Νέα

Tελείωσαν οι περιπέτειες του Γέροντα Παστίτσιου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Yποστηρικτικό του γεγονότος ότι Χριστιανισμός=Κομμουνισμός που παρέθεσα νωρίτερα κ αποτελεί την βάση πάνω στην οποία ο ένας εκφράζεται ιδιαίτερα επικριτικά εναντίον του άλλου διαχρονικά αποτελεί το γεγονός ότι οι Αμερικάνοι στην προσπάθεια να εμποδίσουν την όποια απόπειρα εισοδισμού μαρξιστικών αποχρώσεων ιδεολογιών στον αραβικό κόσμο προμοτάρισαν επίσης διαχρονικά τον πολιτικό ισλαμισμό. Έτσι άλλωστε εξηγείται και το γεγονός ότι ο αριστερισμός στην μωαμεθανική επικράτεια είναι ανύπαρκτος.

Επισκέπτης
Αλλη μια "ηρεμη φωνη της λογικης" εβγαλε ενα συμπερασμα του κωλου, στην γνωστη πλεον μοδα των τελευταιων μηνων : οι αναρχικοι σπανε βιτρινες, οι νεοναζι σπανε κεφαλια, αρα αφου κι οι δυο σπανε, ειναι ΙΔΙΟΙ.
Οι χριστιανοι φωναζουν, οι αθεοι φωναζουν ,αρα και οι 2 ειναι το ΙΔΙΟ φανατισμενοι.
Εγω εχω 2 χερια, εσυ εχεις 2 χερια, αρα εγω ειμαι εσυ λοιπον.
Κι αλλα ωραια χαριτωμενα.

Το μονο που εχω να απαντησω στην απο πανω αυθαιρετη αποψη ειναι οτι εως τωρα δεν εχω δει κανεναν πολεμο να διεξαγεται απο αθεους, αντιθετως ακομη και οι συγχρονοι πολεμοι βασιστηκαν στο θρησκευτικο μισος, οπως στη Βοσνια. Για να μην πουμε για Σταυροφοριες, σκοτωμους προτεσταντων-καθολικων κλπ.
Και δεν σου κανει εντυπωση "ψυχραιμε νηφαλιε" γιατι τα κρατη και γενικοτερα η εξουσια ανα τον κοσμο, εχουν παραμασχαλα αγκαλιαστει με την εκαστοτε Θρησκεια και οχι με την Αθεϊα? Μηπως γιατι οι θρησκειες εξυπηρετουν καλυτερα στο να δικαιολογηθει ενας πολεμος ή μια εθνοκαθαρση?

Η διαφορα λοιπον ενος που πιστευει απο εναν που ΔΕΝ πιστευει, δεν ειναι οτι και οι 2 υποστηριζουν με φανατισμο την αποψη τους,αρα ειναι εξισου επικινδυνοι, οπως υπουλα θελει να περασει εδω ο ποιητης.

Η διαφορα ειναι οτι η πιστη προς ενα θεο οδηγει αργα η γρηγορα σε "εκκαθαριση" ολων των αντιθετων θρησκειων ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ (και εδω ειναι το πιο γελοιο της υποθεσης) και σε εκκαθαρισεις εντος της ιδιας θρησκειας (Σχισματα, καθολικοι-προτεσταντες,Παλαιοημερολογιτες, παπαρολογιτες, ιεχωβαδες, πιστοι του Παϊσιου κλπ). Αντιθετως, αν μια ωραια πρωι επικρατουσε η αηθεϊα στον κοσμο, κανεις δεν θα ενοχλουσε κανεναν.
θελουν να περασουν οτι ο αθεος ειναι σιγουρα κακος ανθρωπος, αλλα και πολεμιος της θρησκειας

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
θελουν να περασουν οτι ο αθεος ειναι σιγουρα κακος ανθρωπος, 

Δεν είναι και ιδιαίτερα δύσκολο. Οι περισσότεροι από τους αλλοδαπούς εγκληματίες που κάνουν καριέρα εδώ στο μπουρδελάκι είναι απόγονοι καθεστώτων συγκεκριμένης νοοτροπίας σε σχέση με την εχθρικότητα προς το θρησκεύεσαι γενικότερα.

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.538
Πόντοι
17.085
Αλλη μια "ηρεμη φωνη της λογικης" εβγαλε ενα συμπερασμα του κωλου, στην γνωστη πλεον μοδα των τελευταιων μηνων : οι αναρχικοι σπανε βιτρινες, οι νεοναζι σπανε κεφαλια, αρα αφου κι οι δυο σπανε, ειναι ΙΔΙΟΙ.
Οι χριστιανοι φωναζουν, οι αθεοι φωναζουν ,αρα και οι 2 ειναι το ΙΔΙΟ φανατισμενοι.

Το μονο που εχω να απαντησω στην απο πανω αυθαιρετη αποψη ειναι οτι εως τωρα δεν εχω δει κανεναν πολεμο να διεξαγεται απο αθεους, αντιθετως ακομη και οι συγχρονοι πολεμοι βασιστηκαν στο θρησκευτικο μισος, οπως στη Βοσνια. Για να μην πουμε για Σταυροφοριες, σκοτωμους προτεσταντων-καθολικων κλπ.
Και δεν σου κανει εντυπωση "ψυχραιμε νηφαλιε" γιατι τα κρατη και γενικοτερα η εξουσια ανα τον κοσμο, εχουν παραμασχαλα αγκαλιαστει με την εκαστοτε Θρησκεια και οχι με την Αθεϊα? Μηπως γιατι οι θρησκειες εξυπηρετουν καλυτερα στο να δικαιολογηθει ενας πολεμος ή μια εθνοκαθαρση?

Η διαφορα λοιπον ενος που πιστευει απο εναν που ΔΕΝ πιστευει, δεν ειναι οτι και οι 2 υποστηριζουν με φανατισμο την αποψη τους,αρα ειναι εξισου επικινδυνοι, οπως υπουλα θελει να περασει εδω ο ποιητης.

Η διαφορα ειναι οτι η πιστη προς ενα θεο οδηγει αργα η γρηγορα σε "εκκαθαριση" ολων των αντιθετων θρησκειων ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ (και εδω ειναι το πιο γελοιο της υποθεσης) και σε εκκαθαρισεις εντος της ιδιας θρησκειας (Σχισματα, καθολικοι-προτεσταντες,Παλαιοημερολογιτες, παπαρολογιτες, ιεχωβαδες, πιστοι του Παϊσιου κλπ). Αντιθετως, αν μια ωραια πρωι επικρατουσε η αηθεϊα στον κοσμο, κανεις δεν θα ενοχλουσε κανεναν.
Έτσι. Άντε επιτέλους!

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

οι αμερικανοί που έχουν γαμήσει κάθε σημείο αυτού του πλανήτη επικαλούνται θρησκευτικούς λόγους? :2funny:

μην ξεχνάς ότι οι όμορφοι συμψηφισμοί ξεκίνησαν από την πλευρά των πολεμίων των θρησκειών, όταν επιχείρησαν να εξισώσουν τις νόμιμες αντιδράσεις των χριστιανών για τον παστίτσιο σε σχέση με τα αίσχη που διέπραξαν οι μουσουλμάνοι σε όλον τον κόσμο που βγήκαν στους δρόμους και τα έσπασαν

από την άλλη αυτή είναι η απόψή μου και αν σ'αρέσει, τα άκρα εκφράζονται πάντοτε ακραία και αποτελούν τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος, Χ.Α.- Αναρχοκομμουνισμός, ζηλωτές χριστιανοί-φανατικοί άθεοι κτλ

οι θρησκείες σαφώς εξυπηρετούν τα κράτη, αλλά αν τολμούν ας δοκιμάσουν και να τις καταργήσουν βιαίως, θα πάρουν τ'αρχίδια τους γιατί στην τελική τίποτα δεν μπορείς να επιβάλεις αν δεν το θέλει και ο κόσμος

τέλος, αν νομίζεις ότι όλα τα κακά αυτού του κόσμου εκπορεύονται από τις θρησκείες είσαι απλά άλλος ένας κολλημένος άθεος, ο κόσμος δεν πεινάει επειδή πιστεύει στον στον Μωάμεθ ούτε εσύ δεν θα μπορέσεις μεθαύριο να ξοφλήσεις το δάνειο επειδή στην χώρα μας είμαστε χριστιανοί :uglystupid:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Σιχαθήκα το παστίτσιο.. :S

Κρίμα τόσο ωραία φαγί... :(

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
22
Πόντοι
616
Σοβαρα? Αν καποιος ηταν αθεος οπως λες τι θα ειχε διδαχθει σχετικα με το σεβασμο προς τους αλλους ανθρωπους?
Τι αναστολες θα ειχε ας πουμε στο να σκοτωσει? Αφου δεν θα φοβοταν ουτε το θεο ουτε τη συνειδηση του.
Ολα θα ηταν απλοποιημενα στο κεφαλι του και δεν θα ειχε προβλημα στο να ξεπερασει τις ηθικες αναστολες που εχει συνηθως ενας θρησκευομενος ανθρωπος. Μια κοινωνια ζουγκλας ονειρευεσαι?
Το οτι ο κοσμος πιστευει σε κατι και το οτι φοβαται κατι τον κανει να ειναι λιγοτερο αδιστακτος.
Ετσι κι αλλιως ο ανθρωπος εχει ζωωδη ενστικτα τα οποια καλως η κακως τα κοντρολαρει καπως η θρησκεια.
Αμα γελοιοποιησουμε τα παντα τοτε και τα σταθερα ηθη του σεβασμου, της ανιδιοτελους αγαπης κτλ αμεσως θα εκλειψουν.
Τουλαχιστον σε μεγαλο ποσοστο και ο ατομικισμος θα γινει η επικρατουσα αντιληψη.
Εννοω σε συντριπτικα μεγαλυτερα ποσοστα απο οτι ειναι σημερα.
Αυτο το ρολο παιζουν οι θρησκειες περαν και των κακων που εχουν.
Το ξερω οτι δεν θα συμμεριστειτε αυτη την αποψη αλλα εχει μεγαλη δοση αληθειας.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Σοβαρα? Αν καποιος ηταν αθεος οπως λες τι θα ειχε διδαχθει σχετικα με το σεβασμο προς τους αλλους ανθρωπους?
Τι αναστολες θα ειχε ας πουμε στο να σκοτωσει? Αφου δεν θα φοβοταν ουτε το θεο ουτε τη συνειδηση του.
Ολα θα ηταν απλοποιημενα στο κεφαλι του και δεν θα ειχε προβλημα στο να ξεπερασει τις ηθικες αναστολες που εχει συνηθως ενας θρησκευομενος ανθρωπος. Μια κοινωνια ζουγκλας ονειρευεσαι?
Το οτι ο κοσμος πιστευει σε κατι και το οτι φοβαται κατι τον κανει να ειναι λιγοτερο αδιστακτος.
Ετσι κι αλλιως ο ανθρωπος εχει ζωωδη ενστικτα τα οποια καλως η κακως τα κοντρολαρει καπως η θρησκεια.
Αμα γελοιοποιησουμε τα παντα τοτε και τα σταθερα ηθη του σεβασμου, της ανιδιοτελους αγαπης κτλ αμεσως θα εκλειψουν.
Τουλαχιστον σε μεγαλο ποσοστο και ο ατομικισμος θα γινει η επικρατουσα αντιληψη.
άσε μωρέ, το άθεο σταλινικό καθεστώς δεν πήρε ούτε μία ζωή, μιλάμε για το απαύγασμα της ηθικής και του σεβασμού στα ανθρώπινα δικαιώματα

να'ναι καλά ο πατερούλης που μας δίνει επιχειρήματα σε όλα σχεδόν τα θέματα :grin:

askorp

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Και μεγαλη δοση μαλακίας επισης.....
Δηλαδη ενα απο τα πολυπληθεστερα φιλοσοφικα κινηματα, οι επικουριοι, οντας αθεοι ηταν παραλληλα και εγκληματιες...ε αμα ειναι ετσι καλα εκαναν οι χριστιανοι και τους εσφαξαν!!!!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
άσε μωρέ, το άθεο σταλινικό καθεστώς δεν πήρε ούτε μία ζωή, μιλάμε για το απαύγασμα της ηθικής και του σεβασμού στα ανθρώπινα δικαιώματα

να'ναι καλά ο πατερούλης που μας δίνει επιχειρήματα σε όλα σχεδόν τα θέματα :grin:
Ο πατερούλης σπούδασε κ θεολογία...να μην το ξεχνάμε...(έστω για λίγο μέχρι να ασχοληθεί με τον μπολσεβικισμό). :sunglasses:

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.301
Πόντοι
7.195

Δηλαδη εγω που ειμαι αθεος ειμαι στυγνος δολοφονος? Ημαρτον τι ακουμε ρε!

Η ηθικη προκυπτει απο την φιλοσοφια και οχι απο τον εκφοβισμο, γιατι τοτε δεν λεγεται ηθικη αλλα καταναγκασμος ευτυχως για την ανθρωποτητα υπηρξαν μεγαλοι φιλοσοφοι (και αρχαιοι Ελληνες οπως ο Επικουρος) που ηταν αθεοι και διδαξαν την ηθικη και τον σεβασμο προς τον Ανθρωπο.
Απο τη στιγμη, τελος, που παραδεχεσαι οτι ο ανθρωπος εχει ζωωδη ενστικτα, και μιας και ειναι (κατα τον χριστιανισμο) Εικονα και Ομοιωση του Θεου, αρα και ο θεος εχει ζωωδη ενστικτα :) (Το μπουρδελευω λιγο το θεμα εδω.Δεν ειναι αυτο το προβλημα μου).

Τωρα στον αλλο που επειδη στριμωχτηκε εβαλε στο στομα μου λεξεις που ΔΕΝ ειπα (kosnuk26) :

Ειπα πουθενα πως ΟΛΟΙ οι πολεμοι που εχουν γινει ειναι θρησκευτικοι ή οτι ΠΑΝΤΑ χρειαζεται μια θρησκευτικη αφορμη? Οι πολεμοι των ΗΠΑ ειναι κατα της τρομοκρατιας (που ολως τυχαιως εκφραζεται ως Ισλαμιστες vs Αλλοθρησκων).
Αν δεις ολο το νημα, η αποψη οτι επειδη συνεληφθη ο Παστιτσιος γιναμε Ισλαμ, δεν με εκφραζει και δεν την διατυπωσα πουθενα. Ειναι πολυ πιο υγιες ομως να προβληματιζεται καποιος απο το γεγονος της συλληψης για το αν ειναι λογοκρισια ή πισογυρισμα, απο το να ΜΗΝ προβληματιζεται και να λεει : ελα μωρε , και τι εγινε που τον πιασανε?

Ειπα πουθενα οτι ΟΛΑ τα προβληματα της ανθρωποτητας πηγαζουν απο τη θρησκεια? Εισαι πραγματικα αστειος.
Μεγαλο μερος του κοσμου στον πλανητη πειναει και ΔΕΝ εξεγειρεται ΚΑΙ λογω Μωαμεθ ΚΑΙ λογω αμορφωσιας ΚΑΙ λογω καταστολης ΚΑΙ για πολλους αλλους λογους.
Δεν ειπα οτι φταιει μονο ο Μωαμεθ. Τωρα, αν δεν μπορεσω μα ξοφλησω ενα δανειο, θα ειναι επειδη στη χωρα μας ειμαστε απλα ΜΑΛΑΚΕΣ και αδιαφοροι ως πολιτες (που αφηνουμε να σωθουν οι τραπεζιτες κι οχι οι ανθρωποι) ή επειδη εγω θα εχω κανει λαθος υπολογισμο. Ειδες πουθενα να εμπλεκεται η θρησκεια σ'αυτη την προταση εξυπνε νηφαλιε?

Επισκέπτης
γιατι μας επιβαλουν με το ζορι την θρησκεια(μας βαφτιζουν χ.ο)ας μας αφησουν να διαλεξουμε μονη μας το δρομο που θα ακολουθησουμε. η χριστιανοι αλλα και αλλες θρησκειες δεν κλεβουν,σφαζουν,βιαζουν...αυτο δεν ειναι ζουγκλα η ειναι φυσιολογικο μηπως.

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.301
Πόντοι
7.195
Κι επειδη οταν στριμωχνεστε εσεις οι "νηφαλιοι" πετατε την καραμελα του Σταλιν :
ο Σταλιν απαγορευσε την θρησκευτικη εκφραση.
Ηταν εγκληματιας και καθαριζε στεγνα,ως δικτατορας. Τι δεν καταλαβαινετε? ΔΕΝ κυνηγησε μονο Χριστιανους,ή μουσουλμανους, αλλα και :
Αναρχικους, Τροτσκιστες και λοιπους αντιφρονουντες. Τελικα ειστε τοσο αμορφωτοι που νομιζετε οτι ο Σταλιν εκπροσωπει ολη την αριστερη ιδεολογια ή οτι επειδη κυνηγησε τη θρησκεια το εκανε γιατι ειχε προσωπικες διαφορες με το Θεο? Μηπως απλα εβλεπε την Θρησκεια ως αλλη μορφη εξουσιας την οποια ηθελε να διαλυσει?

Για πειτε μου τωρα : εγω που ειμαι Αθεος υποστηριζω τον Σταλιν?

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
22
Πόντοι
616
Και μεγαλη δοση μαλακίας επισης.....
Δηλαδη ενα απο τα πολυπληθεστερα φιλοσοφικα κινηματα, οι επικουριοι, οντας αθεοι ηταν παραλληλα και εγκληματιες...ε αμα ειναι ετσι καλα εκαναν οι χριστιανοι και τους εσφαξαν!!!!
Ποτε ρε φιλε τους εσφαξαν?
Το μεσαιωνα? Πριν 700 χρονια?
Αυτο ειναι το επιχειρημα σου?
Απο οτι εγραψα αυτο βρηκες να πεις?
Και να βρισεις?
Οι αριστεροι αθεοι-μηδενιστες τελικα δεν αλλαζουνε ποτε?

Δηλαδη εγω που ειμαι αθεος ειμαι στυγνος δολοφονος? Ημαρτον τι ακουμε ρε!
Εσυ πριν γινεις αθεος ειχες διδαχθει μικρος την ηθικη που πρεσβευει η οποια θρησκεια.
Εχεις γαλουχηθει ετσι λοιπον και εχει περασει στο υποσυνειδητο σου.
Αν ειχες γεννηθει σε κοινωνια αθεων θα ηταν αλλιως τα πραγματα.
Να ευχεσαι να μην συμβει σε κανεναν κατι τετοιο.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Ηταν εγκληματιας και καθαριζε στεγνα,ως δικτατορας. Τι δεν καταλαβαινετε? ΔΕΝ κυνηγησε μονο Χριστιανους,ή μουσουλμανους, αλλα και :
Αναρχικους, Τροτσκιστες και λοιπους αντιφρονουντες.

Ειδες τελικά που συμφωνείς πως δεν είναι αποκλειστικά και μόνο η θρησκευτική πίστη που οδηγεί τους ανθρώπους στα εγκλήματα αλλά και η αναγωγή της πολιτικής ιδεολογίας σε ακλόνητη θρησκευτικού τύπου πίστη;
Και κατά συνέπεια δεν είναι μόνο οι θρησκείες που φτιάχνουν εγκληματίες αλλά και οι ιδεολογίες;

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Τωρα στον αλλο που επειδη στριμωχτηκε εβαλε στο στομα μου λεξεις που ΔΕΝ ειπα (kosnuk26) :

Ειπα πουθενα πως ΟΛΟΙ οι πολεμοι που εχουν γινει ειναι θρησκευτικοι ή οτι ΠΑΝΤΑ χρειαζεται μια θρησκευτικη αφορμη? Οι πολεμοι των ΗΠΑ ειναι κατα της τρομοκρατιας (που ολως τυχαιως εκφραζεται ως Ισλαμιστες vs Αλλοθρησκων).
Αν δεις ολο το νημα, η αποψη οτι επειδη συνεληφθη ο Παστιτσιος γιναμε Ισλαμ, δεν με εκφραζει και δεν την διατυπωσα πουθενα. Ειναι πολυ πιο υγιες ομως να προβληματιζεται καποιος απο το γεγονος της συλληψης για το αν ειναι λογοκρισια ή πισογυρισμα, απο το να ΜΗΝ προβληματιζεται και να λεει : ελα μωρε , και τι εγινε που τον πιασανε?

Ειπα πουθενα οτι ΟΛΑ τα προβληματα της ανθρωποτητας πηγαζουν απο τη θρησκεια? Εισαι πραγματικα αστειος.
Μεγαλο μερος του κοσμου στον πλανητη πειναει και ΔΕΝ εξεγειρεται ΚΑΙ λογω Μωαμεθ ΚΑΙ λογω αμορφωσιας ΚΑΙ λογω καταστολης ΚΑΙ για πολλους αλλους λογους.
Δεν ειπα οτι φταιει μονο ο Μωαμεθ. Τωρα, αν δεν μπορεσω μα ξοφλησω ενα δανειο, θα ειναι επειδη στη χωρα μας ειμαστε απλα ΜΑΛΑΚΕΣ και αδιαφοροι ως πολιτες (που αφηνουμε να σωθουν οι τραπεζιτες κι οχι οι ανθρωποι) ή επειδη εγω θα εχω κανει λαθος υπολογισμο. Ειδες πουθενα να εμπλεκεται η θρησκεια σ'αυτη την προταση εξυπνε νηφαλιε?
kosnik όχι kosnuk :sunglasses:

δες την λογική σου:

επειδή υπάρχει μια μερίδα φανατικών ισλαμιστών πρέπει να κόψουμε την πίστη και στους υπόλοιπους (επειδή πονάνε τα δάχτυλα να κόψουμε όλο το χέρι)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Εσυ πριν γινεις αθεος ειχες διδαχθει μικρος την ηθικη που πρεσβευει η οποια θρησκεια.
Τα ποσοστά εγκληματικότητας είναι πολύ χαμηλά επίσης σε Σ.Αραβία κ Ιράν όπου ισχύει κ η θανατική ποινή,άρα είναι καλό κ το Ισλάμ εκτός από τον Χριστιανισμό ε;;;

askorp

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ποτε ρε φιλε τους εσφαξαν?
Το μεσαιωνα? Πριν 700 χρονια?
Αυτο ειναι το επιχειρημα σου?
Απο οτι εγραψα αυτο βρηκες να πεις?
Και να βρισεις?
Οι αριστεροι αθεοι-μηδενιστες τελικα δεν αλλαζουνε ποτε?

Πριν 700 χρονια...εισαι και ανιστορητος...ανοιξε κανα βιβλιο να ξεστραβωθεις!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom