Νέα

Τελικά ο Έλληνας έχει λεφτά ή τζάμπα κλαίγεται;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sub-Zero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 227
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.709
Πόντοι
2.836
Και τέτοιοι υπάρχουν πολλοί στην Ελλάδα. Έχω έναν τέτοιο στην πολυκατοικία μου. Μιλάμε για τρελά λεφτά. Εκατομμύρια κατά δήλωση του πατέρα του και όμως ζει σαν γύφτος. Με δεκάδες ακίνητα στην Αθήνα και τον Σαρωνικό. Και ούτε ρούχα καλά φοράει ούτε σε ανθρώπινες συνθήκες ζει... Μια μιζέρια σκέτη.
Έχει γυναίκα/γκόμενά/ σχέση ? Γιατί έτσι όπως τα λες δεν τον πλησιάζει ούτε θυλικη γίδα......

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.705
Πόντοι
2.356
OP
OP
Sub-Zero

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.331
Πόντοι
3.656

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
33
Like
2.809
Πόντοι
1.446
Στη δουλειά μου έχω μια συνάδερφο που όλο κλαίγεται για τα οικονομικά της και προχθές ήταν για 10 μέρες στο Παρίσι...
Για τα ταξίδια, ειδικά στην Ευρώπη, κράτα μια πισινή γιατί δε σημαίνουν αναγκαστικά χρήμα. Αν κλείσεις εισιτήριο νωρίς βρίσκεις με 150 ή 200 ευρώ και λόγω της κρίσης σχεδόν όλοι έχουν φίλους στο εξωτερικό. Τα χρόνια που ήμουν μόνιμα UK έχω φιλοξενήσει διάφορους παλιούς φίλους για 3-4-5 μέρες. Όλοι αυτοί βγάζανε φωτογραφίες από βόλτες, μουσεία (μερικά είναι και δωρεάν) αγοράσανε σουβενίρ κλπ. και μπορεί να μη ξόδευαν ούτε 100 λίρες τη μέρα. Κάποιος που δεν ήξερε το πώς το έκαναν μπορεί να νόμιζε ότι ξόδεψαν 2000 ευρώ κι αυτοί είχαν ξοδέψει 600-700 όλα μέσα.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.705
Πόντοι
2.356
Για τα ταξίδια, ειδικά στην Ευρώπη, κράτα μια πισινή γιατί δε σημαίνουν αναγκαστικά χρήμα. Αν κλείσεις εισιτήριο νωρίς βρίσκεις με 150 ή 200 ευρώ και λόγω της κρίσης σχεδόν όλοι έχουν φίλους στο εξωτερικό. Τα χρόνια που ήμουν μόνιμα UK έχω φιλοξενήσει διάφορους παλιούς φίλους για 3-4-5 μέρες. Όλοι αυτοί βγάζανε φωτογραφίες από βόλτες, μουσεία (μερικά είναι και δωρεάν) αγοράσανε σουβενίρ κλπ. και μπορεί να μη ξόδευαν ούτε 100 λίρες τη μέρα. Κάποιος που δεν ήξερε το πώς το έκαναν μπορεί να νόμιζε ότι ξόδεψαν 2000 ευρώ κι αυτοί είχαν ξοδέψει 600-700 όλα μέσα.
Σωστό και αυτό που αναφερεις. Απλά εγώ όσους γνωρίζω πήγαν και ξόδεψαν από 2 ως 3 χιλιάδες σε ένα πενθήμερο σε εξωτερικό.

• Ουάου
Αντιδράσεις: j 1973

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.616
Πόντοι
3.936
Γιορτές πάλι,η μισή Ελλάδα ταξίδια στο εξωτερικό ή στο εσωτερικό με τις τιμές 3πλάσιες και βάλε,η άλλη μισή θα τα φάει στα μπουζούκια,ο κόσμος στην πλειοψηφία του έξω χαλαρός και στ'αρχιδια του όλα,μαγαζιά γεμάτα,αυτοκίνητα καινούρια,τελικά με Κούλη μάλλον ξαναζούμε τα χρυσά πασοκικά χρόνια :rockon:
Αυτά που τα είδες στο ΣΚΑταΙ με τον Πορδοσαλτε;

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.127
Πόντοι
206
Πρέπει να έχει μεγάλη ημερομηνία όμως γιατί αυτήν την παραμυθά την ακούω 20 χρόνια και κάθε χρόνος που παιρναει όλα ανεβαίνουν και όλα τάπα πάνε .
Εδώ τα καλά καθούμενα το εστιατορια η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ φόλα ever κάθε. Βράδι είναι γεμάτο
Δηλαδή στα 20 χρόνια που είναι μέσα τα χρόνια των μνημονίων που έκλεισαν μαγαζιά και επιχειρήσεις θες να πεις ότι όλα ήταν καλά;

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.705
Πόντοι
2.356
Αυτά που τα είδες στο ΣΚΑταΙ με τον Πορδοσαλτε;
Αυτό το μένος σας με τον Πορτοσάλτε ποτέ δεν το έχω καταλάβει.

Είναι αλήθεια ότι ενώ γυρω μας όλοι κλάιγονται βλέπουμε πολλούς να καλοπερνάνε. Τι σχέση έχει ο δημσιογράφος αυτός;

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.616
Πόντοι
3.936

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
33
Like
2.809
Πόντοι
1.446
Σωστό και αυτό που αναφερεις. Απλά εγώ όσους γνωρίζω πήγαν και ξόδεψαν από 2 ως 3 χιλιάδες σε ένα πενθήμερο σε εξωτερικό.
Aν τους ξέρεις τόσο καλά ώστε να είσαι σίγουρος ΟΚ, απλά πολλοί πουλάνε και φούμαρα.

Mariouklas

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Like
171
Πόντοι
0
παιδια πηγα στην πολη μου στην επαρχεία αυτες τις γιορτες. Ειδα μια καινουρια πολυκατοικία να χτίζετε και υπεύθυνος για τις πωλησεις των διαμερισμάτων ηταν ενας γνωστός μου, οποτε πήγα και τον ρώτησα πόσο πουλιούνται ανα τετραγωνικό πλεον, πως ειναι οι τιμες δηλαδη. Να αναφέρω οτι το σπιτι δεν ειναι σε καποια απομακρυσμένη περιοχή αλλα ουτε και κεντρο, αλλα μη ξεχνάμε οτι μιλαμε για επαρχειακή πολη των 50.000 κατοίκων. Μου απάντησε οτι πριν καν ξεκινήσει να χτίζει τα πούλησε ολα τα διαμερισματα, 3500 ευρω το τετραγωνικο. Μιλάμε για διαμερισματα απο 70 τετραγωνικα και πανω, οχι μικρα επενδυτικά. Και αναρωτιέμαι που βρηκαν ολοι τοσα λεφτα και με εκανε να σκεφτομαι οτι υπαρχουν πολλοι που εχουν ακομα γερα πορτοφόλια. Καλες γιορτες

OP
OP
Sub-Zero

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.331
Πόντοι
3.656

Φίλε το θέμα δεν είναι τα ταξίδια και πόσα ξοδεύουν

Αλλά το ότι μετά πολλοί απ'αυτούς κλαίγονται ότι είναι ακριβή η βενζίνη και δεν ε΄χουν να πληρώσουν τη ΔΕΗ...Για ταξίδια και λούσα όμως και το βρακί τους δίνουνε

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.574
Πόντοι
456
Αυτό το μένος σας με τον Πορτοσάλτε ποτέ δεν το έχω καταλάβει.

Είναι αλήθεια ότι ενώ γυρω μας όλοι κλάιγονται βλέπουμε πολλούς να καλοπερνάνε. Τι σχέση έχει ο δημσιογράφος αυτός;
Γιατί προσπαθεί να μας πείσει σα να είμαστε νήπια και δεν καταλαβαίνουμε κάποια πράγματα.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.705
Πόντοι
2.356
παιδια πηγα στην πολη μου στην επαρχεία αυτες τις γιορτες. Ειδα μια καινουρια πολυκατοικία να χτίζετε και υπεύθυνος για τις πωλησεις των διαμερισμάτων ηταν ενας γνωστός μου, οποτε πήγα και τον ρώτησα πόσο πουλιούνται ανα τετραγωνικό πλεον, πως ειναι οι τιμες δηλαδη. Να αναφέρω οτι το σπιτι δεν ειναι σε καποια απομακρυσμένη περιοχή αλλα ουτε και κεντρο, αλλα μη ξεχνάμε οτι μιλαμε για επαρχειακή πολη των 50.000 κατοίκων. Μου απάντησε οτι πριν καν ξεκινήσει να χτίζει τα πούλησε ολα τα διαμερισματα, 3500 ευρω το τετραγωνικο. Μιλάμε για διαμερισματα απο 70 τετραγωνικα και πανω, οχι μικρα επενδυτικά. Και αναρωτιέμαι που βρηκαν ολοι τοσα λεφτα και με εκανε να σκεφτομαι οτι υπαρχουν πολλοι που εχουν ακομα γερα πορτοφόλια. Καλες γιορτες
ΑΚΡΙΒΩΣ με την ίδια απορία είμαι και εγώ! Φαντάσου! Επαρχιακή πόλη.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.705
Πόντοι
2.356

Αλλά το ότι μετά πολλοί απ'αυτούς κλαίγονται ότι είναι ακριβή η βενζίνη και δεν ε΄χουν να πληρώσουν τη ΔΕΗ...Για ταξίδια και λούσα όμως και το βρακί τους δίνουνε
Πολλοί γύρω μας έχουν ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ προτεραιότητες. Ξέρω κοπέλα 35 ετών, εξαιρετικά μέτρια η οποία μένει με γονείς σε ιδιοκτητο σπίτι, δεν μαγειρευει δεν πλένει - παιρνει 1200 Ε το μήνα και δεν της μένει μία στο τέλος του μήνα ή έτσι τουλάχιστον λέει...

• Ουάου
Αντιδράσεις: j 1973

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.574
Πόντοι
456

Εγώ θα σου πω ένα απλό πράγμα που έκοψε ο Έλληνας: Διακοπές.
Θυμάται κανένας πόσοι πήγαιναν διακοπές παλαιότερα, πριν το 2009;
Να πω εγώ: 100%.

OP
OP
Sub-Zero

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.331
Πόντοι
3.656

Δωράκια απο γονεις-πεθερικά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom