Νέα

Τέχνη του φλέρτ... & «Ξερά Καμάκια»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 174K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Γιατί οι περισσότεροι άνδρες δεν φλερτάρουν;

• Φοβούνται την απόρριψη

Ψήφοι: 30 34,9%
  • Ντρέπονται και δεν ξέρουν τι να πουν

Ψήφοι: 32 37,2%
  • Υπάρχει η λογική: " μέσω γνωστών θα βρω μια κοπέλα"

Ψήφοι: 14 16,3%
  • Οι γυναίκες φοβούνται όσους φλερτάρουν

Ψήφοι: 8 9,3%
  • Οι άντρες δεν ξέρουν να φλερτάρουν

Ψήφοι: 15 17,4%
  • Συνήθως οι γυναίκες είναι αρνητικές στο φλερτ

Ψήφοι: 33 38,4%
  • Μπορούν να φλερτάρουν μόνο οι πολύ όμορφοι άντρες.

Ψήφοι: 4 4,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    86

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
λοιπόν παίδες....μόλις γύρισα από φαγητό με το τσεπωμένο καρντάσι που με ζαχαρώνει

ήρθε με πήρε από το γραφείο, πήγαμε σε cool εστιατόριο, τρελό φαγκρί, τρελό κρασί, επιδόρπια κλπ, πλήρωσε αυτή (πήγα να διπλάρω το γκαρσόνι και καλά ότι εγώ θα πληρώσω επειδή την είχα μυριστεί την δουλειά αλλά έφαγα πόρτα) και μετά ήθελε να πάμε στο penthouse της (έτσι το είπε...ακόμη γελάω) στο κολωνάκι για ποτάκι

πήγα λοιπόν, έχει και πισίνα (γούρνα είναι, τέσπα), θέα ακρόπολη, είχε και ωραίο αεράκι....

προς στιγμήν μου πέρασε από το μυαλό να της κάτσω, προσπαθεί τόσο πολύ

τελικά όμως κρατήθηκα, έχω και δουλειά αύριο και πήρα ένα ταξί και γύρισα σπίτι

ήθελε να με φέρει σπίτι, αλλά είπα να μην την κουράσω, άσε που έτσι καυλωμένη που ήταν θα ήθελε να ανέβει επάνω, και όχι τίποτα άλλο, το σπίτι είναι μπουρδέλο, λείπει η καλή μου και το ΣΚ την έβγαλα με κάτι φιλαράκια παίζαμε arcades

δάσκαλε, καλά δεν έκανα?
οχι....δεν γαμησες; :think: :headbang:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
δεν χρειάζεται είναι ξεκάθαρες

δάσκαλε δεν ξηγιέσαι σωστά, απαράδεκτος

τα δίδακτρα πίσω

Εννοώ αν θέλει κάτι παραπάνω ή απλά να εκμεταλευτεί το κορμί σου και να σε πετάξει...

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
κανε το κινεζο αρχηγε
,ξερω τι λεω  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

aplos2

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2006
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
5.760
8 Κιλά ήταν και έφαγα πάνω από το μισό...χωρίς πλάκα....ταράτσα την έκανα

:2funny:

λες να κεράσω λούτσο ε?

χμ...δεν ξέρω ρε γμτ....μετά θα έχει πάρει αυτό που θέλει και θα με παρατήσει

σωστα μαλλον γι αυτο δεν μου καθεται καμμια....φοβουνται το χιονι που επεται    :2funny:

παλι καλα που τη βγαζω με εβερεστ...

γι αυτο μονο ΠΙΠΑ λεμεεε!!!(αστην να δοκιμαζει αλλα να μην τρωει)ετσι θα αποκτησεις ξεχωριστη θεση στο αλμανακ της  :grin: κ αυτη στη κασταλια  :cheesy:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
ξεκάθαρες επίσης, θέλω να οδηγώ την αμαξάρα της και να μπαίνω στο villa χωρίς να τρώω πόρτα (στο πριβέ εννοείται)

Εννοώ αν θέλει κάτι παραπάνω ή απλά να εκμεταλευτεί το κορμί σου και να σε πετάξει...
πολύ πιθανόν....αλλά και εγώ στο κάτω κάτω...το Status της θέλω και το κάρο της...

κανε το κινεζο αρχηγε
,ξερω τι λεω  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
έχω και πολλές ελιές, να της πω ότι έχω σχέση με σημίτη πλευρά?
αυτή ΝΔούλα είναι, ψωμιάδη μου είπε ψηφίζει επάνω και είναι και φανατική μάλιστα, φασιστόμουτρο δλδ

γι αυτο μονο ΠΙΠΑ λεμεεε!!!(αστην να δοκιμαζει αλλα να μην τρωει)ετσι θα αποκτησεις ξεχωριστη θεση στο αλμανακ της  :grin: κ αυτη στη κασταλια  :cheesy:
λες ε? χμ...πλάκα πλάκα...τι είναι μία πίπα? τίποτα...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
λοιπόν παίδες....μόλις γύρισα από φαγητό με το τσεπωμένο καρντάσι που με ζαχαρώνει

ήρθε με πήρε από το γραφείο, πήγαμε σε cool εστιατόριο, τρελό φαγκρί, τρελό κρασί, επιδόρπια κλπ, πλήρωσε αυτή (πήγα να διπλάρω το γκαρσόνι και καλά ότι εγώ θα πληρώσω επειδή την είχα μυριστεί την δουλειά αλλά έφαγα πόρτα) και μετά ήθελε να πάμε στο penthouse της (έτσι το είπε...ακόμη γελάω) στο κολωνάκι για ποτάκι

πήγα λοιπόν, έχει και πισίνα (γούρνα είναι, τέσπα), θέα ακρόπολη, είχε και ωραίο αεράκι....

προς στιγμήν μου πέρασε από το μυαλό να της κάτσω, προσπαθεί τόσο πολύ

τελικά όμως κρατήθηκα, έχω και δουλειά αύριο και πήρα ένα ταξί και γύρισα σπίτι

ήθελε να με φέρει σπίτι, αλλά είπα να μην την κουράσω, άσε που έτσι καυλωμένη που ήταν θα ήθελε να ανέβει επάνω, και όχι τίποτα άλλο, το σπίτι είναι μπουρδέλο, λείπει η καλή μου και το ΣΚ την έβγαλα με κάτι φιλαράκια παίζαμε arcades

δάσκαλε, καλά δεν έκανα?

όλα καλά, εκτός απο το ταξί ρε. Έπρεπε να σε πάει και σπίτι και να τιναχτείς σα λαγός απο το αμάξι όταν σταματούσε. Είναι σα τη μισή τράκα, να κεράσει τσιγάρο χωρίς να κεράσει φωτιά δηλαδή.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
να ρωτησω κατι τι ακριβως παιζει με αυτο το πριβε του βιλλα? ρωοταο γιατι προ διαιτιας ειχα γνωρισει σωστο μουνακι που περναγε εκει πολες απο τις εξοδους της και μου το παιζε καπως. οποιος μπορει να με ενημερωσει τι παιζει εκει θα ημουν ευγνωμων

απαντήθηκε πιο πίσω ρε φίλε τι δε σε καλύπτει?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ρε μαγκες καταρχην το βιλλα στην πειραιως δεν το εχει ο τσιλι μονος του.παιζουν και αλλα μεσα.το βιλλα με το κεντρων αθηνων ειναι το ιδιο μαγαζι. ;) ;) ;) ;) ;) ;)

η σιγουριά θα σε φάει. Μόνος του τοχει. Το κεντρο αθηνών είναι άλλο μαγαζί, κολλητά τοίχο. Τους χώρους όλοι τους νοικιάζουν ως γνωστόν,  ο Παπαθεοχάρης έχει ιδιόκτητους χώρους και μαγαζιά μαζί (Αθηνών Αρένα, Διογένης κτλ).

aplos2

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2006
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
5.760
ποτε δεν τα ειχε μονος του τα μαγαζια ο τσιλιγιαννης ειναι κ αλλοι απο πισω...ισως μονο το μικρο στη γλυφαδα  :sunglasses:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
λες να κεράσω λούτσο ε?

χμ...δεν ξέρω ρε γμτ....μετά θα έχει πάρει αυτό που θέλει και θα με παρατήσει
φιλαράκι δε θέλω να σε προσβάλλω αλλά αυτό μου θύμησε γκόμενα! :o

"χμ!μήπως θέλει μόνο να με πηδήξει"? :2funny: :2funny:

αν η γκόμενα έχει φάει καψούρα μαζί σου (που έτσι δείχνει απ τις περιγραφές σου)  δε...σε παρατάει με ένα πούτσο!

μη...φοβάσαι!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
205
Πόντοι
3.983
Καλησπερα συναγωνιστες θα ηθελα να γραψουμε ο καθενας τη γνωμη του για αυτο το ευγενες πολυπλευρο και κατα
αλλους παρεξηγημενο σπορ που κατα αλλους στη σημερινη εποχη ειναι παρυκμασμενο και κατα αλλους
πιο ευκολο απο οτι σε αλλες εποχες ποια ειναι η γνωμη σας ? αξιζει ? αλλοι λενε ναι και οτι εχουν
ξεσκιστει και αλλοι οχι θα παρακαλουσα και τις γνωμες των μεγαλυτερων της ομορφης παρεας μας

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Καλησπερα συναγωνιστες θα ηθελα να γραψουμε ο καθενας τη γνωμη του για αυτο το ευγενες πολυπλευρο και κατα
αλλους παρεξηγημενο σπορ που κατα αλλους στη σημερινη εποχη ειναι παρυκμασμενο και κατα αλλους
πιο ευκολο απο οτι σε αλλες εποχες ποια ειναι η γνωμη σας ? αξιζει ? αλλοι λενε ναι και οτι εχουν
ξεσκιστει και αλλοι οχι θα παρακαλουσα και τις γνωμες των μεγαλυτερων της ομορφης παρεας μας
ειναι το 3 νομιζω θεμα που εχει ανοιξει για καμακι?μην ανοιγουμε τα ιδια κ τα ιδια ρε παιδια

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
205
Πόντοι
3.983
Ναι αλλα απο οτι διαβαζω αυτο το θρεντ ειναι τεραστιο και εχει ξεφυγει απο το αρχικο θεμα
για αυτο ειπα να ανοιξω καινουριο να πει καθαρα ο καθενας την γνωμη του γιαυτο

Επισκέπτης
Να εκφράσω μια ... απορία ????????
Το θέμα δεν είχε ξεκινήσει από καμάκι;

Τώρα αναλύετε το πόσο trendy είναι το κάθε ορθάδικο της Αθήνας;
Οι περισσότερες πλατινέ γκόμενες σε αυτά είναι μισθωτές Β' διαλογής ,
που ψάχνουν γκόμενο-σπόνσορα με SLK .

Από τους άνδρες που συχνάζουν εκεί , οι περισσότεροι πάνε εκεί για να φτιαχτούν οπτικώς με την εικόνα των πλατινέ μισθωτών γυναικών Β' διαλογής και μετά να "εκτονωθούν" με το συνδιασμό Σόλωνος-Χάραμα+Hotel ΣΟΥΔΑΝ(Μαυρομιχάλη) ή στο σπίτι του μπαμπά που μένουν μόνοι , στο χειροκίνητο ......

Προσωπικά θεωρώ ότι στο Mall/Golden Hall κτλ πρωί έχεις περισσότερες πιθανότητες να τσιμπήσεις νουμεράκι γκόμενας και μάλιστα ανώτερης ποιότητας από κάθε άποψη , παρά στα κωλο-ορθάδικα του κώλου . Όπως και σε σούπερ μάρκετ , βιβλιοπωλεία ή οπουδήποτε αλλού .....

maxt

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Σωστές οι παρατηρήσεις σου φίλε μου. Αλλά πιστεύω ότι παντού μπορείς να γνωρίσεις γυναίκες. Αν κάνεις συστηματικά καμάκι τότε βλέπεις παντού γυναίκες και ατάκες, εθίζεσαι στην αδρεναλίνη της πρώτης προσέγγισης. Από φόβος γίνεται απόλαυση.

Όλες μου οι εμπειρίες και οι γνώσεις για το θέμα είναι στο blog μου και είναι τσάμπα. Γράφω και ένα βιβλίο με την ελπίδα μην μην ξανά σκεφτούμε πρώην ή χυλόπιτα στις μαύρες μας. Απλά να βγαίνουμε έξω εκεί που είναι η επόμενη κατάκτηση μας!!

καλό κυνήγι,
maxt

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166

3 πράγματα δεν μπορούν να εξελιχθούν νοητικά αλλά και κοινωνικά, οι πέτρες, τα σκατά και οι επόπ.
οποιοσδήποτε άλλος μέσα από την συστηματική επανάληψη μπορεί να μάθει, οπότε τσάμπα το γράφεις το βιβλίο σου, τσάμπα νομίζεις ότι είσαι συγγραφέας και εν τέλει κανείς δεν θα γίνει ούτε 1% καλύτερος άμα κάτσει και διαβάσει ένα βιβλίο. τι να το κάνει; να κάνει σκονάκι τις ατάκες ή να μάθει απ' έξω αυτά που γράφεις... και πάει στο διάολο ότι τα κάνει όλα αυτά μαθαίνει και τις ατάκες απ' έξω αλλά και επεξεργάζεται σωστά το σκατοκέφαλό του αυτά που του γράφεις. πες μου πως θα τα εφαρμόσει; θα λέει στη γκόμενα μισό λεπτό να θυμηθώ τι λέει το βιβλίο;
1000 φορές να επιστρέψει στο λύκειο και να σηκώνεται κάθε μέρα να λέει το μάθημα στην κυρία.

όλες σου οι εμπειρίες είναι για τον εαυτό σου, τίποτα από αυτά δεν μπορεί να βοηθήσει τους άλλους, τίποτα δεν μπορεί να προβλέψει τις αντιδράσεις των γυναικών(και των αντρών κατ' αντιστοιχία) τίποτε από αυτά δεν θα δουλέψει όταν ο άλλος πάνω στο άγχος του δεν θα θυμάται ούτε πόσους ευραίους ξόδεψε για το βιβλίο.
εγώ που λες έχω σηκώσει ένα σάιτ παρηγοριάς, μπαίνει ο κάθε πικραμένος και ανακουφίζεται από τον πόνο της χιλόπιτας και τον χωρισμό από την πρώην, αργότερα το σάιτ μπορεί πάρει και το βραβείο νόμπελ αλλά και το τουρινγκ. όποιος θέλει μπορεί ελεύθερα να μπει και να πάρει κουράγιο μέχρι την επόμενη εξόρμιση .

άντε και καλά ξεφαντώματα
hackzor pwnzer

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom