Θα πω επίσης και υπό ποιους όρους θα άλλαζα γνώμη και θα ήμουν οκ με αυτό το θέμα (που δεν θα γίνει, αλλά λέμε τώρα).
Επειδή οι γκέι είναι ΚΑΙ πολιτικό κίνημα, περιμένω να δω PR καμπάνια μηδενικής ανοχής της παιδεραστίας στη γκέι κοινότητα.
Αν η τελευταία 30ετία μας δίδαξε κάτι, είναι ότι ειναι απολύτως οκ να σπας τα κεφάλια σε "δικούς σου", στους "διαφορετικούς" δεν είναι οκ. Άνδρας σκοτώνει άνδρα, είναι Παρασκευή. Άνδρας σκοτώνει γκέι άνδρα, είναι ομοφοβικό έγλημα. Γκέι σκοτώνει γκέι, είναι "έγκλημα πάθους".
Συνεπώς, θα'ναι απόλυτα οκ να'χεις γκέι αντιπαιδεραστές σε ομάδες να κάνουν baiting σε συναδέλφους τους που'ναι παιδεραστές και να τους σπάνε στο ξύλο σε στυλ εκείνης της Ρώσικης καμπάνιας πριν από 10 χρόνια που λεγόταν occupy pedophile, που έβγαζαν βιντεάκια στο Youtube που κακοποιούσαν παιδεραστές. Και θα είναι όλοι απολύτως οκ με αυτό γιατί είναι όλοι συνάδελφοι και λύνουν εσωτερικά τα θέματά τους.
Με απλά λόγια, έχεις χάσει σε υπόληψη και σου'χει βγει το όνομα. Πρέπει να κάνεις κάτι για να την ξανακερδίσεις. Το να κάθεσαι και να κλαψομουνίζεις ότι όλοι είναι κακοί που δεν σε εμπιστεύονται να μην γαμήσεις το ανήλικο και να τους κολλάς ετικέτες δεν φτάνει.
Οι straight συχνά πυκνά κακοποιούν παιδεραστές για παραδειγματισμό κι αυτό συμβάλλει στην αποτροπή της εγκληματικότητας. Οι γκέι δεν κάνουν απολύτως τίποτα και έχουν μόνο απαιτήσεις. Δεν πάει έτσι. Ας κάνουν ένα purge των παιδεραστών από τις τάξεις τους και μετά το συζητάμε.
Στους straight υπάρχει σχεδόν καθολική άγραφη μηδενική ανοχή στην παιδεραστία. Οι γκέι υπάρχει στρουθοκαμηλισμός, αγνοούμε τον ελέφαντα στο δωμάτιο, δεν είμαι εγώ, είναι ο γείτονας και παραποίηση στατιστικών για να μην μας πάρουν χαμπάρι.