Νέα

Tελείωσαν οι περιπέτειες του Γέροντα Παστίτσιου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Σωστά θυμάσαι .
Σαν ουδέτερο αποδίδεται στα Ελληνικά .
ΔΕΝ είναι προσωποποιημένο όπως Ο Θεός , Η Παναγία , Ο Ιησούς !
Είναι ένα σύνολο ενεργειών , πνευμάτων , υπερκοσμικών Θεοτήτων που ερμηνεύεται σαν « ΤΟ ΜΑΝΙΤΟΥ » ...
... κάτι σαν « ΤΟ κάρμα » που ( μάλλον , δεν τα πολυψάχνω όλα αυτά , τα βαριέμαι ) πιθανόν καθορίζει την ζωή σου .
Μάλλον ατυχές το κόβω το παράδειγμα που φέρνω ως προς το περιεχόμενο , αλλά όχι ως προς τον καθορισμό του γένους .

Forklift-2-6T-5-0T-Rough-Terrain-Forklift-truck.jpg

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Οποτε ελευθερα προσβολη νεκρου

(μαλλον μονο ελευθερα για παπαδες ιερωμενους και γενικα οσους δεν θελει το συστημα τις αριστερας)

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085
χμ. Υφ' όρων παραγραφή έγινε για την ακρίβεια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
χμ. Υφ' όρων παραγραφή έγινε για την ακρίβεια.
Ναι.
Με εναν τελευταιο νομο, καποιες πραξεις με χαμηλες προβλεπομενες ποινες μπαινουν στο αρχειο χωρις εκδικαση επι της ουσίας.
"Παραγραφή ποινής υπό τον όρο της ανάκλησης" για την ακριβεια, που σημαινει οτι εφοσον υποτροπιάσεις, βγαινει η υποθεση απο το αρχειο και δικαζεσαι και γι αυτην που ειχες πριν.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αρα η επικεφαλίδα του αρθρου "αθώος και δικαιωμενος" ειναι μια μπούρδα και μιση. Οπως εχω πει πολλες φορες βεβαια, οσοι τολμούν να ασχολούνται με νομικά στα μπλογκς, δεν πετυχαινουν το σωστο ούτε κατα τύχη.

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αν ο τυπος ειχε κανει σελιδα για κανεναν αραπη θα ετρωγε ισοβια

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.171
Πόντοι
506
ταλεποριτε τοσο καιρο ο τυπος για εναν κολογεορ..

bpap999

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2015
Κριτικές
3
Like
26
Πόντοι
0
ασχετα με τι πιστευει ο καθενας δεν χρειαζεται να προσβαλεις. κολογερος για σενα. αν σου θιξουν εσενα κατι που σεβεσαι θα αρχισεις τα μπινελικια. οτι δεν μασ αρεσει δεν χρειαζεται να το υποβαθμιζουμε

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.234
Πόντοι
5.006
τον παισιο τον εκαναν αγιο?τι ακριβως εκανε ο τυπος? :think:

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.171
Πόντοι
506
ασχετα με τι πιστευει ο καθενας δεν χρειαζεται να προσβαλεις. κολογερος για σενα. αν σου θιξουν εσενα κατι που σεβεσαι θα αρχισεις τα μπινελικια. οτι δεν μασ αρεσει δεν χρειαζεται να το υποβαθμιζουμε
αναλογος τι θα θιξουν.δε μπορεις να συγκρινεις αυτον τον τυπο πχ με το βρισιμο μανας,εκει ναι μπιελικονεις αλλα οχι για εναν ακυρο παππου.και ειδικα στο συγκεκριμενο που η εκκλησια εχει κανει αυτα που εχει κανει ναι θα συνεχιζω να τους βριζω είτε ειναι παπαδες ειτει ειναι "αγιοι" ειτε ειναι ο "θεος" ο ιδιος

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.171
Πόντοι
506
την ιδια απορια εχω και εγω τυπε.αν δεν εχεις διαβασει παντος τισ προφιτιες του διαβασε τες.θα κλαψεις στο γελιο

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085
Αρα η επικεφαλίδα του αρθρου "αθώος και δικαιωμενος" ειναι μια μπούρδα και μιση.
Έτσι.

Μονομάχησε με έναν καλόγερο Σαολίν και τον νίκησε, προέβλεψε ότι θα πάρουμε την Κων/πολη, ότι θα πάρει ο βάζελος πρωτάθλημα... τέτοια.

bpap999

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2015
Κριτικές
3
Like
26
Πόντοι
0
αναλογος τι θα θιξουν.δε μπορεις να συγκρινεις αυτον τον τυπο πχ με το βρισιμο μανας,εκει ναι μπιελικονεις αλλα οχι για εναν ακυρο παππου.και ειδικα στο συγκεκριμενο που η εκκλησια εχει κανει αυτα που εχει κανει ναι θα συνεχιζω να τους βριζω είτε ειναι παπαδες ειτει ειναι "αγιοι" ειτε ειναι ο "θεος" ο ιδιος
η θρησκεια με την εκκλησια εχει μεγαλη διαφορα. και ο γεροντασ που βριζεις δεν ηθελε και πολυ την εκκλησια του σημερα. αλλα γιατι οχι και βρισιμο μανας? εμενα μπορει να μου εκανε κατι. τεσπα εισαι λιγο φανατισμενος θαρρω αποτε δεν χρειαζεται να χαλιομαστε. καλη συνεχεια.

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.171
Πόντοι
506
η θρησκεια με την εκκλησια εχει μεγαλη διαφορα. και ο γεροντασ που βριζεις δεν ηθελε και πολυ την εκκλησια του σημερα. αλλα γιατι οχι και βρισιμο μανας? εμενα μπορει να μου εκανε κατι. τεσπα εισαι λιγο φανατισμενος θαρρω αποτε δεν χρειαζεται να χαλιομαστε. καλη συνεχεια.
εχει διαφορα δε διαφονουμε σε αυτο.το φαντασμενος πως το εννοεις?

bpap999

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2015
Κριτικές
3
Like
26
Πόντοι
0
εχει διαφορα δε διαφονουμε σε αυτο.το φαντασμενος πως το εννοεις?
φανατισμενος γραφω. εναντια στην θρησκεια εννοω. θα εχεις τους λογους σου πιστευω αλλα δεν μου αρεσει γενικα να κρινω με ασχημο τροπο κατι που γι αλλους καλως η κακως ειναι "ιερο".

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.171
Πόντοι
506
φανατισμενος γραφω. εναντια στην θρησκεια εννοω. θα εχεις τους λογους σου πιστευω αλλα δεν μου αρεσει γενικα να κρινω με ασχημο τροπο κατι που γι αλλους καλως η κακως ειναι "ιερο".
α οκ εγω το διαβασα λαθος.ναι προφσνος και εχω τους λογους μου γιατι δε μπορω να θεωρησω ιερες τις πραξεις απο τους εκπροσοπους τς.και δεν αναφερομαι σε παπαδες

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.234
Πόντοι
5.006
Μονομάχησε με έναν καλόγερο Σαολίν και τον νίκησε, προέβλεψε ότι θα πάρουμε την Κων/πολη, ότι θα πάρει ο βάζελος πρωτάθλημα... τέτοια.
λογικα μου ακουγονται..συνηθως κατι τετοιοι γινονται αγιοι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom