Νέα

Τεκνοθεσία Ομόφυλων Ζευγαριών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kiriakoboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 78K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είστε υπέρ ή κατά για την τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών

• Υπέρ

• Κατά, δεν το συζητάω καν

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Ghajnsielem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
2.426
Πόντοι
446
Ezh70ngWEAIv1HK33333333333333333333333333.jpg

Αν ζουσε ακομα θα εριχνε τρελο κραξιμο.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Τέλεια λύση δεν υπάρχει

Καλύτερα οικογένεια με ελέγχους να φοβάται ο άλλος να κακοποιήσει τα παιδιά του παρά ασυδοσία. Την ασυδοσία την είδαμε...η άλλη η τρελή έκανε ρόπαλο του μπέιζμπολ το παιδί της...ο άλλος χτύπαγε τα παιδιά του τόσο πολύ που τον σκότωσαν επειδή δεν άντεχαν...και η άλλη έγινε τσατσά του παιδιού της.

Αυτά είναι πιο αρρωστημένες καταστάσεις από το να βγει το παιδί τρύπιο.

Το ότι κάποιος είναι βιολογικός πατέρας-μητέρα του δίνει παραπάνω δικαίωμα στην λάθος ανατροφή.

Τι να κάνω δεν συμφωνώ.
τυπε μιλας για εναν φανταστικο κοσμο.Σαν να θελω οποτε βγαινω εξω να με περιμενει μια μουναρα με ανοιχτα τα ποδια.Αλλα αφου δε βαριεσαι να γραφεις και να γραφεις....περι ορεξεως

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.068
Πόντοι
3.656
τυπε μιλας για εναν φανταστικο κοσμο.Σαν να θελω οποτε βγαινω εξω να με περιμενει μια μουναρα με ανοιχτα τα ποδια.Αλλα αφου δε βαριεσαι να γραφεις και να γραφεις....περι ορεξεως
Τότε να μη γράφουμε τίποτα.

Αφού το νομοσχέδιο θα περάσει και το ξέρεις τι κάθεσαι και χάνεις τον χρόνο σου?

Πως θα αλλάξει η ζωή αν δεν συζητάμε για να την αλλάξουμε τύπε ξέρεις κανέναν άλλο τρόπο?

Η μήπως τα προβλήματα των παιδιών και της οικογένειας περιορίζονται στο θέμα των γκέι?

Γιατί νομίζω ότι έχουμε χάσει την πυξίδα κάπου.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Πως θα αλλάξει η ζωή αν δεν συζητάμε για να την αλλάξουμε τύπε ξέρεις κανέναν άλλο τρόπο?
ναι συμφωνοι...στη πραξη πως θα γινουν ολα αυτα δεν σε πολυ πιανω..

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.341
Πόντοι
22.266
Τέλεια λύση δεν υπάρχει

Καλύτερα οικογένεια με ελέγχους να φοβάται ο άλλος να κακοποιήσει τα παιδιά του παρά ασυδοσία. Την ασυδοσία την είδαμε...η άλλη η τρελή έκανε ρόπαλο του μπέιζμπολ το παιδί της...ο άλλος χτύπαγε τα παιδιά του τόσο πολύ που τον σκότωσαν επειδή δεν άντεχαν...και η άλλη έγινε τσατσά του παιδιού της.

Αυτά είναι πιο αρρωστημένες καταστάσεις από το να βγει το παιδί τρύπιο.

Το ότι κάποιος είναι βιολογικός πατέρας-μητέρα του δίνει παραπάνω δικαίωμα στην λάθος ανατροφή.

Τι να κάνω δεν συμφωνώ.
Mα κάνεις δεν αμφισβητεί ότι όντως μπορεί να υπάρχουν πουστηδες γονείς που να είναι πιο σωστοί από άλλους ετεροφυλόφιλος γονείς ή βιολογικούς ...
Αυτό έχει να κάνει με την αγάπη κ έννοια του κάθε κηδεμόνα .....

Στην τεκνοθεσια των πουστηδων δημιουργούνται αλλά ζητήματα ...ηθικής βιολογίας ψυχολογικές και ανοίγονται ασκοί του Αιόλου όπως πχ για τα ανθρώπινα δικαιώματαπτςι.αυριο όπως έγραψα μια παρέα δέκα παρυουζιαρηδων γυναικών κ ανδρών να ζητήσουν να κάνουν σύμφωνο συμβίωσης κ οι δέκα κ να επιθυμούν να υιοθετήσουν παιδια

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.068
Πόντοι
3.656
ναι συμφωνοι...στη πραξη πως θα γινουν ολα αυτα δεν σε πολυ πιανω..
Αν ήξερα πως να εφαρμόσω τα πάντα θα ήμουν πρωθυπουργός :confused:

Στην πράξη μπορεί να ξεκινήσει να υπάρχει μια υπηρεσία υποχρεωτικοί όλοι οι γονείς να περνάνε σεμινάρια και συζητήσεις με παιδοψυχολόγους.

Αν έχουν λεφτά να δίνουν αυξήσεις στα κοπρόσκυλα και τους εξωκοινοβουλευτικούς έχουν και λεφτά για τέτοια.

Γιατί είναι περίεργο αυτό που λέω???

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Στην πράξη μπορεί να ξεκινήσει να υπάρχει μια υπηρεσία υποχρεωτικοί όλοι οι γονείς να περνάνε σεμινάρια και συζητήσεις με παιδοψυχολόγους.
εγω συμφωνω οτι καθε γονεας θα πρεπει να περνει μια γνωμη ενος παιδοψυχολογου οταν γινει γονεας.Και εγω θα το κανω αν κανω παιδι.Αλλα πρωτον δε θα γινει (αυτο ειναι θεμα παιδειας του καθενος/καλα κρασα δηλ)και δευτερον αντε και εκανε ενας παιδι με μια και κρινεται ακαταλληλος για γονεας.Με το παιδι τι θα γινει?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.068
Πόντοι
3.656
Mα κάνεις δεν αμφισβητεί ότι όντως μπορεί να υπάρχουν πουστηδες γονείς που να είναι πιο σωστοί από άλλους ετεροφυλόφιλος γονείς ή βιολογικούς ...
Αυτό έχει να κάνει με την αγάπη κ έννοια του κάθε κηδεμόνα .....

Στην τεκνοθεσια των πουστηδων δημιουργούνται αλλά ζητήματα ...ηθικής βιολογίας ψυχολογικές και ανοίγονται ασκοί του Αιόλου όπως πχ για τα ανθρώπινα δικαιώματαπτςι.αυριο όπως έγραψα μια παρέα δέκα παρυουζιαρηδων γυναικών κ ανδρών να ζητήσουν να κάνουν σύμφωνο συμβίωσης κ οι δέκα κ να επιθυμούν να υιοθετήσουν παιδια
Πολλά θέματα υπάρχουν....γιαυτό και δεν συμφωνώ ούτε με την τεκνοθεσία ούτε με την υιοθεσία χωρίς ελέγχους.

Αλλά αναγνωρίζω ότι δεν είναι τόσο θέμα των γκέιδων αλλά της κοινωνίας.

Εγώ σου βάζω ένα ακόμα πιο απλό θέμα...φαντάσου να υιοθετήσουν ένα παιδί το οποίο θα μεγαλώσει και θα διαμορφώσει το ίδιο αρνητικές απόψεις για τους γκέι επειδή αυτά ακούει από την κοινωνία.

Φαντάζεσαι ένα παιδί να μισεί και να απεχθάνεται τους γονείς του επειδή βλέπει στην κοινωνία ότι αυτό είναι το συνηθισμένο?

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.946
Πόντοι
6.946
Αυτιστικός, ε;

Καλό κουράγιο, τύπε. :confused:
Εντάξει τύπε, είσαι πιστός ψηφοφόρος και το καταλαβαίνω, σε πληγώνει ο χαρακτηρισμός, με συγχωρείς, αλλά έτσι νοιώθω και μου βγαίνει για τον τύπο, δεν είμαι όυτε και πρόκειται, της πολιτικής σιχαμερότητας.
Περίμενα περισσότερα όταν βγήκε, απογοήτευσε και αυτός.

Εγώ όμως ΔΕΝ είμαι πιστός ΚΑΝΕΝΟΣ, το ότι τους ψήφισα στο παρελθόν, δεν σημαίνει ΤΙΠΟΤΑ απολύτως, και για τη ΝΔ και για τους άλλους ανίκανους.

Η πλειοψηφία τον προτιμά ακόμα, έναντι του γιδοβοσκού κενού περιεχομένου, του κουκουεσωτερικού εφοπλιστή ντιντή, των ορφανών Στάλιν, κ,λ.π. Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος.

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.068
Πόντοι
3.656
εγω συμφωνω οτι καθε γονεας θα πρεπει να περνει μια γνωμη ενος παιδοψυχολογου οταν γινει γονεας.Και εγω θα το κανω αν κανω παιδι.Αλλα πρωτον δε θα γινει (αυτο ειναι θεμα παιδειας του καθενος/καλα κρασα δηλ)και δευτερον αντε και εκανε ενας παιδι με μια και κρινεται ακαταλληλος για γονεας.Με το παιδι τι θα γινει?
ότι κάνει και τώρα ρε τύπε

αν γίνει μια καταγγελία ότι κακοποιεί κάποιος το παιδί του πρέπει να πάνε να ελέγξουν και αν πράγματι υπάρχει λόγος του το παίρνουν.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.946
Πόντοι
6.946
ότι κάνει και τώρα ρε τύπε

αν γίνει μια καταγγελία ότι κακοποιεί κάποιος το παιδί του πρέπει να πάνε να ελέγξουν και αν πράγματι υπάρχει λόγος του το παίρνουν.
Όσον αφορά αυτό το κομμάτι, γενικώς θα έπρεπε να γίνονται περισσότερες καταγγελίες, υπάρχουν τηλέφωνα στα περίπτερα όπως και ανώνυμες καταγγελίες για βία και ξυλοδαρμούς, ψυχιατρικά περιστατικά, κ.λ.π.
ΠΟΛΛΑ θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί αν κάποιοι άνοιγαν το ξερό τους ΕΓΚΑΙΡΑ.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.068
Πόντοι
3.656
Όσον αφορά αυτό το κομμάτι, γενικώς θα έπρεπε να γίνονται περισσότερες καταγγελίες, υπάρχουν τηλέφωνα στα περίπτερα όπως και ανώνυμες καταγγελίες για βία και ξυλοδαρμούς, ψυχιατρικά περιστατικά, κ.λ.π.
ΠΟΛΛΑ θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί αν κάποιοι άνοιγαν το ξερό τους ΕΓΚΑΙΡΑ.
Ε άρα χρειάζεται εκπαίδευση ο γονέας ακόμα και ο δίπλα στα λόγια μου έρχεσαι

πως περιμένεις να κάνει ο άλλος καταγγελία όταν ο ίδιος πιστεύει ότι το παιδί του είναι ιδιοκτησία του επειδή το γέννησε?

όταν η κοινή γνώμη λέει ότι εντάξει μωρέ γονείς είναι μπορεί να κάνουν και το κάτι παραπάνω ασχολούνται πιο δύσκολα.

για να σου δώσω να καταλάβεις....ξέρω μια περίπτωση ανθρώπου που οι γονείς (χωριό) τον έδερναν τόσο πολύ που έγινε αλκοολικός από τα 20. Αυτός τώρα είναι στα πρόθυρα να πεθάνει έχει διαλυμένο συκώτι κτλπ.

Οι γονείς του μια χαρά ζουν με την σύνταξη τους....

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.068
Πόντοι
3.656
και αυτό δε συνέβαινε σε κανένα κωλοβούνι...συνέβαινε στην Αθήνα σε ''καλή'' περιοχή ανάμεσα σε ''καλές" οικογένειες.....

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.946
Πόντοι
6.946
Ε άρα χρειάζεται εκπαίδευση ο γονέας ακόμα και ο δίπλα στα λόγια μου έρχεσαι

πως περιμένεις να κάνει ο άλλος καταγγελία όταν ο ίδιος πιστεύει ότι το παιδί του είναι ιδιοκτησία του επειδή το γέννησε?

όταν η κοινή γνώμη λέει ότι εντάξει μωρέ γονείς είναι μπορεί να κάνουν και το κάτι παραπάνω ασχολούνται πιο δύσκολα.

για να σου δώσω να καταλάβεις....ξέρω μια περίπτωση ανθρώπου που οι γονείς (χωριό) τον έδερναν τόσο πολύ που έγινε αλκοολικός από τα 20. Αυτός τώρα είναι στα πρόθυρα να πεθάνει έχει διαλυμένο συκώτι κτλπ.

Οι γονείς του μια χαρά ζουν με την σύνταξη τους....
Ναι, χρειάζεται ενημέρωση, εκπαίδευση, όπως θέλεις πες το. ΔΕΝ φτάνει όμως, κάποιοι δεν καταλαβαίνουν, οπότε πρέπει να φοβούνται τις συνέπειες, δηλαδή καταγγελίες και νόμους.

Ο γύφτος που δολοφόνησε το τετράχρονο παιδάκι πρόσφατα, ακόμα ζει βέβαια, το είχε κάνει και στη γυναίκα του, στα άλλα παιδιά, εκείνη έκανε καταγγελία, αλλά η πολιτεία δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ για τις ίδιες ακριβώς εγκληματικές πράξεις. Έπρεπε ΗΔΗ να ήταν στην φυλακή το κάθαρμα.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Τυπάρα ... το έβαλα αλλού .... αλλά δεν σχολιάζετε !!!!!!!!
Ακούστε τι είπαν οι καθηγητές της νομικής, 3 , περί αντισυνταγματικότητας του ΕΚΤΡΩΜΑΤΟΣ ΕΞΩΝΤΟΣΗΣ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ....

Βρε είναι σιχαμερά κουμμούνια λέμε!

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.068
Πόντοι
3.656
Ναι, χρειάζεται ενημέρωση, εκπαίδευση, όπως θέλεις πες το. ΔΕΝ φτάνει όμως, κάποιοι δεν καταλαβαίνουν, οπότε πρέπει να φοβούνται τις συνέπειες, δηλαδή καταγγελίες και νόμους.

Ο γύφτος που δολοφόνησε το τετράχρονο παιδάκι πρόσφατα, ακόμα ζει βέβαια, το είχε κάνει και στη γυναίκα του, στα άλλα παιδιά, εκείνη έκανε καταγγελία, αλλά η πολιτεία δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ για τις ίδιες ακριβώς εγκληματικές πράξεις. Έπρεπε ΗΔΗ να ήταν στην φυλακή το κάθαρμα.
Άρα συμφωνούμε

Δεν πρέπει να αφήνονται στην τύχη ούτε οι βιολογικές οικογένειες και το επιχείρημα είναι το βιολογικό παιδί του/της είναι όλα καλά δεν στέκει.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.946
Πόντοι
6.946
Άρα συμφωνούμε

Δεν πρέπει να αφήνονται στην τύχη ούτε οι βιολογικές οικογένειες και το επιχείρημα είναι το βιολογικό παιδί του/της είναι όλα καλά δεν στέκει.
Ναι, συμφωνούμε ως προς την επίβλεψη, γιατί έτσι πρέπει, κάποιοι δεν είναι σωστοί άνθρωποι, για διάφορες αιτίες και λόγους.

Αυτό όμως δεν αναιρεί την αντίρρησή μου ως προς την υϊοθεσία από ομοφυλόφυλους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom