ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
ρε με τους μαριαννες και τις μαριαννες που βλεπουνε σκαλοπατι το σαιτ...
Σωστές οι παρατηρήσεις σου φίλε μου. Αλλά πιστεύω ότι παντού μπορείς να γνωρίσεις γυναίκες. Αν κάνεις συστηματικά καμάκι τότε βλέπεις παντού γυναίκες και ατάκες, εθίζεσαι στην αδρεναλίνη της πρώτης προσέγγισης. Από φόβος γίνεται απόλαυση.
Όλες μου οι εμπειρίες και οι γνώσεις για το θέμα είναι στο blog μου και είναι τσάμπα. Γράφω και ένα βιβλίο με την ελπίδα μην μην ξανά σκεφτούμε πρώην ή χυλόπιτα στις μαύρες μας. Απλά να βγαίνουμε έξω εκεί που είναι η επόμενη κατάκτηση μας!!
καλό κυνήγι,
maxt
hackzor pwnzer
[size=1pt]Wenn er kann, jeder kann[/size]
κανείς δεν θα γίνει ούτε 1% καλύτερος άμα κάτσει και διαβάσει ένα βιβλίο. τι να το κάνει; να κάνει σκονάκι τις ατάκες ή να μάθει απ' έξω αυτά που γράφεις... και πάει στο διάολο ότι τα κάνει όλα αυτά μαθαίνει και τις ατάκες απ' έξω
Ο γάμος μερικές φορές επιδρά απρόβλεπτα στο σεξ. Γυναίκα φιλου του ανακοίνωσε με το που έκανε το δεύτερο παιδί ότι δεν ήθελε πλέον σεξ. Καθόλου. Λουκέτο. Μιλάμε για γυναίκα που την κατάβρισκε στο κρεββάτι.
Εγώ πριν χωρίσω είχα σταματήσει να πηδάω τη γυναίκα μου για κανά τρίμηνο. Αν κι από εμφάνιση ήταν και είναι ωραία γυναίκα, ήταν επίσης και μία μόνιμα κατσουφιασμένη, ανικανοποίητη στρίγγλα. Αν την πηδούσε άλλος, άλλοι, ή ολόκληρο στρατόπεδο στ' αρχίδια μου, εγώ δεν ήθελα ούτε να τη βλέπω. Τώρα που την ξεπέρασα την πηδάω και πάλι που και που όταν ζητάει κανά έξτρα φράγγο έτσι για τη ξεφτίλα ή όταν έρχεται στο εξοχικό με τα παιδιά και δεν έχω άλλη διαθέσιμη. Αν κι είμαι ευγενικός μαζί της λόγω παιδιών, ξέρει ότι την έχω γραμμένη κι έχει γίνει πολύ συγκαταβατική μπας και.... αμ δε.... το δις εξαμαρτείν...
Βρήκα ένα site από το google που αναφέρει την τέχνη του φλερτ στην Ελλάδα μέσω διαφόρων επιστημών..
Ρε φιλε,καλη η προσπαθεια σου για να βγαλεις κανα φραγκακι εξτρα,αλλα δεν μπορουσες να βρεις καναν αλλον τυπα να σου κανει την διαφημιση στο σαιτ σου;Τον χοντρο με το μουσακι δεν προκειται να τον κοιταξει ουτε μεθυσμενη μπουχεσα.Σωστές οι παρατηρήσεις σου φίλε μου. Αλλά πιστεύω ότι παντού μπορείς να γνωρίσεις γυναίκες. Αν κάνεις συστηματικά καμάκι τότε βλέπεις παντού γυναίκες και ατάκες, εθίζεσαι στην αδρεναλίνη της πρώτης προσέγγισης. Από φόβος γίνεται απόλαυση.
Όλες μου οι εμπειρίες και οι γνώσεις για το θέμα είναι στο blog μου και είναι τσάμπα. Γράφω και ένα βιβλίο με την ελπίδα μην μην ξανά σκεφτούμε πρώην ή χυλόπιτα στις μαύρες μας. Απλά να βγαίνουμε έξω εκεί που είναι η επόμενη κατάκτηση μας!!
καλό κυνήγι,
maxt
αχαχαχαχχα ολοι οι βαρεμενοι εδω μεσα μαζευτηκανε.
Όπως επίσης και κάποιοι άλλοι που τη βαράνε όλη μέρα.
Σιγα μην κατσουμε να πουμε εξω ρε φιλε οτι παμε
σε πουτανες σιγα μην μου βγει εμενα
το ονομα και μετα δεν με παιρνουν ουτε σε δουλειες ουτε πουθενα
για να μην με λες εσυ χεστη . Βαρεμενε
ολος ο τοιχος δικος σου .. παρε φορα και ->
Ο κοσμος θελει κοροιδια και εξαπατηση. Οσο δεν το νιωσεις στο νιονιο σου
τοσο θα υποφερεις... ειλικρινη σταυροφορε εσυ