Νέα

Τελικά ο Έλληνας έχει λεφτά ή τζάμπα κλαίγεται;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sub-Zero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 681
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.662
Πόντοι
6.056
και πριν απο my data , ηταν μεχρι ενα ποσό όριο, μετα σε υποχρεωνε να ανοιξεις εταιρεία
Ποτέ δεν σε υποχρεώνει ρε παπάρα.
Απλά κάνεις εταιρεία επειδή δεν συμφέρει το 44% από τα 40Κ και πάνω.
Αλλά αν είναι μαύρα .... στα αρχίδια τους ...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.786
Πόντοι
12.756
αμα ειναι μαύρα ρε Λάκη πουτσα μας .. το θεμα ειναι οτι μέχρι ενα πο΄σο σε άφηνε , δεν θυμαμαι τι μαλακία επαιζε μετά

bruce wayne

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2021
Κριτικές
2
Like
2.819
Πόντοι
456
ζουμε σε μια χωρα των βολεμένων και των δημοσίων υπαλληλων ..... τουλαχιστων το 45% των ελληνων ζουν χαλαρα και ωραια αυτοι ειναι που παιρνουν τα ενοικια βαλε ενοικιο που θελει ο αλλος 700 ευρω και 2 μισθούς απο 900 ευρω αντρας και γυναικα ενα 2χιλιαρο για πλακα βαλε και αυτους εχουν δικα τους σπιτια .... μια χαρα ζει ο ελληνας ... απλα εχει κοπει η συνήθεια του ελληνα του παλιου ορθοδοξου πασοκ σε μεγαλο βαθμο και δεν κανει αυτα που εκανε πριν 20 χρονια ....αλλα .... και στα μπουζουκια πηγαινει στην αραχωβα το χειμωνα πηγαινει και στη μυκονο το καλοκαρι πηγαινει ..... απλα \ειναι ενα ποσοστο 30% που δισκολευεται να τα βγαλει περα στην ελλαδα

Τελευταία τροποποίηση:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.662
Πόντοι
6.056
αμα ειναι μαύρα ρε Λάκη πουτσα μας .. το θεμα ειναι οτι μέχρι ενα πο΄σο σε άφηνε , δεν θυμαμαι τι μαλακία επαιζε μετά
Μέχρι μύριο .... σίγουρα δεν έχεις καμία υποχρέωση να κάνεις εταιρεία.
Το ότι είναι μαλακία να μην κάνεις, γιατί σου παίρνουν όχι μόνο την κωλοτρυπίδα και το κωλάντερο
αλλά και το λεπτό έντερο μέχρι τις αμυγδαλές ... ίσως και μέχρι την ευσταχιανή σάλπιγγα (οριακά φτάνει στον τυμπανικό υμένα και δεν βγαίνει από τα αυτιά) .... ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ .

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.529
Πόντοι
566

Είσαι και φοροτεχνικός τραλαλακη;;; όλα τα ξέρεις;;;;;;

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.083
Πόντοι
206
εγω βλεπω οτι υπαρχει χρημα στην Ελλαδα απλά αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι πού το εχουν οι Ελληνες?Διοτι μιλαμε φυσικα για μαυρο χρημα κι οχι οτι ολοι γινανε απο την πολλη δουλεια πλουσιοι.Απλα παντα αναρωτιόμουν που το εχουν??διότι αν τα εχουν σε λογαριασμο σε μια ελληνικη τραπεζα η εφορία θα τους καταγαμήσει κυριολεκτικά και θα τους φαει μεγαλο μερος απο αυτά

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.251
Πόντοι
3.656
Πάνω από 10 χιλ. ευρώ ....
Το όριο τζίρου που σε υποχρεώνει να ανοίξεις εταιρεία με βιβλία Γ είναι 1.5 μύριο.

Το όριο που πρέπει από ελεύθερος επαγγελματίας να κάνεις ΟΕ δεν το ξέρω αλλά μπορεί να είναι μικρότερο αλλά ούτε καν στα 10Κ. Κανένας δεν μπορεί να κόψει ΑΠΥ αν δεν είναι δηλωμένος ως επιτηδευματίας.

Αν κάνεις τζίρο πχ 100Κ μόνο με ΑΠΥ και ΔΕΝ ανοίξεις εταιρεία χωρίς έξοδα...όχι θα σε υποχρεώσουν αλλά θα έρθει ο διευθυντής της εφορίας να σε τσιμπουκώσει επειδή σου φόρεσαν το 44% ασάλιωτο.

Η επιβολή για τον τζίρο δεν γίνεται για να μην κόβεις εικονικές αποδείξεις....ας κόψεις θα φορολογηθείς.....γίνεται γιατί στις ατομικές και ΟΕ και ΕΕ το σύστημα έσοδα - έξοδα - ταμείο είναι απλό σε επίπεδα φόρεστ γκαμπ....και όσο ανεβαίνουν τα ποσά και δεν υπάρχει παρακολούθηση πολλές λαμογιές συμβαίνουν. Οπότε σε υποχρεώνει να κάνεις ΙΚΕ για να παρακολουθείς ακόμα και το σκατό του μυρμηγκιού.

Το να κόβεις ΑΠΥ για να γλιτώσεις το τεκμήριο δεν ξέρω κατά πόσο είναι συμφέρον....μόνο για ένα αμάξι.

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
6.924
Πόντοι
1.106
Ποιός έλεγε πριν κάποιες σελίδες, ότι στην επαρχία τα σπίτια ανεβαίνουν συνέχεια και είναι επένδυση;

Υπονοείς εμένα που δεν έγραψα αυτό
Έγραψα πως η αγορά ακινήτων σπιτιών κτλ σε αντίθεση με τις μπαρούφες των καραφλων ινφλουενσερ είναι αποδεδειγμένα επενδυση
Εννοείται πως επαρχία στην Ελλάδα δεν υπάρχει όταν ο άλλος θεωρεί ακίνητο τη στάνη και την κάτω Μάγουλα και το Διδυμότειχο είναι άξιος της μπίρας του
ΥΓ: Οοοοοοολα τα τέτοιου είδους άρθρα είναι μόνο και μόνο για τη δημιουργία κλίματος και εντυπώσεων κάθε φορά και φυσικά ανακλυκλωνονταο κάθε και τρεις και λίγο
Γεγονός όμως παραμένει πως η επαρχεία πέθανε. Κ

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
6.924
Πόντοι
1.106
εγω βλεπω οτι υπαρχει χρημα στην Ελλαδα απλά αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι πού το εχουν οι Ελληνες?Διοτι μιλαμε φυσικα για μαυρο χρημα κι οχι οτι ολοι γινανε απο την πολλη δουλεια πλουσιοι.Απλα παντα αναρωτιόμουν που το εχουν??διότι αν τα εχουν σε λογαριασμο σε μια ελληνικη τραπεζα η εφορία θα τους καταγαμήσει κυριολεκτικά και θα τους φαει μεγαλο μερος απο αυτά
Ποια τράπεζα ρε τυπε . Το χρήμα είναι σε μετρητά παντού.
Σε καταθέσεις είναι ΜΟΝΟΝσε ξένες τραπεζες

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.786
Πόντοι
12.756
Το όριο τζίρου που σε υποχρεώνει να ανοίξεις εταιρεία με βιβλία Γ είναι 1.5 μύριο.

Το όριο που πρέπει από ελεύθερος επαγγελματίας να κάνεις ΟΕ δεν το ξέρω αλλά μπορεί να είναι μικρότερο αλλά ούτε καν στα 10Κ. Κανένας δεν μπορεί να κόψει ΑΠΥ αν δεν είναι δηλωμένος ως επιτηδευματίας.

Αν κάνεις τζίρο πχ 100Κ μόνο με ΑΠΥ και ΔΕΝ ανοίξεις εταιρεία χωρίς έξοδα...όχι θα σε υποχρεώσουν αλλά θα έρθει ο διευθυντής της εφορίας να σε τσιμπουκώσει επειδή σου φόρεσαν το 44% ασάλιωτο.

Η επιβολή για τον τζίρο δεν γίνεται για να μην κόβεις εικονικές αποδείξεις....ας κόψεις θα φορολογηθείς.....γίνεται γιατί στις ατομικές και ΟΕ και ΕΕ το σύστημα έσοδα - έξοδα - ταμείο είναι απλό σε επίπεδα φόρεστ γκαμπ....και όσο ανεβαίνουν τα ποσά και δεν υπάρχει παρακολούθηση πολλές λαμογιές συμβαίνουν. Οπότε σε υποχρεώνει να κάνεις ΙΚΕ για να παρακολουθείς ακόμα και το σκατό του μυρμηγκιού.

Το να κόβεις ΑΠΥ για να γλιτώσεις το τεκμήριο δεν ξέρω κατά πόσο είναι συμφέρον....μόνο για ένα αμάξι.

Μωρε μπραβο , ο πρωτος Αλβανος λογιστης που γνωριζω εισαι

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.083
Πόντοι
206
Ποια τράπεζα ρε τυπε . Το χρήμα είναι σε μετρητά παντού.
Σε καταθέσεις είναι ΜΟΝΟΝσε ξένες τραπεζες
Δηλαδή αυτοι που εχουν πολυ μαυρο χρημα όλα τα λαμόγια δηλαδη,το εχουν σε μετρητα??Και που το κρυβουν?Γιατι θελει και να εχεις χώρο πολύ οταν μιλαμε για πολυ πολυ χρημα σε μετρητα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.251
Πόντοι
3.656
  • Ουάου
Αντιδράσεις: Nubic

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
27
Like
12.419
Πόντοι
6.166
δεν γινεται να ισχυει αυτος ο αρθιμος. Μην πιστευεις οτι διαβαζεις και μην το προωθεις.
Κοινη λογικη.
ισχυει

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
6.924
Πόντοι
1.106
Τυπε η κυβεμρησειβδεν μασάει θα τους γαμησει (για 8η φορα)

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
16.941
Πόντοι
3.246
τι που το έχουν ρε φίλε δε βλέπεις τι γίνεται στα δελτία ειδήσεων που μπουκάρουν οι ρομά και βρίσκουν 100 χιλιάρικα στον έναν στα
ντουλάπια, 270 χιλιάρικα στα σκαλοπάτια στον άλλον , 90 χιλιάρικα η άλλη η γριούλα χθες… σπίτια τους τα χουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom