Rand0m1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.194
- Πόντοι
- 2.356
Αυτιστικός, ε;Θα μπορούσε απλώς να πει ότι διαφωνεί επειδή ζητά παραπάνω πράγματα και να εκθέσει τον αυτιστικό.
Καλό κουράγιο, τύπε.
Αυτιστικός, ε;Θα μπορούσε απλώς να πει ότι διαφωνεί επειδή ζητά παραπάνω πράγματα και να εκθέσει τον αυτιστικό.
τυπε μιλας για εναν φανταστικο κοσμο.Σαν να θελω οποτε βγαινω εξω να με περιμενει μια μουναρα με ανοιχτα τα ποδια.Αλλα αφου δε βαριεσαι να γραφεις και να γραφεις....περι ορεξεωςΤέλεια λύση δεν υπάρχει
Καλύτερα οικογένεια με ελέγχους να φοβάται ο άλλος να κακοποιήσει τα παιδιά του παρά ασυδοσία. Την ασυδοσία την είδαμε...η άλλη η τρελή έκανε ρόπαλο του μπέιζμπολ το παιδί της...ο άλλος χτύπαγε τα παιδιά του τόσο πολύ που τον σκότωσαν επειδή δεν άντεχαν...και η άλλη έγινε τσατσά του παιδιού της.
Αυτά είναι πιο αρρωστημένες καταστάσεις από το να βγει το παιδί τρύπιο.
Το ότι κάποιος είναι βιολογικός πατέρας-μητέρα του δίνει παραπάνω δικαίωμα στην λάθος ανατροφή.
Τι να κάνω δεν συμφωνώ.
Σωστός.Αν ζουσε ακομα θα εριχνε τρελο κραξιμο.
Τότε να μη γράφουμε τίποτα.τυπε μιλας για εναν φανταστικο κοσμο.Σαν να θελω οποτε βγαινω εξω να με περιμενει μια μουναρα με ανοιχτα τα ποδια.Αλλα αφου δε βαριεσαι να γραφεις και να γραφεις....περι ορεξεως
ναι συμφωνοι...στη πραξη πως θα γινουν ολα αυτα δεν σε πολυ πιανω..Πως θα αλλάξει η ζωή αν δεν συζητάμε για να την αλλάξουμε τύπε ξέρεις κανέναν άλλο τρόπο?
Mα κάνεις δεν αμφισβητεί ότι όντως μπορεί να υπάρχουν πουστηδες γονείς που να είναι πιο σωστοί από άλλους ετεροφυλόφιλος γονείς ή βιολογικούς ...Τέλεια λύση δεν υπάρχει
Καλύτερα οικογένεια με ελέγχους να φοβάται ο άλλος να κακοποιήσει τα παιδιά του παρά ασυδοσία. Την ασυδοσία την είδαμε...η άλλη η τρελή έκανε ρόπαλο του μπέιζμπολ το παιδί της...ο άλλος χτύπαγε τα παιδιά του τόσο πολύ που τον σκότωσαν επειδή δεν άντεχαν...και η άλλη έγινε τσατσά του παιδιού της.
Αυτά είναι πιο αρρωστημένες καταστάσεις από το να βγει το παιδί τρύπιο.
Το ότι κάποιος είναι βιολογικός πατέρας-μητέρα του δίνει παραπάνω δικαίωμα στην λάθος ανατροφή.
Τι να κάνω δεν συμφωνώ.
Αν ήξερα πως να εφαρμόσω τα πάντα θα ήμουν πρωθυπουργόςναι συμφωνοι...στη πραξη πως θα γινουν ολα αυτα δεν σε πολυ πιανω..
εγω συμφωνω οτι καθε γονεας θα πρεπει να περνει μια γνωμη ενος παιδοψυχολογου οταν γινει γονεας.Και εγω θα το κανω αν κανω παιδι.Αλλα πρωτον δε θα γινει (αυτο ειναι θεμα παιδειας του καθενος/καλα κρασα δηλ)και δευτερον αντε και εκανε ενας παιδι με μια και κρινεται ακαταλληλος για γονεας.Με το παιδι τι θα γινει?Στην πράξη μπορεί να ξεκινήσει να υπάρχει μια υπηρεσία υποχρεωτικοί όλοι οι γονείς να περνάνε σεμινάρια και συζητήσεις με παιδοψυχολόγους.
Πολλά θέματα υπάρχουν....γιαυτό και δεν συμφωνώ ούτε με την τεκνοθεσία ούτε με την υιοθεσία χωρίς ελέγχους.Mα κάνεις δεν αμφισβητεί ότι όντως μπορεί να υπάρχουν πουστηδες γονείς που να είναι πιο σωστοί από άλλους ετεροφυλόφιλος γονείς ή βιολογικούς ...
Αυτό έχει να κάνει με την αγάπη κ έννοια του κάθε κηδεμόνα .....
Στην τεκνοθεσια των πουστηδων δημιουργούνται αλλά ζητήματα ...ηθικής βιολογίας ψυχολογικές και ανοίγονται ασκοί του Αιόλου όπως πχ για τα ανθρώπινα δικαιώματαπτςι.αυριο όπως έγραψα μια παρέα δέκα παρυουζιαρηδων γυναικών κ ανδρών να ζητήσουν να κάνουν σύμφωνο συμβίωσης κ οι δέκα κ να επιθυμούν να υιοθετήσουν παιδια
Εντάξει τύπε, είσαι πιστός ψηφοφόρος και το καταλαβαίνω, σε πληγώνει ο χαρακτηρισμός, με συγχωρείς, αλλά έτσι νοιώθω και μου βγαίνει για τον τύπο, δεν είμαι όυτε και πρόκειται, της πολιτικής σιχαμερότητας.Αυτιστικός, ε;
Καλό κουράγιο, τύπε.
ότι κάνει και τώρα ρε τύπεεγω συμφωνω οτι καθε γονεας θα πρεπει να περνει μια γνωμη ενος παιδοψυχολογου οταν γινει γονεας.Και εγω θα το κανω αν κανω παιδι.Αλλα πρωτον δε θα γινει (αυτο ειναι θεμα παιδειας του καθενος/καλα κρασα δηλ)και δευτερον αντε και εκανε ενας παιδι με μια και κρινεται ακαταλληλος για γονεας.Με το παιδι τι θα γινει?
Όσον αφορά αυτό το κομμάτι, γενικώς θα έπρεπε να γίνονται περισσότερες καταγγελίες, υπάρχουν τηλέφωνα στα περίπτερα όπως και ανώνυμες καταγγελίες για βία και ξυλοδαρμούς, ψυχιατρικά περιστατικά, κ.λ.π.ότι κάνει και τώρα ρε τύπε
αν γίνει μια καταγγελία ότι κακοποιεί κάποιος το παιδί του πρέπει να πάνε να ελέγξουν και αν πράγματι υπάρχει λόγος του το παίρνουν.
Ε άρα χρειάζεται εκπαίδευση ο γονέας ακόμα και ο δίπλα στα λόγια μου έρχεσαιΌσον αφορά αυτό το κομμάτι, γενικώς θα έπρεπε να γίνονται περισσότερες καταγγελίες, υπάρχουν τηλέφωνα στα περίπτερα όπως και ανώνυμες καταγγελίες για βία και ξυλοδαρμούς, ψυχιατρικά περιστατικά, κ.λ.π.
ΠΟΛΛΑ θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί αν κάποιοι άνοιγαν το ξερό τους ΕΓΚΑΙΡΑ.
Ναι, χρειάζεται ενημέρωση, εκπαίδευση, όπως θέλεις πες το. ΔΕΝ φτάνει όμως, κάποιοι δεν καταλαβαίνουν, οπότε πρέπει να φοβούνται τις συνέπειες, δηλαδή καταγγελίες και νόμους.Ε άρα χρειάζεται εκπαίδευση ο γονέας ακόμα και ο δίπλα στα λόγια μου έρχεσαι
πως περιμένεις να κάνει ο άλλος καταγγελία όταν ο ίδιος πιστεύει ότι το παιδί του είναι ιδιοκτησία του επειδή το γέννησε?
όταν η κοινή γνώμη λέει ότι εντάξει μωρέ γονείς είναι μπορεί να κάνουν και το κάτι παραπάνω ασχολούνται πιο δύσκολα.
για να σου δώσω να καταλάβεις....ξέρω μια περίπτωση ανθρώπου που οι γονείς (χωριό) τον έδερναν τόσο πολύ που έγινε αλκοολικός από τα 20. Αυτός τώρα είναι στα πρόθυρα να πεθάνει έχει διαλυμένο συκώτι κτλπ.
Οι γονείς του μια χαρά ζουν με την σύνταξη τους....
Βρε είναι σιχαμερά κουμμούνια λέμε!Τυπάρα ... το έβαλα αλλού .... αλλά δεν σχολιάζετε !!!!!!!!
Ακούστε τι είπαν οι καθηγητές της νομικής, 3 , περί αντισυνταγματικότητας του ΕΚΤΡΩΜΑΤΟΣ ΕΞΩΝΤΟΣΗΣ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ....
Άρα συμφωνούμεΝαι, χρειάζεται ενημέρωση, εκπαίδευση, όπως θέλεις πες το. ΔΕΝ φτάνει όμως, κάποιοι δεν καταλαβαίνουν, οπότε πρέπει να φοβούνται τις συνέπειες, δηλαδή καταγγελίες και νόμους.
Ο γύφτος που δολοφόνησε το τετράχρονο παιδάκι πρόσφατα, ακόμα ζει βέβαια, το είχε κάνει και στη γυναίκα του, στα άλλα παιδιά, εκείνη έκανε καταγγελία, αλλά η πολιτεία δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ για τις ίδιες ακριβώς εγκληματικές πράξεις. Έπρεπε ΗΔΗ να ήταν στην φυλακή το κάθαρμα.
Ναι, συμφωνούμε ως προς την επίβλεψη, γιατί έτσι πρέπει, κάποιοι δεν είναι σωστοί άνθρωποι, για διάφορες αιτίες και λόγους.Άρα συμφωνούμε
Δεν πρέπει να αφήνονται στην τύχη ούτε οι βιολογικές οικογένειες και το επιχείρημα είναι το βιολογικό παιδί του/της είναι όλα καλά δεν στέκει.