Νέα

Tελείωσαν οι περιπέτειες του Γέροντα Παστίτσιου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Τα αιτια δε με αφορουν αυτη τη στιγμη...το θεμα ειναι οτι ειμαστε επιλεκτικα ευνομουμενοι, επιλεκτικα φιλελευθεροι, επιλακτικα θεοφοβουμενοι, επιλεκτικα πατριωτες, επιλεκτικα φιλαθλοι, επιλεκτικα φιλοζωοι, επιλεκτικα ανθρωπιστες, επιλεκτικα συζυγοι, επιλεκτικα οικογενειαρχες, ολα επιλεκτικα....
χαρακτηριστικο ανθρωπου χωρις παιδεια (και ουχι μορφωση) ειναι αυτο...

το θεμα ειναι οτι λεμε οτι ειμαστε αλλα δεν ειμαστε με λιγα λογια. Επιτελους ξεσκεπαστηκε η ελληνικη κοινωνια που και καλα δεν ηταν ρατσιτσικη. Οσο η τσεπουλα ηταν γεματη περιοριζοταν το κακο. τωρα θα εκδηλωσει ολο το ζουγκλωδες μεγαλειο του.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
το θεμα ειναι οτι λεμε οτι ειμαστε αλλα δεν ειμαστε με λιγα λογια. Επιτελους ξεσκεπαστηκε η ελληνικη κοινωνια που και καλα δεν ηταν ρατσιτσικη. Οσο η τσεπουλα ηταν γεματη περιοριζοταν το κακο. τωρα θα εκδηλωσει ολο το ζουγκλωδες μεγαλειο του.

οσο περνας καλα δε σου φταινε και πολλα....μολις σταματησεις να περνας καλα θες να ψοφησει η κατσικα του γειτονα και αν γινεται και ο γειτονας μαζι ετσι επειδη στη σπαει που εχει κατσικα...κλασσικα εικονογραφημενα :)

ξερεις ποια θα ειναι η μεγαλη πλακα ε? μολις τελειωσουμε με τον "εξωτερικο" ρατσισμο βλ. μεταναστες και ξεκινησουμε με τον εσωτερικο....
εκει να δεις γελιο...γιατι ολοι αυτοι που θεωρουν αυτονοητο τον εξωτερικο ρατσισμο και αναγκαιο κακο δεν εχουν σκεφτει οτι ενδεχεται να καει η γουνα τους στο αμεσο μελλον....

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
τραμου ειμαστε απλως μια κοινωνια "επιλεκτικη" στην εφαρμογη των νομων (εφοσων φυσικα θελουμε να αποκαλουμαστε ευνομουμενοι κλπ )
Μα γι αυτό "παράγονται" καθημερινά τόσοι κ τόσοι νόμοι. Για να έχουμε το δικαίωμα της επιλογής (πλακίτσα  :grin:)
Το βασικό δεσποινίς νίτσα μου είναι πως τελικά ΔΕΝ είμαστε όλοι ίσοι ενώπιον του νόμου και απο κει κατ' εμέ τουλάχιστον πηγάζει η διάθεση επιλογής. Π.χ υπάρχει νόμος που λέει πως ο ιδιοκτήτης του σκύλου είναι υποχρεωμένος να μαζεύει τις ακαθαρσίες του κατοικίδιου του. Βλέπεις κανέναν να το εφαρμόζει ή τους μπάτσους να το κυνηγάνε? Αντιθέτως άλλους νόμους δεν τους εφαρμόζουν όσοι έχουν τα μέσα να μην πράξουν κάτι τέτοιο (φορολογία λ.χ)

Τα αιτια δε με αφορουν αυτη τη στιγμη...το θεμα ειναι οτι ειμαστε επιλεκτικα ευνομουμενοι, επιλεκτικα φιλελευθεροι, επιλακτικα θεοφοβουμενοι, επιλεκτικα πατριωτες, επιλεκτικα φιλαθλοι, επιλεκτικα φιλοζωοι, επιλεκτικα ανθρωπιστες, επιλεκτικα συζυγοι, επιλεκτικα οικογενειαρχες, ολα επιλεκτικα....
χαρακτηριστικο ανθρωπου χωρις παιδεια (και ουχι μορφωση) ειναι αυτο...
Είμαι απαίδευτος αλλά όχι επειδή διαφωνώ με τον αποκλεισμό Παπαχρήστου επειδή είναι ΑΕΚ, αλλά διότι είμαι ένας φτωχός κ αγράμματος Ινδιάνος. Τί να κάνουμε? Ντεν έκο αυτοκίνητο καρντιά μου!

@ erinal
Πάσο!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
οσο περνας καλα δε σου φταινε και πολλα....μολις σταματησεις να περνας καλα θες να ψοφησει η κατσικα του γειτονα και αν γινεται και ο γειτονας μαζι ετσι επειδη στη σπαει που εχει κατσικα...κλασσικα εικονογραφημενα :)

και κει επικαλεισαι θεους νομιμοτητες ηθος και εθνος. Δηλαδη το γνωστο τριπτυχο πατρις θρησκεια οικογενεια. Και πας στο μπουρδελο γαμεις και κανεις το σταυρο σου που σε αξιωσε και σημερα να γαμησεις την ντανιελα. Να μην ξεχασεις αυριο να διωξεις τον αμντουλ ομως ε;αμην

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ε προφανως και ειμαστε επιλεκτικοι ως κοινωνια και ως εξουσια (δικαστικη, εκτελεστικη, νομοθετικη) γιατι προφανως και δεν ειμαστε ολοι ισοι ή ομοιοι μπροστα σε καποια πραγματα/θεσμους/ιδανικα ή οτιδηποτε αλλο...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
και κει επικαλεισαι θεους νομιμοτητες ηθος και εθνος. Δηλαδη το γνωστο τριπτυχο πατρις θρησκεια οικογενεια. Και πας στο μπουρδελο γαμεις και κανεις το σταυρο σου που σε αξιωσε και σημερα να γαμησεις την ντανιελα. Να μην ξεχασεις αυριο να διωξεις τον αμντουλ ομως ε;αμην

χαχαχαα χαζη :2funny:

αυριο μεθαυριο που θα σε κυνηγανε και θα σε πηγαινουν με τα σεντονια στο τμημα θα σου πω εγω....ρε δε θα επιστρεψει ο νομος περι μοιχων?  :grin:
εκει να δεις γλυκαααα....

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Ε προφανως και ειμαστε επιλεκτικοι ως κοινωνια και ως εξουσια (δικαστικη, εκτελεστικη, νομοθετικη) γιατι προφανως και δεν ειμαστε ολοι ισοι ή ομοιοι μπροστα σε καποια πραγματα/θεσμους/ιδανικα ή οτιδηποτε αλλο...
Καταρχάς η επιλογή είναι η πεμπτουσία της ελευθερίας.
Αν βεβαίως μιλάμε για μια ευνομούμενη κοινωνία όμως, επιλογή στο ποιον νόμο θα εφαρμόσω δεν χωρεί. Και αυτό θα πρέπει να ισχύει και για την εξουσία κ για τον πολίτη.
Ένα βασικό όμως που δεν έχει ειπωθεί ακόμα είναι η έλλειψη σεβασμού προς την ίδια την κοινωνία.
Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδάει και οι άλλοι να πα να γαμηθούνε. Αυτή η νοοτροπία δυστυχώς έχει επικρατήσει κ επικροτείται από τους περισσότερους.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66

ξερεις ποια θα ειναι η μεγαλη πλακα ε? μολις τελειωσουμε με τον "εξωτερικο" ρατσισμο βλ. μεταναστες και ξεκινησουμε με τον εσωτερικο....
εκει να δεις γελιο...γιατι ολοι αυτοι που θεωρουν αυτονοητο τον εξωτερικο ρατσισμο και αναγκαιο κακο δεν εχουν σκεφτει οτι ενδεχεται να καει η γουνα τους στο αμεσο μελλον....

εσενα θα σε κυνηγανε με αυτο που τιναζουν τα χαλια οι θειτσες επειδη εισαι σαν πακιστανακι

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866

αυριο μεθαυριο που θα σε κυνηγανε και θα σε πηγαινουν με τα σεντονια στο τμημα θα σου πω εγω....ρε δε θα επιστρεψει ο νομος περι μοιχων?  :grin:

Δεν ξέρω ρε νιτσα αλλα αληθεια πιστευω οτι θα δουμε πολλα χειρότερα ακομα.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

και δε με συμπαθει κι ο λακις γαμωτο να ειχα μια καβατζα σωτηριας στα ασχημα που θα ερθουν....ειμαι αοπλη...την εκατσα... :(

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36

μετα την συναντηση μας δεν πιστευω οτι εχεις πολλα χειροτερα να δεις!!!!! αφου στα ελεγα ποιο ασχημος απο μενα δεν υπαρχη στα βαλκανια εσυ εκει ποσο ασχημος μπορει να εισαι κτλπ κτλπ...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αυτος πρωτος απ ολους θα σε κυνηγησει.... 

προλαβαινω να γινω δεξιοτερη των δεξιων μεχρι τοτε μην ανησυχεις...θα τη βρω την ακρη...θα πεταξω και τις αρβυλες και θα κρυψω τα ταγαρια...

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
προλαβαινω να γινω δεξιοτερη των δεξιων μεχρι τοτε μην ανησυχεις...θα τη βρω την ακρη...θα πεταξω και τις αρβυλες και θα κρυψω τα ταγαρια...

Ετσι...Να ακολουθησεις την τακτικη μελων που τρωνε πορτα στα μπουρδελα αφου τους περνανε για πακια και μετα ασπαζονται τη χρυσαυγιτικη πολιτικη....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Ετσι...Να ακολουθησεις την τακτικη μελων που τρωνε πορτα στα μπουρδελα αφου τους περνανε για πακια και μετα ασπαζονται τη χρυσαυγιτικη πολιτικη....
πολυ σκληρο αυτο που ειπες για τον μπαρουλη γουμαν......

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
4
Πόντοι
16

αυριο μεθαυριο που θα σε κυνηγανε και θα σε πηγαινουν με τα σεντονια στο τμημα θα σου πω εγω....ρε δε θα επιστρεψει ο νομος περι μοιχων?   :grin:
...τωρα κυνδινολογεις...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
...τωρα κυνδινολογεις...

προφανως και κανω πλακα...αλλα και πριν 2 χρονια αμα μου ελεγες οτι θα εβλεπα τη χρυση αυγη οχι τριτο κομμα αλλα μεσα στο κοινοβουλιο το ιδιο θα ελεγα...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ένα που επιβεβαίωσα με αφορμή την υπόθεση του παστίτσιου είναι και το εξής: οι άθεοι, άθρησκοι, αγνωστικιστές, μη χριστιανοί κ.ο.κ. είναι στην πλειοψηφία τους το ίδιο φανατικοί, ισοπεδωτικοί και μισαλλόδοξοι με τους φανατισμένους πιστούς, αν είχαν την δυνατότητα θα αφάνιζαν με κάθε τρόπο κάθε θρησκευτική δόξα από τον πλανήτη απλώς με την αιτιολογία ότι αυτοί τα θεωρούν σκοταδισμούς ή δεν τα γουστάρουν

δεν πάει έτσι όμως ;)

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

Kαι τι σου κάνει εντύπωση; Κάνε την αναγωγή σου με τα πολιτικά ανάλογα.
Ποιος είναι μεγαλύτερος "φασίστας"; Ο δήθεν προφανής ή ο αντιφασίστας;
Τα πάντα είναι θέμα μεριδίου εξουσίας και τίποτε παραπάνω.
Πόσο έχουμε, πόσο θέλουμε, πόσο θεωρούμε ότι μας αναλογεί και πόσο άδικα μας αφαιρείται κάποια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom