Νέα

Tελείωσαν οι περιπέτειες του Γέροντα Παστίτσιου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Όχι. Όπως δεν ήταν μαϊμου και η Μοντ Μπλάνκ πένα του.

Πες το μου ντε να ησυχάσω και με είχε φάει η αγωνία! :grin: :grin:

Φτηνιάρης ο Τσε; Δε λέει!

Ρε σύ κι εγώ έχω ένα παλιορόλεξ, αλλά το έχω αγοράσει (αστός, τί περιμένεις;), αλλά μοντ μπλανκ δεν έχω. Με κάτι χρυσά παλιοπάρκερ βολεύομαι...

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Πες το μου ντε να ησυχάσω και με είχε φάει η αγωνία! :grin: :grin:

Φτηνιάρης ο Τσε; Δε λέει!

Ρε σύ κι εγώ έχω ένα παλιορόλεξ, αλλά το έχω αγοράσει (αστός, τί περιμένεις;), αλλά μοντ μπλανκ δεν έχω. Με κάτι χρυσά παλιοπάρκερ βολεύομαι...
ε φιλε με 400 ευρω παρκερ (η περισσοτερο) δεν πας πουθενα :grin: αμα δεν κλεψεις καμια σωστη πενα ,δεν γινεται :grin:

bakouliskos

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2009
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
1
(...)
1.ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ οτι η θρησκεια βλαπτει σοβαρα την κοινωνια. Ακουω βερεσε τα "θετικα" της οπως οτι "δινει ελπιδα στο λαο" και λοιπες μαλακιες. Οποιος θελει ελπιδα , να ψαξει με τα μεσα που του εδωσε η φυση να την βρει και να μην την ψαχνει στον ουρανο.(...)
Ψιλοφασιστικούλι, χάνεται/υφέρπει μεταξύ κατά τα άλλα σωστών και ψύχραιμων απόψεων. Απόδειξη του ότι ο φανατισμός [σε όλα, όχι μόνο στο Θρύλο (ε, συγγνώμη στη θρησκεία)] βλάπτει σοβαρά μια κοινωνία. Τυφλοί τα τ'ώτα τον τε νουν, τα τ'όμματ' όντες χάνουμε το απλό: Η ΦΑΝΑΤΙΛΑ είναι το πρόβλημα, ούτε ο γεράκος, ούτε ο παστίτσας. Ακονίζονται τα μαχαίρια λέω και δεν είμαι και προφήτης.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.457
Πόντοι
25.467
Ρε σύ κι εγώ έχω ένα παλιορόλεξ, αλλά το έχω αγοράσει (αστός, τί περιμένεις;),

Κι ο Ερνέστο αστός ήταν.

αλλά μοντ μπλανκ δεν έχω. Με κάτι χρυσά παλιοπάρκερ βολεύομαι...

Το ίδιο είναι.

Υ.Γ. Τελικά έχετε πολλά κοινά στοιχεία με τον Ερνέστο.  :grin:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
ε φιλε με 400 ευρω παρκερ (η περισσοτερο) δεν πας πουθενα :grin: αμα δεν κλεψεις καμια σωστη πενα ,δεν γινεται :grin:

Δεν το έχω αγοράσει καν! Δώρο του πατέρα μου που είναι πεθαμένος εδώ και 27 χρόνια...

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
σιγά ρε ανοιχτομάτη... από ένα συνθημα είναι αυτό των πάλαι ποτέ ρομαντικών αναρχικών

"Ο Χριστός πέθανε, ο Μάρξ πέθανε και εγω δεν αιθάνομαι καλά τελευταία... "

αει παίξε παραπέρα...

Σιγα βρε μαλακα φασιστα , που θα μου πεις που θα παιξω. Εδω θα παιζω , οπως παιζεις εσυ που οποια συζητηση ανοιχτει την τρολαρεις ανα 2 ποσταρισματα με μια παπαρια σου. Δηθεν αντικειμενικε και ψυχραιμε. Σε εχουν βουλωσει ολοι και ψαχνεις να μας πεις τι εκανε ο Τατσοπουλος και ο καθε παπαροπουλος. Για τον Παστιτσιο και την ελευθερια του λογου ειναι το ποστ, εσυ το καταφερεες και το ΜΠΟΥΡΔΕΛΕΨΕΣ εκει που εχεις το κομπλεξ (και το συμφερον σου) : να τα "χωσεις" στους αριστερους και στους "αριστερους" . Δεν μας εχεις πει ΕΣΥ τι πιστευεις και πως ΕΣΥ στηριζεις τη δικη σου ιδεολογια. Π.χ. : εισαι χριστιανος? Αν ναι, ντυσου με κουρελια και τραβα στις σπηλιες σαν τον Παϊσιο. Αλλιως εισαι κι εσυ ενας υποκριτης .

Οσο για τους υπολοιπους : οπως χτες φιμωθηκε ο Πασιτσιος, αυριο θα φιμωθει το μπουρδελα απο καποιους που θιγονται απο αυτα που γραφονται εδω μεσα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Σιγα βρε μαλακα φασιστα , που θα μου πεις που θα παιξω. Εδω θα παιζω , οπως παιζεις εσυ που οποια συζητηση ανοιχτει την τρολαρεις ανα 2 ποσταρισματα με μια παπαρια σου. Δηθεν αντικειμενικε και ψυχραιμε. Σε εχουν βουλωσει ολοι και ψαχνεις να μας πεις τι εκανε ο Τατσοπουλος και ο καθε παπαροπουλος. Για τον Παστιτσιο και την ελευθερια του λογου ειναι το ποστ, εσυ το καταφερεες και το ΜΠΟΥΡΔΕΛΕΨΕΣ εκει που εχεις το κομπλεξ (και το συμφερον σου) : να τα "χωσεις" στους αριστερους και στους "αριστερους" . Δεν μας εχεις πει ΕΣΥ τι πιστευεις και πως ΕΣΥ στηριζεις τη δικη σου ιδεολογια. Π.χ. : εισαι χριστιανος? Αν ναι, ντυσου με κουρελια και τραβα στις σπηλιες σαν τον Παϊσιο. Αλλιως εισαι κι εσυ ενας υποκριτης .

Οσο για τους υπολοιπους : οπως χτες φιμωθηκε ο Πασιτσιος, αυριο θα φιμωθει το μπουρδελα απο καποιους που θιγονται απο αυτα που γραφονται εδω μεσα.

στα παπάρια μου για τον Ποίσιο, τον Παστίτσιο και σε κάθε άλλο πικραμένο που προσπαθεί με ότι μαλακία του κατέβει να δείξει ότι είναι κάποιος... στα παπάρια μου..

κακώς το κλεισανε .. και ειδικά για κάκιστους λόγους... θα έπρεπε να το κλείσει μόνος του μόνο και μόνο καταλαβαίνοντας ότι ήταν απλά κακόγουστο και το χιούμορ του ήταν απλά ηλίθιο και κρύο...

δυστυχώς το μόνο πράγμα που δεν τιμωρείται σε αυτόν τον τόπο ενώ θα έπρεπε είναι η κακογουστιά... 

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
στα παπάρια μου για τον Ποίσιο, τον Παστίτσιο και σε κάθε άλλο πικραμένο που προσπαθεί με ότι μαλακία του κατέβει να δείξει ότι είναι κάποιος... στα παπάρια μου..

κακώς το κλεισανε .. και ειδικά για κάκιστους λόγους... θα έπρεπε να το κλείσει μόνος του μόνο και μόνο καταλαβαίνοντας ότι ήταν απλά κακόγουστο και το χιούμορ του ήταν απλά ηλίθιο και κρύο...

δυστυχώς το μόνο πράγμα που δεν τιμωρείται σε αυτόν τον τόπο ενώ θα έπρεπε είναι η κακογουστιά... 

Εγω το βρηκα πολυ δημιουργικο το χιουμορ του, καυτηριαζε αρκετα, και το photoshop του εκανε και ολα. Δηλαδη το κακο γουστο ειναι αντικειμενικο προβλημα τωρα? Υπαρχει γουστομετρο? Στηριζεις την αποψη του οτι καλως συνεληφθη επειδη ηταν κακογουστος? Και που ξερεις οτι εσυ εισαι ο καλογουστος?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εγω το βρηκα πολυ δημιουργικο το χιουμορ του, καυτηριαζε αρκετα, και το photoshop του εκανε και ολα. Δηλαδη το κακο γουστο ειναι αντικειμενικο προβλημα τωρα? Υπαρχει γουστομετρο? Στηριζεις την αποψη του οτι καλως συνεληφθη επειδη ηταν κακογουστος? Και που ξερεις οτι εσυ εισαι ο καλογουστος?

αν ξέρεις να διαβάσεις έγραψα...

"θα έπρεπε να το κλείσει μόνος του μόνο και μόνο καταλαβαίνοντας ότι ήταν απλά κακόγουστο και το χιούμορ του ήταν απλά ηλίθιο και κρύο..."

τωρα αν αυτό σου λέει ότι είπα ότι καλώς συνελήφθη τότε μάλλον πρόβλημα κατανόησης της ελληνικής έχεις...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Έτσι τα καψουρεύεις τα σιτιτούρια??
Άμα πίνεις και ντιούαρς θα χύνουν από τη μπάρα λέμε..

Ειδικά εσένα δεν θα σου απαντήσω ξανά σε όποια παράθεση και να μου κάνεις, διότι είσαι κακόπιστος και κακόψυχος! (Δεν το έχεις αλήθεια προσέξει πόσο αποφεύγω να ανακατευτώ με το άτομό σου;)

Οπότε μπορείς άνετα να πουλάς πνεύμα σχολιάζοντας τα ποστς μου, σίγουρος πως δεν θα υπάρξει αντίλογος...

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Εδω κατέστρεψαν τη καριέρα μιας αθλήτριας γιατι είχε το θράσος να γράψει ένα ανέκδοτο στο twitter...Τον "Παστιτσιο" θα άφηναν όρθιο??
Εγω προσωπικά κατακρινω και τις δυο περιπτώσεις ως απαράδεκτες...
Το πρόβλημα ομως είναι ότι δυστυχώς πολλοί κατακρινουν μόνο το ένα απο τα 2 περιστατικά,σύμφωνα με τις ακραίες απόψεις που εκφράζει ο πολιτικός χώρος που ανήκουν...

ATENISTAS

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
16

επειδή είχα την "τύχη" να τσεκάρω το συγκεκριμένο πρωτού γίνει όλος αυτός ο ντόρος, να σε ενημερώσω ότι οι φωτογραφίες που είχες για τον Παίσιο ήταν 2-3. Το σύνολο των φωτογραφιών του (αρκετές εκατοντάδες) ήταν προσβλητικές για τον Χριστιανισμό γενικότερα.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ειδικά εσένα δεν θα σου απαντήσω ξανά σε όποια παράθεση και να μου κάνεις, διότι είσαι κακόπιστος και κακόψυχος! (Δεν το έχεις αλήθεια προσέξει πόσο αποφεύγω να ανακατευτώ με το άτομό σου;)

Οπότε μπορείς άνετα να πουλάς πνεύμα σχολιάζοντας τα ποστς μου, σίγουρος πως δεν θα υπάρξει αντίλογος...
πες τα ρε φίλε με τον κάθε κομπλεξικό εδω μέσα

Επισκέπτης

Αυτό το λες για να με πειράξεις, έτσι??

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
:pipa3: εγω μετα απο αυτο πλεον το οποιο θα χρησιμοποιησω ως δεδικασμενο θα παω στον σφακιανακη και θα ζητησω να αιρονται τα προσωπικα στοιχεια οχι μοναχα για κακουργηματικες πραξεις πλεον.. αλλα και γιατι καποιος απο σας με ειπε πουτανα η αγαμητη  :rockon: :rockon: :rockon: επιτελους θα απονεμηθει δικαιο.  :2funny:

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
:pipa3: εγω μετα απο αυτο πλεον το οποιο θα χρησιμοποιησω ως δεδικασμενο θα παω στον σφακιανακη και θα ζητησω να αιρονται τα προσωπικα στοιχεια οχι μοναχα για κακουργηματικες πραξεις πλεον.. αλλα και γιατι καποιος απο σας με ειπε πουτανα η αγαμητη  :rockon: :rockon: :rockon: επιτελους θα απονεμηθει δικαιο.  :2funny:
...το νοτη σφακιανακη εννοεις ? :tooth: :tooth:...

Επισκέπτης
Ο Ερνέστο είχε ερωτηθεί σχετικά με το ρολόϊ του, και είχε απαντήσει.

Προφανώς κάποιοι (ομοίως με εσάς) είτε αγνοούν την απάντηση είτε την γνωρίζουν, αλλά  σπεκουλάρουν.

Πες την απάντηση σοφέ σύντροφε ........

ήταν Rolex το ρολόϊ (του Τσέ) ή όχι ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Υπενθυμίζω το έμβλημα της Rolex ...
URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom