Διαγραμμένο μέλος 234310
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.772
- Πόντοι
- 456
πριν γκαστρωθει η μετα?Εγώ θα υποστήριζα να βάλουν και ελέγχους στους βιολογικούς γονείς.
πριν γκαστρωθει η μετα?Εγώ θα υποστήριζα να βάλουν και ελέγχους στους βιολογικούς γονείς.
εβγαινε χθες η αλλη ψυχολογος στα καναλια και μας ελεγε εχω λοακτι γονεις και εχω λοατκι γονεις και τελικα ειναι και αυτη λεσβια....Δεν νομίζω ότι το επέλεξαν περισσότερο λένε ότι έτσι γεννήθηκαν....αλλά δεν έχει και τόση σημασία.
Το θέμα είναι ποιανού παιδιά θα είναι ή το συμφέρον όλων των παιδιών?
Αν είναι δικά τους παιδιά δεν σε απασχολεί?
πες μας όνομα και κανάλι, να το ψάξω. Θέλω να το τρίψω στα μούτρα κάποιων γνωστών που υποστηρίζουν την τεκνοθεσίαεβγαινε χθες η αλλη ψυχολογος στα καναλια και μας ελεγε εχω λοακτι γονεις και εχω λοατκι γονεις και τελικα ειναι και αυτη λεσβια....
τελειο?
νομιζω στην εκπομπη της ναταλιας γερμανου ηταν. γενικα δε βλεπω τιβι απλα ημουν καλεσμενος σε τραπεζι και την ειχαν ανοιχτη και λεω οριστε μας... ολη μερα υμνους...πες μας όνομα και κανάλι, να το ψάξω. Θέλω να το τρίψω στα μούτρα κάποιων γνωστών που υποστηρίζουν την τεκνοθεσία
Δεν το θυμόμουν αυτό, το καταψήφισε; Τι γελοίοι υποκριτές.H νέα δημοκρατία είχε καταψηφίσω πριν λίγα χρόνια το σύμφωνο συμβίωσης ετεροφυλόφιλων.κ.πουστηδων ζευγαριών ....
Τώρα θέλει να υπερψηφίσει και τεκνοθεσια των πουστηδων
Τελικά οι ανώμαλοι είμαι αυτοί που τους εμπιστεύονται
Όχι ακριβώς.Δεν το θυμόμουν αυτό, το καταψήφισε; Τι γελοίοι υποκριτές.
Μόλις το 1/3 της ΝΔ το είχε ψηφίσει δηλαδή.Όχι ακριβώς.
Πώς είχαν ψηφίσει οι βουλευτές της ΝΔ στο σύμφωνο συμβίωσης- Ποιοι είχαν επιλέξει την αποχή - dailypost.gr
Το μακρινό 2015 όπου ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση είχε φέρει στη Βουλή το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, η ΝΔ είχε… τριχοτομηθεί. Οι περισσότεροι το είχαν καταψηφίσει (29), άλλοι 27 βουλευτές της γαλάζιας παράταξης είχαν επιλέξει την αποχή -μεταξύ αυτών και ο Αντώνης Σαμαράς-, ενώ μόλις 19 το...dailypost.gr
Aπο τους 75 βουλευτές μόνο είκοσι το ψήφισαν ενώ οι 55 δεν το ήθελανΌχι ακριβώς.
Πώς είχαν ψηφίσει οι βουλευτές της ΝΔ στο σύμφωνο συμβίωσης- Ποιοι είχαν επιλέξει την αποχή - dailypost.gr
Το μακρινό 2015 όπου ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση είχε φέρει στη Βουλή το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, η ΝΔ είχε… τριχοτομηθεί. Οι περισσότεροι το είχαν καταψηφίσει (29), άλλοι 27 βουλευτές της γαλάζιας παράταξης είχαν επιλέξει την αποχή -μεταξύ αυτών και ο Αντώνης Σαμαράς-, ενώ μόλις 19 το...dailypost.gr
Τα 3/4 δεν το ψήφισαν κ μόλις 19 στους 75 το ψήφισαν ....Μόλις το 1/3 της ΝΔ το είχε ψηφίσει δηλαδή.
Ο Κασσελάκης γιατί να βάλει πλάτη στον Μητσοτάκη όμως, επειδή προσωπικά το θέλει; Ας αφήσει την ΝΔ να τσακιστεί, να γκρεμοτσακιστεί στην λαμακία που την δέρνει.Aπο τους 75 βουλευτές μόνο είκοσι το ψήφισαν ενώ οι 55 δεν το ήθελαν
Κ μάλιστα τα ηγετικά στελέχη Καραμανλής Σαμαράς ήταν αρνητικοί
Άρα έτσι ακριβώς κ τώρα πάνε να μάς πουνε ότι θέλουν ξ τεκνοθεσια των πουστηδων ενώ πριν λίγα χρόνια ήταν εναντίων ....καρναβάλια δεξιοί ....δεξιοί από τα Lidl
Προχτές ημουν με κολητους μου ο ένας πρόεδρος νοδε κ ο άλλος ΟΝΝΕΔ και πραγματικά ήταν δαγκωμενοι και μαζεμένο με τις κινήσεις τακτικής του Κούλη που μόνο κ μόνο για να μπει στο μάτι του πουστη κασσελακη κάνει τα καραγκιόζιλικια με την τεκνοθεσια των πουστηδων .....
Ναι ρε τύπε, γι' αυτόν είναι το Α και το Ω.Ο Κασσελάκης γιατί να βάλει πλάτη στον Μητσοτάκη όμως, επειδή προσωπικά το θέλει;
Τριπλά του Κούλη ήταν το νομοσχέδιο των πουστηδων για να δώσει στα πέναλτυ τον κασσελα ....Ο Κασσελάκης γιατί να βάλει πλάτη στον Μητσοτάκη όμως, επειδή προσωπικά το θέλει; Ας αφήσει την ΝΔ να τσακιστεί, να γκρεμοτσακιστεί στην λαμακία που την δέρνει.
Αφού ο Σύριζα θέλει και άλλα επιπλέον, περισσότερη αρρώστεια, όπως και το ΠΑΣΟΚ, προς τι όλη αυτή η εμμονή να στηρίξουν τον αυτιστικό αυτοκράτορα; Θέλουν να κυβερνά το ζαβό για πάντα;
Τέλεια λύση δεν υπάρχειξέχνα το ...
οι ψυχολόγοι με τους κοιν.λειτουργούς νομίζεις πως δεν θέλουν βοήθεια ?
μην ανοίγεις πληγές ...και αρχίσουμε να λέμε για γνωστές κ ερωμένες μας διπλωματούχους ψυχιάτρους..
Αυτό που λέω στο θέμα με τις υιοθεσίες είναι ότι όλοι πλέον οι άνθρωποι μπορούν να έχουν το δικό τους παιδί άνευ συνουσίας με το αντίθετο φύλο
Και η πολιτεία είναι υποχρεωμένη να τους αντιμετωπίζει ισότιμα εφόσον ο ένας του ζευγαριού είναι βιολογικός πατέρας-μητέρα
ΤΕΛΟΣ !!!
Το καταλαβαίνω επί προσωπικού, ο καθένας με τις εμμονές του, αλλά στην παράταξή του δεν κάνει καλό, όπως και στην αποδόμηση του σαπιοκούλη.Ναι ρε τύπε, γι' αυτόν είναι το Α και το Ω.
Δεν το καταλαβαίνεις;
Καλά τα λες...για αυτό θα πρέπει οι γονείς να μην περνάτε τα πρότυπα και τους χαρακτήρες τους στα παιδιά τους.Συμφωνούμε ότι όταν ένα παιδί με γκέι προδιάθεση μεγαλώνει σε στρέητ οικογένεια, πολλές φορές η πίεση (ή η ενθάρρυνση) που του ασκείται να κάνει πράγματα που δεν το εκφράζουν, του δημιουργεί μια εσωτερική αντίθεση που οδηγεί σε ψυχολογικά προβλήματα; Συμφωνούμε.
Συμφωνούμε ότι το να θέλει ένας γονιός να περάσει στο παιδί του τις δικές του ιδέες και αξίες είναι ένα φαινόμενο με τυχαία κατανομή, δηλαδή θα το κάνουν τόσο οι στρέητ γονείς όσο και οι γκέι γονείς; Συμφωνούμε. Ας πούμε λοιπόν ότι θα το κάνουν 1 στους 4 γονείς ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού τους.
Συμφωνούμε ότι περίπου 9 στα 10 παιδιά έχουν στρέητ προδιάθεση και 1 στα 10 γκέι προδιάθεση; Συμφωνούμε.
Ωραία λοιπόν.
Η πιθανότητα ένα παιδί που θα υιοθετηθεί από μια γκέι οικογένεια να... ενθαρρυνθεί προς κατευθύνσεις και ιδέες που δεν το εκφράζουν είναι: (1/4) * (9/10) * 100 = 22.5%
Δηλαδή 1 στα 5 παιδιά που θα υιοθετηθούν από γκέι οικογένειες θα αποκτήσουν ήπια έως σοβαρά ψυχολογικά, μόνο και μόνο από τον παράγοντα της πίεσης/ενθάρρυνσης τους από τους γονείς τους. Χωρίς καν να βάζουμε στην εξίσωση το bullying που πιθανόν να φάνε και άλλα τέτοια. Και μάλιστα μιλάμε για ξένα παιδιά εδώ, που δεν είναι καν δικά τους. Είναι υπεύθυνο να το κάνεις αυτό σε 1 στα 5 ορφανά παιδιά;
[ Η αντίστοιχη πιθανότητα για ένα παιδί που θα μεγαλώσει σε στρέητ οικογένεια είναι: (1/4) * (1/10) * 100 = 2.5% ]
Και τέλος ας περάσουμε και στα δικαιώματα των παιδιών. Με ποιο κριτήριο ένα παιδί θα δίνεται σε μια κανονική οικογένεια και ένα άλλο σε μια πειραματική;
Και πριν και μετάπριν γκαστρωθει η μετα?
Ε και τι σημαίνει αυτό?εβγαινε χθες η αλλη ψυχολογος στα καναλια και μας ελεγε εχω λοακτι γονεις και εχω λοατκι γονεις και τελικα ειναι και αυτη λεσβια....
τελειο?
Αυτιστικός, ε;Θα μπορούσε απλώς να πει ότι διαφωνεί επειδή ζητά παραπάνω πράγματα και να εκθέσει τον αυτιστικό.