Νέα

Τεκνοθεσία Ομόφυλων Ζευγαριών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kiriakoboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 77K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Είστε υπέρ ή κατά για την τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών

• Υπέρ

• Κατά, δεν το συζητάω καν

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.663
Πόντοι
6.946
δηλαδή δεν είναι φυσιολογικοί οι τυπάδες με το λειρί που το θέλουνε μουνί ?
είναι παράλογο ,διαστροφικό,ανώμαλο η πολιτεία να τους δίνει ξένα παιδιά να τα χαιδέψουν ..αγαπήσουν ? :confused:
Η woke ατζέντα που η επικυρίαρχη ελίτ επιβάλλει στα κράτη-μαριονέτες δεν είναι ανθρωπιστική -προοδευτική ? :undecided-old:

poust 1.png

poust 2.png

poust 3.png

:confused: ετοιμάζει βυζά να θηλάσει το μωρό
poust 8.jpg

ορίστε ,γονέας β'
poust 7.jpg

:confused:
Τα παραπάνω όντα είναι για τον κλίβανο.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.834
Πόντοι
3.656
εμετό θα κάνουμε ρε μλκ έλεος και έχω παραγγείλει γαμώ την κοινωνία μου τζάμπα τα λεφτά πάνε :tooth:

ROB. C

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.017
Πόντοι
3.656
Τα παραπάνω όντα είναι για τον κλίβανο.
ο στόχος τους είναι φανερός ,η παιδοφιλία
Από τη στιγμή που προπαγανδίζουν την γονεικότητα , στόχος είναι τα παιδιά, κωλομπαριλίκι
Στην ισπανία έντυσαν κορίτσια με ζαρτιέρες τα αγοράκια, τα έβαψαν σαν πουτανάκια κ τα έβαλαν να παρελάσουν στους δρόμους ..
Αν οι πούστηδες σταματούσαν στις μεταξύ τους σχέσεις δηλαδή στο κρεβάτι τους , κανένα θέμα
Αλλά σε ευρώπη κ αμερική επιβάλλουν την παιδοφιλία , να ελπίσουμε ότι κάποιος θα τους σταματήσει

Han Psolo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Like
1.507
Πόντοι
206
O γαμος ομοφυλων είναι μόνο η αρχή απο ένα μπουκέτο εξτρεμιστικών woke πολιτικών της πανίσχυρης & ασύδοτης κυβέρνησης Μητσοτάκη που στο τέλος για να μην πολυλογώ θα σας αναγκάσουν να φάτε και σκουλήκια &μαμούνια
Δοκιμή είναι όπως ήταν και τα lockdowns αφού πέρασε κι αυτό έρχονται άλλα πολύ χειρότερα...
1708118067665.png

Το slippery slope
1f3a2.svg
του Εκφυλισμού μόλις ξεκίνησε επόμενο βήμα η νομιμοποίηση της Παιδεραστίας κι αν σας ακούγεται τραβηγμένο σκεφτείτε πόσο τραβηγμένο θα ακουγόταν το 1974 προ 50 ετών όχι αιώνων
GGcF0-uXcAA_-J-

To μεγαλύτερο λάθος των ΛΟΑΤΚΙ+ θα είναι να θεωρήσουν τον Μητσοτάκη "σύμμαχο"&"φίλο" Ατζέντα Εθνοαποδόμησης/Αντινατιβισμού ακολουθεί κι απλά εργαλειοποιεί την ιδιαιτερότητα και παραφιλία όπως κάνει και με ΑμΕΑ και με Γύφτους και με Λαθροισλαμιστές κι οποιαδήποτε μειονότητα βλάπτει το Ελληνικό Έθνος
Ο γάμος ομοφυλόφιλων όπως κι άλλες woke πολιτικές &psy ops είναι το προκάλυμμα μιας μεθοδευμένης επίθεσης κατά του Ανδρισμού κατά του κατακτητή/αναμορφωτή&φορέα πολιτισμού του Δυτικού Λευκού άντρα απο Woke κίνημα/νεοθρησκεία.
Στόχος η εκθηλυκοποίηση των μαζών και εξάλειψη κάθε αντίστασης,καθότι μια εκθηλυκοποιημένη πανηδονιστική κοινωνία είναι μια χειραγωγούμενη κοινωνία λοβοτομημένων NPC ζόμπι,βέβαια όπως πάντα η ζωή&φύση μισεί το κενό και τις παρά φύση καταστάσεις κι η πιο brutal&macho Ανατολή της Ορθόδοξης Ρωσίας,του Ισλάμ και του CCP έρχεται και τότε να στείλουν τους ΛΟΑΤΚΙ και τις φεμινίστριες να πολεμήσουν καθότι οι Λευκοί Άντρες θα είναι απειλούμενο είδος.
GGcYr68XYAAEByC
GGd780VWQAAlF2l

Βιώνουμε εποχές βυζαντινής παρακμής παρόμοια εκφυλιστικά φαινόμενα είχαν παρατηρηθεί και κατα την ύστερη φάση της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας....Τώρα καταλαβαίνω γιατί για κάποιους το οθωμανικό σαρίκι
☪️
ήταν προτιμότερο απο την Δυτική Παπική Τιάρα
1f1fb-1f1e6.svg
που σήμερα λέγεται Woke
️‍
νεοθρησκεία...Ο Ερντογάν δεν φαίνεται και τόσο κακός πλέον σε σχέση με το εκφυλισμένο καθεστώς της Γ'Ελληνόφωνης ΤραβελοΔημοκρατίας εκεί μας φτάσατε ΑΘΛΙΟΙ
GGb6NbOWwAAskYA

ROB. C

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.017
Πόντοι
3.656
Τι είναι αυτά ρε τύπε; Τι στο πούτσο; Μου χάλασες το βράδυ.
αυτά ψήφησαν χτες τύπε μου , να τα βλέπεις να προετοιμάζεσαι ψυχολογικά κ να με ευχαριστείς
διότι θα τα δείς και live

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.469
Πόντοι
8.346
Μα αυτο το + στο LGBTQ αφήνει παραθυράκι για τους ομοφυλόφιλους κ ηδη δειλά δειλά ακούγεται να ενταχθούν στο άρμα του τσίρκου LGBTQ

ROB. C

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.017
Πόντοι
3.656
εμετό θα κάνουμε ρε μλκ έλεος και έχω παραγγείλει γαμώ την κοινωνία μου τζάμπα τα λεφτά πάνε :tooth:
ανωμαλοφοβικός είσαι ?
να σέβεσαι τα βίτσια των άλλων που πλέον είναι νόμος του κράτους :confused:

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.204
Πόντοι
1.056
Βγαινει ο Μπιμπιλας 70 χρονων και λεει "απο 10 χρονων ειχα προβλημα λογω κοινωνιας"-"χαιρομαι που απο σημερα μπορω να ζω ανετα"

Η απορια μου ειναι η εξης:
α)οταν ενας ανθρωπος λεει πως για 60 σχεδον χρονια ηταν καταπιεσμενος,πως τωρα γνωριζει τι θελει και πως να το διαχειριστει;
β)ενα τετοιο ατομο,του δινεις ενα παιδι για υιοθεσια,ενω σου χει πει πως ενιωθε υπο,πως μπορει να γνωριζει τα ανατασιακά στοιχεια ;
γ)με τι κριτηριο θα επιλεγουν δυο ομοφυλα με πεος γονιδια,ενα κοριτσακι με αιδοιο για υιοθεσια ή δυο ομοφυλα με αιδοιο,να υιοθετησουν ενα παιδι με πεος;

Οι γονεις,καποιες φορες και δη οι θυληκες υπαρξεις,κυκλοφορουνε στο σπιτι πιο "αναλαφρα",σε δυο με πεος γονεις,εαν ο ενας κυκλοφορει πιο "αερατα" μπροστα στο υιοθετημενο κοριτσακι;

Any way,αυτες καποιες σκεψεις που θεωρω μελοντικα θα ακυρωθει ο ορος παιδοβιασμος κ θα θεωρηθει "αναπτυξη σεξουαλικοτητας"

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.390
Πόντοι
456
δηλαδή δεν είναι φυσιολογικοί οι τυπάδες με το λειρί που το θέλουνε μουνί ?
είναι παράλογο ,διαστροφικό,ανώμαλο η πολιτεία να τους δίνει ξένα παιδιά να τα χαιδέψουν ..αγαπήσουν ? :confused:
Η woke ατζέντα που η επικυρίαρχη ελίτ επιβάλλει στα κράτη-μαριονέτες δεν είναι ανθρωπιστική -προοδευτική ? :undecided-old:

poust 1.png

poust 2.png

poust 3.png

:confused: ετοιμάζει βυζά να θηλάσει το μωρό
poust 8.jpg

ορίστε ,γονέας β'
poust 7.jpg

:confused:
Ντρέπομαι πραγματικά...
Μεθαύριο θα κατηγορηθούμε από τις επόμενες γενιές και δικαίως, που αφήσαμε τα πράγματα να φτάσουν εκεί.

ROB. C

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.017
Πόντοι
3.656
αν μου πληρώσουν τα 25ε που πέταξα στο ε φουντ θα τα σεβαστώ :confused:
πως φαίνονται οι καπιτάλες ...

βάλε νερό στη κατσαρόλα και βράσε 6 λεπτά μιά μακαρονάδα με μπόλικη παρμεζάνα ιταλίας από πάνω
κόψε κ μια ντοματοσαλάτα
5 ευρώ με το ρεύμα μαζί

ROB. C

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.017
Πόντοι
3.656
πίτσα σαλάτα και μάμος

πήρα και κάτι για αύριο γιαυτό βγήκε ακριβά
τιγκάραμε το ΕΣΥ ,χοληστερίνες σάκχαρα καρδιές λίπη πατσοκοίλια στο θεό , αμερικανιές ....φαλιμέντο ....

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.834
Πόντοι
3.656
πως φαίνονται οι καπιτάλες ...

βάλε νερό στη κατσαρόλα και βράσε 6 λεπτά μιά μακαρονάδα με μπόλικη παρμεζάνα ιταλίας από πάνω
κόψε κ μια ντοματοσαλάτα
5 ευρώ με το ρεύμα μαζί
11 λεπτά θέλουν τα μακαρόνια και ντομάτες τώρα δεν έχει καλές το χειμώνα έχει πράσινη σαλάτα.

ούτε 3 ευρώ δεν κοστίζουν αυτά το ρεύμα δε με νοιάζει έχω βάλει μπλέ τιμολόγιο σταθερό και παίρνουν τις μπάλες μου :confused:

παρασκευή βράδυ εγώ δε πλένω πιάτα ούτε να με πλήρωναν.

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.204
Πόντοι
1.056
Εαν δειτε η "επανασταση" εχει ηδη ξεκινεισει.

Δεν λενε πια με "ολους" εμας,αλλα με "όλα" εμας

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.834
Πόντοι
3.656
τιγκάραμε το ΕΣΥ ,χοληστερίνες σάκχαρα καρδιές λίπη πατσοκοίλια στο θεό , αμερικανιές ....φαλιμέντο ....
όποιος δουλεύει πολύ δε παθαίνει τίποτα ούτε πατσοκίλια ούτε καρδιές :rockon:

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.204
Πόντοι
1.056
Πού εννοείς ξεκίνησαν να το χρησιμοποιούν; Σε φοιτητικούς κύκλους καμμένα άτομα που δε τα παίρνει κανένας στα σοβαρά το κάνουν εδώ και καιρό. Εννοείς TV?
Στα social

Απο κει που ηρθε ενας κοινος τυπος και εγινε αρχηγος κομματος μιας ευρωπαικης χωρας

ROB. C

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.017
Πόντοι
3.656
Το ανθρώπινο είδος ζει τη πιο παρακμιακή φάση από ποτέ.
Αυτό είναι ο πραγματικός 3ος παγκόσμιος πόλεμος.
Μας έχουν μπερδέψει όλους μαζί πούστηδες, νορμάλ, ανώμαλους, τρελούς να τσακωνόμαστε για τα αυτονόητα.
Ποιος θα το πίστευε. Το διανοήστε ότι συζητάμε απαντημένα ζητήματα;
Οι φαφούτισες με τα κοντά μαλάκια κέρδισαν και χαίρονται; Για ποιο πράγμα; Τι γίνεται ακριβώς;
ο πόλεμος είναι πολύ συγκεκριμένος , 2 στρατόπεδα
woke vs antiwoke
τα υπόλοιπα διλήμματα(αριστεροί δεξιοί ) είναι ψευτοδιλήμματα για το απαραίτητο διαίρει κ βασίλευε
όποιος δουλεύει πολύ δε παθαίνει τίποτα ούτε πατσοκίλια ούτε καρδιές :rockon:
δουλειά από καρέκλα , φτιάχνει σώμα γραμμωμένο :2funny:
11 λεπτά θέλουν τα μακαρόνια και ντομάτες τώρα δεν έχει καλές το χειμώνα έχει πράσινη σαλάτα.

ούτε 3 ευρώ δεν κοστίζουν αυτά το ρεύμα δε με νοιάζει έχω βάλει μπλέ τιμολόγιο σταθερό και παίρνουν τις μπάλες μου :confused:

παρασκευή βράδυ εγώ δε πλένω πιάτα ούτε να με πλήρωναν.
ρε συ πάρε μιά γκομενούλα κ σπίτωσε ...να μαγειρεύει,να πλένει ,να ρίχνεις κ κανά πούτσο ,
εκατοντάδες οι γυναίκες που ψάχνουνε σχέση

αν πάλι δεν θες γκόμενα ,πάρε πλυντήριο πιάτων

στο ρεύμα θα σε πάει σμπρώχνοντας ο καρτελίστας ,δεν γλυτώνεις :confused:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.620
Πόντοι
9.297
ευτυχώς που η μεγάλη είδηση είναι μια νομοθεσία που αφορά καμιά 50αριά άτομα και δεν έπαθε και κανένας τίποτα ακόμα..... και όχι η συγκάλυψη των τεμπών τύποι που πέθαναν καμιά 50αριά παιδάκια...

τόσο ντουγάνι είναι ο Έλληνας βέβαια....καίγονται ζωντανά 50 παιδιά....no problem 41%....δίνουν δικαιώματα στους πούστηδες....ε όχι ρε γαμιόλιδες αυτό δε θα περάσει :2funny:
Δηλαδή αν έβγαινε το ροζουλι άσυλο φρενοβλαβων δεν θα συνέβαινε το δυστηχημα στα Τέμπη;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.834
Πόντοι
3.656
ο πόλεμος είναι πολύ συγκεκριμένος , 2 στρατόπεδα
woke vs antiwoke
τα υπόλοιπα διλήμματα(αριστεροί δεξιοί ) είναι ψευτοδιλήμματα για το απαραίτητο διαίρει κ βασίλευε

δουλειά από καρέκλα , φτιάχνει σώμα γραμμωμένο :2funny:

ρε συ πάρε μιά γκομενούλα κ σπίτωσε ...να μαγειρεύει,να πλένει ,να ρίχνεις κ κανά πούτσο ,
εκατοντάδες οι γυναίκες που ψάχνουνε σχέση

αν πάλι δεν θες γκόμενα ,πάρε πλυντήριο πιάτων

στο ρεύμα θα σε πάει σμπρώχνοντας ο καρτελίστας ,δεν γλυτώνεις :confused:
ποιος είπε ότι δουλεύω μόνο από καρέκλα?

δεν έχω βρει ακόμα γκόμενα που να πλένει τα πιάτα να τον τρώει και αν φεύγει μετά :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom