Νέα

Τεκνοθεσία Ομόφυλων Ζευγαριών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kiriakoboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 81K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είστε υπέρ ή κατά για την τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών

• Υπέρ

• Κατά, δεν το συζητάω καν

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216
Ολοι λενε οτι ειναι νομικο θεμα.
Πιστευω οτι ειναι βαθια κοινωνικο με μεγαλες αλλαγες που θα ερθουν οτι αφορα στην εκπαιδευση
Θα αλλαξουν τα σχολικα βιβλια για να προβαλλουν την ομοφυλη οικογενεια σαν κατι φυσιολογικο?
Οι διαταραγμενοι δεν θα σταματησουν να ζητανε

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.298
Πόντοι
2.356
Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος.
Πάντα αυτό συμβαίνει. Σε όλες τις εποχές.

Τύπε εσύ κονομάς από τον Κούλη; Αν δεν κονομάς γιατί χαίρεσαι αν αυτές τις βλακείες τις περνάει ο Κούλης αντί του σύριζα; Κανονικά να ντρέπεσαι θα έπρεπε!
1. Ναι τύπε, κονομάω.

2. Εξήγησα τους λόγους που το κάνει, δε θα λέμε τα ίδια.

DickWinters

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2022
Like
1.003
Πόντοι
81
Καλά τα λες...για αυτό θα πρέπει οι γονείς να μην περνάτε τα πρότυπα και τους χαρακτήρες τους στα παιδιά τους.

Εξηγώ : Είσαι γκέι? ωραίος κανένα πρόβλημα...το παιδί σου είσαι υποχρεωμένος να μην το πας σε καμία κατεύθυνση αλλά ότι και να σου βγει να του πεις ότι είναι όλα καλά αρκεί να είναι καλός άνθρωπος.

Είσαι στρειτ τυπάς και λίγο νταής? Πάλι κανένα πρόβλημα το παιδί σου είσαι υποχρεωμένος να μην το πας στα δικά σου τα νερά αλλά αν βαρέσει τον συμμαθητή του να του πεις αυτό δεν είναι σωστό πρέπει να είσαι καλός άνθρωπος.

Αν δεν μπορείς να είσαι ουδέτερος για το καλό του παιδιού σου πάρε σκύλο.

Τόσο απλά....το πείραμα είναι οι ψυχανόμαλοι γονείς όχι οι γκέι και οι στρέιτ.

Αυτό λεώ
Δηλαδή δε θεωρείς κακή ιδέα το να δίνονται παιδιά, τα οποία συμφωνήσαμε ότι κατά ~90% είναι προδιατεθειμένα ως στρέητ, σε οικογένειες ομοφύλων, δηλαδή να εξαναγκάζονται να ζούνε σε κόντρα περιβάλλοντα, με κόντρα εικόνες, κόντρα πρότυπα, και πολύ πιθανόν και με ενθάρρυνση από τους γονείς τους να εξερευνήσουν επιλογές που δε θα τους περνούσαν από το μυαλό αλλιώς;

Με λίγη κοινή λογική καταλήγει κανείς ότι το νομοθέτημα αυτό αποκλείεται να είναι για το καλό παιδιών. Είναι καθάρα για να ικανοποιηθεί ο εγωισμός των ΛΟΑΤΚΙ.

Και μάλιστα είναι μόνο τα στρέητ παιδιά που θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα στις γκέι οικογένειες. Δηλαδή ο υγιής πληθυσμός της χώρας. Υγιής από την άποψη ότι μπορεί να αναπαραχθεί με το ταίρι του.

Και το κακό δε σταματά εδώ. Η αρρώστια του δικαιωματισμού είναι βαρέλι χωρίς πάτο. Δεν θα αργήσει η στιγμή που θα αρχίσουμε να μιλάμε και για τεκνοθεσία από τρανς άτομα.
Δηλαδή φαντάσου τώρα, η μάνα του παιδιού να είναι μια "γυναίκα" με πούτσα και ο πατέρας ένας "άντρας" με μουνί. Θα τα τρελάνουμε τελείως τα καημένα.
(Θεωρητικά σε αυτόν το συνδυασμό μπορούν να κάνουν μόνοι τους παιδί αφού ο πατέρας έχει μουνί και η μάνα πούτσα, άλλα έστω ότι ο ένας από τους δύο είναι στείρος.)

Θα συμφωνήσω με κάτι που είπε ο Alex χθες. Ότι η υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια θα αφορά μόνο λίγες περιπτώσεις. Και πόσο μάλλον από τρανς ζευγάρια. Αλλά θα διαφωνήσω κιόλας, γιατί αυτό δεν είναι σοβαρός λόγος για να γίνουν τα παιδιά που θα καταλήξουν σε αυτούς πειραματόζωα.

Φανταστείτε τώρα να υπήρχε ένα τεστ που να προέβλεπε αν ένα βρέφος είναι στρέητ ή γκέι. Και να λέγαμε ότι όλα τα γκέι παιδιά θα δίνονται σε στρέητ οικογένειες. Δε θα ήταν τρελό; Εδώ, εφόσον ξέρουμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των παιδιών είναι στρέητ, γιατί δεν είναι εξίσου τρελό να δίνονται σε οικογένειες ομόφυλων;

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.402
Πόντοι
6.946
Δηλαδή δε θεωρείς κακή ιδέα το να δίνονται παιδιά, τα οποία συμφωνήσαμε ότι κατά ~90% είναι προδιατεθειμένα ως στρέητ, σε οικογένειες ομοφύλων, δηλαδή να εξαναγκάζονται να ζούνε σε κόντρα περιβάλλοντα, με κόντρα εικόνες, κόντρα πρότυπα, και πολύ πιθανόν και με ενθάρρυνση από τους γονείς τους να εξερευνήσουν επιλογές που δε θα τους περνούσαν από το μυαλό αλλιώς;

Με λίγη κοινή λογική καταλήγει κανείς ότι το νομοθέτημα αυτό αποκλείεται να είναι για το καλό παιδιών. Είναι καθάρα για να ικανοποιηθεί ο εγωισμός των ΛΟΑΤΚΙ.

Και μάλιστα είναι μόνο τα στρέητ παιδιά που θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα στις γκέι οικογένειες. Δηλαδή ο υγιής πληθυσμός της χώρας. Υγιής από την άποψη ότι μπορεί να αναπαραχθεί με το ταίρι του.

Και το κακό δε σταματά εδώ. Η αρρώστια του δικαιωματισμού είναι βαρέλι χωρίς πάτο. Δεν θα αργήσει η στιγμή που θα αρχίσουμε να μιλάμε και για τεκνοθεσία από τρανς άτομα.

Δηλαδή φαντάσου τώρα, η μάνα του παιδιού να είναι μια "γυναίκα" με πούτσα και ο πατέρας ένας "άντρας" με μουνί. Θα τα τρελάνουμε τελείως τα καημένα.
(Θεωρητικά σε αυτόν το συνδυασμό μπορούν να κάνουν μόνοι τους παιδί αφού ο πατέρας έχει μουνί και η μάνα πούτσα, άλλα έστω ότι ο ένας από τους δύο είναι στείρος.)

Θα συμφωνήσω με κάτι που είπε ο Alex χθες. Ότι η υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια θα αφορά μόνο λίγες περιπτώσεις. Και πόσο μάλλον από τρανς ζευγάρια. Αλλά θα διαφωνήσω κιόλας, γιατί αυτό δεν είναι σοβαρός λόγος για να γίνουν τα παιδιά που θα καταλήξουν σε αυτούς πειραματόζωα.

Φανταστείτε τώρα να υπήρχε ένα τεστ που να προέβλεπε αν ένα βρέφος είναι στρέητ ή γκέι. Και να λέγαμε ότι όλα τα γκέι παιδιά θα δίνονται σε στρέητ οικογένειες. Δε θα ήταν τρελό; Εδώ, εφόσον ξέρουμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των παιδιών είναι στρέητ, γιατί δεν είναι εξίσου τρελό να δίνονται σε οικογένειες ομόφυλων;
Είπες όλη την ουσία.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.224
Πόντοι
3.656

θεωρώ κακή ιδέα να μεγαλώνουν παιδιά είτε δικά τους είτε υιοθετημένα άνθρωποι που θέλουν να τους πλασάρουν τα δικά τους θέλω και να τα κάνουν προέκταση του χαρακτήρα τους.

Στην ίδια κατηγορία έβαλα τον γκέι που θέλει ντε και καλά το παιδί του να γίνει γκέι

Στην ίδια και τον τυρόβλαχο που θέλει ντε και καλά το παιδί του να γαμάει τα πάντα και να γίνει νταής

Θεωρώ καλή ιδέα να εκπαιδεύσουμε τους ανθρώπους να γίνουν καλοί γονείς. Έχω πει καμιά δεκαριά φορές ότι επειδή η κοινωνία μας είναι νοσηρή δεν είναι έτοιμη να δεχτεί τέτοιες καταστάσεις.

Για την προστασία των παιδιών δεν συμφωνώ με το νομοσχέδιο. Τι άλλο να πω?

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.213
Πόντοι
456
Προσπαθω να βρισκομαι με την φωνη της λογικης χωρις κομματικες παρωπιδες. Δηλαδη οταν ενα κομμα το παει απο υφαλο σε υφαλο (κι ας το εχω ψηφισει) προχωραω παρακατω δεν ειμαι κολλημενος με την ομαδουλα μ οπως καποιοι αλλοι. Σημερα βλεπουμε μια τραβεστι δξ. να κλεινει το ματι σε λθρ και στους ντουρου ντουρου. Που πηγε το συνθημα- πατρις, θρησκεια, οικογενεια. Και στα τρια τα εχετε κανει μουτι.

Εισαι ενας μπερδεμενος ανθρωπος. Ποιος σου ειπε οτι ο Κουλης ειναι Πατρις θρησκεια οικογενεια? Το πιο υπακουο παιδια της νεας ταξης και της παγκοσμιας ατζεντας ειναι. Τα κανει καλυτερα και απο Τσιπρα.

Βγες απο το ματριξ του 1990 Νιο.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.414
Πόντοι
6.056
Τέλεια λύση δεν υπάρχει

Καλύτερα οικογένεια με ελέγχους να φοβάται ο άλλος να κακοποιήσει τα παιδιά του παρά ασυδοσία. Την ασυδοσία την είδαμε...η άλλη η τρελή έκανε ρόπαλο του μπέιζμπολ το παιδί της...ο άλλος χτύπαγε τα παιδιά του τόσο πολύ που τον σκότωσαν επειδή δεν άντεχαν...και η άλλη έγινε τσατσά του παιδιού της.

Αυτά είναι πιο αρρωστημένες καταστάσεις από το να βγει το παιδί τρύπιο.

Το ότι κάποιος είναι βιολογικός πατέρας-μητέρα του δίνει παραπάνω δικαίωμα στην λάθος ανατροφή.

Τι να κάνω δεν συμφωνώ.
ναί ρε φίλε δεν γίνεται να εφαρμόσεις ευγονική ούτε φυσιογνωμία στους γονείς , το συμφωνήσαμε

Το άλλο που κάνεις ,με καλή διάθεση σε κατανοώ, είναι λάθος
Συγκρίνεις τους από χέρι ύποπτους γκέι με κάποιους κακούς "νορμάλ" για να αποδειχτεί ότι και οι ύποπτοι έχουν δικαίωμα
Αλλά τι δικαίωμα ? πάνω σε ξένα παιδιά ? οι άλλοι οι υποτίθεται νορμάλ είναι γονείς των βιολογικών παιδιών τους

Να στο πω αλλιώς ,
από που συνάγεται ότι ένας γκέι γονέας με δικό του βιολογικό παιδί ,θα είναι καλύτερος γονέας από τον μη γκέι γονέα ?
Δεν έχεις γνωρίσει γκέι που είναι για φτύσιμο ? ή νομίζεις πως οι γκέι είναι οι παρθένες όσων αφορά τα δικαιώματα των υπολοίπων ?
οι γκέι δεν κάνουν ρουφιανιές ? δεν είναι ρατσιστές προς τους χοντρούς, άσχημους , στούμπους ξέρω γω ?
Από που έχεις την αντίληψη πως αυτή η πληθυσμιακή ομάδα είναι υπεράνω ,προχώ,σεβαστική, πολιτισμένη ?
θα τρελαθούμε εντελώς με τις μλκίες των μπραβοκούληδων...δεν είναι φίλε μου προοδευτικό να δίνεις δύστυχα παιδάκια σαν να είναι παιχνίδια
στον κάθε μαλάκα που δεν θέλει να κάνει δικά του παιδιά
Διότι όπως είπαμε, και οι γκέι μπορούν να κάνουν δικά τους παιδιά δεν υπάρχει πρόβλημα πλέον με την εξέλιξη της ιατρικής
Γιατί ξένα παιδιά ? επομένως στο βάθος Λιγνάδης, Νικος Γεωργιάδης ...
υιοθεσία, η χαρά του παιδέρα:dunno:

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.213
Πόντοι
456
Aπο τους 75 βουλευτές μόνο είκοσι το ψήφισαν ενώ οι 55 δεν το ήθελαν
Κ μάλιστα τα ηγετικά στελέχη Καραμανλής Σαμαράς ήταν αρνητικοί

Άρα έτσι ακριβώς κ τώρα πάνε να μάς πουνε ότι θέλουν κ τεκνοθεσια των πουστηδων ενώ πριν λίγα χρόνια ήταν εναντίων ....καρναβάλια δεξιοί ....δεξιοί από τα Lidl
Προχτές ημουν με κολητους μου ο ένας πρόεδρος νοδε κ ο άλλος ΟΝΝΕΔ και πραγματικά ήταν δαγκωμενοι και μαζεμένο με τις κινήσεις τακτικής του Κούλη που μόνο κ μόνο για να μπει στο μάτι του πουστη κασσελακη κάνει τα καραγκιόζιλικια με την τεκνοθεσια των πουστηδων .....

Του εχουν πει απ'εξω περασε το και εσυ Κουλη για να παμε παρακατω.

Για να κρατησει τα προσχηματα θα πει δεν εχω κομματικη πειθαρχεια και ειμαστε δημοκρατικο κομμα κλπ. Αλλα ξερει οτι θα περασει. Οποτε win win.
Παιρνει και τους κεντροαριστερους κασσελακηδες που δε μπορουν να πουν οχι.

Στο κομματικο στοιβο παιζει σωστα γι αυτο βγαινει και ξαναβγαινει και γιατι τρεχει μονος του.

Τωρα εαν αυτο δε το βλεπουν οι τελειωμενοι και νομιζουν παλι οτι κανεις δε θελει τον Κουλη κοιμουνται ορθιοι.

Εναν εναν τους θυμαμαι τους Nio, dante, xXx κλπ να ηταν 1000% σιγουροι με στοιχηματα για πτωση Κουλη και με διαφορα και μετα ελεγαν οτι ηταν νοθεια, ψηφιζαν πεθαμενοι και ο Σκαι εκανε προπαγανδα γι αυτο βγηκε.

Αυτη ειναι η επαφη που εχουν με τον κοσμο γυρω τους εξω απο τη γυαλα τους.

• Like
Αντιδράσεις: alex71

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.213
Πόντοι
456
Τα εχω ξαναπει:

Οι αριστεροι παντα θα σε γαμανε στην οικονομια και στη κοινωνικη πολιτικη.
Οι δεξιοι παντα στα διεθνη και στα της θρησκειας και της οικογενειας.

ο καθενας στην ατζεντα που θεωρητικα εκπροσωπει. ;) ;)

παντα ισχυε αυτο και υπαρχουν πολλοι λογοι.

Τελευταία τροποποίηση:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.224
Πόντοι
3.656
ναί ρε φίλε δεν γίνεται να εφαρμόσεις ευγονική ούτε φυσιογνωμία στους γονείς , το συμφωνήσαμε

Το άλλο που κάνεις ,με καλή διάθεση σε κατανοώ, είναι λάθος
Συγκρίνεις τους από χέρι ύποπτους γκέι με κάποιους κακούς "νορμάλ" για να αποδειχτεί ότι και οι ύποπτοι έχουν δικαίωμα
Αλλά τι δικαίωμα ? πάνω σε ξένα παιδιά ? οι άλλοι οι υποτίθεται νορμάλ είναι γονείς των βιολογικών παιδιών τους

Να στο πω αλλιώς ,
από που συνάγεται ότι ένας γκέι γονέας με δικό του βιολογικό παιδί ,θα είναι καλύτερος γονέας από τον μη γκέι γονέα ?
Δεν έχεις γνωρίσει γκέι που είναι για φτύσιμο ? ή νομίζεις πως οι γκέι είναι οι παρθένες όσων αφορά τα δικαιώματα των υπολοίπων ?
οι γκέι δεν κάνουν ρουφιανιές ? δεν είναι ρατσιστές προς τους χοντρούς, άσχημους , στούμπους ξέρω γω ?
Από που έχεις την αντίληψη πως αυτή η πληθυσμιακή ομάδα είναι υπεράνω ,προχώ,σεβαστική, πολιτισμένη ?
θα τρελαθούμε εντελώς με τις μλκίες των μπραβοκούληδων...δεν είναι φίλε μου προοδευτικό να δίνεις δύστυχα παιδάκια σαν να είναι παιχνίδια
στον κάθε μαλάκα που δεν θέλει να κάνει δικά του παιδιά
Διότι όπως είπαμε, και οι γκέι μπορούν να κάνουν δικά τους παιδιά δεν υπάρχει πρόβλημα πλέον με την εξέλιξη της ιατρικής
Γιατί ξένα παιδιά ? επομένως στο βάθος Λιγνάδης, Νικος Γεωργιάδης ...
υιοθεσία, η χαρά του παιδέρα:dunno:
Κάνεις αυθαίρετες διαπιστώσεις για τις απόψεις μου ενώ όλα αυτά τα έχω πει 10 φορές. Θα τα πω άλλη μια αλλά μετά δεν τα ξανά γράφω.

1. Διαφωνώ με το νομοσχέδιο (πέραν των δικαιωμάτων των ήδη παιδιών σε τέτοιες οικογένειες) διότι η κοινωνία μας είναι νοσηρή και αδίστακτη και τα παιδιά δεν θα περάσουν καλά.

2. Δεν θεωρώ ύποπτο για κακό γονέα τον άλλον επειδή είναι γκέι. Τι να κάνουμε τώρα διαφωνώ με το ζόρι να συμφωνήσω? θεωρώ ύποπτο για κακό γονέα όποιον δεν κατανοεί ότι όταν μεγαλώνει παιδί οι δικές του ανάγκες και ιδιαιτερότητες έρχονται πιο τελευταίες. Είτε είναι γκέουλας είτε είναι ρατσιστής είτε είτε είναι πατριώτης είτε είναι αναρχοάπλυτος. Αν κάνεις παιδί είσαι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να το μεγαλώσεις σωστά και ουδέτερα λέγοντας του να γίνει καλός άνθρωπος και δεχόμενος κάθε πιθανότητα για το πως θα εξελιχθεί.

3. Οι γκέι και οι στρέιτ μπορεί να είναι το ίδιο για τον πούτσο άνθρωποι. Από που είδες εσύ να πω εγώ κάτι αντίθετο? Μετράει ο χαρακτήρας του ανθρώπου και μόνο. Υπάρχουν στρέιτ αδερφάρες και γκέι παντελονάτοι και το αντίθετο. Μετράει ο άνθρωπος και όχι το προσανατολισμός του.

4. Το ξένα και το βιολογικά παιδάκια μου ακούγεται κενό επιχείρημα. Τουλάχιστον στον υιοθεσία θα ελεγχθεί το άτομο. Δεν ξέρω γιατί δείχνεις απάθεια για τα βιολογικά παιδιά τα ''δικά τους''. Με βρίσκει τελείως αντίθετο γιατί τα χειρότερα εγκλήματα γίνονται στις βιολογικές οικογένειες.

Αυτά.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.402
Πόντοι
6.946
Έχουμε ήδη ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ, ΠΟΥ οδήγησε όλη αυτή η τρέλα στην Δύση, εκεί όπου έχουν πολύ καλύτερες δομές για όλα, τι το κουράζουμε, μάτια ΔΕΝ έχουμε; Τα αποτελέσματα ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

Αποδόμηση οικογένειας, ψυχολογικά διαταραγμένους να μεγαλώνουν τα παιδιά τους ως άφυλα ή ως τραβέλια, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ να ΜΗΝ παρεμβαίνει για αυτή την ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ των παιδιών, διάσημους να δίνουν το "παράδειγμα" προοδευτισμού μεγαλώνοντας γιους εγχειρησμένους τράβελους (εισαγγελείς στις χώρες αυτές ΑΠΩΝ; ) , κακοποιήσεις και δολοφονίες 5 φορές περισσότερο σε τέτοιες οικογένειες σύμφωνα με USA έρευνες (μάλιστα, ατόμων υπέρ τέτοιων οικογενειών, επίσημα στοιχεία) .

Να δούμε και να καταλάβουμε ΤΙ άλλο ακριβώς;

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.414
Πόντοι
6.056
Κάνεις αυθαίρετες διαπιστώσεις για τις απόψεις μου ενώ όλα αυτά τα έχω πει 10 φορές. Θα τα πω άλλη μια αλλά μετά δεν τα ξανά γράφω.

1. Διαφωνώ με το νομοσχέδιο (πέραν των δικαιωμάτων των ήδη παιδιών σε τέτοιες οικογένειες) διότι η κοινωνία μας είναι νοσηρή και αδίστακτη και τα παιδιά δεν θα περάσουν καλά.

2. Δεν θεωρώ ύποπτο για κακό γονέα τον άλλον επειδή είναι γκέι. Τι να κάνουμε τώρα διαφωνώ με το ζόρι να συμφωνήσω? θεωρώ ύποπτο για κακό γονέα όποιον δεν κατανοεί ότι όταν μεγαλώνει παιδί οι δικές του ανάγκες και ιδιαιτερότητες έρχονται πιο τελευταίες. Είτε είναι γκέουλας είτε είναι ρατσιστής είτε είτε είναι πατριώτης είτε είναι αναρχοάπλυτος. Αν κάνεις παιδί είσαι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να το μεγαλώσεις σωστά και ουδέτερα λέγοντας του να γίνει καλός άνθρωπος και δεχόμενος κάθε πιθανότητα για το πως θα εξελιχθεί.

3. Οι γκέι και οι στρέιτ μπορεί να είναι το ίδιο για τον πούτσο άνθρωποι. Από που είδες εσύ να πω εγώ κάτι αντίθετο? Μετράει ο χαρακτήρας του ανθρώπου και μόνο. Υπάρχουν στρέιτ αδερφάρες και γκέι παντελονάτοι και το αντίθετο. Μετράει ο άνθρωπος και όχι το προσανατολισμός του.

4. Το ξένα και το βιολογικά παιδάκια μου ακούγεται κενό επιχείρημα. Τουλάχιστον στον υιοθεσία θα ελεγχθεί το άτομο. Δεν ξέρω γιατί δείχνεις απάθεια για τα βιολογικά παιδιά τα ''δικά τους''. Με βρίσκει τελείως αντίθετο γιατί τα χειρότερα εγκλήματα γίνονται στις βιολογικές οικογένειες.

Αυτά.
δεν είχα καμία πρόθεση να μανουριάσουμε διότι είπα ότι μιλάς με καλή πρόθεση στο συγκεκριμένο θέμα,
απόψεις εκφράζω διότι το τηλελιβάνι μας τα έχει πρήξει με τους καλούς γκέι

Στο θέμα λέω το εξής απλό ,
έχουμε 2 ομόφυλα ζευγάρια σοβαρά,
τον Πατέλη με τον άντρα του
και τον Κασ με τον Τάιλερ
Κάποιοι από αυτούς ή όλοι τους έρχονται σε οργασμό ,επομένως μπορούν να δώσουν το σπέρμα τους σε μια γυναίκα επί πληρωμή
ώστε να αποκτήσουν το βιολογικό δικό τους παιδί
Αν δεν κάνουν αυτό αλλά "αγοράσουν" νόμιμα παιδάκι από ορφανοτροφείο ,το πάνε για κωλομπάρεμα
Αυτά !!!

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.224
Πόντοι
3.656
δεν είχα καμία πρόθεση να μανουριάσουμε διότι είπα ότι μιλάς με καλή πρόθεση στο συγκεκριμένο θέμα,
απόψεις εκφράζω διότι το τηλελιβάνι μας τα έχει πρήξει με τους καλούς γκέι

Στο θέμα λέω το εξής απλό ,
έχουμε 2 ομόφυλα ζευγάρια σοβαρά,
τον Πατέλη με τον άντρα του
και τον Κασ με τον Τάιλερ
Κάποιοι από αυτούς ή όλοι τους έρχονται σε οργασμό ,επομένως μπορούν να δώσουν το σπέρμα τους σε μια γυναίκα επί πληρωμή
ώστε να αποκτήσουν το βιολογικό δικό τους παιδί
Αν δεν κάνουν αυτό αλλά "αγοράσουν" νόμιμα παιδάκι από ορφανοτροφείο ,το πάνε για κωλομπάρεμα
Αυτά !!!
Δεν μανούριασα απλά έγραψα πιο καθαρά τις θέσεις που έχω γράψει πιο μπερδεμένα παραπάνω.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.402
Πόντοι
6.946

Σύντομα και ΕΔΩ, κοντά σας, στην Ελλάδα, με τις ευλογίες των ξεπουλοκούληδων και κασσελακοανδρουλάκηδων.

ΞΕΧΑΣΑ.... αυτή ΗΔΗ τα ψήφισαν, σωστά, όλα καλά!

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.414
Πόντοι
6.056
Δεν μανούριασα απλά έγραψα πιο καθαρά τις θέσεις που έχω γράψει πιο μπερδεμένα παραπάνω.
οκέι,
προσωπικά είμαι κατά της υιοθεσίας γενικότερα
Επίσης συμφωνώ με κάποιον φίλο που προχτές είχε γράψει ότι πρέπει να απαγορευτεί να φυλάσσει ωάρια η γυναίκα
και να γίνεται μάνα στα 50-60
Που πάει η κωλόγρια ? μπορεί να νταντέψει το μωρό,να σύρει το καρότσι , να πάρει αγκαλιά το παιδί της να το κάνει βόλτα στο πάρκο ? το σάψαλο ?
Απλά καλύπτει κι αυτή τα υπαρξιακά της κενά όπως οι μαλακογκέι
Και δυστυχώς η πολιτεία δεν μπορεί να σταματήσει ούτε τις γριές

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.781
Πόντοι
5.506
ο σεσκουλας ειναι ηδη εγκυος....

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.224
Πόντοι
3.656
οκέι,
προσωπικά είμαι κατά της υιοθεσίας γενικότερα
Επίσης συμφωνώ με κάποιον φίλο που προχτές είχε γράψει ότι πρέπει να απαγορευτεί να φυλάσσει ωάρια η γυναίκα
και να γίνεται μάνα στα 50-60
Που πάει η κωλόγρια ? μπορεί να νταντέψει το μωρό,να σύρει το καρότσι , να πάρει αγκαλιά το παιδί της να το κάνει βόλτα στο πάρκο ? το σάψαλο ?
Απλά καλύπτει κι αυτή τα υπαρξιακά της κενά όπως οι μαλακογκέι
Και δυστυχώς η πολιτεία δεν μπορεί να σταματήσει ούτε τις γριές
Εγώ είμαι πολύ υπερ της υιοθεσίας αν υπάρχει σωστός έλεγχος και πριν και μετά την υιοθεσία. Διότι τα παιδάκια δεν ανήκουν σε ιδρύματα. Εκτός αν το ίδρυμα είχε τέτοιες συνθήκες που θα ήταν οκ να μεγαλώνει ένα παιδί. Δεν μιλάμε καθόλου για την βία των ιδρυμάτων πολύ κακώς...

Δεν είναι αυτό το πρόβλημα...μπορεί να γίνει μια χαρά μάνα...το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι για το παιδί είναι πολύ δύσκολη διαδικασία να χάσει τόσο νωρίς τους γονείς τους. Σκέψου μια οικογένεια που κάνει παιδί στα 50....θα φτάσει το παιδί 20 χρονών και οι γονείς του θα είναι γέροι...θα φτάσει 25 και θα αρχίσει να τους γηροκομεί...δεν είναι ζωή αυτή για ένα παιδί...θα φτάσει 30-35 και θα τους χάσει ενώ ο περίγυρος πχ θα τους έχει για πολλά χρόνια ακόμα. Δεν είναι σωστό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom