stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.529
- Πόντοι
- 566
εχει μπει οριο στις ΑΠΥ νομιζω πιά , δεν παιζει αυτο το κολπο
... με το mydata ίσως.
εχει μπει οριο στις ΑΠΥ νομιζω πιά , δεν παιζει αυτο το κολπο
και πριν απο my data , ηταν μεχρι ενα ποσό όριο, μετα σε υποχρεωνε να ανοιξεις εταιρεία... με το mydata ίσως.
Ποτέ δεν σε υποχρεώνει ρε παπάρα.και πριν απο my data , ηταν μεχρι ενα ποσό όριο, μετα σε υποχρεωνε να ανοιξεις εταιρεία
και πριν απο my data , ηταν μεχρι ενα ποσό όριο, μετα σε υποχρεωνε να ανοιξεις εταιρεία
αμα ειναι μαύρα ρε Λάκη πουτσα μας .. το θεμα ειναι οτι μέχρι ενα πο΄σο σε άφηνε , δεν θυμαμαι τι μαλακία επαιζε μετάΠοτέ δεν σε υποχρεώνει ρε παπάρα.
Απλά κάνεις εταιρεία επειδή δεν συμφέρει το 44% από τα 40Κ και πάνω.
Αλλά αν είναι μαύρα .... στα αρχίδια τους ...
Μέχρι μύριο .... σίγουρα δεν έχεις καμία υποχρέωση να κάνεις εταιρεία.αμα ειναι μαύρα ρε Λάκη πουτσα μας .. το θεμα ειναι οτι μέχρι ενα πο΄σο σε άφηνε , δεν θυμαμαι τι μαλακία επαιζε μετά
Ποτέ δεν σε υποχρεώνει ρε παπάρα.
Απλά κάνεις εταιρεία επειδή δεν συμφέρει το 44% από τα 40Κ και πάνω.
Αλλά αν είναι μαύρα .... στα αρχίδια τους ...
Το όριο τζίρου που σε υποχρεώνει να ανοίξεις εταιρεία με βιβλία Γ είναι 1.5 μύριο.Πάνω από 10 χιλ. ευρώ ....
Υπονοείς εμένα που δεν έγραψα αυτόΠοιός έλεγε πριν κάποιες σελίδες, ότι στην επαρχία τα σπίτια ανεβαίνουν συνέχεια και είναι επένδυση;
Στα αζήτητα σπίτια σε τιμές ευκαιρίας στον ακριτικό Έβρο - Μονοκατοικία πωλείται προς 35.000 ευρώ
Σε Διδυμότειχο, Σουφλί αλλά και χωριά του Έβρου υπάρχουν πάρα πολλά ακίνητα, διαμερίσματα, μονοκατοικίες και οικόπεδα για τα οποία δεν υπάρχει ζήτηση, σύμφωνα με τον μεσίτη Αλέξανδρο Γερασούδη - Μονοκατοικία 100 τ.μ. πωλήθηκε προς 12.000 ευρώwww.protothema.gr
Ποια τράπεζα ρε τυπε . Το χρήμα είναι σε μετρητά παντού.εγω βλεπω οτι υπαρχει χρημα στην Ελλαδα απλά αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι πού το εχουν οι Ελληνες?Διοτι μιλαμε φυσικα για μαυρο χρημα κι οχι οτι ολοι γινανε απο την πολλη δουλεια πλουσιοι.Απλα παντα αναρωτιόμουν που το εχουν??διότι αν τα εχουν σε λογαριασμο σε μια ελληνικη τραπεζα η εφορία θα τους καταγαμήσει κυριολεκτικά και θα τους φαει μεγαλο μερος απο αυτά
Το όριο τζίρου που σε υποχρεώνει να ανοίξεις εταιρεία με βιβλία Γ είναι 1.5 μύριο.
Το όριο που πρέπει από ελεύθερος επαγγελματίας να κάνεις ΟΕ δεν το ξέρω αλλά μπορεί να είναι μικρότερο αλλά ούτε καν στα 10Κ. Κανένας δεν μπορεί να κόψει ΑΠΥ αν δεν είναι δηλωμένος ως επιτηδευματίας.
Αν κάνεις τζίρο πχ 100Κ μόνο με ΑΠΥ και ΔΕΝ ανοίξεις εταιρεία χωρίς έξοδα...όχι θα σε υποχρεώσουν αλλά θα έρθει ο διευθυντής της εφορίας να σε τσιμπουκώσει επειδή σου φόρεσαν το 44% ασάλιωτο.
Η επιβολή για τον τζίρο δεν γίνεται για να μην κόβεις εικονικές αποδείξεις....ας κόψεις θα φορολογηθείς.....γίνεται γιατί στις ατομικές και ΟΕ και ΕΕ το σύστημα έσοδα - έξοδα - ταμείο είναι απλό σε επίπεδα φόρεστ γκαμπ....και όσο ανεβαίνουν τα ποσά και δεν υπάρχει παρακολούθηση πολλές λαμογιές συμβαίνουν. Οπότε σε υποχρεώνει να κάνεις ΙΚΕ για να παρακολουθείς ακόμα και το σκατό του μυρμηγκιού.
Το να κόβεις ΑΠΥ για να γλιτώσεις το τεκμήριο δεν ξέρω κατά πόσο είναι συμφέρον....μόνο για ένα αμάξι.
Δηλαδή αυτοι που εχουν πολυ μαυρο χρημα όλα τα λαμόγια δηλαδη,το εχουν σε μετρητα??Και που το κρυβουν?Γιατι θελει και να εχεις χώρο πολύ οταν μιλαμε για πολυ πολυ χρημα σε μετρητα.Ποια τράπεζα ρε τυπε . Το χρήμα είναι σε μετρητά παντού.
Σε καταθέσεις είναι ΜΟΝΟΝσε ξένες τραπεζες
όταν οι άλλοι έδειχναν κλίση στο μυστρί και τον κουβά εγώ πέρναγα την ώρα μου στα εξελ και τα ισοζύγιαΜωρε μπραβο , ο πρωτος Αλβανος λογιστης που γνωριζω εισαι
όταν οι άλλοι έδειχναν κλίση στο μυστρί και τον κουβά εγώ πέρναγα την ώρα μου στα εξελ και τα ισοζύγια
ισχυειδεν γινεται να ισχυει αυτος ο αρθιμος. Μην πιστευεις οτι διαβαζεις και μην το προωθεις.
Κοινη λογικη.
Ελληνικά όταν μπαίνει πελάτης, Αγγλικά όταν στέλνω συνημμένο και αλβανικά όταν δουλεύωτο εξελ το έχεις στα αγγλικα ;
Τυπε η κυβεμρησειβδεν μασάει θα τους γαμησει (για 8η φορα)ισχυει
Τέλη κυκλοφορίας: Τι ισχύει για τους 800.000 ιδιοκτήτες Ι.Χ. που δεν πλήρωσαν εμπρόθεσμα | Flash
Αντιμέτωποι με πρόστιμα όσοι δεν πλήρωσαν τέλη κυκλοφορίας, δηλαδή το 22% των ιδιόκτητων οχημάτων.www.flash.gr
τι που το έχουν ρε φίλε δε βλέπεις τι γίνεται στα δελτία ειδήσεων που μπουκάρουν οι ρομά και βρίσκουν 100 χιλιάρικα στον έναν σταεγω βλεπω οτι υπαρχει χρημα στην Ελλαδα απλά αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι πού το εχουν οι Ελληνες?Διοτι μιλαμε φυσικα για μαυρο χρημα κι οχι οτι ολοι γινανε απο την πολλη δουλεια πλουσιοι.Απλα παντα αναρωτιόμουν που το εχουν??διότι αν τα εχουν σε λογαριασμο σε μια ελληνικη τραπεζα η εφορία θα τους καταγαμήσει κυριολεκτικά και θα τους φαει μεγαλο μερος απο αυτά