athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.394
- Πόντοι
- 12.756
ποιος ειναι αυτος ρε μαλακαΑστα αυτα,για πες πως ξεκινησε το ειδυλλιο με αυτον τον χιπστερ-φιπστερ
ποιος ειναι αυτος ρε μαλακαΑστα αυτα,για πες πως ξεκινησε το ειδυλλιο με αυτον τον χιπστερ-φιπστερ
A το συνεχιζεις,μαλισταποιος ειναι αυτος ρε μαλακα
A το συνεχιζεις,μαλιστα
Aφραγκιες στο νημαξεφτιλισμενοι γυναικωτοι
ασε μαλακα εκανα ενα μεγαλο ΑΤΟΠΗΜΑ...Aφραγκιες στο νημα
Αν ψηφιζεις με αυτο ισως ολοκληροΓια λεγε τωρα το ατοπημα και θα αποφασισει η επιστημονικη ομαδα για την τιμωρια σουασε μαλακα εκανα ενα μεγαλο ΑΤΟΠΗΜΑ...
ξεπλενεται με το να κοψω τον δεικτη του δεξιου μου χεριου
ΕΓΩ ειμαι η επιστημονικη ομαδα ρε κατιμα.....Αν ψηφιζεις με αυτο ισως ολοκληροΓια λεγε τωρα το ατοπημα και θα αποφασισει η επιστημονικη ομαδα για την τιμωρια σου
Βασικα κι εγω τρομαξα οταν ειδα λαικ σε αβαταρ βατραχου αλλα μετα ειδα οτι ηταν ο Μαρκιζ.Οχι μωρε παπαρα,γιατι να κοψεις δαχτυλο?Εδω ψηφισες τον γουρλη 2 φορες και το κρατησεςΕΓΩ ειμαι η επιστημονικη ομαδα ρε κατιμα.....
στο θεμα μας ομως και προσεχε τι θα γραψεις γιατι σκεφτομαι ολη την μερα να κοψω δαχτυλο η οχι
ΕΚΑΝΑ ΛΑΙΚ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟ..
μου ξεφυγε ηταν στιγμη αδυναμιας και βλεπεις και πως φερεται
ειμαι ΔΕΞΙΟΣ τι να κανω...Βασικα κι εγω τρομαξα οταν ειδα λαικ σε αβαταρ βατραχου αλλα μετα ειδα οτι ηταν ο Μαρκιζ.Οχι μωρε παπαρα,γιατι να κοψεις δαχτυλο?Εδω ψηφισες τον γουρλη 2 φορες και το κρατησες
tisousymbaineimilisemas...ΕΓΩ ειμαι η επιστημονικη ομαδα ρε κατιμα.....
στο θεμα μας ομως και προσεχε τι θα γραψεις γιατι σκεφτομαι ολη την μερα να κοψω δαχτυλο η οχι
ΕΚΑΝΑ ΛΑΙΚ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟ..
μου ξεφυγε ηταν στιγμη αδυναμιας και βλεπεις και πως φερεται
Σωστα πραγματα αυτην την 4ετια ή την επομενη?Να ειμαστε ακριβολογοιειμαι ΔΕΞΙΟΣ τι να κανω...
αν κανει μαλακιες Κυριακος θα ριξω ακυρο..
Υ.Γ..ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙ αν δεν κανει σωστα πραγματα
για αυτην..Σωστα πραγματα αυτην την 4ετια ή την επομενη?Να ειμαστε ακριβολογοι
Μην το δει αυτο το ποστ ο Κυριακος θα φαρμακωθειγια αυτην..
επομενη δεν θα υπαρξει αν μαλακιστει
κάτσε να δώσει το μισό αιγαίο στους απέναντι και βλέπουμεγια αυτην..
επομενη δεν θα υπαρξει αν μαλακιστει
Μην το δει αυτο το ποστ ο Κυριακος θα φαρμακωθει
θα σας εκπληξει πιστευω κυριος Κυριακοςκάτσε να δώσει το μισό αιγαίο στους απέναντι και βλέπουμε
Θετικα ή αρνητικα?Δεν βαριεσαι σε ολα συνηθιζει ο ανθρωποςθα σας εκπληξει πιστευω κυριος Κυριακος
Θετικα ή αρνητικα?Δεν βαριεσαι σε ολα συνηθιζει ο ανθρωπος