όσοι δεν ντρέπονται και παραμένουν Κουλικοί το θεωρούν χαρά και τιμή τουςΠοιο μέλος μας στο σαητ θα είναι το πρώτο που θα παντρευτεί με άντρα ;;
Ας κάνουμε γκάλοπ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τεκνοθεσία Ομόφυλων Ζευγαριών
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kiriakoboy
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 83K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 186
- Like
- 48.368
- Πόντοι
- 26.141
Νέα gayκρατιαόσοι δεν ντρέπονται και παραμένουν Κουλικοί το θεωρούν χαρά και τιμή τους
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 21.845
- Πόντοι
- 6.946
πουστρικοι
Και ο νυν μάλλον επίσης γυαλίζει το ορθόν του, δεν είναι τυχαίο που χαζό γελάει όλη την ώρα (τώρα βγάζουν πολλα πράγματα νόημα ).
Μιλάμε για κόμμα στο οποίο όλοι οι προηγούμενοι ηγέτες της ήταν πουστρικοι.όσοι δεν ντρέπονται και παραμένουν Κουλικοί το θεωρούν χαρά και τιμή τους
Και ο νυν μάλλον επίσης γυαλίζει το ορθόν του, δεν είναι τυχαίο που χαζό γελάει όλη την ώρα (τώρα βγάζουν πολλα πράγματα νόημα ).
δεν έχεις άδικο αν και τους προηγούμενους τους σέβομαι διότι δεν έκαναν νόμο του κράτους τα βίτσια τους,Το τι πουστρικοι
Μιλάμε για κόμμα στο οποίο όλοι οι προηγούμενοι ηγέτες της ήταν πουστρικοι.
πόσο μάλλον να προάγουν την παιδοφιλία-υιοθεσία
Τούτη η πουστοσυμμορία του ανωμαλοΚούλη δεν παίζεται , δεν συγκρίνεται με καμία "κρυφή" του παρελθόντος ,
δεν έχουν ίχνος ντροπής κ συναίσθησης οι αγριόπουστες Κουλικοί ...ουδεμία πλέον δικαιολογία
Άλλωστε δεν δικαιολογούνται αλλά αηδιαστικά υπερηφανεύονται
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.606
- Πόντοι
- 6.515
Άλλη μια αποτυχημενη τραγουδιάρα που εντάχθηκε στον βουρκο του ΣΥΡΙΖΑ για να λαδώσει το άντερο με τα λεφτά του δημοσιου
ο παπαδακης της ελληνικης λυσης μαλωσε με την χρηστιδου του συριζα στη βουλη για το νομοσχεδιο...
βεβαια στην ομιλια του μια χαρα τα ειπε....
γιατι δε φερνουμε και τη θανατικη ποινη στην ελλαδα αφου μιμουμαστε το εξωτερικο?
Σαν παρωδια του Braveheart ακουγεται!Αν κατέβει κάποιος γκάζι κ ιδιαίτερα ψυρρη θα δει ότι οι αδερφές είναι πιο διαχυτικες.. Μια εψές φώναζε με τα χέρια ανοιχτά επιτέλους freedom.... Όξω μπουστη του φώναζαν κ διαφορα αλλά ωραία..
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.324
- Πόντοι
- 3.556
Είχαμε που είχαμε τα κανονικά ζευγάρια που χωρίζουν και μας τα πρήζανε "μου τα πήρε όλα η καριόλα" τώρα και με το γάμο πούστηδων και λεσβιών θα μας τα πρήζουν διπλά
Μας φάγανε να μπορούν να κάνουν γάμο, να δω πόσοι τελικά θα παντρευτούν
Μας φάγανε να μπορούν να κάνουν γάμο, να δω πόσοι τελικά θα παντρευτούν
Iso14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.458
- Πόντοι
- 456
Ολοι στο τραπεζι αυτο σκεφτηκαμε και κλασαμε στα γελιαΣαν παρωδια του Braveheart ακουγεται!
Διαγραμμένο μέλος 234310
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.772
- Πόντοι
- 456
θα τα κανουν πουστηδες με το ζορι απο κομπλεξΒγαινει ο Μπιμπιλας 70 χρονων και λεει "απο 10 χρονων ειχα προβλημα λογω κοινωνιας"-"χαιρομαι που απο σημερα μπορω να ζω ανετα"
Η απορια μου ειναι η εξης:
α)οταν ενας ανθρωπος λεει πως για 60 σχεδον χρονια ηταν καταπιεσμενος,πως τωρα γνωριζει τι θελει και πως να το διαχειριστει;
β)ενα τετοιο ατομο,του δινεις ενα παιδι για υιοθεσια,ενω σου χει πει πως ενιωθε υπο,πως μπορει να γνωριζει τα ανατασιακά στοιχεια ;
γ)με τι κριτηριο θα επιλεγουν δυο ομοφυλα με πεος γονιδια,ενα κοριτσακι με αιδοιο για υιοθεσια ή δυο ομοφυλα με αιδοιο,να υιοθετησουν ενα παιδι με πεος;
Οι γονεις,καποιες φορες και δη οι θυληκες υπαρξεις,κυκλοφορουνε στο σπιτι πιο "αναλαφρα",σε δυο με πεος γονεις,εαν ο ενας κυκλοφορει πιο "αερατα" μπροστα στο υιοθετημενο κοριτσακι;
Any way,αυτες καποιες σκεψεις που θεωρω μελοντικα θα ακυρωθει ο ορος παιδοβιασμος κ θα θεωρηθει "αναπτυξη σεξουαλικοτητας"
PsYcHo_777
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2006
- Like
- 4.224
- Πόντοι
- 456
Η ομοφυλοφιλία,σύμφωνα με την ψυχιατρική,δεν είναι διαταραχή. Επομένως,μπορούν να παντρεύονται και να υιοθετούν παιδιά,τα οποία μπορούν να αναφθρέψουν με αγάπη και κατανόηση.
Υπάρχουν το βιολογικό και το κοινωνικό φύλο.Το πρώτο γεννιέσαι,το δεύτερο αισθάνεσαι.
Iso14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.458
- Πόντοι
- 456
Το πολυ να της πουνε οτι ειναι παγωτο που δε λειωνει ποτε...Ετσι μεγαλωνοντας κ οταν πια μαθει την αληθεια θα της εχει γινει συνηθεια που πιθανοτατα θα λατρεψει και ετσι θα γεννηθουν οι επομενες τανες που θα γαμανε οι γιοι μαςΒγαινει ο Μπιμπιλας 70 χρονων και λεει "απο 10 χρονων ειχα προβλημα λογω κοινωνιας"-"χαιρομαι που απο σημερα μπορω να ζω ανετα"
Οι γονεις,καποιες φορες και δη οι θυληκες υπαρξεις,κυκλοφορουνε στο σπιτι πιο "αναλαφρα",σε δυο με πεος γονεις,εαν ο ενας κυκλοφορει πιο "αερατα" μπροστα στο υιοθετημενο κοριτσακι;
Εγώ πάντως είμαι θετικός. Όχι τόσο για εμάς που μεγαλώνουμε σιγά σιγά αλλά για τους μικρότερους.
Τώρα με την ευγονική που πάνε να περάσουν σκεφτείτε πως οι περισσότεροι θα θέλουν "κουκλάκια" για παιδιά. Πάνε οι εποχές που ένας άσχημος με μια άσχημη έκαναν παιδιά. Τώρα η κάθε αποτυχημένη Influencer θα γίνει παρένθετη μάνα. Οπότε χαράς ευαγγέλια σε 20 χρόνια. Πιπινάκια του γάλακτος παντού.
Τώρα με την ευγονική που πάνε να περάσουν σκεφτείτε πως οι περισσότεροι θα θέλουν "κουκλάκια" για παιδιά. Πάνε οι εποχές που ένας άσχημος με μια άσχημη έκαναν παιδιά. Τώρα η κάθε αποτυχημένη Influencer θα γίνει παρένθετη μάνα. Οπότε χαράς ευαγγέλια σε 20 χρόνια. Πιπινάκια του γάλακτος παντού.
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.436
- Πόντοι
- 3.656
έχω ακούσει ότι φαντα έβαζαν και στα εμβόλια για τον κοβιντ αλλά τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθείκάποιος πρέπει να σου μιλήσει για την ιαματική φάντα
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 15.245
- Πόντοι
- 3.656
Ο Κούγιας είπε ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που σκέπτομαι κι εγώ. Ότι οι γονείς των παιδιών τα οποία πηγαίνουν στον ίδιο Παιδικό Σταθμό / Σχολείο / κλπ δραστηριότητες με τα παιδιά ομόφυλων ζευγαριών, δεν θα επιτρέπουν στα παιδιά τους να πάνε στα Πάρτυ που θα κάνουν στα σπίτια τους αυτά τα παιδιά. Ανεξάρτητα το πόσο καλό άτομο είναι ο γιός (ας πούμε του Σεργουλόπουλου, παράδειγμα φέρνω), εγώ δεν θα έστελνα το γιο μου στο σπίτι του. Ούτε την κόρη μου σε σπίτι με δύο Λεσβίες, και το ίδιο θα γίνει και με πολλούς άλλους γονείς. Αυτά τα παιδιά θα μεγαλώσουν σαν Κοινωνικοί Παρίες, εκτός από τα άλλα προβλήματα που θα έχουν
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 15.245
- Πόντοι
- 3.656
Επεσήμανε κάτι που δεν το γνώριζα. Ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, 6 χρόνια πριν, είχε καταψηφίσει την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια. Τι άλλαξε και νομοθέτησε την τεκνοθεσία;
ο παπαδακης της ελληνικης λυσης μαλωσε με την χρηστιδου του συριζα στη βουλη για το νομοσχεδιο...
βεβαια στην ομιλια του μια χαρα τα ειπε....
γιατι δε φερνουμε και τη θανατικη ποινη στην ελλαδα αφου μιμουμαστε το εξωτερικο?
Βουλή: «Ναι» στην αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια - Εγκρίθηκε το επίμαχο άρθρο
Η Ολομέλεια της Βουλής υπερψήφισε το επίμαχο άρθρο το οποίο δίνει τη δυνατότητα αναδοχής παιδιών σε ομόφυλα ζευγάρια που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης.
Σημειώνεται ότι η επίσημη γραμμή των κομμάτων για την επίμαχη διάταξη ήταν:
ΥΠΕΡ: ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΣΥ, Ποτάμι
ΚΑΤΑ: ΑΝΕΛ, ΝΔ, ΚΚΕ, Χρυσή Αυγή και Ένωση Κεντρώων.
Κατά την ονομαστική ηλεκτρονική ψηφοφορία που έγινε διαπιστώθηκε μεταξύ άλλων ότι:
- Από τους πολιτικούς αρχηγούς: Υπερψήφισαν ο Αλέξης Τσίπρας, η Φώφη Γεννηματά, ο Σταύρος Θεοδωράκης. Καταψήφισαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Νίκος Μιχαλολιάκος και ο Βασίλης Λεβέντης.
- Από τη ψηφοφορία απουσίαζαν ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμένος και ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.
Han Psolo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Like
- 1.673
- Πόντοι
- 216
Οι 107 βουλευτές της ΝΔ που ψήφισαν ΝΑΙ εκλέχθηκαν με λίστα θυμίζω αν ο ΛΟΑΤΚούλης θεωρούσε ότι θα πληγεί πολιτικά δεν θα έφερνε ποτέ αυτό το αίσχος Βουλή...Έχουν αναλύσει και εκλογικό σώμα πειθήνιων χαχόλων κι ανάρχιδων τσάτσων βουλευτών
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 21.845
- Πόντοι
- 6.946
Ο Κούγιας είπε ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που σκέπτομαι κι εγώ. Ότι οι γονείς των παιδιών τα οποία πηγαίνουν στον ίδιο Παιδικό Σταθμό / Σχολείο / κλπ δραστηριότητες με τα παιδιά ομόφυλων ζευγαριών, δεν θα επιτρέπουν στα παιδιά τους να πάνε στα Πάρτυ που θα κάνουν στα σπίτια τους αυτά τα παιδιά. Ανεξάρτητα το πόσο καλό άτομο είναι ο γιός (ας πούμε του Σεργουλόπουλου, παράδειγμα φέρνω), εγώ δεν θα έστελνα το γιο μου στο σπίτι του. Ούτε την κόρη μου σε σπίτι με δύο Λεσβίες, και το ίδιο θα γίνει και με πολλούς άλλους γονείς. Αυτά τα παιδιά θα μεγαλώσουν σαν Κοινωνικοί Παρίες, εκτός από τα άλλα προβλήματα που θα έχουν
Μην είσαι και τόσο σίγουρος ότι θα γίνει έτσι.
Πείτε με οπισθοδρομικό ή ότι άλλο θέλετε. Αλλά ζούμε εποχές Στάλιν και Χίτλερ. Παντού υπάρχει προπαγάνδα για το "νέο" και "προοδευτικό". Ακόμη και οι συντηρητικοί της ΝΔ έγιναν προχώ. Όσοι έχουν μείνει πίσω αργά ή γρήγορα θα υποστούν τις συνέπειες μπαίνοντας στο περιθώριο.
Εσύ δε θες τα παιδιά σου να έχουν νταραβέρια. ΟΚ επιλογή σου. Ο δάσκαλος όμως δε θα είναι τόσο διαλλακτικός. Θα τα στείλει όμορφα και ωραία στον παιδοψυχολόγο και τράβα μετά να βρεις το δίκιο σου. Και όπως υπάρχει ήδη το μίσος προς την "τοξική αρρενωπότητα και πατριαρχεία" σε βλέπω χωρίς παιδιά. Σου τα πήραν για πλάκα.
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 21.845
- Πόντοι
- 6.946