Νέα

Τεκνοθεσία Ομόφυλων Ζευγαριών

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα kiriakoboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Είστε υπέρ ή κατά για την τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών

  • Υπέρ

  • Κατά, δεν το συζητάω καν


Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Μηνύματα
4.641
Κριτικές
8
Like
3.416
Πόντοι
456
Όπως τα είπε ο μπεος στον μπουστελακη. Θα γεμίσουμε μπουστηδες:2funny:
 

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Μηνύματα
1.202
Like
3.450
Πόντοι
456
Βαρύ αυτό που λες για το θεσμό της οικογένειας. Η οικογένεια, όπως είναι δομημένη στην Ελλάδα έχει αποτύχει, γιατί βασίζεται σε πρότυπα άλλων εποχών, πράγμα που βέβαια σιγά σιγά αλλάζει αλλά με αργούς ρυθμούς. Όσον αφορά στο δημογραφικό, στον κύκλο μου μόνο έχω μετρημένα 5 ζευγάρια που δεν τολμάνε να κάνουν παιδί ή δεύτερο λόγω οικονομικών θεμάτων. Άρα, πρέπει να ψαχτούμε και λίγο παραπάνω για το τι φταίει.
Έχεις πολλά δίκια και το οικονομικό είναι ένα μέγα θέμα, όπως και η νοοτροπία. Στις μέρες μας ακόμα και τα ζευγάρια που προσπαθούν και μεγαλώνουν έστω και ένα παιδί με αξιοπρέπεια αξίζουν σεβασμό. Αυτές οι σχέσεις όμως βασίζονται στην αμοιβαία συνεισφορά και προσπάθεια. Πρώτα το κράτος ας ασχοληθεί με τα προβλήματα αυτών των ανθρώπων και υπάρχει χρόνος για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Γνώμη μου είναι πως ένα λανθασμένο πρότυπο είναι η νοοτροπία των γυναικών που έχουν μάθει να τα έχουν όλα στο πιάτο, μεγαλώνουν κάνοντας lifestyle δουλειές αλλά όταν παντρεύονται θυμούνται πως ο άντρας ντε και καλά πρέπει να τσοντάρει τα πάντα χωρίς αυτές να συνεισφέρουν σε τίποτα. Τα δικά σου δικά μου και τα δικά μου δικά μου. Όταν η πλειοψηφία των γυναικών είναι έτσι οικογένειες δεν προκόβουν όπως και ο θεσμός.
Μια φορά και ένα καιρό οικογένειες ζούσαν με ένα μισθό αλλά πέρασαν αυτά.
 

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Μηνύματα
1.202
Like
3.450
Πόντοι
456
Θα σε απογοητεύσω λίγο, αλλά η εγκληματικότητα είναι πιο κάτω απ'το 1998 που ο θεσμός της οικογένειας ήταν πετυχημένος. Έως 50% κάτω αναλόγως το έγκλημα και με μεγαλύτερη μετανάστευση.
Και το δημογραφικό απειλεί κυρίως την παρασιτική γενιά του Πολυτεχνείου που έχει κατσικωθεί επάνω σε όλους τους πόρους και δεν θα'χει κόσμο να συμμετέχει στο ασφαλιστικό τους Ponzi και να τους ξεσκατίζει. Όποιος 70αρης έχει πρόβλημα με το δημογραφικό ας δωρίσει το 3ο-4ο σπίτι που'χει και εισπράττει ενοίκια σε κάποιο νεαρό ζευγάρι να το πατρωνάρει να κάνουν παιδιά να σώσουν το δημογραφικό. Αν δεν θέλει, tough shit.
Ακόμα και στην εγκληματικότητα στους εφήβους; Τα τελευταία χρόνια ζούμε στην Ελλάδα σε αυτές τις ηλικίες πολύ άγρια φαινόμενα.
Όσο για το δημογραφικό πιστεύω θα μας δαγκώσει όλους.
 

Va81

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Μηνύματα
113
Like
189
Πόντοι
1
σιγα μην κανουν και κοκτειλ κουμπα λιμπρε με τα χυσια τους ρε τυπε... Ενας δινει σπερμα, φανταζομαι αυτος με το καλυτερο ιατρικο ιστορικο/ κληρονομικοτητα κτλ. Αλλα μπορει το σπερμα οπως σε ολες τις εξωσωματικες να ειναι και απο τραπεζα, δηλαδη κανενος απο τους δυο.
Σε ενα ντοκιμαντερ που ειχα δει ενα ζευγαρι γκει ειχαν δωσει και οι 2 σπερμα.Δε διευκρινιζε ομως αν το αναμιξαν ή χρησιμοποιησαν μονο το δειγμα του ενος.Σε καθε περιπτωση τελικα μονο ενος σπερμστοζωαριο θα γονιμοποιησει το ωαριοεκτος απο την εξαιρετικα σπανια περιπτωση να εχει αναμιχθει το δειγμα και τελικα να γονιμοποιηθει το ωαριο απο 2 σπερματοζωαρια δηλαδη να προκυψουν ομωζυγωτικα διδυμα.Το συγκεκριμενο ζευγαρι δηλωνε οτι δε θα κανουν τεστ ποτε να δουν ποιος ειναι ο βιολογικος πατερας.
 

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Μηνύματα
1.476
Like
2.343
Πόντοι
456
Μολονότι με θεωρώ εν γένει συντηρητικό, δεν είμαι της άποψης ότι ο σεξουαλικός προσανατολισμός είναι κριτήριο της καταλληλότητας ή μη ενός γονέα: ένας ετεροφυλόφιλος δε σημαίνει ότι θα είναι καλύτερος γονέας από έναν ομοφυλόφιλο και το αντίθετο. Πολλοί ομοφυλόφιλοι (και των δύο φύλων) θεωρώ ότι μπορούν να είναι πολύ καλοί γονείς και να προσφέρουν πολλά σε ένα παιδί, σε αντίθεση με άπειρους ετεροφυλόφιλους που είναι εντελώς ανίκανοι για ένα τέτοιο ρόλο.

Προσωπικά δεν είμαι υπέρ της υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια, ενώ είμαι και κατά του γάμου των ομοφύλων. Στην πράξη, μικρή πρακτική σημασία υπάρχει καθώς όλα μπορούν να γίνουν (απλά δε θα υπάρχει γάμος): ένα ζευγάρι με σύμφωνο συμβίωσης ομοφύλων μπορεί να έχει ένα παιδί το οποίο κατά τον τύπο έχει υιοθετήσει ο ένας (ή η μία) από τους δύο.
Αν και δε διαφωνώ επί της βάσης, θεωρώ όμως ότι το πρόβλημα βρίσκεται στο παιδί και όχι στα ποιοτικά χαρακτηριστικά των γονέων.
Θεωρώ ότι το παιδί που έρχεται στον κόσμο, όσο και αν μας φαίνεται περίεργο, έχει "γραμμένο" στο dna του κάποια αρχέτυπα. Και αυτό αφορά και τους γονείς του, εννοώ ότι υπάρχουν εικόνες γονέων, που περιμένει να δει το παιδί για την υγιή ανάπτυξή του.
Όσο στοργικός και γλυκός να είναι ο πατέρας, μάνα δε θα γίνει ποτέ. Όσο δυνατή και αποφασιστική να είναι η μητέρα, πατέρας δε θα γίνει ποτέ. Καταλαβαίνεις τι λέω; Δεν ξέρω πώς να το εκφράσω αλλιώς. Αυτά γίνονται κτήμα του παιδιού μέσα από την εμπειρία.
Αν λείψει λοιπόν μία εικόνα από τις δύο, το παιδί θα νιώθει ότι πάντα κάτι του λείπει.
Αυτό που αναμένω, είναι να δούμε προβληματικά άτομα από αυτές τις οικογένειες.
 

aunanisths

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2023
Μηνύματα
363
Like
886
Πόντοι
81
Ακόμα και στην εγκληματικότητα στους εφήβους; Τα τελευταία χρόνια ζούμε στην Ελλάδα σε αυτές τις ηλικίες πολύ άγρια φαινόμενα.
Όσο για το δημογραφικό πιστεύω θα μας δαγκώσει όλους.
Τύπε, είσαι στο ίντερνετ. Όλα αυτά είναι δεύτερο tab στο browser και μία αναζήτηση.
Κι εγώ από γεροντική άνοια δεν πάσχω ακόμα και θυμάμαι τη διαφορά νότια προάστια πριν 30 χρόνια που έφηβοι στα παρκάκια βάραγαν/σνίφαραν/κάπνιζαν διάφορα περίεργα και έπαιρναν κινητά με σουγιάδες από τους περαστικούς vs 2023 που μαλακίζονται με πατίνια και γυρίζουν ηλίθια βιντεάκια για το τικτοκ.
Έξω βγαίνεις καθόλου ή μόνο σπίτι-δουλειά και τον Ευαγγελάτο συνδεδεμένο στ'αφτί με καθετήρα όλη μέρα να λέει για Σόδομα και Γόμορρα?
Το δημογραφικό σ'έχει δαγκώσει ήδη γιατί οι πολυτεχνίτες σου ψήφισαν νόμους για να φέρουν μερικά μύρια μετανάστες ελπίζοντας πως όλοι αυτοί θα κάτσουν να δουλεύουν και να τους ταΐζουν. Κι αυτοί ήρθαν για να τους φάνε τη δουλειά, δηλαδή να κάθονται κι αυτοί, να εισπράττουν επιδόματα και να μην κάνουν τίποτα.
 
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Μηνύματα
11.804
Like
14.581
Πόντοι
3.656

Bratan2022

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2022
Μηνύματα
278
Like
883
Πόντοι
81
Η φύση δείχνει τον δρόμο.Περασαν χιλιάδες χρόνια κ δεν μπορεί μια κάστα ελιτιστων κ σατανιστών που κυβερνούν τον πλανήτη μέσω του πλούτου κ της πολιτικής εξουσίας να το αλλάξει αυτό.Και οι άνθρωποι να φοβηθούν κ υιοθετήσουν ανώμαλες και μετανθρωπιστικες πρακτικές, φυσιολογικοί δεν θα γίνουν ποτέ.Δεν θα γίνουν -κατα την φύση λογικοί- ακόμη και με αυτοπροσδιορισμό(που θα ψηφιστεί κι αυτό κάποτε),διότι δεν μπορούν να μας αποδείξουν πως μπορούν να αναπαραχθούν 100 άντρες κ 100 γυναίκες απομονωμένοι ως ξεχωριστές ομάδες σε 2 ερημονήσια ζώντας ακόμη κ σε πεντάστερα.Μετα από 100 χρόνια μόνο τα κόκαλα τους θα βρουν.
Μα αυτό είναι το σχέδιο παγκοσμίως, η μείωση του πληθυσμού, καθώς δεν φτάνουν οι πόροι και ο πλούτος της γης έτσι ραγδαία όπως αυξάνεται αυτός τα τελευταία 100 χρόνια ειδικά. Προωθοντας την ατζέντα της ομοφυλοφιλίας(και των δύο φύλων, αλλά περισσότερο της αντρικής) προχωρά και η ατζέντα της μείωσης του πληθυσμού αφού ως γνωστόν οι ομοφυλόφιλοι άντρες δεν θα κάνουν παιδιά. Προχωρώντας το δε ένα βήμα παραπέρα, με την υιοθεσία παιδιών από τους ομοφυλόφιλους το μεταπηδούν και στην επόμενη γενιά καθώς τα παιδιά ομοφυλόφιλων είναι απείρως μεγαλύτερες οι πιθανότητες μεγαλωνοντας να γίνουν ομοφυλόφιλοι, καθώς αυτό το πρότυπο θα έχουν, θα δουν και θα θεωρήσουν ως φυσιολογικό. Έτσι με ένα σμπαρο δύο τρίγωνια, η μείωση του πληθυσμού θα μειωθεί έτι περισσότερο. Να ξεκαθαρίσω εδώ ότι δεν έχω κάτι με τους ομοφυλόφιλους ως σεξουαλική επιλογή, έχω όμως με τους γκασμαδες που πάνε να μας πείσουν παγκοσμίως, σε λίγο και εδώ, ότι η ομοφυλοφιλία δεν είναι σεξουαλική επιλογή-ανωμαλια, διαστροφή κατ'αλλους και ακόμα παραπέρα οτι υπάρχουν πολλά φύλα και όχι μόνο αντρας-γυναικα και ότι είναι φυσιολογικό να αυτοπροσδιορίζεται ο κάθε ας όπως θέλει. Ακόμα και γάτα η σκύλος!!Αλήθεια στις ΗΠΑ -γιατι από εκεί ξεκινούν ολα- υπάρχουν οαμπολοι άνθρωποι που αυτοπροσδιορίζονται ως they-them!! η non binary(αφυλοι δλδ), άλλοι ως γάτες κάνοντας νιάου νιάου αντί να μιλάνε κανονικά και βάζουν και χέρι σε όσους τους χλευάζουν η πάνε να τους κουβεντιάσουν γτ δεν σέβονται τον αυτοπροσδιορισμό τους. Εκεί έχει προχωρήσει πολύ η κατασταση και όλοι αυτοί δε θα τεκνοποιήσουν ποτέ, η όταν θα καταλάβουν τι μαλακίες είναι όλες αυτές θα έχουν φτάσει σε σημείο που δεν έχει γυρισμό. Για να πετύχουν λοιπον, εν τέλει, το σκοπό αυτό αυτοί που έχουν βάλει ως σκοπό να περάσουν αυτή την ατζέντα, ξεκινούν την πλύση εγκεφάλου στα δικασου και στα δικά μου παιδιά από μικρή ηλικία εκεί όπου τα παιδιά ειναι σφουγγάρια, επενδύοντας στην εξ ορισμού αντίδραση στο κανονικό που έχουν οι περισσότεροι νέοι που βράζει το αίμα τους άλλωστε.
 
Τελευταία τροποποίηση:

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Μηνύματα
5.058
Κριτικές
10
Like
13.074
Πόντοι
3.846
Ας δούμε το δάσος και όχι το δέντρο.

Η γκέι κοινότητα έχει επικρατήσει (όπως επικρατούσε πάντα) στο χώρο της τέχνης. Και χρησιμοποιεί αυτή την επιρροή για να προβάλλει τα παρακάτω πρότυπα:

- Μη βαράτε τους ΛΟΑΤΚΙ ,άνθρωποι είναι και αυτοί όπως όλοι μας. Βέβαια πολλές φορές πάνε στο άλλο άκρο, προσπαθώντας να μας πείσουν ότι ο γκέι είναι ανώτερος από το στρέιτ.
- Η γυναίκα πλέον ισότιμη με τον άντρα. Άρα και η γυναίκα να μπορεί αν θέλει να κάνει καριέρα, να γαμιέται δεξιά και αριστερά, να ταξιδεύει, να κάνει 5-6 γάμους. Δείτε ότι όλο και πιο συχνά στις ταινίες προβάλλονται ευτυχισμένες οικογένειες χωρίς πατέρα με μια μητέρα 40-50 που τα προλαβαίνει όλα και νέες κοπέλες <30 που δε σκοπεύουν να κάνουν παιδιά.
- Οι μετανάστες είναι καλοί, οι μαύροι είναι καλοί, οι Κινέζοι είναι καλοί, οι Άραβες είναι .... τρομοκράτες. Οι μαύροι στις αμερικάνικες ταινίες παίζουν όλο τους καλούς και όχι μόνο αυτό, σε ταινίες εποχής (π.χ. Ναπολέωντας) φαίνονται να ήταν πάντα αποδεκτοί και να είχαν πάντα μια καλή ζωή. Επίσης οι μαύροι είναι επιστήμονες, έξυπνοι, μουσικοί ,διανοούμενοι. Αυτό βέβαια είναι η προπαγάνδα που θέλουν οι λευκοί να περάσουν στους μαύρους της Αμερικής ώστε να μην είναι πια στα γκέτο με τα επιδόματα και να μπαίνουν στα σπίτια τους και να τους σπάνε στο ξύλο.

Ποια είναι όμως η πραγματικότητα:

1. Όλα αυτά αφορούν μόνο τη Δύση. Με τους τριτοκοσμικούς δεν ασχολείται κανείς. Εκεί γεννοβολάνε αβέρτα, είναι ρατσιστές, στα παπάρια τους όλα. Και φυσικά αυτοί θα έρθουν στη Δύση για να κάνουν τις χειρωνακτικές δουλειές που βαριούνται να κάνουν οι δυτικοί, για να κάνουν παιδιά που θα υιοθετήσουν γκέι και μη. Όχι όμως και για να μας κυβερνήσουν ή να μας βγούνε και αφεντικά ,εκεί ο δυτικός θυμάται να πατήσει πόδι.
2. Ο κόσμος επηρρεάζεται από την πολιτική ορθότητα και τα πρότυπα στις ταινίες ,πάντα όμως τα ένστικτα θα είναι ένστικτα. Αν δεν το έχεις μέσα σου να σου αρέσουν άτομα από το ίδιο φύλο, και καυλώνεις με το αντίθετο πώς θα σε αλλάξουν; Στη χειρότερη να σου βγει το γκέι μετά τα 18. Ακόμα όμως και σε αυτή την περίπτωση ήσουν πάντα γκέι απλά το καταπίεζες.
3. Πάντα θα υπάρχουν και στη Δύση αυτοί που θέλουν να κάνουν παιδιά. Με διαζύγια, με πατριούς, μητριές, πάντα θα υπάρχουν αυτοί που θέλουν να έχουν οικογένεια, που αυτό τους κάνει ευτυχισμένους. Αυτό το ποσοστό έχει μειωθεί στη Δύση, επειδή οι νέες γενιές είναι πολύ πιο εγωιστές και δε θέλουν να μοιράζονται τίποτα, αλλά δεν πρόκειται να εξαλειφθεί.

Στην τελική, τι σας νοιάζει εσάς αν κάποιος γκέι υιοθετεί παιδιά; Μπορείτε να αποδείξετε αν αυτά τα παιδιά θα βγουν επικίνδυνοι για την κοινωνία; Οι πολιτικοί που βρίζετε συνέχεια από τι οικογένειες έχουν βγει; Όλοι οι μαλάκες που γνωρίζετε από τι γονείς έχουν βγει;
 

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Μηνύματα
458
Like
844
Πόντοι
81
Μα αυτό είναι το σχέδιο παγκοσμίως, η μείωση του πληθυσμού, καθώς δεν φτάνουν οι πόροι και ο πλούτος της γης έτσι ραγδαία όπως αυξάνεται αυτός τα τελευταία 100 χρόνια ειδικά. Προωθοντας την ατζέντα της ομοφυλοφιλίας(και των δύο φύλων, αλλά περισσότερο της αντρικής) προχωρά και η ατζέντα της μείωσης του πληθυσμού αφού ως γνωστόν οι ομοφυλόφιλοι άντρες δεν θα κάνουν παιδιά. Προχωρώντας το δε ένα βήμα παραπέρα, με την υιοθεσία παιδιών από τους ομοφυλόφιλους το μεταπηδούν και στην επόμενη γενιά καθώς τα παιδιά ομοφυλόφιλων είναι απείρως μεγαλύτερες οι πιθανότητες μεγαλωνοντας να γίνουν ομοφυλόφιλοι, καθώς αυτό το πρότυπο θα έχουν, θα δουν και θα θεωρήσουν ως φυσιολογικό. Έτσι με ένα σμπαρο δύο τρίγωνια, η μείωση του πληθυσμού θα μειωθεί έτι περισσότερο. Να ξεκαθαρίσω εδώ ότι δεν έχω κάτι με τους ομοφυλόφιλους ως σεξουαλική επιλογή, έχω όμως με τους γκασμαδες που πάνε να μας πείσουν παγκοσμίως, σε λίγο και εδώ, ότι η ομοφυλοφιλία δεν είναι σεξουαλική επιλογή-ανωμαλια, διαστροφή κατ'αλλους και ακόμα παραπέρα οτι υπάρχουν πολλά φύλα και όχι μόνο αντρας-γυναικα και ότι είναι φυσιολογικό να αυτοπροσδιορίζεται ο κάθε ας όπως θέλει. Ακόμα και γάτα η σκύλος!!Αλήθεια στις ΗΠΑ -γιατι από εκεί ξεκινούν ολα- υπάρχουν οαμπολοι άνθρωποι που αυτοπροσδιορίζονται ως they-them!! η non binary(αφυλοι δλδ), άλλοι ως γάτες κάνοντας νιάου νιάου αντί να μιλάνε κανονικά και βάζουν και χέρι σε όσους τους χλευάζουν η πάνε να τους κουβεντιάσουν γτ δεν σέβονται τον αυτοπροσδιορισμό τους. Εκεί έχει προχωρήσει πολύ η κατασταση και όλοι αυτοί δε θα τεκνοποιήσουν ποτέ, η όταν θα καταλάβουν τι μαλακίες είναι όλες αυτές θα έχουν φτάσει σε σημείο που δεν έχει γυρισμό. Για να πετύχουν λοιπον, εν τέλει, το σκοπό αυτό αυτοί που έχουν βάλει ως σκοπό να περάσουν αυτή την ατζέντα, ξεκινούν την πλύση εγκεφάλου στα δικασου και στα δικά μου παιδιά από μικρή ηλικία εκεί όπου τα παιδιά ειναι σφουγγάρια, επενδύοντας στην εξ ορισμού αντίδραση στο κανονικό που έχουν οι περισσότεροι νέοι που βράζει το αίμα τους άλλωστε.
Πολύ σωστά τα είπες.Εγω έχω να καταθέσω ότι αν και από παιδί γεννημένο και μεγαλωμένο με δυτικά πρότυπα και ανέσεις, δυστυχώς οφείλω να ομολογήσω αυτό που διαισθάνθηκα έγκαιρα και βλέπω καθημερινά να υλοποιείται.Οτι η δύση δυστυχώς δεν έχει να δώσει κάτι άλλο στον ανθρώπινο πολιτισμό και ειδικά στον τομέα της ηθικής ως συνεισφορά.Αντεγραψε τον ελληνικό πολιτισμό και προχώρησε την επιστήμη, δημιουργησε πρότυπο τεχνολογικό πολιτισμό αλλά έχασε στα ήθη και στο πως βλέπει τον άνθρωπο στο νέο περιβάλλον.Περισσοτερο ως καταναλωτή,αναλώσιμο είδος πλέον με την τεχνητή νοημοσύνη και σύντομα παρείσακτο ως ένα ακόμη βαρίδι που βαρύνει το περιβάλλον ως αποτύπωμα που θέλουν να του αποδώσουν.Φυσικα το τι κάνει κάποιος στο κρεβάτι του,ανθρώπινο κ συνταγματικά κατοχυρωμένο αναμφισβήτητο δικαίωμα.Αλλα όχι.Το μη φυσικό δεν μπορώ να το δεχτώ και θα το πω.Το φυσιολογικό είναι η εξέλιξη του είδους μέσω αναπαραγωγής των δύο φύλων.Ο,τιδηποτε άλλο για εμένα είναι αντίθετο στην κανονικότητα,μη νορμάλ και δεν θα ήθελα να γίνει ο κανόνας διότι είναι μια εξαίρεση που θέλουν να μας επιβάλουν οι κυρίαρχοι του πλανήτη.
 

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Μηνύματα
4.945
Κριτικές
5
Like
8.090
Πόντοι
2.306
σιγα μην κανουν και κοκτειλ κουμπα λιμπρε με τα χυσια τους ρε τυπε... Ενας δινει σπερμα, φανταζομαι αυτος με το καλυτερο ιατρικο ιστορικο/ κληρονομικοτητα κτλ. Αλλα μπορει το σπερμα οπως σε ολες τις εξωσωματικες να ειναι και απο τραπεζα, δηλαδη κανενος απο τους δυο.
ΠΕΘΑΝΑ!
 

ypotaktikos97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Μηνύματα
1.323
Κριτικές
23
Like
7.377
Πόντοι
3.446
Κατά. Το παιδί χρειάζεται την μητέρα του και τον πατέρα του. Αυτό έχει ορίσει η φύση, δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε ολα σε αυτη την ζωή για να ικανοποιηθούν κάποιοι, τι να κάνουμε. Τωρα αν σε 1000 χρονια αλλάξουν ολα και έρθουν ολα τούμπα, οκ ποιος νοιάζεται, σαμπως θα ζούμε να το δούμε.. :hi:
 

Enkidu

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2019
Μηνύματα
959
Like
858
Πόντοι
86
Oταν λέμε ομοφυλοι εννοούμε ζευγάρι που είναι π.χ.Θρακικης η Κρητικής καταγωγής η ζευγάρι του ίδιου φύλου;
Γιατί εγώ νομίζω ότι πολλοί για να μην γλωσσεψουν την μπερδα τους θεωρούν ως ομόφυλο το ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟ.
Οι δύο σημασίες της λέξης "φύλο":
1. Το γένος (αρσενικό ή θηλυκό) ανθρώπων ή ζώων
2. Σύνολο ανθρώπων με κοινά εθνολογικά/ανθρωπολογικά χαρακτηριστικά (απλούστερα: η φυλή)

Η λέξη "φύλο", εάν χρησιμοποιηθεί ως συνθετικό, όπως, π.χ., στο επίθετο "ομόφυλος-η-ον" μπορεί να λαμβάνει ΚΑΙ τις δύο σημασίες, αναλόγως του λεκτικού περιβάλλοντος, δηλαδή, μπορεί να σημαίνει και άνθρωπος του ιδίου (σεξουαλικού) φύλου και ο άνθρωπος της ιδίας φυλής.
Τώρα, πώς προέκυψε ότι αν προσθέσουμε στα δύο συνθετικά (ομο-, φυλο-) ένα τρίτο, το φιλο-, ώστε το νόημα του συνθετικού φυλο- να περιορίζεται στο προαναφερθέν (1) είναι από τα άλυτα μυστήρια (για μένα). Πώς συμβαίνει αυτό; Γιατί, π.χ., ομοφυλόφιλος να μη σημαίνει: αυτός που αγαπάει/προτιμάει άνθρωπο από την ίδια φυλή;

Τέλος, όταν χρησιμοποιείται το ουδέτερο του επιθέτου στην φράση ομόφυλο ζευγάρι αυτό σημαίνει ότι (λαμβανομένου υπ' όψιν και του λοιπού λεκτικού περιβάλλοντος) το συνθετικό "φυλο" νοηματοδοτείται από την σημασία 1. και θέλει να χαρακτηρίσει την ένωση δύο ανθρώπων του ιδίου φύλου κατά την ίδια (1.) σημασία. Στην περίπτωση, μάλιστα, αυτή το συνθετικό φιλο- δεν χρησιμοποιείται, και σωστά, διότι αυτό που είναι υπό περιγραφή δεν είναι η (σεξουαλική) προτίμηση, αλλά το όμοιο ή μη του (σεξουαλικού) φύλου των υπό ένωση ανθρώπων.
 

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Μηνύματα
1.476
Like
2.343
Πόντοι
456
Στην τελική, τι σας νοιάζει εσάς αν κάποιος γκέι υιοθετεί παιδιά; Μπορείτε να αποδείξετε αν αυτά τα παιδιά θα βγουν επικίνδυνοι για την κοινωνία; Οι πολιτικοί που βρίζετε συνέχεια από τι οικογένειες έχουν βγει; Όλοι οι μαλάκες που γνωρίζετε από τι γονείς έχουν βγει;
Εστιάζεις σε λάθος σημείο.
Το πρόβλημα δεν είναι αν μας ενοχλούν οι γκέι που έχουν παιδιά ή αν τα παιδιά γίνουν γκέι, αλήτες ή τρομοκράτες.
Το θέμα είναι αν είναι κατάλληλη η φιγούρα ενός άντρα ως μητέρα ή μίας γυναίκας ως πατέρα.
Πόσες φορές δεν έχω ακούσει τη φράση "μεγάλωσα σε μονογονεική οικογένεια και μου λείπει ο πατέρας". Ή η μητέρα αντίστοιχα.
 

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Μηνύματα
5.058
Κριτικές
10
Like
13.074
Πόντοι
3.846
Οι ομοφυλόφιλοι δεν είναι φτερούδες ρε συ. Δεν υπάρχει άντρας μαμά και γυναίκα μπαμπάς ,ποιος στα είπα αυτά;
Τα παιδιά που έχουν υιοθετηθεί μαθαίνουν σε μικρή ηλικία ότι είναι υιοθετημένα και ότι τα άτομα που το μεγαλώνουν δεν είναι οι βιολογικοί γονείς τους. Αντίστοιχα αυτά που έχουν υιοθετηθεί από γκέι άτομα μαθαίνουν ότι οι γονείς τους είναι δύο άλλοι άνθρωποι που δε ζουν στο ίδιο σπίτι και ότι αυτοί μεγαλώνουν με δύο άντρες ή δύο γυναίκες.
Αντίστοιχα παιδιά που μεγαλώνουν με πατριό και μητριά. Μαθαίνουν από μικρά να λένε Κώστα ,Γιώργο, Μαρία, Ελένη και όχι μπαμπά και μαμά.
 
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Μηνύματα
4.455
Like
2.559
Πόντοι
456
Στην τελική, τι σας νοιάζει εσάς αν κάποιος γκέι υιοθετεί παιδιά; Μπορείτε να αποδείξετε αν αυτά τα παιδιά θα βγουν επικίνδυνοι για την κοινωνία; Οι πολιτικοί που βρίζετε συνέχεια από τι οικογένειες έχουν βγει; Όλοι οι μαλάκες που γνωρίζετε από τι γονείς έχουν βγει;

Ποιος μίλησε για επικινδυνότητα; Συνέλθετε.

f03dae564416a82062b6a885e7503037.jpg


 

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Μηνύματα
1.535
Like
1.682
Πόντοι
216
Πηγαίνοντας κόντρα στο ρεύμα, δεν βλέπω κάτι τόσο τραγικό στην υιοθεσία, εφόσον ήδη έχει αναγνωριστεί από την πολιτεία η ένωση δυο ομοφυλόφιλων.

Επίσης, αν και καταλαβαίνω το γιατί είναι καλό για ένα παιδί να έχει μάνα και πατέρα, αυτό το ότι χρειάζεται και τους δύο, μου θυμίζει λίγο αυτό που λέγανε παλιά ότι είναι αδιανότητο να μην μεγαλώνουν τα παιδιά με "τα χριστιανικά ιδεώδη".
Ε, τελικά δεν έγινε και τίποτα που δεν μεγάλωσαν με το Κύριε ελέησον.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Nubic
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Μηνύματα
4.455
Like
2.559
Πόντοι
456
Πηγαίνοντας κόντρα στο ρεύμα, δεν βλέπω κάτι τόσο τραγικό στην υιοθεσία, εφόσον ήδη έχει αναγνωριστεί από την πολιτεία η ένωση δυο ομοφυλόφιλων.

Επίσης, αν και καταλαβαίνω το γιατί είναι καλό για ένα παιδί να έχει μάνα και πατέρα, αυτό το ότι χρειάζεται και τους δύο, μου θυμίζει λίγο αυτό που λέγανε παλιά ότι είναι αδιανότητο να μην μεγαλώνουν τα παιδιά με "τα χριστιανικά ιδεώδη".

Δεν είναι υιοθεσία, είναι τεκνοθεσία.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom