιά ποστ να δεις πόσο εύκολο είναι να με βρεις.
Αν θες πραγματικά συνάντηση έλα στην πόλη μου και ζήτα με με το νικ μου (είναι και παρατσούκλι μου χρόνια τώρα).
Πριν έρθεις να με βρεις όμως ρώτα καλού κακού για μένα κι αν παρόλα αυτά επιμένεις να με συναντήσεις,συχνάζω στο καφέ "Βυθός"..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom