Νέα

Τελικά ο Έλληνας έχει λεφτά ή τζάμπα κλαίγεται;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sub-Zero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 815
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.198
Πόντοι
5.506
Νομίζω ότι ξέρω ποιον λες. Έκανε αισθητή την αποτυχία του. Τέλης Μασκαρπόνε, κάτι τέτοιο.
Ρε συ αυτός είναι κλινική περίπτωση. :2funny:
Ωχωχωχ, ετοιμάσου να σε βαφτίσει κλωνάρι μου και να σε βάλει και ιγκνορ λιστ :2funny::2funny:

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
659
Πόντοι
86
Ωχωχωχ, ετοιμάσου να σε βαφτίσει κλωνάρι μου και να σε βάλει και ιγκνορ λιστ :2funny::2funny:
Τον ξαπόστειλα τον κακομοίρη. Έκανε σαν τρελλός και τον γείωσα εύκολα. Για ζωάρα και τέτοια αφήνει υποννοούμενα. Εφετζόπουλο άρρωστο είναι. Έχεις δίκιο. :2funny::2funny:

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.369
Πόντοι
206
Δεν έχω λόγο να πω ψέμματα ούτε και σεναριογραφώ. Βλεπεις κατι οικογένειες (στην ηλικία μου εχω γνωρισει αρκετές) που έχουν κυριολεκτικά γαμηθεί να κονομάνε και την έξοδο δεν την ξέρουν. Οδηγούν Καγιέν που το αγόρασαν και δεν το χρωστούν αλλά για να πάνε εξω βράδυ ούτε συζητηση. Έχουν τρελλή ρευστότητα κτλ αλλά έξω δεν τρώνε γιατί δεν τους έλκει. Τους αρέσει μόνο να αγοράζουν ότι γουστάρουν και ας φάνε φασόλια σαλάτα.
Μπορεί να έπεσες στην περίπτωση, μη σε βγάλω ψεύτη.
Νορμάλ όμως δεν είναι και ούτε ξέρω εγώ τέτοιες περιπτώσεις.
Όσους φίλους έχω με φραγκα, γυναίκα και παιδιά και διακοπές θα πάνε στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και στάνταρ μια φορά τουλάχιστον τη βδομάδα φαγητό έξω και καφέ.
Μια χαρά παίζει και αυτό, γιατί δηλαδή νομίζεις ότι πρέπει να ισχύει μόνο το δικό σου.

Στην τελική, συνήθεια είναι. Όποιος έχει μάθει πχ να χαλάει 3 χιλιάρικα το μήνα σε διασκέδαση, απλά θα το κάνει για όσο κρατάει χρήμα.

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
659
Πόντοι
86
Μπορεί να έπεσες στην περίπτωση, μη σε βγάλω ψεύτη.
Νορμάλ όμως δεν είναι και ούτε ξέρω εγώ τέτοιες περιπτώσεις.
Όσους φίλους έχω με φραγκα, γυναίκα και παιδιά και διακοπές θα πάνε στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και στάνταρ μια φορά τουλάχιστον τη βδομάδα φαγητό έξω και καφέ.
Μια χαρά παίζει και αυτό, γιατί δηλαδή νομίζεις ότι πρέπει να ισχύει μόνο το δικό σου.

Στην τελική, συνήθεια είναι. Όποιος έχει μάθει πχ να χαλάει 3 χιλιάρικα το μήνα σε διασκέδαση, απλά θα το κάνει για όσο κρατάει χρήμα.
Ποιος σου ειπε οτι θελω να ισχύει μόνο το δικό μου; εσυ αυτοι που λες δεν ειναι πλουσιοι αλλα απλα κονονημένοι που τα βγάζουν πέρα. Εγώ αναφέρθηκα σε άλλες κατηγορίες που δεν τους νοιαζει η εξοδος κι ας είναι πλούσιοι.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Ενώ αυτοί που χουν πολλά είναι πάνω από 25%
Τυπε μήπως ψηφίζεις κούλη? Είσαι του 21 % δηλαδή???

Ναι και στα δύο τύπε.

Βούλιαξαν τα Καλάβρυτα και άλλοι χειμερινοί προορισμοί από κόσμο .... έβλεπα πολλούς στις ταβέρνες να πληρώνουν τους λογαριασμούς με μετρητά, χαρούμενοι που τσάκισαν παιδάκια και κοκορέτσι ..... πόσοι από αυτούς εισπράττουν επιδόματα και δηλώνουν εισόδημα 10 χιλ .....

Teddyboys78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
263
Πόντοι
21
Ναι και στα δύο τύπε.

Βούλιαξαν τα Καλάβρυτα και άλλοι χειμερινοί προορισμοί από κόσμο .... έβλεπα πολλούς στις ταβέρνες να πληρώνουν τους λογαριασμούς με μετρητά, χαρούμενοι που τσάκισαν παιδάκια και κοκορέτσι ..... πόσοι από αυτούς εισπράττουν επιδόματα και δηλώνουν εισόδημα 10 χιλ .....
Αυτές τις τρίχες τις ακούω χρόνια
Δηλ πόσοι πήγαν Καλάβρυτα αρχαχωβα σελι παπιγκο κ λοιπές παπαριές? Κάνα 2 εκατομμύρια κόσμος η μήπως όλοι μαζί 20 Χιλ?
Και Ουκρανία πουχει πόλεμο στα χιονοδρομικά που είναι δίπλα από Πολωνία δεν πέφτει μηλο
Άρα? Πετάει και η Ουκρανία....
Δεν είσαι κάνας μαλάκας τυπε. Σωστή η διάγνωση

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Αυτές τις τρίχες τις ακούω χρόνια
Δηλ πόσοι πήγαν Καλάβρυτα αρχαχωβα σελι παπιγκο κ λοιπές παπαριές? Κάνα 2 εκατομμύρια κόσμος η μήπως όλοι μαζί 20 Χιλ?
Και Ουκρανία πουχει πόλεμο στα χιονοδρομικά που είναι δίπλα από Πολωνία δεν πέφτει μηλο
Άρα? Πετάει και η Ουκρανία....
Δεν είσαι κάνας μαλάκας τυπε. Σωστή η διάγνωση

Προφανώς όλοι μας δεν έχουμε τις ίδιες εικόνες, κινούμαστε σε διαφορετικό εργασιακό και κοινωνικό περιβάλλον, έχουμε διαφορετικά βιώματα όποτε θα βγάλουμε και διαφορετικά συμπεράσματα.

Το θέμα ε΄δω είναι οι Έλληνες, οπότε δεν έχει νόημα να αναφερόμαστε σε άλλες χώρες.

Κατά τη γνώμη μου είναι περισσότεροι αυτοί που έχουν χρήμα, είτε από εργασία δηλωμένη και αδήλωτη, από γονικές επιδοτήσεις, από ξεκωκάλισμα γονικών περιουσιών, από παραοικονομία, σε σχέση με αυτούς που δεν έχουν τίποτα τα παραπάνω.

Teddyboys78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
263
Πόντοι
21
Προφανώς όλοι μας δεν έχουμε τις ίδιες εικόνες, κινούμαστε σε διαφορετικό εργασιακό και κοινωνικό περιβάλλον, έχουμε διαφορετικά βιώματα όποτε θα βγάλουμε και διαφορετικά συμπεράσματα.

Το θέμα ε΄δω είναι οι Έλληνες, οπότε δεν έχει νόημα να αναφερόμαστε σε άλλες χώρες.

Κατά τη γνώμη μου είναι περισσότεροι αυτοί που έχουν χρήμα, είτε από εργασία δηλωμένη και αδήλωτη, από γονικές επιδοτήσεις, από ξεκωκάλισμα γονικών περιουσιών, από παραοικονομία, σε σχέση με αυτούς που δεν έχουν τίποτα τα παραπάνω.
Φίλε καλέ, δεν κοιτάω τι είναι γύρω μου στα 500μ
Αυτό κάνει ο Κουλης
Κοιτάω τι είναι γύρω μου σε όλες τις συνοικίες της Αθήνας
Και στις εκαλη Γλυφάδα Κηφισιά Γλυφάδα βούλα καλά τα πάμε, όπως τα λες εσύ
Όμως
Περιστέρι Πειραιάς Αιγάλεω Παγκράτι Φιλαδέλφεια Αμπελόκηποι Βύρωνας Δάφνη κλπ κλπ όλος ο Πειραιάς κλπ κλπ πάνε κατ; διαόλου
Κι είναι το 80%
Επίσης οι 50 υπολοιπες ελληνικές πόλεις πιο πολύ φέρνουν σε Δραπετσώνα Λιόσια, παρά σε ψυχικό Παλιό Φάληρο...
Θεσαλονικη.. Φ5ωχμμανα όπως λέει το άσμα
Οποτε? Τι συμπέρασμα βγάζεις???

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.058
Πόντοι
206
Φίλε καλέ, δεν κοιτάω τι είναι γύρω μου στα 500μ
Αυτό κάνει ο Κουλης
Κοιτάω τι είναι γύρω μου σε όλες τις συνοικίες της Αθήνας
Και στις εκαλη Γλυφάδα Κηφισιά Γλυφάδα βούλα καλά τα πάμε, όπως τα λες εσύ
Όμως
Περιστέρι Πειραιάς Αιγάλεω Παγκράτι Φιλαδέλφεια Αμπελόκηποι Βύρωνας Δάφνη κλπ κλπ όλος ο Πειραιάς κλπ κλπ πάνε κατ; διαόλου
Κι είναι το 80%
Επίσης οι 50 υπολοιπες ελληνικές πόλεις πιο πολύ φέρνουν σε Δραπετσώνα Λιόσια, παρά σε ψυχικό Παλιό Φάληρο...
Θεσαλονικη.. Φ5ωχμμανα όπως λέει το άσμα
Οποτε? Τι συμπέρασμα βγάζεις???
Πολύ ακριβής και σωστός.
Και μιλάω εκ πείρας κυκλοφορώντας και έχοντας γνωστούς και φίλους καθώς και συγγενείς σε όλες τις παραπάνω περιοχές που είπες.

Το γεγονός ότι μπορεί πχ 100 χιλιάδες κόσμου καλοπερνουν δεν σημαίνει ότι τα υπόλοιπα 9.900.000 Ελλήνων ζουν έτσι.

Το 80% υποφέρει όπως είπες παραπάνω και ένα ποσοστό 10-15 απλά επιβιωνει αξιοπρεπως και σχετικά ανετα για την εποχη.Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αλήθεια από αυτό που είπες.

Η Ελλάδα σέρνεται κυριολεκτικά παιδιά πάρτε το χαμπάρι.

Τώρα γιατί όλοι αυτοί βλακωδως ψήφισαν Κούλη με 41% είναι απορίας άξιον.

Μια μεγάλη πλειοψηφία που ψήφισαν υπέρ Κουλη είναι σίγουρα συνταξιούχοι που τα μυαλά τους δεν στέκουν καλά και οι δημόσιοι υπάλληλοι που δεν ρισκάρουν την σιγουριά και επίσης χωλαινουν νοητικά.

Όλοι οι παραπάνω βολεμενοι γράφουν στα αρχιδια τους όλους τους υπόλοιπους βέβαια.
Νοοτροπία ελληνική που είναι για τα σκουπίδια βεβαίως.Δυστυχως.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Όμως
Κι είναι το 80%

Εντάξει τύπε ... εσύ πιστεύεις πως το 80% δεν έχει μία, επομένως μένει ένα 20% που μάλλον περνάνε καλά.

Εγώ δεν βλέπω αυτά που λες να επιβεβαιώνονται .... ακόμα και στις περιοχές που αναφέρεις έχει καφέ σε κάθε τετράγωνο και οι ταβέρνες δουλεύουν κανονικά .....

Πολλοί κλαίγονται και έχουν χρήματα, απλά δεν μπορούν να κάνουν την ζωή διάσημων πλουσίων και στεναχωριόνται .... η πολύ tv έχει κάψει μυαλά .....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.707
Πόντοι
9.297
Με κορυφή τη Σωκράτους πίσω από το Δημαρχείο της Αθήνας. Το απόλυτο κέντρο
Aυτο το σημείο είναι το κέντρο ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...με τόσους λάθρο που κυκλοφορούν κατά εκεί.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.711
Πόντοι
19.485
είναι στο dna του Έλληνα να κλαίγεται! ο Έλληνας είναι μαλακας και ένα κάρο αλλά, ντρέπομαι πολλές φορές που μαι Έλληνας, προς Θεού δεν περνιέμαι για καλύτερος, αν κλαίγεται ο τατουατζης μου για λεφτά που ναι και γαμω τ άτομα τότε δεν υπάρχει ελπίδα για κανεναν

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.707
Πόντοι
9.297
Πολύ ακριβής και σωστός.
Και μιλάω εκ πείρας κυκλοφορώντας και έχοντας γνωστούς και φίλους καθώς και συγγενείς σε όλες τις παραπάνω περιοχές που είπες.

Το γεγονός ότι μπορεί πχ 100 χιλιάδες κόσμου καλοπερνουν δεν σημαίνει ότι τα υπόλοιπα 9.900.000 Ελλήνων ζουν έτσι.

Το 80% υποφέρει όπως είπες παραπάνω και ένα ποσοστό 10-15 απλά επιβιωνει αξιοπρεπως και σχετικά ανετα για την εποχη.Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αλήθεια από αυτό που είπες.

Η Ελλάδα σέρνεται κυριολεκτικά παιδιά πάρτε το χαμπάρι.

Τώρα γιατί όλοι αυτοί βλακωδως ψήφισαν Κούλη με 41% είναι απορίας άξιον.

Μια μεγάλη πλειοψηφία που ψήφισαν υπέρ Κουλη είναι σίγουρα συνταξιούχοι που τα μυαλά τους δεν στέκουν καλά και οι δημόσιοι υπάλληλοι που δεν ρισκάρουν την σιγουριά και επίσης χωλαινουν νοητικά.

Όλοι οι παραπάνω βολεμενοι γράφουν στα αρχιδια τους όλους τους υπόλοιπους βέβαια.
Νοοτροπία ελληνική που είναι για τα σκουπίδια βεβαίως.Δυστυχως.
Δεν την ψάχνουν...το διαδίκτυο δεν το χρησιμοποιούν για να δουν αν υπάρχει κάποιο κόμμα που θα τους λέει κάτι αλλά απλως για χαβαλε.
Θέλουν να είναι κοντά στην εξουσία για αυτό οι πασοκοι φόρεσαν ροζ προβιά και εφεραν στην εξουσία το τσίρκο του Τσίπρα .
Οι βυσματιες νεοδημοκράτες και φυσικά όσοι βαριουνται η όσοι είναι μεγαλης ηλικίας δεν θα ψάξουν κάτι άλλο.
Άρα οι συνειδητοποιημένοι ψηφοφοροι είναι μόνο ένα πολύ μικρό μέρος του εκλογικού σώματος.

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
8.268
Πόντοι
2.456
Στην Ελλαδα υπάρχει ένας πυρήνας ψηφοφόρων οι οποίοι είναι δεξιοί ή αριστεροι.
Φυσικα αυτοί είναι φανατισμενοι και δεν έχουν καμμια κρίση αλλά βλέπουν μόνο μέσα από τα γυαλιά διαστρεβλωσης της πραγματικοτητας και φυσικά βαφτίζουν το ψάρι κρέας.
Εννοείται πως και οι μεν και οι δεν έχουν ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ πάρα τις πιπες που διαδίδουν.
Και οσο αυτοί πλακώνονται μεταξύ τους τα πάγια προβλήματα διογκώνονται και τις κυβερνήσεις τις αποφασίζουν με την ψήφο τους ή πλειοψηφία που δεν βαφτίζει το ψάρι κρέας αλλά ψηφίζει με βάση το γνώμονα να έχει ησυχία πχι εκπλήξεις και να τιμωρήσει αλλάζονικες συμπεριφορές βλέπε μπαμπά Μητσοτάκη Σημίτη Χονδρο Ραφηνας Αλέξη
Με Φώφη εν ζωή το ΠΑΣΟΚ σήμερα θα ήταν καβάλα στ άλογο όχι γιατί η Ελλάδα εγινε ΠΑΣΟΚ αλλά γιατί το έργο επαναλαμβανεται : ησυχία και τιμωρία αλλάζοντας.Δυσυυχως το γλυκό το χαλάει ο Νιικος

1tetris

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2025
Like
94
Πόντοι
0
Στην Ελλαδα υπάρχει ένας πυρήνας ψηφοφόρων οι οποίοι είναι δεξιοί ή αριστεροι.
Φυσικα αυτοί είναι φανατισμενοι και δεν έχουν καμμια κρίση αλλά βλέπουν μόνο μέσα από τα γυαλιά διαστρεβλωσης της πραγματικοτητας και φυσικά βαφτίζουν το ψάρι κρέας.
Εννοείται πως και οι μεν και οι δεν έχουν ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ πάρα τις πιπες που διαδίδουν.
Και οσο αυτοί πλακώνονται μεταξύ τους τα πάγια προβλήματα διογκώνονται και τις κυβερνήσεις τις αποφασίζουν με την ψήφο τους ή πλειοψηφία που δεν βαφτίζει το ψάρι κρέας αλλά ψηφίζει με βάση το γνώμονα να έχει ησυχία πχι εκπλήξεις και να τιμωρήσει αλλάζονικες συμπεριφορές βλέπε μπαμπά Μητσοτάκη Σημίτη Χονδρο Ραφηνας Αλέξη
Με Φώφη εν ζωή το ΠΑΣΟΚ σήμερα θα ήταν καβάλα στ άλογο όχι γιατί η Ελλάδα εγινε ΠΑΣΟΚ αλλά γιατί το έργο επαναλαμβανεται : ησυχία και τιμωρία αλλάζοντας.Δυσυυχως το γλυκό το χαλάει ο Νιικος
Μπα, διαφωνώ για αυτό που έγραψες για την συγχωρεμένη.
Ο λόγος της διαφωνίας μου ειναι οτι βαρεθήκανε τα αντιγραφα και προτιμάνε το γνήσιο. Διαφέρει σε κατι ουσιαστικό το ΠΑΣΟΚ απο τη νουδου; ουσιαστικο λεμε, ειμαι της άποψης οχι, δεν διαφερει, εχει δοκιμαστεί σαν τον σύριζα και απέτυχε.

Οταν μαζεύτικαν με προεδρέοντα τον πακι και ακύρωσαν το δημοψήφισμα έδειξαν , μεχρι και το κουκουε, οτι ειναι ίδιοι

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
659
Πόντοι
86
Η Ελλαδα εχει τελειώσει. Τα έχουμε πει. Κάποιοι λιγοι έχουν πολλά λεφτα κι όλοι οι υπόλοιποι τσιτσιρίζουν χρεωμένοι σε όλα ή τρώνε όσα βγάζουν και αυτό είναι όλο.

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
8.268
Πόντοι
2.456
Μπα, διαφωνώ για αυτό που έγραψες για την συγχωρεμένη.
Ο λόγος της διαφωνίας μου ειναι οτι βαρεθήκανε τα αντιγραφα και προτιμάνε το γνήσιο. Διαφέρει σε κατι ουσιαστικό το ΠΑΣΟΚ απο τη νουδου; ουσιαστικο λεμε, ειμαι της άποψης οχι, δεν διαφερει, εχει δοκιμαστεί σαν τον σύριζα και απέτυχε.

Οταν μαζεύτικαν με προεδρέοντα τον πακι και ακύρωσαν το δημοψήφισμα έδειξαν , μεχρι και το κουκουε, οτι ειναι ίδιοι
Η μόνη διαφορά φαίνεται να είναι ακόμα ο βαθμός φιλελευθερισμου που τώρα επί Κουλη έφτασε στον υπέρτατο βαθμό.(βέβαια πάνε 10 χρόνια από κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ για να το διαπιστώναμε και για αυτο)
Η συγχωρεμένη στην παρπυσια συγκυρία θα ήταν το απόλυτο άλλοθι για ψήφο στο ΠΑΣΟΚ
Μην ξεχνάς πως ο Κουλης περίγελος ήταν μέχρι να αναλάβει αλλά έγινε κι αυτός το απόλυτο άλλοθι λόγω ανεκδιήγητου Αλεξη

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
659
Πόντοι
86
Για να ζήσει μια τετραμελής οικογένεια σωστά με δικό τους σπίτι, δηλαδή με όλα πληρωμένα, κανα ταξιδάκι, λίγη νυχτερινή ζωή κτλ πρέπει να μπαίνουν μέσα στο σπίτι 3.500 - 4.000 ευρώ.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.758
Πόντοι
456
Ειδικά το bold σημαίνει δεν έχει χρήμα.
Κάπου διάβασα ότι η ιδιοκατοίκηση έχει αρχίσει και πέφτει σταθερά. Μάλιστα σε σχέση με πριν δέκα χρόνια πρέπει να είναι στο -15% αν θυμάμαι καλά.
Μάλιστα πολλοί πούλησαν πολλά σπίτια σε κάτι χωριά που ήταν άδεια και πλήρωναν ΕΝΦΙΑ, για 20 μέρες το χρόνο που πήγαιναν, Πάσχα κλπ.
Θα μου πεις "σιγά τα ωά για το κολόσπιτο". Προσωρινά ναι. Αλλά αν κάποιος γονιός έχει 2 ή 3 παιδιά, κάποια θα μείνουν χωρίς κάποια πατρική στέγη. Δηλαδή, το σπίτι στην επαρχία, ίσως ήταν αποκούμπι για κάποιους. Πλέον, δεν υπάρχει ούτε αυτό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom