Νέα

Τεκνοθεσία Ομόφυλων Ζευγαριών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kiriakoboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 78K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είστε υπέρ ή κατά για την τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών

• Υπέρ

• Κατά, δεν το συζητάω καν

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.786
Πόντοι
6.946

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.786
Πόντοι
6.946
ki-an-soy-katsoyn-jpg.1089041

το σεξ δεν το επιδοτεί το Κράτος,

τη γέννηση και την ανατροφή παιδιών την επιδοτεί

Θέλω και εγώ να με επιδοτήσουν να έχω τις πιο πάνω
γκόμενες , αλλά ΔΕΝ με επιδοτεί το Κράτος !:2funny:
:2funny::2funny:

Τι διάολο, ένας πολιτικός δεν μπορεί να πει στη Βουλή
το απλό, ότι το ΚΡΑΤΟΣ δίνει χρήματα για το ΓΑΜΟ στρέϊτ
για την αναπαραγωγή, ΔΕΝ δίνει χρήματα
για να επιδοτήσει ερωτικές σχέσεις !

Τι διάολο, κλέβουν οι πολιτικοί με πολλά κόλπα,
δεν μπορούν να πουν μια απλή σκέψη κατά τα λοιπά ;

:2funny: :2funny::2funny::2funny:
Από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ σημεία της ιστορίας! Το κράτος επιδοτεί τις γεννήσεις στους γάμους, αλλά δύο αρχιδοκρεμοντες ΔΕΝ μπορούν να γκαστρωθουν και να γεννοβολησουν.

Τα κερατιατικα επιδόματα γάμου που θα πληρώνουμε σε μουσατες νυφουλες, τα σκέφτηκαν;

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.071
Πόντοι
1.686
Τι παραλογισμός είναι ο χαρακτηρισμός "ομοφοβικός"
για κάποιον που αναφέρει συγκεκριμένα επιχειρήματα για τους γκέι
σχετικά με το ΓΑΜΟ, ενώ ήδη υπάρχει το σύμφωνο συμβίωσης.

Δεν φοβόμαστε καθόλου τους γκέι μήπως γκαστρωθούν, ΔΕΝ μπορούν !

Ένας νέος άντρας και μια νέα κοπέλα που συζούν, φοβούνται
οι γονείς τους μήπως μείνει έγκυος η κοπέλα και την παρατήσει
ο φίλος της, και επιμένουν να την παντρευτεί.

ΦΟΒΟΣ της εγκατάλειψης της γυναίκας,
αλλά και από την άλλη, ΧΑΡΑ για τα παιδιά που μπορεί να γεννηθούν,
οδηγούν στο ΓΑΜΟ των ζευγαριών που είναι ετερόφυλα.

Όποιος είναι Μαθηματικός γνωρίζει ότι Α+Α δεν ισούται με Α+Γ
Ο άντρας είναι ισοδύναμος με τη γυναίκα , ΔΕΝ είναι ΙΣΟΣ βιολογικά !
Άλλο το να παίρνει ίσο μισθό και άλλο το να θεωρείται ίσος βιολογικά,
διότι ΔΕΝ είναι !

Ο άντρας δεν μένει έγκυος, όπως η γυναίκα
ΔΕΝ είναι ίσοι βιολογικά
Άντρας + Γυναίκα δεν ισούται βιολογικά με Άντρα + Άντρα

Ρωτήστε και τον Λίλα !

:2funny:
:2funny::2funny::2funny::2funny:

Ρωτήστε και τον εθνικό σταρ

:2funny: :2funny::2funny::2funny:

Κωλόγατο

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Like
103
Πόντοι
1
Δε μπορεί να συγκριθεί κάτι τόσο αμφιλεγόμενο που πάνε να περάσουν τώρα με στοιχειώδεις μεταρρυθμίσεις που κάνει ένα κοσμικό κράτος όπως ο πολιτικός γάμος η κατάργηση της μοιχείας.Αυτο είναι άλλο ένα σαθρό επιχείρημα των υπέρ
Δεν ειναι καθολου αμφιλεγομενο φιλε μου. Εαν σκεφτομασταν ολοι ανεπηρρεαστοι απο την συντηρητικη ιδεολογια ή την εκκλησια, θα καταλαβαινες οτι ενας γκευ ανδρας εχει το ιδιο δικαιωμα στην υιοθεσια οπως εγω κι εσυ που ειμαστε στρεητ. Δεν λεω κατι "εξωγηινο". Εαν εισαι στρεητ και αγοραζεις καινουριο κινητο πχ στον γιο σου καθε μηνα, θα εισαι κακος πατερας γιατι θα τον κακομαθεις. Εαν εισαι γκευ και δεν τον κακομαθαινεις, θα εισαι ενας καλος πατερας.

Κωλόγατο

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Like
103
Πόντοι
1
Οι ηθοποιοι ειναι αυτο που ειναι ηθοποιοι. Ο λογος τους για τα κοινωνικα η τα πολιτικα εχει ΑΚΡΙΒΩΣ οση αξια εχει και του υδραυλικου η του οδηγου ταξι.

Η εποχη που πνευματικοι φορεις ηταν οι ηθοποιοι και οι δασκαλοι ηταν πριν 200 χρονια που το 90% δεν ηξερε να γραφει αλλιως να ρωτησουμε και τη γνωμη των παπαδων να μας πουν.

Ο Μπεζος οτι εχω ακουσει να λεει ειναι ολα βολικες και ευκολες αερολογιες χωρις αξια που ακουγονται καλα στο αυτι του πνευματικα τεμπελη.
1) Οκ υπαρχουν πολλοι ηθοποιοι οι οποιοι μποροι να ειναι στοκοι. Εγω ο ιδιος σου εφερα ως παραδειγμα τον ελλεεινο τον Πρεκα. Παρ'ολα αυτα, εαν θεωρεις οτι η ενασχοληση με τις σωληνωσεις εχει την ιδια επιπτωση στο μυαλο με την μελετη στα εργα του Σεξπηρ πχ, οκ....περαστικα σου. Εισαι ανιατη περιπτωση και δεν υπαρχει το παραμικρο που θα μπορουσε να σου δειξει το ποσο λαθος εισαι

Ωστοσο θα περιμενω να μου πεις ποιον πρεπει να ακουω. Ονοματεπωνυμο θελω. Καποιον που τον εκτιμας.

2) Αστοχο το παραδειγμα σου με τους παπαδες. Δεν ειναι ολοφανερο οτι ειμαι εναντιον τους; Πιστευεις οτι με τους παπαδες θα με αποστομωσεις;

3) Μπορω να παρω το σχολιο σου "Ο Μπεζος οτι εχω ακουσει να λεει ειναι ολα βολικες και ευκολες αερολογιες χωρις αξια που ακουγονται καλα στο αυτι του πνευματικα τεμπελη" και να αφαιρεσω το ονομα Μπεζος, να κολλησω το ονομα καποιου που διαφωνω και δεν θα καταλαβει κανεις τιποτα. Πχ...

Ο PsYcHo_777 οτι εχω ακουσει να λεει ειναι ολα βολικες και ευκολες αερολογιες χωρις αξια που ακουγονται καλα στο αυτι του πνευματικα τεμπελη.

Σε ξαναρωταω, που ειπε μαλακια ο Μπεζος; Συγκεκριμενα θελω με copy/paste το σχολιο το οποιο δεν αναταποκρινεται στην πραγματικοτητα. Εαν στριμωχτηκες, καλυτερα να αποχωρησεις απο τον διαλογο, μη μου αρχισεις τις αερολογιες.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Αγνοείς πολλά πράγματα. Η σεξουαλικότητα διαμορφώνεται στην παιδική ηλικία και καποιες φορές μέχρι την εφηβεία δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα. Αυτό που λέει η προπαγάνδα των ΛΟΑΤΚΙ ότι μόνο γεννιούνται είναι παραμύθι. Καθόλου τυχαίο που αυτοί όλο και αυξάνονται στις χώρες που υπερπροβαλλουν και κανονικόποιούν αυτά τα πρότυπα
για μενα γεννιουνται αλλα δεν ειναι σιγουροι στη παιδικη ηλικια προς τα που γερνουν.Εχω ενα φιλο πουστη του λεω με γυναικες εχεις παει? ναι μου λεει μεχρι τα 18 που καταλαβα οτι με τραβανε οι αντρες

DickWinters

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2022
Like
1.004
Πόντοι
81
Δεν ειναι καθολου αμφιλεγομενο φιλε μου. Εαν σκεφτομασταν ολοι ανεπηρρεαστοι απο την συντηρητικη ιδεολογια ή την εκκλησια, θα καταλαβαινες οτι ενας γκευ ανδρας εχει το ιδιο δικαιωμα στην υιοθεσια οπως εγω κι εσυ που ειμαστε στρεητ. Δεν λεω κατι "εξωγηινο". Εαν εισαι στρεητ και αγοραζεις καινουριο κινητο πχ στον γιο σου καθε μηνα, θα εισαι κακος πατερας γιατι θα τον κακομαθεις. Εαν εισαι γκευ και δεν τον κακομαθαινεις, θα εισαι ενας καλος πατερας.

Πριν 2 μέρες, με απλά μαθηματικά, έδειξα ότι η πιθανότητα να αποκτήσει ένα παιδί ψυχολογικά, μόνο και μόνο από τον παράγοντα πως μεγαλώνει σε γκέι οικογένεια (και κανέναν άλλον παράγοντα), είναι 22.5%, έναντι 2.5% όταν μεγαλώνει σε στρέητ οικογένεια. Δηλαδή χωρίς να συνυπολογίζω τον παράγοντα bullying από άλλα παιδιά, ή τον παράγοντα ότι για ένα μικρό παιδί αρκεί και μόνο η διαπίστωση πως η οικογένεια του είναι εντελώς διαφορετική από όλων των υπόλοιπων παιδιών για να νιώσει μειονεκτικά (=ανασφάλεια=ψυχολογικά), η πιθανότητα βγήκε και πάλι πολύ μεγάλη. 1 στα 5 παδιά.

Και έρχεσαι και μας λες τι ακριβώς; Ότι ένας γκέι έχει το ίδιο δικαίωμα με έναν στρέητ να υιοθετεί παιδιά; Ναι το έχει. Αλλά ίσα δικαιώματα έχουν και τα παιδιά. Και το ένα θα καταλήξει σε νορμάλ οικογένεια, ένω το άλλο σε πειραματική, που θα βλέπει τους μπαμπάδες του να πηγαίνουν κάθε βράδυ μαζί για ύπνο. Πως το διευθετείς αυτό; Ο θεσμός της υιοθεσίας υπάρχει για το καλό παιδιών πρωτίστως, και δευτερευόντως για το καλό των γονιών.

Και κάτι ακόμα πάνω στο θέμα. Η θεμελιακή αρχή της δημοκρατίας είναι ότι οι αποφάσεις που λαμβάνονται πρέπει να έχουν την έγκριση της πλειοψηφίας. Δηλαδή, πριν από την επίσης δημοκρατική αρχή της ισότητας στην τεκνοθεσία (που όμως αντιβαίνει στη δημοκρατική αρχή της ισότητας των τέκνων όπως είπαμε), προέχει η θεμελιακή αρχή της πλειοψηφικής έγκρισης. Και ρε φίλε, η πλειοψηφία δεν το θέλει. Τόσο απλά.

Εδώ βέβαια έχουμε κοινοβουλευτική δημοκρατία θα μου πεις, αλλά όταν τα θέματα αυτά δεν έχουν τεθεί προεκλογικά, τότε δεν πρόκειται περί εξαπάτησης; Εγώ λέω ναι. Όταν ο κουλις κάνει προεκλογικό σόου στο φράχτη του Έβρου, για να πείσει ότι μόνο με κούλι έχουμε ασφαλή σύνορα, και μετά νομιμοποιεί λαθρομετανάστες, δεν είναι εξαπάτηση; Ε το ίδιο πράγμα ειναι.

Που ειπε μαλακια ο Μπεζος; Πχ δεν εχουν μεινει ανατολιτικα καταλοιπα; Δεν νιωθει ο Ελληνας μια ασφαλεια στον συντηρητισμο; Δεν επρεπε να γινουν οι αλλαγες περι προικας, μοιχειας; Γινε λιγο πιο σαφης

Μετά πάμε στον Μπέζο. Τι ακριβώς ειπε δηλαδή που είναι άξιο αναφοράς; Προσέφερε επιχειρήματα υπέρ; Όχι. Έφερε κάποιο παράδειγμα χώρας που ο δικαιωματισμός πέτυχε ή μοιάζει να πηγαίνει καλά; Όχι (γιατί δεν υπάρχει). Μας είπε, έστω, αν ο ίδιος θα προτιμούσε να τον είχαν μεγαλώσει δυο μπαμπάδες; Ούτε. Τίποτα δεν είπε. Ένας κενός λόγος, ίσα για να κουνήσει τη γνάθο του και να μη μουδιάσει. Και μάλιστα τη στιγμή που το βάρος της απόδειξης υποτίθεται πως πέφτει στους "υπερ".

Και όσον αφορά το δεύτερο ερώτημα ("Δεν επρεπε να γινουν οι αλλαγες περι προικας, μοιχειας;"), το οποίο μάλλον θέτεις για να πείσεις ότι πρέπει να γίνουν αλλαγές και τώρα: Πρώτον, πραγματικά έωλη επιχειρηματολογία. Είμαι βέβαιος ότι όταν καταργήθηκαν αυτοί οι νόμοι/θεσμοί, η επιχειρηματολογία θα ήταν κάπως πιο ουσιώδης από το "ναι, και κάποτε οι γυναίκες δεν ψήφιζαν", ή "ναι, και κάποτε είχαμε σκλάβους". Δεύτερον, μην κάνεις το λάθος να συγκρίνεις αγωνιστές του παρελθόντος με χρηματιζόμενους φιλελέ δικαιωματιστές του σήμερα. Δεν έχουν καμία σχέση. Παραθέτω απόσπασμα από άρθρο για να γίνω πιο κατανοητός:

"Την τελευταία δεκαετία του Ψυχρού Πολέμου η Δύση έριξε στη μάχη ένα νέο ιδεολογικό όπλο, που αναδείχθηκε υπερόπλο: τα ανθρώπινα δικαιώματα. Η έννοια αυτή υπήρξε βεβαίως προγενέστερη, αλλά στην εποχή Θάτσερ και Ρήγκαν εστίασε περισσότερο στα ατομικά δικαιώματα και λιγότερο ή καθόλου στα συλλογικά. Έως τότε αγωνιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων εννοούνταν κυρίως όσοι (πρόσωπα, κόμματα, συνδικάτα) αγωνίζονταν για την αξιοπρέπεια (ακόμα και την απελευθέρωση) της εργασίας, εναντίον του ρατσισμού, κρατικού και κοινωνικού, εναντίον των υπολειμμάτων της αποικιοκρατίας και υπέρ του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα πολλών λαών.

Επί Ρήγκαν τα ανθρώπινα δικαιώματα άρχισαν, κυρίως μέσω των ΜΜΕ, να μετατοπίζονται προς την κατεύθυνση της ελευθερίας του λόγου και του ατόμου, στα λεγόμενα ατομικά δικαιώματα. Βρίσκοντας εύφορο έδαφος στο γεγονός ότι στις χώρες του Υπαρκτού Σοσιαλισμού, τα προσωπικά δικαιώματα υφίσταντο βάναυση μεταχείριση, η “υπόθεση ανθρώπινα δικαιώματα” θέριεψε, πίεσε πολύ την Σοβιετική Ένωση, καθώς και τους δορυφόρους της και συνέβαλε στην πτώση του σοσιαλισμού, που σοσιαλισμός δεν ήταν πια."

Τελευταία τροποποίηση:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.774
Πόντοι
3.715
Σορρυ εαν σε ριχνω απο το συννεφακι σου αλλα δεν θα φτασεις το δαχτυλακι του Μπεζου ουτε σε 15 ζωες. Ειναι τοσο πιο πανω απο εσενα που δεν τον βλεπεις καν, και νομιζεις οτι ειναι απο κατω σου.

αν εγώ είμαι σε συννεφάκι ο Μπέζος είναι σε μηδενική βαρύτητα, όπως κι αυτά που λέει κι όπως πράττει. Ο εξυπνάκιας... Λάθος πρότυπα έχεις, Μπεζ πρότυπα

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.344
Πόντοι
3.506
Για να δουμε και σημερα τα ποσοστα
ολα καλα
ας παμε ησυχοι στις δουλειες μας
η γη ακομα γυριζει με τη σωστη φορα:happy:
Screenshot_5.jpg

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
.Παρ'ολα αυτα, εαν θεωρεις οτι η ενασχοληση με τις σωληνωσεις εχει την ιδια επιπτωση στο μυαλο με την μελετη στα εργα του Σεξπηρ πχ, οκ....

Προφανώς ο πρώτος έχει περισσότερο μυαλο από το 2ο.

Που το βρήκαμε αυτό το νέο ραπανάκι. Μπαίνει επάξια στο κλόουν γκρουπ και αυτός.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Με δυο λόγια γιατί μας τα κάνατε μπαλόνια με τους δικιαωματισμούς σας.
Τον "γάμο" απλά τον χλευάζουμε διότι είναι όντως γελοίος, αλλά τελικά στ' αρχίδια μας αν ψηφιστεί.
Αλλά για την υιοθεσία ΘΥΜΩΝΟΥΜΕ! Δεν υπάρχουν "δικαιώματα" ρε καραγκιόζηδες όταν πρόκειται να μεγαλώσεις παιδιά, είτε gay είσαι είτε straight. Μόνο τα παιδιά έχουν δικαιώματα, οι υποψήφιοι γονείς έχουν μόνο υποχρεώσεις να μεγαλώσουν τα παιδιά αυτά όσο καλύτερα γίνεται. Και αν είναι αδερφές αυτό καθίσταται εξαιρετικά απίθανο, οπότε γιατί να το ρισκάρουμε ως κοινωνία; Επειδή κάποιοι πλούσιοι πούστηδες που τους περισσεύουν τα λεφτά και πλήττουν θέλουν να κάνουν τη φιγούρα τους;
Τα παιδιά τα ρώτησε κανείς πως θα αισθάνονται όταν συνειδητοποιήσουν τί ακριβώς είναι οι δικοί τους γονείς και τί των υπολοίπων συμμαθητών τους; Πες πως πριν πάνε στο σχολείο θα θεωρούν φυσιολογική την οικογένεια μέσα στην οποία θαα έχουν μεγαλώσει, όταν θα πάνε δεν θα δουν πως όλα τα άλλα παιδάκια έχουν μπαμπά και μαμά ενώ αυτά έχουν δυο μπαμπάδες; Αν δεχθούν απαξίωση ακόμα και μπούλινγκ από τα άλλα παιδάκια θα φταίει η "ομοφοβία" της κοινωνίας ή η ανοησία της δήθεν προοδευτικότητος;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.928
Πόντοι
3.656
Είναι λίγο αστείο...να κατηγορούμε τα δικαιώματα και την πολιτική που τα προωθεί...σε μια κοινωνία όπως η Ελληνική που ο Έλληνας έχει ΜΟΝΟ δικαιώματα και ΚΑΜΙΑ υποχρέωση.

Είναι γνώρισμα της νεοΕλληνικής κουλτούρας να μας αρέσουν τα δικά μας δικαιώματα και να κατουράμε των άλλων....

Σε μια χώρα που παρκάρουν πάνω στις ράμπες των αναπήρων, που όποιος μπορεί κλέβει την εφορία, που για να γλιτώσουν 100 ευρώ σέρβις έχουν αμάξια που βγάζουν ντουμάνια, που χτίζουν αυθαίρετα μέσα στα δάση και μετά εκβιάζουν βουλευτές με τις ψήφους τους για να τα νομιμοποιήσουν, που παίρνουν την θέση των άξιων στο δημόσιο επειδή έχουν βύσμα, που ανοίγουν το παράθυρο και πετάνε τα σκουπίδια τους έξω λες και είναι στο μαντρί τους, που παίρνουν χιλιάδες ψεύτικα επιδόματα για τυφλούς, κουλούς και ότι άλλο υπάρχει...

και όποιος τολμήσει να τους στερήσει αυτά τα ''δικαιώματα'' τον μαυρίζουν στις εκλογές....

και αυτή η κοινωνία τώρα λέει στοπ...λιγότερα δικαιώματα και περισσότερη ορθότητα :2funny:

Enkidu

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2019
Like
882
Πόντοι
86
[...] «Xαίρομαι που μετά από δέκα χρόνια που γεννήθηκε ο γιος μου, φτάνω να βλέπω μια συζήτηση ανοιχτή για εμένα, για τις οικογένειές μας, για ανθρώπους που είναι σαν εμένα, που έχουμε παιδιά, που τα μεγαλώνουμε και που τόσο καιρό βρισκόμασταν στη σιωπή και την αφάνεια»
[...] Είμαστε αληθινοί και δεν κρυβόμαστε. Ομοφυλόφιλοι υπήρχαν και υπάρχουν. Λεσβίες έχουν μεγαλώσει παιδιά παντρεμένες σε οικογένεια που το έκρυβαν. Τώρα εκθέτουμε τις οικογένειες μας και λέμε ποιοι είμαστε».
[...] «Εάν δηλαδή παντρεμένες γυναίκες με παιδί που έχει δύο μητέρες αποφασίσουν στο μέλλον για δεύτερο παιδί, δεν θα της επιτραπεί να το κυοφορήσει επειδή είναι ζευγάρι; Δηλαδή πρώτα να πάρει διαζύγιο και να ξαναπαντρευτεί;»
[...] «Επειδή τέθηκε θέμα εργαλειοποίησης της γυναίκας, αυτό συμβαίνει εδώ και πάρα πολλά χρόνια»
[...] «Φυσικά πρέπει να υπάρχουν προϋποθέσεις και οι νόμοι να τηρούνται. Η Πολιτεία καλείται να ψηφίσει ένα νόμο. Εδώ είμαστε, αυτοί είμαστε και πρέπει να προστατέψει την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ. Η πολιτεία είναι εδώ για να μας κάνει ίσους. Αυτά που έχουν δει τα μάτια μου τον τελευταίο καιρό στην τηλεόραση, με έχουν στενοχωρήσει πάρα πολύ. Έχουμε ακούσει προσβολές τις οποίες τις ακούμε χρόνια τώρα κατ ιδίαν. Τώρα οι προσβολές ακούγονται πολύ εύκολα στην τηλεόραση.
Παιδιά υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν από ομοφυλόφιλους και ομοφυλόφιλες γυναίκες και αυτό δεν θα σταματήσει ποτέ. Το καλύτερο που έχει να κάνει η πολιτεία είναι να τους ακούσει και να βάλει νόμους. Και για μένα όταν λέμε ισότητα στο γάμο είναι ισότητα για όλους. Να έχω κάθε δικαίωμα που δίνεται σε κάθε πολίτη, διότι διαφορετικά υπάρχει διάκριση λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού»

Φώτης Σεργουλόπουλος
Από εδώ (+βίντεο):

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.786
Πόντοι
6.946
Screenshot_2024-01-16-12-28-33-29_be80aec1db9a2b53c9d399db0c602181~2.jpg

ρε τι σανό τρωει ο κόσμος ναουμε :2funny::2funny::2funny:
Μάλλον να το βιάσει θέλει, μαζί τους πίσω. Σαν εκείνους που έβαλαν σε γυναικείες φυλακές στο USA επειδή δήλωναν γυναίκες, ΒΙΑΣΑΝ συγκρατούμενές τους, και μετά, ω Θεέ, αποφάσισαν πως μάλλον, δεν πρέπει να έχουν αρχιδοκρέμοντες μαζί με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ γυναίκες.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.928
Πόντοι
3.656
Με δυο λόγια γιατί μας τα κάνατε μπαλόνια με τους δικιαωματισμούς σας.
Τον "γάμο" απλά τον χλευάζουμε διότι είναι όντως γελοίος, αλλά τελικά στ' αρχίδια μας αν ψηφιστεί.
Αλλά για την υιοθεσία ΘΥΜΩΝΟΥΜΕ! Δεν υπάρχουν "δικαιώματα" ρε καραγκιόζηδες όταν πρόκειται να μεγαλώσεις παιδιά, είτε gay είσαι είτε straight. Μόνο τα παιδιά έχουν δικαιώματα, οι υποψήφιοι γονείς έχουν μόνο υποχρεώσεις να μεγαλώσουν τα παιδιά αυτά όσο καλύτερα γίνεται. Και αν είναι αδερφές αυτό καθίσταται εξαιρετικά απίθανο, οπότε γιατί να το ρισκάρουμε ως κοινωνία; Επειδή κάποιοι πλούσιοι πούστηδες που τους περισσεύουν τα λεφτά και πλήττουν θέλουν να κάνουν τη φιγούρα τους;
Τα παιδιά τα ρώτησε κανείς πως θα αισθάνονται όταν συνειδητοποιήσουν τί ακριβώς είναι οι δικοί τους γονείς και τί των υπολοίπων συμμαθητών τους; Πες πως πριν πάνε στο σχολείο θα θεωρούν φυσιολογική την οικογένεια μέσα στην οποία θαα έχουν μεγαλώσει, όταν θα πάνε δεν θα δουν πως όλα τα άλλα παιδάκια έχουν μπαμπά και μαμά ενώ αυτά έχουν δυο μπαμπάδες; Αν δεχθούν απαξίωση ακόμα και μπούλινγκ από τα άλλα παιδάκια θα φταίει η "ομοφοβία" της κοινωνίας ή η ανοησία της δήθεν προοδευτικότητος;
Ακριβώς...όλοι μιλάνε για το δικαίωμα των γονέων και το δικαίωμα στην παραδοσιακή οικογένεια και για πατρίδες και λόμπυ και ταξικούς πολέμους και αρχίδια...

και κανένας δεν μιλάει για τον άμεσα ενδιαφερόμενο που είναι τα παιδιά.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.071
Πόντοι
1.686
[...] «Xαίρομαι που μετά από δέκα χρόνια που γεννήθηκε ο γιος μου, φτάνω να βλέπω μια συζήτηση ανοιχτή για εμένα, για τις οικογένειές μας, για ανθρώπους που είναι σαν εμένα, που έχουμε παιδιά, που τα μεγαλώνουμε και που τόσο καιρό βρισκόμασταν στη σιωπή και την αφάνεια»
[...] Είμαστε αληθινοί και δεν κρυβόμαστε. Ομοφυλόφιλοι υπήρχαν και υπάρχουν. Λεσβίες έχουν μεγαλώσει παιδιά παντρεμένες σε οικογένεια που το έκρυβαν. Τώρα εκθέτουμε τις οικογένειες μας και λέμε ποιοι είμαστε».
[...] «Εάν δηλαδή παντρεμένες γυναίκες με παιδί που έχει δύο μητέρες αποφασίσουν στο μέλλον για δεύτερο παιδί, δεν θα της επιτραπεί να το κυοφορήσει επειδή είναι ζευγάρι; Δηλαδή πρώτα να πάρει διαζύγιο και να ξαναπαντρευτεί;»
[...] «Επειδή τέθηκε θέμα εργαλειοποίησης της γυναίκας, αυτό συμβαίνει εδώ και πάρα πολλά χρόνια»
[...] «Φυσικά πρέπει να υπάρχουν προϋποθέσεις και οι νόμοι να τηρούνται. Η Πολιτεία καλείται να ψηφίσει ένα νόμο. Εδώ είμαστε, αυτοί είμαστε και πρέπει να προστατέψει την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ. Η πολιτεία είναι εδώ για να μας κάνει ίσους. Αυτά που έχουν δει τα μάτια μου τον τελευταίο καιρό στην τηλεόραση, με έχουν στενοχωρήσει πάρα πολύ. Έχουμε ακούσει προσβολές τις οποίες τις ακούμε χρόνια τώρα κατ ιδίαν. Τώρα οι προσβολές ακούγονται πολύ εύκολα στην τηλεόραση.
Παιδιά υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν από ομοφυλόφιλους και ομοφυλόφιλες γυναίκες και αυτό δεν θα σταματήσει ποτέ. Το καλύτερο που έχει να κάνει η πολιτεία είναι να τους ακούσει και να βάλει νόμους. Και για μένα όταν λέμε ισότητα στο γάμο είναι ισότητα για όλους. Να έχω κάθε δικαίωμα που δίνεται σε κάθε πολίτη, διότι διαφορετικά υπάρχει διάκριση λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού»

Φώτης Σεργουλόπουλος
Από εδώ (+βίντεο):

Τύπε, γνωρίζεις τα "σοφίσματα" ;

π.χ. Ο Αστυνομικός είναι όργανο,
το μπουζούκι είναι όργανο,
άρα ... ο Αστυνομικός είναι μπουζούκι ! :2funny:
:2funny::2funny:

"ισότητα" στο γάμο , είναι σόφισμα

ένας άντρας και μία γυναίκα που αποτελούν ζευγάρι,
δεν είναι ίσοι βιολογικά με ένα άντρα και ένα άλλο άντρα που αποτελούν ζευγάρι.

Όπως ο Αστυνομικός δεν είναι μπουζούκι,
έτσι και η "ισότητα" αυτή δεν είναι βιολογικά δυνατή.
Η ισότητα έναντι του νόμου στο ΓΑΜΟ δεν είναι δυνατή για τους ομοφυλόφιλους
διότι ΓΑΜΟΣ = ΑΝΤΡΑΣ + ΓΥΝΑΙΚΑ , εξ' ορισμού.

Όπως ο Αστυνομικός δεν είναι μπουζούκι,
διότι η λέξη "όργανο" χρησιμοποιείται με διαφορετική έννοια
στις φράσεις,
Ο Αστυνομικός είναι όργανο,
το μπουζούκι είναι όργανο

Ο ΓΑΜΟΣ εξ ορισμού είναι μία σύμβαση μεταξύ ενός Άντρα και μίας Γυναίκας
και ο γάμος ιστορικά καθιερώθηκε ΜΕΤΑ την ιδιοκτησία της γης.
Όταν ζούσαν πολύ παλιά σε κοινότητες οι άνθρωποι,
και είχαν ένα πρωτόγονο κομμουνισμό,
όπως οι πίθηκοι στις αγέλες,
ΔΕΝ υπήρχε θεσμός του γάμου.

Αν πάλι δεν το κατάλαβες , δεν πειράζει,
διάβασε το πιο κάτω βιβλίο

0610150-264x264-800x800-96x96-560x560.jpg

Μπορείς να το κατεβάσεις

Κατά τα λοιπά, το να λένε ότι ο συντηρητικός θεσμός του γάμου
θα είναι ...πρόοδος αν εφαρμοστεί και στους γκέί,
είναι τουλάχιστον αστείο.

Στις Σκανδιναβικές χώρες, περισσότερες από το 50 % των γυναικών
κάνουν παιδιά ΧΩΡΙΣ ΓΑΜΟ,
και ... είναι "πρόοδος" να επεκταθεί ο Γάμος
που αφορά σε σύμβαση άντρα και γυναίκας για την
προστασία της γυναίκας και των παιδιών που θα κυοφορήσει,

και να παντρεύονται και οι γκέι, ενώ υπάρχει σύμφωνο συμβίωσης ;

όσο είναι ο Αστυνομικός μπουζούκι, άλλο τόσο
είναι ... πρόοδος να παντρεύονται οι γκέι :2funny:
:2funny::2funny::2funny:

972d824de5197448dc71b7e75ae3dee1_L.jpg

:2funny: :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Ρε τύπε, έχεις καταλάβει ότι ο Γάμος ΔΕΝ είναι
επιδότηση ερωτικών σχέσεων, αλλά προστασία
της γυναίκας και των παιδιών;

Οι γκέι ας μένουν μαζί και ας ερωτοτροπούν,
εγώ ΔΕΝ θα τους πληρώνω , από τις ασφαλιστικές
εισφορές μου στο ταμείο μου !

Αυτοί με επιδοτούν όταν πηγαίνω σε στούντιο
στη Βριλησσού με ρωσόφωνες ;

ΙΣΟΤΗΤΑ και σε μας , να παίρνουμε
ΕΠΙΔΟΜΑ για ΣΤΟΥΝΤΙΟ ! :rockon:

:rockon::rockon::rockon::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.622
Πόντοι
1.706

Φώτης Σεργουλόπουλος
Από εδώ (+βίντεο):
Ίσως αυτή η απάντηση του συγκεκριμένου τύπου να μας δίνει και την απάντηση στο ερώτημα.
Γράφει "και που τόσο καιρό βρισκόμασταν στη σιωπή και την αφάνεια¨ όπως επίσης "Τώρα εκθέτουμε τις οικογένειες μας και λέμε ποιοι είμαστε".
Σίγουρα ζητούν δικαιώματα που δεν έχουν ή μήπως θέλουν κανένα άγαλμα να το προσκυνάμε???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom