Νέα

Τεκνοθεσία Ομόφυλων Ζευγαριών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kiriakoboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 77K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Είστε υπέρ ή κατά για την τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών

• Υπέρ

• Κατά, δεν το συζητάω καν

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

ROB. C

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.027
Πόντοι
3.656
Εαν δειτε η "επανασταση" εχει ηδη ξεκινεισει.

Δεν λενε πια με "ολους" εμας,αλλα με "όλα" εμας
στο λένε ,στο δείχνουν , και το νομοθετούν ,
τι άλλο να κάνουν ?
αρκεί μια ματιά στους χορηγούς της woke ατζέντας ώστε να έχεις ολοκληρωμένη άποψη ..
ποιές εταιρίες ποιά κράτη χρηματοδοτούν το κόνσεπτ
είμαστε στο 1ο επεισόδιο , θα ακολουθήσουν τα σχολικά βιβλία γονέας αβ , πολλά φύλα κτλπ

https://avmag.gr/i-presveia-ton-ipa-stin-athina-ypsose-ti-simaia-toy-pride/

ROB. C

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.027
Πόντοι
3.656
ποιος είπε ότι δουλεύω μόνο από καρέκλα?

δεν έχω βρει ακόμα γκόμενα που να πλένει τα πιάτα να τον τρώει και αν φεύγει μετά :confused:
καλά ..όχι μόνο από καρέκλα, μπορεί κ πολυθρόνα ,δερμάτινη :rockon:

γιατί να φεύγει ? να την έχεις μόνιμη , μαζί κ άλλες βέβαια .. και να το ξέρει :rockon:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.837
Πόντοι
3.656
καλά ..όχι μόνο από καρέκλα, μπορεί κ πολυθρόνα ,δερμάτινη :rockon:

γιατί να φεύγει ? να την έχεις μόνιμη , μαζί κ άλλες βέβαια .. και να το ξέρει :rockon:
έχω καλή καρέκλα για φουλ δουλειά και gaming αλλά δεν δουλεύω συνέχεια από το γραφείο :coffee:

δε θέλω μόνιμη ρε τύπε πως το λένε θέλω να κάθομαι και μόνος μου :tooth:

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.390
Πόντοι
456
πως φαίνονται οι καπιτάλες ...

βάλε νερό στη κατσαρόλα και βράσε 6 λεπτά μιά μακαρονάδα με μπόλικη παρμεζάνα ιταλίας από πάνω
κόψε κ μια ντοματοσαλάτα
5 ευρώ με το ρεύμα μαζί
Δεν είναι θέμα καπιταλισμού αδερφέ...Είναι θέμα να εκτιμούμε το ωραίο, το αγνό, το φυσικό.
Ρίχνεις μία μπριζόλα χωρίς λίπος σε ηλεκτρική ψηστιέρα, βάζεις και μία σαλάτα μαρούλι, έστω έτοιμη, με λίγες ελιές δίπλα, μισό ποτήρι κρασί και τρως αρχοντικά.
Από τότε που έμαθα να τρώω πραγματικά σωστά, έχει αλλάξει και το σώμα μου και η διάθεσή μου, χωρίς πλάκα.

ROB. C

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.027
Πόντοι
3.656
έχω καλή καρέκλα για φουλ δουλειά και gaming αλλά δεν δουλεύω συνέχεια από το γραφείο :coffee:

δε θέλω μόνιμη ρε τύπε πως το λένε θέλω να κάθομαι και μόνος μου :tooth:
έπαιζα pro στο xbox360, αήττητος !!!
πολλές νίκες κ λίγες ισοπαλίες στο διδικτυακό , με παρέες άφηνα να με κερδίζουν αλλιώς δεν με έπαιζαν :2funny:

μόνιμη αλλά ελευθεριακά, η καλύτερη σχέση :rockon:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.837
Πόντοι
3.656
έπαιζα pro στο xbox360, αήττητος !!!
πολλές νίκες κ λίγες ισοπαλίες στο διδικτυακό , με παρέες άφηνα να με κερδίζουν αλλιώς δεν με έπαιζαν :2funny:

μόνιμη αλλά ελευθεριακά, η καλύτερη σχέση :rockon:
εγώ παίζω sim racing παιχνίδια κυρίως.

μόνιμα δουλειές σπίτιού αλλά ελευθεριακά η καλύτερη σχέση :coffee:

ROB. C

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.027
Πόντοι
3.656
Δεν είναι θέμα καπιταλισμού αδερφέ...Είναι θέμα να εκτιμούμε το ωραίο, το αγνό, το φυσικό.
Ρίχνεις μία μπριζόλα χωρίς λίπος σε ηλεκτρική ψηστιέρα, βάζεις και μία σαλάτα μαρούλι, έστω έτοιμη, με λίγες ελιές δίπλα, μισό ποτήρι κρασί και τρως αρχοντικά.
Από τότε που έμαθα να τρώω πραγματικά σωστά, έχει αλλάξει και το σώμα μου και η διάθεσή μου, χωρίς πλάκα.
σωστότατος !!!

κι αυτό με τις τηγανιτές πατάτες είναι λάθος , τις μάθαμε από τα φαστ φούντ..πατάτα με κέτσαπ :undecided:
Το καλύτερο συνοδευτικό με τη μπριζόλα που λες ,είναι το ρύζι
Στο μεταξύ είμαστε χώρα με θάλασσα κ σνομπάρουμε το ψάρι

ROB. C

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.027
Πόντοι
3.656
xbox? χαχχαχα
είχα να το διαβάσω από το 2008. Και κανέναν δεν γνώρισα ποτέ να έχει αυτή τη μαλακία!
εμείς όλοι xbox360 είχαμε , κάθε 6-8 μήνες καιγότανε, κόκκινο λαμπάκι κ αγοράζαμε άλλο

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
20.886
Πόντοι
6.056
Ντρέπομαι πραγματικά...
Μεθαύριο θα κατηγορηθούμε από τις επόμενες γενιές και δικαίως, που αφήσαμε τα πράγματα να φτάσουν εκεί.
Mην κατηγορηθουμε για οπισθοδρομισμο που δεν τα καναμε νωριτερα:dunno::confused::confused::confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.837
Πόντοι
3.656
Ε ενταξει μικρό παιδί έπαιζα αρκετά. Pro evolution, gran turismo, tekken και crash, κάψιμο. Επίσης το αγαπημένο μου underground 2.
Τώρα να βάλω κάτι τέτοιο κοτζαμ μαντράχαλος δε ξέρω. Βασικα΄δεν μου έχει περάσει καν από το μυαλό να παίξω.
δεν υπάρχει ηλικιακό όριο για την διασκέδαση.

εγώ παίζω ακόμα και βλέπεις πόσο ώριμος και σοβαρός είμαι :confused::confused::tooth:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.837
Πόντοι
3.656
Φαντάσου να σε πάρει η μάνα σου τηλέφωνο να ρωτήσει τι κάνεις και να της πεις παίζω playstation. :confused::confused::confused::confused:
μένω ακόμα στο παιδικό μου δωμάτιο δεν παίρνει τηλέφωνο μπουκάρει αλλά έχω κλειδώσει γιατί δεν είμαι κάνας φλώρος έχω τον προσωπικό μου χώρο στο σπίτι :coffee:

Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
706
Πόντοι
81
Γιατί εκεί όλη η κοινωνία συμφωνεί με αυτό.Και όσοι διαφωνούν,είναι μια μειοψηφία που την έχουν στο περιθώριο.Όχι όπως εδώ,που της κάθεται σούζα όλο το πολιτικό σύστημα
Ακριβώωωως. Εδώ επικράτησαν αριατερίστικες αρλούμπες του στυλ εχουν δικαιώματα οι μετανάστες, κανουν καλό, μη τους φοβάστε ( η επιλογή του όρου ξενοφοβικός είναι πολύ μελετημένη). Έτσι μας πήρε και μας σήκωσε σα κοινωνία. Αυτές οι απόψεις επικράτησαν και κάνουν κακό.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.669
Πόντοι
6.946

ROB. C

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.027
Πόντοι
3.656
Ε ενταξει μικρό παιδί έπαιζα αρκετά. Pro evolution, gran turismo, tekken και crash, κάψιμο. Επίσης το αγαπημένο μου underground 2.
Τώρα να βάλω κάτι τέτοιο κοτζαμ μαντράχαλος δε ξέρω. Βασικα΄δεν μου έχει περάσει καν από το μυαλό να παίξω.
δοκίμασε αυτά τα δύο,
το πρώτο το έπαιζε μιά φίλη μου όταν σπούδαζε ψυχολογία,από όσο είχα δεί ήταν αριστουργηματικό !!
το δεύτερο ίσως είναι το προσεχές μέλλον
Beyond: Two Souls - Wikipedia
Detroit: Become Human on Steam

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.837
Πόντοι
3.656
Ήρωας. Εγώ παώ μια φορά το χρόνο κάθε Αύγουστο και πάλι δεν την παλεύω. Το μόνο θετικό είναι ότι ξεκουράζομαι 1000%. Λες και μπαίνει μαγική σκούπα και με κάνει πάλι 15 χρόνια νεότερο. Γυρνάω Αθήνα και το κεντρικό νευρικό σύστημα είναι ολόφρεσκο. Μέσα σε ένα μηνα γαμιέται πάλι όμως.
ρε τύπε ούτε να τρολλάρουμε δε μπορούμε να πούμε :confused:

εγώ περιμένω να κοιμηθούν όλοι και πάω και παίρνω 5ευρα από το βάζο που κρύβουν τα λεφτά για να αγοράσω paysafe για να ρίξω στο onlyfans :wanker:

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

ROB. C

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.027
Πόντοι
3.656
εγώ περιμένω να κοιμηθούν όλοι και πάω και παίρνω 5ευρα από το βάζο που κρύβουν τα λεφτά για να αγοράσω paysafe για να ρίξω στο onlyfans :wanker:

στο μεταξύ με άλλο ένα πεντάευρο τον ρίχνεις στο Μετάξι ,σου αλλάζουν κ τα σεντόνια με ένα τρίευρω :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom