Νέα

Τελικά υπάρχει?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nimertis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 314
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ελεος ρε παιδια καθεστε και δινετε ραπορτο με ποιον βγηκατε και αν πηδηχτηκατε..

:headbang:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ελεος ρε παιδια καθεστε και δινετε ραπορτο με ποιον βγηκατε και αν πηδηχτηκατε..

:headbang:

Ελα ντε... ειδες κατι ψωνια?  :2funny: :2funny: :2funny:

Καλα η μια ειναι ελλεηνιδα πες... νταξει για αυτες πανω κατω τα ξεραμε...ψωνια αμεσως να δειχθουν και τα σχετικα... αλλα ο ΠΑΙΚΤΟΥΡΑΣ? ο παικτουρας ρε συ? ελεος... χαλασε ο κοσμος.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
γιατι?σιγα
μας αρεσουν αυτα :cum: :cum: :cum: :cum:

ΕΕΕ... ετσι και ετσι τυπε... βασικα εμενα θα μου αρεσε να χα βενζινη τωρα να πηγαινα να εριχναν καναν μεταμεσονυχτιον μπουτσον.. γιατι τα βλεπω διπλα τυπε τυπε

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Ελα ντε... ειδες κατι ψωνια?  :2funny: :2funny: :2funny:

Καλα η μια ειναι ελλεηνιδα πες... νταξει για αυτες πανω κατω τα ξεραμε...ψωνια αμεσως να δειχθουν και τα σχετικα... αλλα ο ΠΑΙΚΤΟΥΡΑΣ? ο παικτουρας ρε συ? ελεος... χαλασε ο κοσμος.
σε τι κοσμο θα φερουμε τα παιδια μας τυπε?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Παικτουρα... αν ξαναβγειτε με την τυπισσα αυτην εδω... πες της να φερει και καμια φιλη της... μην ξεχασεις το φιλαρακι σου ετσι τυπε...

Και μην ανησυχεις... θα την παρω εγω την φιλη... και θα φυγουμε και θα σας αφησουμε μονα σας !!!! Χχεχεχεχε αντε βρε σου κανω και καλη εξυπηρετηση  :rockon: :rockon: :rockon:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
[move]Τελικα η ζωη ειναι πιο ομορφη...... οταν γαμας τζαμπα!!!!! :rockon:[/move]

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Βρηκε γκομενα και τα ειδε περιστρεφομενα.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
λέγε τέτοια εσύ να δεις τι θα πάθεις  :2funny:
:s&m_3:
Κοριτσι μου....εσυ εισαι ενα θεσπεσιο και υπεροχο πλασμα...που ο ερωτικη πραξη μαζι σου :dancing: θα ειναι ιεροτελεστια!!!....απλα.......δινω το μηνυμα εμμεσα... οτι θα σου ειμαι πιστος και θα σταματησω τα πουτανιδια, για την παρτη σου!!! :smitten: :smitten: :smitten:

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Υπάρχει οίκος ανοχής για γυναίκες στην Καλλιθέα?  :huh:

Έτσι είχα ακούσει  :idiot:

ΈΧω μια φίλη 30 ετών και παρθένα και το σκέφτομουνα μήπως την πάω προς  τα εκεί  :cheesy:

Νίμερτις , είδα ότι όλοι εδώ πέρα κοροιδεύανε ... Εμένα δεν είναι τέτοιος ο χαρακτήρας μου ... Κάτι έχω ακούσει , αλλά για το κουκάκι ... Αν θέλεις περισσότερα , στείλε μου πμ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom