Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.837
- Πόντοι
- 3.656
Ξανά διάβασε αυτό που έγραψα δεν το έχεις κατανοήσει πλήρως...Δηλαδή αν έβγαινε το ροζουλι άσυλο φρενοβλαβων δεν θα συνέβαινε το δυστηχημα στα Τέμπη;
Ξανά διάβασε αυτό που έγραψα δεν το έχεις κατανοήσει πλήρως...Δηλαδή αν έβγαινε το ροζουλι άσυλο φρενοβλαβων δεν θα συνέβαινε το δυστηχημα στα Τέμπη;
στο λένε ,στο δείχνουν , και το νομοθετούν ,Εαν δειτε η "επανασταση" εχει ηδη ξεκινεισει.
Δεν λενε πια με "ολους" εμας,αλλα με "όλα" εμας
καλά ..όχι μόνο από καρέκλα, μπορεί κ πολυθρόνα ,δερμάτινηποιος είπε ότι δουλεύω μόνο από καρέκλα?
δεν έχω βρει ακόμα γκόμενα που να πλένει τα πιάτα να τον τρώει και αν φεύγει μετά
έχω καλή καρέκλα για φουλ δουλειά και gaming αλλά δεν δουλεύω συνέχεια από το γραφείοκαλά ..όχι μόνο από καρέκλα, μπορεί κ πολυθρόνα ,δερμάτινη
γιατί να φεύγει ? να την έχεις μόνιμη , μαζί κ άλλες βέβαια .. και να το ξέρει
Δεν είναι θέμα καπιταλισμού αδερφέ...Είναι θέμα να εκτιμούμε το ωραίο, το αγνό, το φυσικό.πως φαίνονται οι καπιτάλες ...
βάλε νερό στη κατσαρόλα και βράσε 6 λεπτά μιά μακαρονάδα με μπόλικη παρμεζάνα ιταλίας από πάνω
κόψε κ μια ντοματοσαλάτα
5 ευρώ με το ρεύμα μαζί
έπαιζα pro στο xbox360, αήττητος !!!έχω καλή καρέκλα για φουλ δουλειά και gaming αλλά δεν δουλεύω συνέχεια από το γραφείο
δε θέλω μόνιμη ρε τύπε πως το λένε θέλω να κάθομαι και μόνος μου
εγώ παίζω sim racing παιχνίδια κυρίως.έπαιζα pro στο xbox360, αήττητος !!!
πολλές νίκες κ λίγες ισοπαλίες στο διδικτυακό , με παρέες άφηνα να με κερδίζουν αλλιώς δεν με έπαιζαν
μόνιμη αλλά ελευθεριακά, η καλύτερη σχέση
σωστότατος !!!Δεν είναι θέμα καπιταλισμού αδερφέ...Είναι θέμα να εκτιμούμε το ωραίο, το αγνό, το φυσικό.
Ρίχνεις μία μπριζόλα χωρίς λίπος σε ηλεκτρική ψηστιέρα, βάζεις και μία σαλάτα μαρούλι, έστω έτοιμη, με λίγες ελιές δίπλα, μισό ποτήρι κρασί και τρως αρχοντικά.
Από τότε που έμαθα να τρώω πραγματικά σωστά, έχει αλλάξει και το σώμα μου και η διάθεσή μου, χωρίς πλάκα.
εμείς όλοι xbox360 είχαμε , κάθε 6-8 μήνες καιγότανε, κόκκινο λαμπάκι κ αγοράζαμε άλλοxbox? χαχχαχα
είχα να το διαβάσω από το 2008. Και κανέναν δεν γνώρισα ποτέ να έχει αυτή τη μαλακία!
Mην κατηγορηθουμε για οπισθοδρομισμο που δεν τα καναμε νωριτεραΝτρέπομαι πραγματικά...
Μεθαύριο θα κατηγορηθούμε από τις επόμενες γενιές και δικαίως, που αφήσαμε τα πράγματα να φτάσουν εκεί.
γιατί τύπε τι έχει το gaming?Πιστεύω μετά τα 25 αν παίζεις παιχνίδια είναι λίγο περίεργο.
δεν υπάρχει ηλικιακό όριο για την διασκέδαση.Ε ενταξει μικρό παιδί έπαιζα αρκετά. Pro evolution, gran turismo, tekken και crash, κάψιμο. Επίσης το αγαπημένο μου underground 2.
Τώρα να βάλω κάτι τέτοιο κοτζαμ μαντράχαλος δε ξέρω. Βασικα΄δεν μου έχει περάσει καν από το μυαλό να παίξω.
barely που λένε και οι ΆγγλοιEίσαι πάνω από 30;
μένω ακόμα στο παιδικό μου δωμάτιο δεν παίρνει τηλέφωνο μπουκάρει αλλά έχω κλειδώσει γιατί δεν είμαι κάνας φλώρος έχω τον προσωπικό μου χώρο στο σπίτιΦαντάσου να σε πάρει η μάνα σου τηλέφωνο να ρωτήσει τι κάνεις και να της πεις παίζω playstation.
Ακριβώωωως. Εδώ επικράτησαν αριατερίστικες αρλούμπες του στυλ εχουν δικαιώματα οι μετανάστες, κανουν καλό, μη τους φοβάστε ( η επιλογή του όρου ξενοφοβικός είναι πολύ μελετημένη). Έτσι μας πήρε και μας σήκωσε σα κοινωνία. Αυτές οι απόψεις επικράτησαν και κάνουν κακό.Γιατί εκεί όλη η κοινωνία συμφωνεί με αυτό.Και όσοι διαφωνούν,είναι μια μειοψηφία που την έχουν στο περιθώριο.Όχι όπως εδώ,που της κάθεται σούζα όλο το πολιτικό σύστημα
όσο βλέπουν ακόμα τα μάτια μου, θα παίζω.δεν υπάρχει ηλικιακό όριο για την διασκέδαση.
εγώ παίζω ακόμα και βλέπεις πόσο ώριμος και σοβαρός είμαι
δηλαδής ναι 30Δηλαδής;
δοκίμασε αυτά τα δύο,Ε ενταξει μικρό παιδί έπαιζα αρκετά. Pro evolution, gran turismo, tekken και crash, κάψιμο. Επίσης το αγαπημένο μου underground 2.
Τώρα να βάλω κάτι τέτοιο κοτζαμ μαντράχαλος δε ξέρω. Βασικα΄δεν μου έχει περάσει καν από το μυαλό να παίξω.
ρε τύπε ούτε να τρολλάρουμε δε μπορούμε να πούμεΉρωας. Εγώ παώ μια φορά το χρόνο κάθε Αύγουστο και πάλι δεν την παλεύω. Το μόνο θετικό είναι ότι ξεκουράζομαι 1000%. Λες και μπαίνει μαγική σκούπα και με κάνει πάλι 15 χρόνια νεότερο. Γυρνάω Αθήνα και το κεντρικό νευρικό σύστημα είναι ολόφρεσκο. Μέσα σε ένα μηνα γαμιέται πάλι όμως.
εγώ περιμένω να κοιμηθούν όλοι και πάω και παίρνω 5ευρα από το βάζο που κρύβουν τα λεφτά για να αγοράσω paysafe για να ρίξω στο onlyfans