Αφου επιλυσαμε ολα τα σοβαρα κοινωνικα μας θεματα, ολος ο κοσμος κι ο ντουνιας, ΜΜΛ, κυβερνηση, κοματα, πολιτικοι, γιατροι, κοινωνιολογοι, βατραχανθρωποι, νοικοκυρες και παπαδαριο,ασχολουμαστε πλεον, με το καφτο προβλημα, του αν θα μπορουν οι αδελφοι, αδελφες και τα αδελφοξαδελφα να ιοθετουν παιδια. Απο την αλλη, οι ανεφθηνουπευθηνοι, αντι να ασχολιθουν με το τι κανει το μυαλο του καθε υποψηφιου γονιου ασχολουνται με το τι κανει ο κωλος του. Απτα ορφανοτροφια 80% κατακαθι της κοινωνιας θα βγει ενα παιδι. Η μηπως εχουμε τα πρωτυπα, τελεια δημοσια υδριματα και δεν τοχω καταλαβει? Ασχετα με το τι γουσταρει η τσουτσου, το μιμι κι ο κωλος του αλλουνου, αν εχει τα μεσα, το μυαλο και την διαθεση να μεγαλωσει σωστα ενα παιδι, δικο του η ιοθετημενο, μπορει να το κανει. Μηπως σε καποιες "οικογενειες" που περνουν 5-6 παιδακια για να τσιμπανε τα επιδοματα, και τα παιδια ψωμολυσσανε της πεινας, μεγαλωνουν σε ιδεοδη περιβαλλον? Η μηπως το οτι εφερες στον κοσμο, αντε κι απο θρησκευτικο γαμο και θρησκευτικα βαυτησια, για ναναι ευχαριστημενοι και οι τραγοι, ενα παιδι, σου δινει το πτυχειο του σωστου πατερα και μανας? Ολη αυτη η 12χρονη, 14χρονη, 16χρονη κτλ, σερνικοθυλικη αληταμπουρια που κυκλοφορει εκει εξω, παιδια πουσταιων και λεσβιων ειναι? Δεν εχω τιποτα μαζυ τους, ουτε με απασχολει τι κανει ο αλλος με το λιλι του. Εξω απο τον κωλο μου, κι ασ ειναι κι αδερφη μου. Λεμε τωρα! Μηπως ολος αυτο ο ντορος γινεται για να κοιταμε ολοι προς τα εκει, και να μας σκασει κατι αλλο, που θα μας καιει ολους απο κει που δεν το περιμενουμε? Λεμε τωρα!