αυτά ψήφησαν χτες τύπε μου , να τα βλέπεις να προετοιμάζεσαι ψυχολογικά κ να με ευχαριστείςΤι είναι αυτά ρε τύπε; Τι στο πούτσο; Μου χάλασες το βράδυ.
διότι θα τα δείς και live
αυτά ψήφησαν χτες τύπε μου , να τα βλέπεις να προετοιμάζεσαι ψυχολογικά κ να με ευχαριστείςΤι είναι αυτά ρε τύπε; Τι στο πούτσο; Μου χάλασες το βράδυ.
ανωμαλοφοβικός είσαι ?εμετό θα κάνουμε ρε μλκ έλεος και έχω παραγγείλει γαμώ την κοινωνία μου τζάμπα τα λεφτά πάνε
αν μου πληρώσουν τα 25ε που πέταξα στο ε φουντ θα τα σεβαστώανωμαλοφοβικός είσαι ?
να σέβεσαι τα βίτσια των άλλων που πλέον είναι νόμος του κράτους
Ντρέπομαι πραγματικά...δηλαδή δεν είναι φυσιολογικοί οι τυπάδες με το λειρί που το θέλουνε μουνί ?
είναι παράλογο ,διαστροφικό,ανώμαλο η πολιτεία να τους δίνει ξένα παιδιά να τα χαιδέψουν ..αγαπήσουν ?
Η woke ατζέντα που η επικυρίαρχη ελίτ επιβάλλει στα κράτη-μαριονέτες δεν είναι ανθρωπιστική -προοδευτική ?
ετοιμάζει βυζά να θηλάσει το μωρό
ορίστε ,γονέας β'
πίτσα σαλάτα και μάμοςΤι 25 ευρω ντελιβερυ ρε τυπε. Τι πήρες;
πως φαίνονται οι καπιτάλες ...αν μου πληρώσουν τα 25ε που πέταξα στο ε φουντ θα τα σεβαστώ
τιγκάραμε το ΕΣΥ ,χοληστερίνες σάκχαρα καρδιές λίπη πατσοκοίλια στο θεό , αμερικανιές ....φαλιμέντο ....πίτσα σαλάτα και μάμος
πήρα και κάτι για αύριο γιαυτό βγήκε ακριβά
11 λεπτά θέλουν τα μακαρόνια και ντομάτες τώρα δεν έχει καλές το χειμώνα έχει πράσινη σαλάτα.πως φαίνονται οι καπιτάλες ...
βάλε νερό στη κατσαρόλα και βράσε 6 λεπτά μιά μακαρονάδα με μπόλικη παρμεζάνα ιταλίας από πάνω
κόψε κ μια ντοματοσαλάτα
5 ευρώ με το ρεύμα μαζί
όποιος δουλεύει πολύ δε παθαίνει τίποτα ούτε πατσοκίλια ούτε καρδιέςτιγκάραμε το ΕΣΥ ,χοληστερίνες σάκχαρα καρδιές λίπη πατσοκοίλια στο θεό , αμερικανιές ....φαλιμέντο ....
Στα socialΠού εννοείς ξεκίνησαν να το χρησιμοποιούν; Σε φοιτητικούς κύκλους καμμένα άτομα που δε τα παίρνει κανένας στα σοβαρά το κάνουν εδώ και καιρό. Εννοείς TV?
ο πόλεμος είναι πολύ συγκεκριμένος , 2 στρατόπεδαΤο ανθρώπινο είδος ζει τη πιο παρακμιακή φάση από ποτέ.
Αυτό είναι ο πραγματικός 3ος παγκόσμιος πόλεμος.
Μας έχουν μπερδέψει όλους μαζί πούστηδες, νορμάλ, ανώμαλους, τρελούς να τσακωνόμαστε για τα αυτονόητα.
Ποιος θα το πίστευε. Το διανοήστε ότι συζητάμε απαντημένα ζητήματα;
Οι φαφούτισες με τα κοντά μαλάκια κέρδισαν και χαίρονται; Για ποιο πράγμα; Τι γίνεται ακριβώς;
δουλειά από καρέκλα , φτιάχνει σώμα γραμμωμένοόποιος δουλεύει πολύ δε παθαίνει τίποτα ούτε πατσοκίλια ούτε καρδιές
ρε συ πάρε μιά γκομενούλα κ σπίτωσε ...να μαγειρεύει,να πλένει ,να ρίχνεις κ κανά πούτσο ,11 λεπτά θέλουν τα μακαρόνια και ντομάτες τώρα δεν έχει καλές το χειμώνα έχει πράσινη σαλάτα.
ούτε 3 ευρώ δεν κοστίζουν αυτά το ρεύμα δε με νοιάζει έχω βάλει μπλέ τιμολόγιο σταθερό και παίρνουν τις μπάλες μου
παρασκευή βράδυ εγώ δε πλένω πιάτα ούτε να με πλήρωναν.
Δηλαδή αν έβγαινε το ροζουλι άσυλο φρενοβλαβων δεν θα συνέβαινε το δυστηχημα στα Τέμπη;ευτυχώς που η μεγάλη είδηση είναι μια νομοθεσία που αφορά καμιά 50αριά άτομα και δεν έπαθε και κανένας τίποτα ακόμα..... και όχι η συγκάλυψη των τεμπών τύποι που πέθαναν καμιά 50αριά παιδάκια...
τόσο ντουγάνι είναι ο Έλληνας βέβαια....καίγονται ζωντανά 50 παιδιά....no problem 41%....δίνουν δικαιώματα στους πούστηδες....ε όχι ρε γαμιόλιδες αυτό δε θα περάσει
ποιος είπε ότι δουλεύω μόνο από καρέκλα?ο πόλεμος είναι πολύ συγκεκριμένος , 2 στρατόπεδα
woke vs antiwoke
τα υπόλοιπα διλήμματα(αριστεροί δεξιοί ) είναι ψευτοδιλήμματα για το απαραίτητο διαίρει κ βασίλευε
δουλειά από καρέκλα , φτιάχνει σώμα γραμμωμένο
ρε συ πάρε μιά γκομενούλα κ σπίτωσε ...να μαγειρεύει,να πλένει ,να ρίχνεις κ κανά πούτσο ,
εκατοντάδες οι γυναίκες που ψάχνουνε σχέση
αν πάλι δεν θες γκόμενα ,πάρε πλυντήριο πιάτων
στο ρεύμα θα σε πάει σμπρώχνοντας ο καρτελίστας ,δεν γλυτώνεις
Ξανά διάβασε αυτό που έγραψα δεν το έχεις κατανοήσει πλήρως...Δηλαδή αν έβγαινε το ροζουλι άσυλο φρενοβλαβων δεν θα συνέβαινε το δυστηχημα στα Τέμπη;
στο λένε ,στο δείχνουν , και το νομοθετούν ,Εαν δειτε η "επανασταση" εχει ηδη ξεκινεισει.
Δεν λενε πια με "ολους" εμας,αλλα με "όλα" εμας
καλά ..όχι μόνο από καρέκλα, μπορεί κ πολυθρόνα ,δερμάτινηποιος είπε ότι δουλεύω μόνο από καρέκλα?
δεν έχω βρει ακόμα γκόμενα που να πλένει τα πιάτα να τον τρώει και αν φεύγει μετά
έχω καλή καρέκλα για φουλ δουλειά και gaming αλλά δεν δουλεύω συνέχεια από το γραφείοκαλά ..όχι μόνο από καρέκλα, μπορεί κ πολυθρόνα ,δερμάτινη
γιατί να φεύγει ? να την έχεις μόνιμη , μαζί κ άλλες βέβαια .. και να το ξέρει