Νέα

Τελικά υπάρχει?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nimertis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 314
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Πάντως εάν θέλετε ρωτηστε τον Παιχτουρα,που εχουμε βγει...αν ειμαι γυναικα!!! :)
Μαλακια κανεις κοριτσι μου....που τους αποκαλυπτεσαι......θα σε πρηξουν τωρα!!!!!!......επρεπε να τους αφηνες σε αμφιβολιες!!!.....Τωρα ομως...με αναγκαζεις να ομολογησω!!!....ΝΑΙ, συναγωνιστες...ειναι γυναικα και μαλιστα αρκετα εμφανισημη!!!! :headbang3.....αυτα μονο σας γραφω!!!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μαλακια κανεις κοριτσι μου....που τους αποκαλυπτεσαι......θα σε πρηξουν τωρα!!!!!!......επρεπε να τους αφηνες σε αμφιβολιες!!!.....Τωρα ομως...με αναγκαζεις να ομολογησω!!!....ΝΑΙ, συναγωνιστες...ειναι γυναικα και μαλιστα αρκετα εμφανισημη!!!! :headbang3.....αυτα μονο σας γραφω!!!!!

Ζηλευουμε λεμε... μην μας το κανετε αυτο!!!  :grin: :grin: :grin:

OP
OP
nimertis

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
το ''αρκετά'' τι το ήθελες τώρα  :rolleyes:  :s&m_3:

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Παιχτουρα ,περασες τον ετησιο ελεγχο των πιλοτων για την οπτικη οξυτητα ?

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
περασε τον ετησιο ελεγχο των νεκροθαφτων για θαφτικη ταχυτητα!

αχχαχαχχα
Την εθαψε την Ανναμαρια 88 !
Το "σχετικα εμφανισιμη" ειναι χαρακτηρισμος τερατος απο το Τζουρασικ Παρκ !

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
το ''αρκετά'' τι το ήθελες τώρα  :rolleyes:  :s&m_3:
Εισαι, για τα ματια μου........ξερεις καλα να αναστατωνεις τους γυρω σου!!!!!....ξεχασες τι εγινε με το ντυσιμο που μου ηλθες στο ραντεβου????????? :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

OP
OP
nimertis

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εισαι, για τα ματια μου........ξερεις καλα να αναστατωνεις τους γυρω σου!!!!!....ξεχασες τι εγινε με το ντυσιμο που μου ηλθες στο ραντεβου????????? :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Ωχ ελα ενταξει...  :2funny: :2funny: :2funny: Βασικα δεν ξερω για τους αλλους παικτουρα.. αλλα εμενα προσωπικα στον πεο μου αν την πηδας κιολας  :rockon: :rockon: :rockon: Το θεμα ειναι να την πηδαει κανας συναγωνιστης απο δω μεσα.... τωρα ποιος θα ναι... δεν εχει σημασια...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε παιχτουρα απλα για γνωριμια βγηκατε η για τραμπαλα?

Επισκέπτης

ωχ ελα ρε παικτουρα , μη μας κοβεις στο καλυτερο...ελα και χυνουμε λεμεεεεεεεεεεεεε :cum: :cum: :cum: :cum:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom