flyman29
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2009
- Like
- 3.535
- Πόντοι
- 456
Έχεις πολλά δίκια και το οικονομικό είναι ένα μέγα θέμα, όπως και η νοοτροπία. Στις μέρες μας ακόμα και τα ζευγάρια που προσπαθούν και μεγαλώνουν έστω και ένα παιδί με αξιοπρέπεια αξίζουν σεβασμό. Αυτές οι σχέσεις όμως βασίζονται στην αμοιβαία συνεισφορά και προσπάθεια. Πρώτα το κράτος ας ασχοληθεί με τα προβλήματα αυτών των ανθρώπων και υπάρχει χρόνος για τα ομόφυλα ζευγάρια.Βαρύ αυτό που λες για το θεσμό της οικογένειας. Η οικογένεια, όπως είναι δομημένη στην Ελλάδα έχει αποτύχει, γιατί βασίζεται σε πρότυπα άλλων εποχών, πράγμα που βέβαια σιγά σιγά αλλάζει αλλά με αργούς ρυθμούς. Όσον αφορά στο δημογραφικό, στον κύκλο μου μόνο έχω μετρημένα 5 ζευγάρια που δεν τολμάνε να κάνουν παιδί ή δεύτερο λόγω οικονομικών θεμάτων. Άρα, πρέπει να ψαχτούμε και λίγο παραπάνω για το τι φταίει.
Γνώμη μου είναι πως ένα λανθασμένο πρότυπο είναι η νοοτροπία των γυναικών που έχουν μάθει να τα έχουν όλα στο πιάτο, μεγαλώνουν κάνοντας lifestyle δουλειές αλλά όταν παντρεύονται θυμούνται πως ο άντρας ντε και καλά πρέπει να τσοντάρει τα πάντα χωρίς αυτές να συνεισφέρουν σε τίποτα. Τα δικά σου δικά μου και τα δικά μου δικά μου. Όταν η πλειοψηφία των γυναικών είναι έτσι οικογένειες δεν προκόβουν όπως και ο θεσμός.
Μια φορά και ένα καιρό οικογένειες ζούσαν με ένα μισθό αλλά πέρασαν αυτά.