kanarinas77
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ψηφιστε και και σχολιαστε περι κυπελλου,κατασταση ομαδων,ποστερ,προπονητες,φιλαθλους,ιστορια κτλ κτλ
Ψηφιστε και και σχολιαστε περι κυπελλου,κατασταση ομαδων,[glow=red,2,300]ποστερ[/glow],προπονητες,φιλαθλους,ιστορια κτλ κτλ
αντε μωρη παναθαααααααααααααααααααααααα.Γνωμη μου ειναι οτι ο παναθηναικος εχει σαφως το καλυτερο ροστερ αυτη την στιγμη στην ελλαδα και ο [glow=red,2,300]αρουλης [/glow]απλα τον καλυτερο προπονητη.. εγω βλεπω νικη παναθας με 2 γκολ διαφορα
Αντε ρε αχρηστε που θελεις να μιλησεις και για μπαλα
oxι ρε μπουλη,πως και δεν το βλεπεις 3-0 στα χαρια?????αντε μωρη παναθαααααααααααααααααααααααα.Γνωμη μου ειναι οτι ο παναθηναικος εχει σαφως το καλυτερο ροστερ αυτη την στιγμη στην ελλαδα και ο αρουλης απλα τον καλυτερο προπονητη.. εγω βλεπω νικη παναθας με 2 γκολ διαφορα
Μάξιμε..
Μην ασχολείσαι με ΑΜΕΑ..
Ο παναθηναικουλης, αν δεν ηταν η ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ, ακομα θα παλευε να ξεκαθαρισει ενα πρωταθλημα που το παιρνει απο την ανυπαρξια των αλλων και οχι απο 40+ εκατ. που εχουν? χωσει οι πολυμετοχικοι........ ανυπαρκτοι......
χαρισε μου καμια 20αρια εκατομμυρια ευρω απο την mig να δεις τιτλουςαρε κατακακομοιρα σας περιμενει βιασμος παλι..ρε σεις?? χαριστε μου κανα τιτλο απο την τροπαιοθηκη σας
χαρισε μου καμια 20αρια εκατομμυρια ευρω απο την mig να δεις τιτλους
αρε κατακακομοιρα σας περιμενει βιασμος [glow=red,2,300]παλι[/glow]..ρε σεις?? χαριστε μου κανα τιτλο απο την τροπαιοθηκη σας
χαχαχαχαχαχαχχα ο αρουλης κανει και τετοια???? χαριζει πρωταθληματα????? ρε τον αρουλη και δε του φαινοτανε... το ανυπαρκτος φιλε ειναι συνυφασμενο με τον [glow=red,2,300]οπαδο του αρουλη [/glow]χροοοοοονια τωρα...
οοοοοοοοοοοχοχοοχοχοχοχοχοχοχο αρε τρομπα θα τα πουμε σε 2 βδομαδεςΧαζος χαζος, εχεις δικιο, αν γινει κανενα σκηνικο σαν το πρωταθλημα, παλι ΒΙΑΣΜΟΣ μας περιμενει..... απο το κορακι........
εχεις αποδεχτει απο τωρα την πουτσα που θα φατε ε?? ετοιμη η δικαιολογια οπως παντα
Αυτον για να τον φτασεις ΧΑΖΟΥΛΗ, πρεπει να περασουν χιλιαδες χρονια .......... θα δεις σε 2 εβδομαδες
δεν λεω αυτο.λεω οτι αν απλα εσυ ειχες το μπατζετ το δικο μου και γω το δικο σου εγω θα ημουν πρωτος ανετα και συ θα ησουν εκτος ευρωπης.και μη βαζεις την μπαρτσα στο στομα σου ιεροσυλο καθικιρε φιλε ξερεις την μπαρτσελονα κα κανει συσσιτια για την νουμανθια???
maxime στο ξαναπα ρε αγορι μου.. σισε και σιλβα δεν θα εχεις ποτε.. βαλε αλλα 2 τετοια ονοματα απο το καλοκαιρι και θα δεις.... η μεγαλες ομαδες σιγα σιγα φτιαχνονται... ηδη πιασανε τοπο οι επενδυσεις..νταμπλ μετα απο 6 χρονια..
εχεις αποδεχτει ηδη την πουτσα ε? ετοιμη η δικαιολογια..οπως παντα ανυπαρκτοι
δυστυχως για σενα παλιομαλακα τωρα τελευταια συμβαινει συχνα να κερδιζουν οι ομαδες με μικροτερο μπατζετ.και αντε αμολα απο την σελιδα μας ταχαμ βαζελε,πουστροτουρκε.εχεις αποδεχτει ηδη την πουτσα ε? ετοιμη η δικαιολογια..οπως παντα ανυπαρκτοι