Νέα

Τελικά ο Έλληνας έχει λεφτά ή τζάμπα κλαίγεται;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sub-Zero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 706
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
190
Πόντοι
1
Αυτός λέει ότι ήταν οδοντιατρείο αλλά με τις σκουριασμένες βίδες που έβαζε μάλλον απευθυνόταν σε ζώα!
Θυμάμαι παλιά στις ειδήσεις έλεγαν για έναν που είχε σακατέψει τον κόσμο που πήγαινε. Λες να ήταν αυτός; μήπως είναι και πεθερόπληκτος κι έχει νεύρα ;

:2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.974
Πόντοι
5.506
Θυμάμαι παλιά στις ειδήσεις έλεγαν για έναν που είχε σακατέψει τον κόσμο που πήγαινε. Λες να ήταν αυτός; μήπως είναι και πεθερόπληκτος κι έχει νεύρα ;

:2funny:
Στο πεθεροεξοχικο αυθαίρετο στη λούτσα τη βγάζει τον Αύγουστο που διαδίδει ότι έχει ζωή και κάνει διακοπαρες την ώρα που καθαρίζει πατάτες πάνω από τη λεκάνη και παρακολουθεί κρυφά το σαη σαν επισκέπτης πάντα.

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
190
Πόντοι
1
Στο πεθεροεξοχικο αυθαίρετο στη λούτσα τη βγάζει τον Αύγουστο που διαδίδει ότι έχει ζωή και κάνει διακοπαρες την ώρα που καθαρίζει πατάτες πάνω από τη λεκάνη και παρακολουθεί κρυφά το σαη σαν επισκέπτης πάντα.
Νομίζω ότι ξέρω ποιον λες. Έκανε αισθητή την αποτυχία του. Τέλης Μασκαρπόνε, κάτι τέτοιο.
Ρε συ αυτός είναι κλινική περίπτωση. :2funny:

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.974
Πόντοι
5.506
Νομίζω ότι ξέρω ποιον λες. Έκανε αισθητή την αποτυχία του. Τέλης Μασκαρπόνε, κάτι τέτοιο.
Ρε συ αυτός είναι κλινική περίπτωση. :2funny:
Ωχωχωχ, ετοιμάσου να σε βαφτίσει κλωνάρι μου και να σε βάλει και ιγκνορ λιστ :2funny::2funny:

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
190
Πόντοι
1
Ωχωχωχ, ετοιμάσου να σε βαφτίσει κλωνάρι μου και να σε βάλει και ιγκνορ λιστ :2funny::2funny:
Τον ξαπόστειλα τον κακομοίρη. Έκανε σαν τρελλός και τον γείωσα εύκολα. Για ζωάρα και τέτοια αφήνει υποννοούμενα. Εφετζόπουλο άρρωστο είναι. Έχεις δίκιο. :2funny::2funny:

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.232
Πόντοι
206
Δεν έχω λόγο να πω ψέμματα ούτε και σεναριογραφώ. Βλεπεις κατι οικογένειες (στην ηλικία μου εχω γνωρισει αρκετές) που έχουν κυριολεκτικά γαμηθεί να κονομάνε και την έξοδο δεν την ξέρουν. Οδηγούν Καγιέν που το αγόρασαν και δεν το χρωστούν αλλά για να πάνε εξω βράδυ ούτε συζητηση. Έχουν τρελλή ρευστότητα κτλ αλλά έξω δεν τρώνε γιατί δεν τους έλκει. Τους αρέσει μόνο να αγοράζουν ότι γουστάρουν και ας φάνε φασόλια σαλάτα.
Μπορεί να έπεσες στην περίπτωση, μη σε βγάλω ψεύτη.
Νορμάλ όμως δεν είναι και ούτε ξέρω εγώ τέτοιες περιπτώσεις.
Όσους φίλους έχω με φραγκα, γυναίκα και παιδιά και διακοπές θα πάνε στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και στάνταρ μια φορά τουλάχιστον τη βδομάδα φαγητό έξω και καφέ.
Μια χαρά παίζει και αυτό, γιατί δηλαδή νομίζεις ότι πρέπει να ισχύει μόνο το δικό σου.

Στην τελική, συνήθεια είναι. Όποιος έχει μάθει πχ να χαλάει 3 χιλιάρικα το μήνα σε διασκέδαση, απλά θα το κάνει για όσο κρατάει χρήμα.

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
190
Πόντοι
1
Μπορεί να έπεσες στην περίπτωση, μη σε βγάλω ψεύτη.
Νορμάλ όμως δεν είναι και ούτε ξέρω εγώ τέτοιες περιπτώσεις.
Όσους φίλους έχω με φραγκα, γυναίκα και παιδιά και διακοπές θα πάνε στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και στάνταρ μια φορά τουλάχιστον τη βδομάδα φαγητό έξω και καφέ.
Μια χαρά παίζει και αυτό, γιατί δηλαδή νομίζεις ότι πρέπει να ισχύει μόνο το δικό σου.

Στην τελική, συνήθεια είναι. Όποιος έχει μάθει πχ να χαλάει 3 χιλιάρικα το μήνα σε διασκέδαση, απλά θα το κάνει για όσο κρατάει χρήμα.
Ποιος σου ειπε οτι θελω να ισχύει μόνο το δικό μου; εσυ αυτοι που λες δεν ειναι πλουσιοι αλλα απλα κονονημένοι που τα βγάζουν πέρα. Εγώ αναφέρθηκα σε άλλες κατηγορίες που δεν τους νοιαζει η εξοδος κι ας είναι πλούσιοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom