Νέα

τελικα ειμαστε ρατσιστες η οχι? ας ψηφισουμε λοιπον

• Μέλος που άνοιξε το νήμα international player
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 63
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ποσο ρατσιστες ειμαστε , χαρηκαμε για αυτο που ειδαμε?

• δεν γουσταρω τους μαυρους

Ψήφοι: 7 5,9%
  • δεν γουσταρω τους παντες, ειμαι εθνικιστης κ αρειος

Ψήφοι: 18 15,1%
  • εγω δεν ειμαι ρατσιστης , αυτος ειναι μαυρος

Ψήφοι: 25 21,0%
  • αδιαφορος

Ψήφοι: 10 8,4%
  • δεν ειμαι ρατσιστης

Ψήφοι: 48 40,3%
  • μ αρεσουν οι μαυροι

Ψήφοι: 4 3,4%
  • βρισκω φυσιολογικο το συμβαν

Ψήφοι: 3 2,5%
  • επρεπε να τον καψουν

Ψήφοι: 4 3,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    119

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
κρατάω αυτό:
Φίλαθλοι της Τσέλσι
και το μαύροι στις 3 από τις 6 επιλογές(οι οποίες τώρα γίνανε 8) της ψηφοφορίας.
πολύ νόημα....
:coffee:

Karathanasis

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ είμαι επιλεκτικός ρατσιστής και πάντα όταν έχω ΚΑΛΗ ΑΙΤΙΑ και ΕΠΑΝΗΛΛΕΙΜΕΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ, είτε σε εμένα προσωπικά, είτε σε άλλους.

Δεν θα πω ποιους και γιατί δεν χωνεύω. Όμως με μαύρους (όχι μαυριδερούς γυφταριά κτλ, τους αυθεντικούς αραπάδες), ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Άσε που οι μαυρούλες είναι οι πιο απολαυστικές και ασφαλείς επιλογές στην πιάτσα. Ούτε οι κινέζοι (ασιάτες), που είναι και δουλευταράδες, με πείραξαν ποτέ, στο παραμικρό. Αλλού θέλω να δω 1) φούρνους, 2) παλούκια κτλ... Αλλά ειδικά αυτά και αυτούς τους δυο... :rockon:

matzas

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2011
Κριτικές
35
Like
83
Πόντοι
16
Ειναι δυνατον συνειδητοποιημενος μπουρδελιαρης σαν εμας να ειναι ποτε ρατσιστης?Δεν το νομιζω... :rolleyes:
Αλλωστε,ολες μας αρεσουν(οι φυλες),στους σωματοτυπους διαφωνουμε... :2funny:
Φανταστειτε πχ να βγαινε πρωτο κομμα η ΧΑ και να διωχνε τους μεταναστες(και τις μεταναστριες!!!) :s&m_2:
Μπουρδελο δε θα μενε ανοιχτο,ποιες θα πηδαγαμε τις χαμηλοκωλες τις ελλεινιδες??? :headbang:

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Πόσο αστείο να είσαι ρατσιστής φίλαθλος της τσέλσι που δεν γουστάρει τους μαύρους και να έχεις ένα CL όλο κι'όλο το οποίο στο χει σηκώσει σχεδόν μόνος του ο Drogba, ειδικά στο match vs Barca όπου ο τύπος από καθαρό center F κατέληξε να μαρκάρει τον messi και ήταν ο μόνος που του'πέρνε την μπάλα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Ειναι δυνατον συνειδητοποιημενος μπουρδελιαρης σαν εμας να ειναι ποτε ρατσιστης?Δεν το νομιζω... :rolleyes:
Αλλωστε,ολες μας αρεσουν(οι φυλες),στους σωματοτυπους διαφωνουμε... :2funny:
Φανταστειτε πχ να βγαινε πρωτο κομμα η ΧΑ και να διωχνε τους μεταναστες(και τις μεταναστριες!!!) :s&m_2:
Μπουρδελο δε θα μενε ανοιχτο,ποιες θα πηδαγαμε τις χαμηλοκωλες τις ελλεινιδες??? :headbang:
Ειμαστε ρατσιστές με τους άντρες , όχι με τις γυναικες  :grin:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Φίλαθλοι της Τσέλσι, καταγράφηκαν σε βίντεο να πετούν από το μετρό έναν μαύρο επιβάτη εν μέσω ρατσιστικών συνθημάτων-«είμαστε ρατσιστές, είμαστε ρατσιστές και μας αρέσει» («We’re racist, we’re racist, and that’s the way we like it»).

Το σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στο μετρό του Παρισιού, και σε χρόνο μηδέν έκανε το γύρο του διαδικτύου, έπειτα από ερασιτεχνική λήψη. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο επιβάτης, ένας μαύρος Γάλλος πολίτης, προσπαθεί επανειλημμένως να εισέλθει στο βαγόνι αλλά δεν του το επιτρέπουν οι φίλαθλοι.

Οι φίλαθλοι τον σπρώχνουν εκτός, φωνάζοντας το παραπάνω σύνθημα! Το συμβάν συνέβη στις 17 Φεβρουαρίου, στο σταθμό του μετρό Richelieu-Drouot, στο πλαίσιο του αγώνα Champions League ανάμεσα στην Τσέλσι και την Paris Saint-Germain.

«Μια τέτοια συμπεριφορά είναι απεχθής και δεν έχει καμία θέση στο ποδόσφαιρο ή την κοινωνία», αναφέρει μεταξύ άλλων ανακοίνωση της Βρετανικής ομάδας.

Νομίζω ότι κακώς στην ψηφοφορία το περιορίζεις μόνο στους μαύρους ενώ στον τίτλο το έχεις γενικό. Εγώ για παράδειγμα δεν είμαι ρατσιστής με καμία φυλή του κόσμου εκτός από μία: τους γύφτους. Δεν τους αντέχω με τίποτα, ούτε να τους βλέπω.

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
βασικα με το ποδοσφαιρο(και τα ομαδικα σπορ γενικα ειμαι ασχετος) αλλα εχω να πω αυτο ΤΣΑΚΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ :bottom: οπου και αν φυτρωνει!!!! Οτι διαφορες προκιπτουν τις λυνουμε  σε διαπροσοπικο επιπεδο χωρις να μπλεκουμε χρωμα φυλη η πιστευω!!!!.... ξεχασα τον σεξουαλικο προσανατολισμο :grin:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
βασικα με το ποδοσφαιρο(και τα ομαδικα σπορ γενικα ειμαι ασχετος) αλλα εχω να πω αυτο ΤΣΑΚΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ :bottom: οπου και αν φυτρωνει!!!! Οτι διαφορες προκιπτουν τις λυνουμε  σε διαπροσοπικο επιπεδο χωρις να μπλεκουμε χρωμα φυλη η πιστευω!!!!.... ξεχασα τον σεξουαλικο προσανατολισμο :grin:

Τύπε, είναι θέμα βασικής παιδείας, κανένα μωρό δεν γεννιέται όντας ρατσιστής. Ή γίνεσαι, ή σε κάνουν, συνήθως το 2ο.

lolen21

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2015
Like
0
Πόντοι
0
:dancing:

Συνημμένα

• racism.jpg
    racism.jpg
    157,3 KB · Εμφανίσεις: 8
  • racist.jpg
    racist.jpg
    37,6 KB · Εμφανίσεις: 6
OP
OP
international player
Εγγρ.
1 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
οι ρατσιστικης προελευσεις ψηφοι επικρατουν προς το παρον

karaflokondoras

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Like
2
Πόντοι
1
οι ρατσιστικης προελευσεις ψηφοι επικρατουν προς το παρον

Ολοι ρατσιστες ειναι ...μονο οταν το δουν στα 4 στημενο τοτε δεν ειναι  :rolleyes:!!  .... εγω τα ευλογω ολα χωρις οικτο και δεος ! (αποψη μου προσωπικη)

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Θάνατος στους φυλετικούς ρατσιστές. Κυνηγητό σε κάθε στενό σε κάθε γειτονιά!

Θάνατο στους οπαδικούς ρατσιστές που κρίνουν τους ανθρώπους από τα συμφέροντα ποιας Ανωνύμου Εταιρείας υποστηρίζουν!
Όχι κυνηγητά κ μαλακίες, παιδάκια είμαστε; Εκτέλεση επι τόπου στους κάφρους αυτούς

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16
O ρατσιμός είναι έννοια επίπλαστη.
Πουθενά στην φύση δεν υπάρχει ισότητα.
Είναι μία λέξη που εφευρέθηκε ώστε να αυτολογοκρινόμαστε ή να λογοκρίνουμε τους άλλους σκούζοντας ΄΄Α, είναι ρατσιστικό αυτό που λες!!!!''
Ασχέτως αν είναι κάτι απόλυτα αληθές και πραγματικό, ο χαραχτηρισμός του ως ρατσιστικό το κατατάσει σε μία κατηγορία για το οποίο δεν ΔΙΚΑΙΟΎΤΑΙ κανείς να μιλά.
Εγώ θα λέω ότι είναι πραγματικό και δεν με νοιάζει καθόλου αν με πουν ρατσιστή αυτοί που εθελοτυφλούν

Επισκέπτης
Νομίζω ότι κακώς στην ψηφοφορία το περιορίζεις μόνο στους μαύρους ενώ στον τίτλο το έχεις γενικό. Εγώ για παράδειγμα δεν είμαι ρατσιστής με καμία φυλή του κόσμου εκτός από μία: τους γύφτους. Δεν τους αντέχω με τίποτα, ούτε να τους βλέπω.

Συμβαίνει ἑνίοτε τινὲς νὰ ἀπεχθάνονται τὸν ἑαυτὸν των.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom