pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Αν εγώ έβγαλα 11 εσύ πόσο έβγαλες;;;για το λαφατζανη δεν ξερω ,για τον τρολοβλακα ομως ειμαι σιγουρος οτι το πολυ να εβγαλε 11
5;;;;
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Αν εγώ έβγαλα 11 εσύ πόσο έβγαλες;;;για το λαφατζανη δεν ξερω ,για τον τρολοβλακα ομως ειμαι σιγουρος οτι το πολυ να εβγαλε 11
Η δύναμη της εικόνας !Ο Ερνέστο είχε ερωτηθεί σχετικά με το ρολόϊ του, και είχε απαντήσει.
Προφανώς κάποιοι (ομοίως με εσάς) είτε αγνοούν την απάντηση είτε την γνωρίζουν, αλλά σπεκουλάρουν.
έτσι λέει.. προσπαθεί να επιβεβαιώσει την ρήσιν "στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις¨"... εεε αυτός δηλώνει φοιτητής νομικής... και ο Λαφαζάνης μαθηματικός...
εγω ειμαι στην ασοεε με εχουν δει ,εσυ παλι πουστης και βλακας :'( σε χτυπησε η μοιρα :'(Αν εγώ έβγαλα 11 εσύ πόσο έβγαλες;;;
5;;;;![]()
![]()
Ποιοι σε έχουν δει;;;εγω ειμαι στην ασοεε με εχουν δει ,εσυ παλι πουστης και βλακας :'( σε χτυπησε η μοιρα :'(
δεν ειναι νομικη μωρη χοντροπατατα
μεχρι κ ο παπαζολης σας δουλευει εδω μεσα
ζωα
Αν εγώ έβγαλα 11 εσύ πόσο έβγαλες;;;
5;;;;![]()
![]()
ο πιστολερο ειχε ερθει πριν κανα χρονο πολλες φορες ,τον ειχα βαλει και στο αμφιθεατρο και μπανιζαμε γκομενακιαΠοιοι σε έχουν δει;;;
Οι γείτονες,συγγενείς κ φίλοι;;;![]()
εγω ειμαι στην ασοεε με εχουν δει ,εσυ παλι πουστης και βλακας :'( σε χτυπησε η μοιρα :'(
μην γελας μην γελας ,ακομα και τωρα ειμαι στο εργαστηριο και γραφω ,να δεις για τι φοιτητη μιλαμεασσοε ωραία ,να σε δώ τι θα κάνεις το πτυχίο αφού σε βλέπω να ανοίγεις καμμιά ...<βίλλα> gia τα πρό τό ζείν . ;)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και αυτό είναι απόδειξη πως είσαι στην σχολή που δηλώνεις;;;;ο πιστολερο ειχε ερθει πριν κανα χρονο πολλες φορες ,τον ειχα βαλει και στο αμφιθεατρο και μπανιζαμε γκομενακια
βεβαια η βιλλα δεν ειναι ασχημη ιδεα,εχω ενα τριωροφο στην ν.μακρη αμα ειναι μολις φυγουν οι γονεις θα ειναι ετοιμο προς εκμεταλλευσηασσοε ωραία ,να σε δώ τι θα κάνεις το πτυχίο αφού σε βλέπω να ανοίγεις καμμιά ...<βίλλα> gia τα πρό τό ζείν . ;)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εχεις και συ κωδικο στα εργαστηρια της ασοεε? που μπηκε στον νετ με τον κωδικο μου?Και αυτό είναι απόδειξη πως είσαι στην σχολή που δηλώνεις;;;;
Σε όποια σχολή θες μπαίνεις για μπανιστήρι...και γω έχω πάει σε φιλοσοφικό,παιδαγωγικά....![]()
Άντε ζωντόβολο...θα πουλήσεις κ εξυπνάδα...λες κ δεν φαίνεσαι...![]()
![]()
![]()
Ο Ερνέστο είχε ερωτηθεί σχετικά με το ρολόϊ του, και είχε απαντήσει.
Προφανώς κάποιοι (ομοίως με εσάς) είτε αγνοούν την απάντηση είτε την γνωρίζουν, αλλά σπεκουλάρουν.
Καλά μην μου πεις πως ήταν μαϊμού! Θα χάσω πάσαν ιδέα!![]()
![]()
Κλεμμένο ήταν από καπιταλΗστή.Καλά μην μου πεις πως ήταν μαϊμού! Θα χάσω πάσαν ιδέα!![]()
![]()
Καλά μην μου πεις πως ήταν μαϊμού! Θα χάσω πάσαν ιδέα!![]()
![]()
Κλεμμένο ήταν από καπιταλΗστή.
Γιατί ενώ δεν ξέρετε πράγματα τα αμολάτε;
Κλεμμένο ήταν από καπιταλΗστή.![]()
Γιατί ενώ δεν ξέρετε πράγματα τα αμολάτε,είστε ξερόλες ή πουστράκια;;;![]()