Νέα

Tελείωσαν οι περιπέτειες του Γέροντα Παστίτσιου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

Μην ποστάρεις τέτοια θα θιχτεί το χριστιανόπουλο ο Τατσόπουλος.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
πόθεν η πιστοποίησις?

Δεν θίχτηκε για την αντιχριστιανική Χ.Α;  Ποιος ο λόγος να τους κατονομάζει ως Παγανιστές; Είναι τι να είναι κανείς Παγανιστής; Αμάρτημα ή Εγκλημα;

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
anaptiras_agio_fos_11-257x300.jpg
Μαλακίες ....Μόνο zippo.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.819
Πόντοι
3.715
Παρεπιπτόντως εκεί στον Σύριζα μπορεί να είναι υπερ του Παστίτσιου και καλά κάνουν αλλά ταυτόχρονα ενοχλούνται και από τον Παγανισμό (μάλλον γιατί είναι ευσεβείς Χριστιανοί)  :2funny:

TATSOPOYLOS-2.tiff

νομίζω οι χρυσαυγουλάδες δέχονται μόνον 2 επίσημες ελληνικές θρησκείες, 12θεο και Χριστιανόπουλα. Τώρα πως τα συνδυάζουν πάλι...η γνωστή τρικυμία εν κρανίω ελέω ψηφοθηρίας και μπόλικης νεοελληνικής αμορφωσιάς.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
νομίζω οι χρυσαυγουλάδες δέχονται μόνον 2 επίσημες ελληνικές θρησκείες, 12θεο και Χριστιανόπουλα.

Ισχύει. Το θέμα είναι τι πρόβλημα μπορεί να έχει κάποιος με τα θρησκευτικά πιστεύω των ψηφοφόρων του κάθε κόμματος ή των στελεχών του.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Γεροντας καγκουρισιος! Μια σελιδα με μεγαλο νοημα και ιερες φωτογραφιες!
Μια απο τις απειρες που εχουν ανοιξει πλεον!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Κάπου πήρε το μάτι μου την Παρασκευή (έλειπα σε διακοπές και δεν το επιβεβαίωσα) πως ο παραγωγός της επίμαχης ταινίας που έχει ξεσηκώσει παγκόσμιο σάλο, σατιρίζοντας (άκομψα ομολογουμένως) τον Μωάμεθ, είχε συλλήφθη στις ΗΠΑ. (Δεν έμαθα τί έγινε μετά)
Εκτός αν υπάρχει κανένας νόμος που διώκει το κακό γούστο στις ΗΠΑ (που δεν το νομίζω!) υποθέτω πως θα συνελλήφθη για κάτι σαν "προσβολή θρησκευτικών συμβόλων", "διέγεργη θρησκευτικών παθών", κάτι παρόμοιο. (Δεν ξέρω και τους νόμους των ΗΠΑ, ούτε τους Ελληνικούς καλά-καλά δεν ξέρω! :grin:)

Οπότε (με την προϋπόθεση η είδηση να ήταν αληθής) και σύμφωνα με την λογική του πρώτου-πρώτου ποστ αυτού του νήματος συμπεραίνουμε πως οι ΗΠΑ έχουν γίνει θεοκρατικό, Ισλαμιστικό μάλιστα, κράτος. :o

Προφανώς και ο "αντιφανατικός" φανατισμός βλάπτει την λογική! ;)

Επισκέπτης
Εσυ και ο λακις

προσεξε μην καταντησεις σαν αυτον...

Να καταντήσει "σαν κι εμένα" ...

ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΞΕΡΕΙ Η ΣΙΧΑΜΕΡΗ ΒΡΩΜΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ .......

Το μόνο που ξέρει (καλά όμως) για μένα είναι ότι ...

ΔΕΝ ΓΑΜΑΩ ΚΑΤΣΙΚΕΣ-ΜΑΥΡΕΣ-ΑΝΑΡΧΟΑΥΤΟΝΟΜΕΣ .....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μονο στις κατσικες δυσκολευεσαι οσον αφορα το ζωικο βασιλειο? Δε σου καθονται? Δεν τις προλαβαινεις? Ποιο ειναι το προβλημα να το λυσουμε να μην τις εχεις ως μοναδικη εξαιρεση...Κριμα ειναι

Επισκέπτης
Να καταντήσει "σαν κι εμένα" ...

ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΞΕΡΕΙ Η ΣΙΧΑΜΕΡΗ ΒΡΩΜΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ .......

Το μόνο που ξέρει (καλά όμως) για μένα είναι ότι ...

ΔΕΝ ΓΑΜΑΩ ΚΑΤΣΙΚΕΣ-ΜΑΥΡΕΣ-ΑΝΑΡΧΟΑΥΤΟΝΟΜΕΣ .....

Τόσο πολύ καθυστέρησε ;;;;;;
2 ολόκληρα λεπτά ;;;;;;
σχεδόν 120 seconds ;;;;
Γιατί ;;;;
Αφού είναι εδώ μέσα 24 ώρες το 24ωρο
365 μέρες το χρόνο
(366 τα δίσεκτα έτη).

Μονο στις κατσικες δυσκολευεσαι οσον αφορα το ζωικο βασιλειο? Δε σου καθονται? Δεν τις προλαβαινεις? Ποιο ειναι το προβλημα να το λυσουμε να μην τις εχεις ως μοναδικη εξαιρεση...Κριμα ειναι

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Στην ερωτηση δε μας απαντας ομως... :)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Κάπου πήρε το μάτι μου την Παρασκευή (έλειπα σε διακοπές και δεν το επιβεβαίωσα) πως ο παραγωγός της επίμαχης ταινίας που έχει ξεσηκώσει παγκόσμιο σάλο, σατιρίζοντας (άκομψα ομολογουμένως) τον Μωάμεθ, είχε συλλήφθη στις ΗΠΑ. (Δεν έμαθα τί έγινε μετά)
Εκτός αν υπάρχει κανένας νόμος που διώκει το κακό γούστο στις ΗΠΑ (που δεν το νομίζω!) υποθέτω πως θα συνελλήφθη για κάτι σαν "προσβολή θρησκευτικών συμβόλων", "διέγεργη θρησκευτικών παθών", κάτι παρόμοιο. (Δεν ξέρω και τους νόμους των ΗΠΑ, ούτε τους Ελληνικούς καλά-καλά δεν ξέρω! :grin:)

Οπότε (με την προϋπόθεση η είδηση να ήταν αληθής) και σύμφωνα με την λογική του πρώτου-πρώτου ποστ αυτού του νήματος συμπεραίνουμε πως οι ΗΠΑ έχουν γίνει θεοκρατικό, Ισλαμιστικό μάλιστα, κράτος. :o

Καμία σχέση.

Ο τύπος είχε ήδη μία καταδίκη για τραπεζική απάτη και πλαστοπροσωπία και ήταν έξω με αναστολή.

Ένας από τους όρους ήταν ότι δεν θα πλησίαζε το Ίντερνετ χωρίς άδεια.

Ε, τον τσίμπησαν γιατί έβαλε το βίντεο στο Youtube.

Πήγαινε γυρεύοντας ο τύπος. Φυσικά δεν του την χάρισαν.

Biker!

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1

Ο παραγωγός της επίμαχης ταινίας «Η αθωότητα των μουσουλμάνων», η οποία δημιούργησε πλήθος αντιδράσεων και αιματηρών επιθέσεων από τον μουσουλμανικό κόσμο, συνελήφθη χθες Πέμπτη στο Λος Άντζελες και φυλακίστηκε χωρίς εγγύηση κατηγορούμενος ότι παραβίασε τους όρους της αποφυλάκισής του.

Ο 55χρονος Νακούλα Μπασελέι Σερίτος είχε καταδικαστεί το 2010 σε 21 μήνες φυλάκισης για τραπεζική απάτη.

Υπεύθυνοι αναστολών διεξήγαν έρευνα σε βάρος του για να διαπιστώσουν αν φτιάχνοντας την ταινία παραβίασε τους όρους της αποφυλάκισής του, το 2011.

Ένας όρος της αποφυλάκισης του Νάκουλα, ήταν η απαγόρευση της πρόσβασης στο Ίντερνετ ή της χρήσης ψευδωνύμων χωρίς την έγκριση του υπεύθυνου αναστολής.

«Αυτή τη στιγμή το δικαστήριο δεν έχει εμπιστοσύνη στον κατηγορούμενο», δήλωσε η δικαστής Σούζαν Σίγκαλ ανακοινώνοντας την απόφαση και τόνισε ότι ο Νακουλα έχει επανειλημμένα εξαπατήσει τον νόμο και υπάρχει κίνδυνος να διαφύγει.

Σε ό,τι αφορά , δε , την αναφορά σου αν οι Η.Π.Α. έγιναν Ιράν ... εμ ... μάλλον όχι ...

Τουλάχιστον μιά έρευνα που έγινε το 2005 , δείχνει πως μέχρι τότε δεν ήταν ... σε αντίθεση με μας .
Σε περίπτΟση που κάπΙοι δυσκολεύοντΕ με τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ , υπάρχΗ και εδώ

στα ΑγΚλικά !

Μπαγιάτικο μου μοιάζει , αλλά στα 13,2 sec που δαπάνησα γιά ψάξιμο , δεν πέτυχα κάτι πιό σύγχρονο .

Τώρα , βέβαια , μπορεί  αυτό να το βρήκαν σαν πάτημα γιά να τσιμπήσουν τον τυπάκο και να ρίξουν νερό στην φωτιά που άναψε !  

Μπορεί να φοβούνται μην τους φουντάρουν τίποτις  F-12345 σε κάνα Εμπάϊρ  .

Τα πρότυπα των εγχώριων Ταλιμπαναίων τα κάνουν κάτι τέτοια ...

Biker!

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Καμία σχέση.

Ο τύπος είχε ήδη μία καταδίκη για τραπεζική απάτη και πλαστοπροσωπία και ήταν έξω με αναστολή.

Ένας από τους όρους ήταν ότι δεν θα πλησίαζε το Ίντερνετ χωρίς άδεια.

Ε, τον τσίμπησαν γιατί έβαλε το βίντεο στο Youtube.

Πήγαινε γυρεύοντας ο τύπος. Φυσικά δεν του την χάρισαν.

Τί μαλάκας είσαι . Μου πήρες την δόξα ...

:headbang: :headbang: :headbang: Ξεφτίλα . ΒολτΕρος κατάντησα !

Επισκέπτης
ο Αγιος έβαλε το χέρι του ή μήπως ο δήμαρχος Ζακύνθου κωλοδάχτυλο... ???
Oντως,αυτο δεν το ειχα σκεφτει,στη Ζακυνθο μπορει καποιος να αγορασει αξεσουαρ τυφλου σχεδον αχρησιμοποιητα σε τιμη ευκαιριας :2funny:

ΥΓ Πλακα-πλακα ο κωδικος του τηλεφωνου μπροστα απο που να ειναι? :think:

Biker!

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Νομιζα οτι διαφορα πνευματα και οχι μια συγκεκριμενη θεοτητα. Νταξει ειχες δικιο.  :birdman:
Απλα θυμαμαι να το αναφερουν σαν το μανιτου και οχι τον μανιτου.

Σωστά θυμάσαι .
Σαν ουδέτερο αποδίδεται στα Ελληνικά .
ΔΕΝ είναι προσωποποιημένο όπως Ο Θεός , Η Παναγία , Ο Ιησούς !
Είναι ένα σύνολο ενεργειών , πνευμάτων , υπερκοσμικών Θεοτήτων που ερμηνεύεται σαν « ΤΟ ΜΑΝΙΤΟΥ » ...
... κάτι σαν « ΤΟ κάρμα » που ( μάλλον , δεν τα πολυψάχνω όλα αυτά , τα βαριέμαι ) πιθανόν καθορίζει την ζωή σου .
Μάλλον ατυχές το κόβω το παράδειγμα που φέρνω ως προς το περιεχόμενο , αλλά όχι ως προς τον καθορισμό του γένους .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom