Νέα

Tελείωσαν οι περιπέτειες του Γέροντα Παστίτσιου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
H Tυνησια ηταν κοσμικο κρατος. Αλλα τωρα που το ριζοσπαστικο Ισλαμ παιρνει τα ηνια μετα την εκδιωξη του Μπεν Αλι , οριστε τι καλα αρχιζει και εδω να εφαρμοζεται ο ισλαμικος νομος

[URL unfurl="true"]http://tvxs.gr/news/kosmos/katigoroymeni-brethike-tynisia-poy-biastike-apo-astynomikoys[/url]

Δεν εχω κανα προβλημα με το Ισλαμ. Σε πολλα συμφωνω μαζι του. Με τους ηλιθιους εχω προβλημα που γραφουν αρες μαρες κουκουναρες

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Βρε ζωον ο ιδιος ο Μωαμεθ δεν εκανε πραξη τον επεκτατισμο μεσω τον οπλων? Λες αλλα να εχει γραψει και αλλα να εφαρμοζε? Το ιδιο και οι αμεσοι επιγονοι του οι πρωτοι χαλιφηδες. Απροκλητα επιτεθηκαν σε πολεις που πριν ουτε καν ειχαν σχεση η ουτε καν περιμεναν και τις κατεκτησαν στο ονομα του Αλλαχ.
Οσο για τις διαφορες υπαρχουν ρε βλητο επειδη οι μεν χωρες ειναι κοσμικες, αρα δεν εφαρμοζεται ο μουσουλμανικος νομος. Ωστοσο στις θεοκρατικες ειτε Σ. Αραβια, ειτε Ιραν εκει εφαρμοζεται και δε διαφερει.
Δεν ειναι το θεμα οι ειδικοτητες... να μην εισαι χαιβανι και να σου κοβει λιγο . Αιντε βλητο .

Να μιλας οπως σου μιλανε....αν σου ειναι ευκολο βεβαια και δε χρειαζεται να ξεπερασεις τα προσωπικα σου ορια για να το κανεις...
η συζητηση μαζι σου ειναι βαρετη και δυστυχως θα προσπερασω...δεν εχει ενδιαφερον και αυτα που λες τα εχεις ξαναπει χιλιαδες φορες οπως και εγω αλλωστε....αλλη φορα ισως να εχω πιο πολυ διαθεση να ασχοληθω....φυσικα και διαφωνω με αυτα που λες :)

plan B

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2012
Κριτικές
12
Like
71
Πόντοι
11
Εν τω μεταξύ στη χριστεπώνυμη συνοικία των Εξαρχείων: Περιφορά ιερής σωρού (ταψιού) Γέροντος Παστίτσιου

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Να μιλας οπως σου μιλανε....αν σου ειναι ευκολο βεβαια και δε χρειαζεται να ξεπερασεις τα προσωπικα σου ορια για να το κανεις...
η συζητηση μαζι σου ειναι βαρετη και δυστυχως θα προσπερασω...δεν εχει ενδιαφερον και αυτα που λες τα εχεις ξαναπει χιλιαδες φορες οπως και εγω αλλωστε....αλλη φορα ισως να εχω πιο πολυ διαθεση να ασχοληθω....φυσικα και διαφωνω με αυτα που λες :)

Βεβαια σαμπως εχεις και κατι να πεις? Στις σαχλαμαρες που λες με υφους χιλιων καρδιναλιων θα απανταω :grin:

Για να διαφωνισεις βρε ζωον ορθιο πρεπει καταρχην να ξερεις γιατι μιλας. Εσυ πας να στρογγυλεψεις το ισλαμ με τα δικα σου γυαλια και πρισμα και να το παιξεις δικηγορος... χωρις βεβαια να γνωριζεις τα βασικα ουτε καν τι θελουν οι ιδιοι. Ποιος σου ειπε πως οτι λεω το λεω για να κατηγορησω? Η πολυ περισσοτερο οι ιδιοι.

plan B

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2012
Κριτικές
12
Like
71
Πόντοι
11
αιωνία του η μπεσαμέλ

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Βεβαια σαμπως εχεις και κατι να πεις? Στις σαχλαμαρες που λες με υφους χιλιων καρδιναλιων θα απανταω :grin:

Για να διαφωνισεις βρε ζωον ορθιο πρεπει καταρχην να ξερεις γιατι μιλας. Εσυ πας να στρογγυλεψεις το ισλαμ με τα δικα σου γυαλια και πρισμα και να το παιξεις δικηγορος... χωρις βεβαια να γνωριζεις τα βασικα ουτε καν τι θελουν οι ιδιοι. Ποιος σου ειπε πως οτι λεω το λεω για να κατηγορησω? Η πολυ περισσοτερο οι ιδιοι.

Εχεις δικιο :)
Αλλωστε τι να ξερω εγω....λες και εχω ασχοληθει/διαβασει/συναναστραφει...
Εσυ και ο λακις πρεπει να ειστε οι πιο πολυτεχνιτες του φορουμ....γνωσεις για τα παντα...σφαιρικες οχι αστεια...αμα χρειαστει να διαλεξω ταμπον θα εισαι η πρωτη μου επιλογη...
προσεξε μην καταντησεις σαν αυτον...εισαι μικρος ακομα και σωζεσαι ;)
Φουσκωσε λιγο στο στερνο τωρα να ψηλωσεις και 5 ποντους και τα ξαναλεμε αλλη φορα...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εχεις δικιο :)
Αλλωστε τι να ξερω εγω....λες και εχω ασχοληθει/διαβασει/συναναστραφει...
Εσυ και ο λακις πρεπει να ειστε οι πιο πολυτεχνιτες του φορουμ....γνωσεις για τα παντα...σφαιρικες οχι αστεια...αμα χρειαστει να διαλεξω ταμπον θα εισαι η πρωτη μου επιλογη...
προσεξε μην καταντησεις σαν αυτον...εισαι μικρος ακομα και σωζεσαι ;)
Φουσκωσε λιγο στο στερνο τωρα να ψηλωσεις και 5 ποντους και τα ξαναλεμε αλλη φορα...

Τη βρισκω και να σε βριζω :grin:
Αν εχεις κατι να πεις λες που εχω αδικο στα σημεια. Αλλιως τα αλλα δεν εχουν νοημα , ειναι να γεμιζουν τις σελιδες.
Ουφ αντε σε μπινελικοσα για σημερα... εκτονωθηκα :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Καθεις οπως τη βρισκει...
πραγματικα δεν εχω καθολου διαθεση να ασχοληθω με το που εχεις αδικο και που δικιο....
το βρισκω ανουσιο...την εχουμε ξανακανει τη συζητηση απειρες φορες...δεν υπαρχει λογος πλεον νομιζω...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Καθεις οπως τη βρισκει...
πραγματικα δεν εχω καθολου διαθεση να ασχοληθω με το που εχεις αδικο και που δικιο....
το βρισκω ανουσιο...την εχουμε ξανακανει τη συζητηση απειρες φορες...δεν υπαρχει λογος πλεον νομιζω...

Ποτε την εχουμε ξανακανει?  :o :think: :headbang:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Ενταξει μεγαλε Τομιτο, θα διαβασω τα σοφα σου λογια και θα μου μεταδωσουν την ψυχραιμη λογικη σου

Ούτε η ειρωνεία ούτε η απαξία συνιστούν θέση. Έχεις να πεις κάντο και θα κριθείς όπως όλοι για τα γραπτά σου. Αλλιως μπορεις και να αδιαφορήσεις που κάτι δεν σε αφορά.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
155189_440559916002459_2091906562_n.jpg

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
:2funny: Τὴν ποιότηταν νὰ προσμετρᾶτε, ὄχι τὴν ποσότηταν!

Δεν ξέρω για την ποιότητα αυτών που ήταν εκεί, η ποιότητα αυτών που έλειπαν πάντως ήταν κ είναι γνωστή.
Επαναστάτες του πληκτρολογίου.

Επισκέπτης
Δεν ξέρω για την ποιότητα αυτών που ήταν εκεί, η ποιότητα αυτών που έλειπαν πάντως ήταν κ είναι γνωστή.
Επαναστάτες του πληκτρολογίου.

Ὁ ὑπ' ἀριθμ. 2 πάντως εἶναι πασιδήλως μεταδιδακτορικὸς ἐρευνητὴς εἰς τὴν μαρξιστικὴν οἰκονομίαν!  Ὄχι, παίζουμε!  :2funny:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Παρεπιπτόντως εκεί στον Σύριζα μπορεί να είναι υπερ του Παστίτσιου και καλά κάνουν αλλά ταυτόχρονα ενοχλούνται και από τον Παγανισμό (μάλλον γιατί είναι ευσεβείς Χριστιανοί)  :2funny:

TATSOPOYLOS-2.tiff

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom