Νέα

Τέχνη του φλέρτ... & «Ξερά Καμάκια»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 174K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Γιατί οι περισσότεροι άνδρες δεν φλερτάρουν;

• Φοβούνται την απόρριψη

Ψήφοι: 30 34,9%
  • Ντρέπονται και δεν ξέρουν τι να πουν

Ψήφοι: 32 37,2%
  • Υπάρχει η λογική: " μέσω γνωστών θα βρω μια κοπέλα"

Ψήφοι: 14 16,3%
  • Οι γυναίκες φοβούνται όσους φλερτάρουν

Ψήφοι: 8 9,3%
  • Οι άντρες δεν ξέρουν να φλερτάρουν

Ψήφοι: 15 17,4%
  • Συνήθως οι γυναίκες είναι αρνητικές στο φλερτ

Ψήφοι: 33 38,4%
  • Μπορούν να φλερτάρουν μόνο οι πολύ όμορφοι άντρες.

Ψήφοι: 4 4,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    86

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ρε με τους μαριαννες και τις μαριαννες που βλεπουνε σκαλοπατι το σαιτ... :headbang:

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Σωστές οι παρατηρήσεις σου φίλε μου. Αλλά πιστεύω ότι παντού μπορείς να γνωρίσεις γυναίκες. Αν κάνεις συστηματικά καμάκι τότε βλέπεις παντού γυναίκες και ατάκες, εθίζεσαι στην αδρεναλίνη της πρώτης προσέγγισης. Από φόβος γίνεται απόλαυση.

Όλες μου οι εμπειρίες και οι γνώσεις για το θέμα είναι στο blog μου και είναι τσάμπα. Γράφω και ένα βιβλίο με την ελπίδα μην μην ξανά σκεφτούμε πρώην ή χυλόπιτα στις μαύρες μας. Απλά να βγαίνουμε έξω εκεί που είναι η επόμενη κατάκτηση μας!!

καλό κυνήγι,
maxt

Τύπε είσαι άρχοντας...Αυτό με τον αναπτήρα το κάνω και εγώ συχνά... Καταλήγει σε γαμήσι ή ακόμα και σ πίπα μέσα στις τουαλέτες του κλαμπ αν το γκομενέτο σ γουστάρει κάργα..  :sunglasses:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
0.jpg

[size=1pt]Wenn er kann, jeder kann[/size]

Kostas345

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2011
Like
1
Πόντοι
0
αυτο με το αναπτηρακι πιανει να το κανετε ολοι

maxt

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0

Φίλε μου έχεις κάθε δικαίωμα να είσαι μηδενιστής και δεν εννοώ τον ραπερ. Ούτε δήλωσα συγγραφέας, ακόμη τουλάχιστον. Αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι μιλάς χωρίς προφανώς να έχεις καν δει το blog μου. Δεν είναι οι ατάκες ή τα κείμενά μου. Είναι η στάση ζωής απέναντι στις γυναίκες.

Βλέπεις εγώ ήμουν χειρότερος από εσένα. Εγώ νόμιζα ότι είχα καταστραφεί όταν η αρραβωνιαστικιά μου με παράτησε. Αλλά για καλή μου τύχη καταλάθος έπεσα πάνω στον Tyler Derden των RSD στον Καναδά που είχα πάει εκείνη την εποχή. Εκεί είδα να κάνουν αυτά που βλέπεις σε ταινίες και σε βιντεάκια ζωντανά.

Τότε ήμουν 137 κιλά και παρόλο το 185 ύψος μου ήμουν χοντρός. Είχα αυτοπεποίθηση βατράχου και η ψυχολογία μου ήταν στο ναδίρ. Από τότε 5 χρόνια μετά δεν με σταματάει τίποτα.

Δεν υπάρχει μαγική φόρμουλα όλα είναι μέσα μας κριμένα. Εγώ απλά παρέχω αυτό που καταλάθος μου συνέβει εμένα.. προσπαθώ να ανοίξω τα μάτια όσο περισσοτέρων μπορώ. Ναι το βιβλίο θα το πουλάω όσο ένα πότο ή η είσοδο σε ένα κλαμπ, αλλά το blog μου είναι τσάμπα και οι οδηγοί μου. Ξέρω και ότι το βιβλίο μου επειδή θα είναι ηλεκτρονικό θα κοπιαριστεί και δεν θα έχω κέρδη. Αλλά δεν με ενδιαφέρει πραγματικά.

Καλά κάνεις και έχεις αντιρρήσεις και δυσπιστίες. Αλλά ο ρόλος του ανθρώπου είναι να εξελίσσεται, να βελτιώνεται. Αν είσαι στάσιμος είσαι νεκρός. Στην βιολογία θεωρούν νεκρό ότι δεν έχει επιλογή, όπως οι πέτρες που λες. Αλλά ο άνθρωπος έχει πάρα πολλές επιλογές, είναι ζωντανός. Αυτό θέλω να προσφέρω, μια άλλη επιλογή από τα πορνοσάιτ; Ίσως όχι αλλά μια καλύτερη σεξουαλική ζωή μπορεί ο καθένας να την έχει.

maxt

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Φιλιππα, αμα θες να πεις τη μαλακια σου κανε τα ποστ σου οπως ολοι. ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΖΑΛΙΖΕΙΣ ΤΑΡΧΙΔΙΑ του κοσμου με τις παραπομπες στο σαιτ σου.

Επισκέπτης
κανείς δεν θα γίνει ούτε 1% καλύτερος άμα κάτσει και διαβάσει ένα βιβλίο. τι να το κάνει; να κάνει σκονάκι τις ατάκες ή να μάθει απ' έξω αυτά που γράφεις... και πάει στο διάολο ότι τα κάνει όλα αυτά μαθαίνει και τις ατάκες απ' έξω

Αν νομίζεις ότι το να εξελιχθεί κανεί στο καμάκι
συνίσταται στο να μάθει ατάκες απ'έξω
ή να προβλέπει τις αντιδράσεις των γυναικών
και να έχει έτοιμους τυφλοσούρτες
είσαι μόνος σου η 4η μη εξελίξιμη κατηγορία.

SnakeSpir

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
63
Πόντοι
1
Ο γάμος μερικές φορές επιδρά απρόβλεπτα στο σεξ. Γυναίκα φιλου του ανακοίνωσε με το που έκανε το δεύτερο παιδί ότι δεν ήθελε πλέον σεξ. Καθόλου. Λουκέτο. Μιλάμε για γυναίκα που την κατάβρισκε στο κρεββάτι.

Εγώ πριν χωρίσω είχα σταματήσει να πηδάω τη γυναίκα μου για κανά τρίμηνο. Αν κι από εμφάνιση ήταν και είναι ωραία γυναίκα, ήταν επίσης και μία μόνιμα κατσουφιασμένη, ανικανοποίητη στρίγγλα. Αν την πηδούσε άλλος, άλλοι, ή ολόκληρο στρατόπεδο στ' αρχίδια μου, εγώ δεν ήθελα ούτε να τη βλέπω. Τώρα που την ξεπέρασα την πηδάω και πάλι που και που όταν ζητάει κανά έξτρα φράγγο έτσι για τη ξεφτίλα ή όταν έρχεται στο εξοχικό με τα παιδιά και δεν έχω άλλη διαθέσιμη. Αν κι είμαι ευγενικός μαζί της λόγω παιδιών, ξέρει ότι την έχω γραμμένη κι έχει γίνει πολύ συγκαταβατική μπας και.... αμ δε.... το δις εξαμαρτείν...

Ετσι ρε μαγκα κλα ξυγιεσαι σαν να ακουω τον Θειο μου. Αχ απο την ζωη βγαλμενα

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
quote author=Φίλιππος Παπαδόποθλος link=topic=121.msg3326011#msg3326011 date=1322843816
Φίλε μου έχεις κάθε δικαίωμα να είσαι μηδενιστής και δεν εννοώ τον ραπερ. Ούτε δήλωσα συγγραφέας, ακόμη τουλάχιστον. Αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι μιλάς χωρίς προφανώς να έχεις καν δει το blog μου. Δεν είναι οι ατάκες ή τα κείμενά μου. Είναι η στάση ζωής απέναντι στις γυναίκες.

Βλέπεις εγώ ήμουν χειρότερος από εσένα. Εγώ νόμιζα ότι είχα καταστραφεί όταν η αρραβωνιαστικιά μου με παράτησε. Αλλά για καλή μου τύχη καταλάθος έπεσα πάνω στον Tyler Derden των RSD στον Καναδά που είχα πάει εκείνη την εποχή. Εκεί είδα να κάνουν αυτά που βλέπεις σε ταινίες και σε βιντεάκια ζωντανά.

Τότε ήμουν 137 κιλά και παρόλο το 185 ύψος μου ήμουν χοντρός. Είχα αυτοπεποίθηση βατράχου και η ψυχολογία μου ήταν στο ναδίρ. Από τότε 5 χρόνια μετά δεν με σταματάει τίποτα.

Δεν υπάρχει μαγική φόρμουλα όλα είναι μέσα μας κριμένα. Εγώ απλά παρέχω αυτό που καταλάθος μου συνέβει εμένα.. προσπαθώ να ανοίξω τα μάτια όσο περισσοτέρων μπορώ. Ναι το βιβλίο θα το πουλάω όσο ένα πότο ή η είσοδο σε ένα κλαμπ, αλλά το blog μου είναι τσάμπα και οι οδηγοί μου. Ξέρω και ότι το βιβλίο μου επειδή θα είναι ηλεκτρονικό θα κοπιαριστεί και δεν θα έχω κέρδη. Αλλά δεν με ενδιαφέρει πραγματικά.

Καλά κάνεις και έχεις αντιρρήσεις και δυσπιστίες. Αλλά ο ρόλος του ανθρώπου είναι να εξελίσσεται, να βελτιώνεται. Αν είσαι στάσιμος είσαι νεκρός. Στην βιολογία θεωρούν νεκρό ότι δεν έχει επιλογή, όπως οι πέτρες που λες. Αλλά ο άνθρωπος έχει πάρα πολλές επιλογές, είναι ζωντανός. Αυτό θέλω να προσφέρω, μια άλλη επιλογή από τα πορνοσάιτ; Ίσως όχι αλλά μια καλύτερη σεξουαλική ζωή μπορεί ο καθένας να την έχει.

maxt
/quote

φιλε εχεις καποια σχεση με τον γεια σου?

bee

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Βρήκα ένα site από το google που αναφέρει την τέχνη του φλερτ στην Ελλάδα μέσω διαφόρων επιστημών..

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Σωστές οι παρατηρήσεις σου φίλε μου. Αλλά πιστεύω ότι παντού μπορείς να γνωρίσεις γυναίκες. Αν κάνεις συστηματικά καμάκι τότε βλέπεις παντού γυναίκες και ατάκες, εθίζεσαι στην αδρεναλίνη της πρώτης προσέγγισης. Από φόβος γίνεται απόλαυση.

Όλες μου οι εμπειρίες και οι γνώσεις για το θέμα είναι στο blog μου και είναι τσάμπα. Γράφω και ένα βιβλίο με την ελπίδα μην μην ξανά σκεφτούμε πρώην ή χυλόπιτα στις μαύρες μας. Απλά να βγαίνουμε έξω εκεί που είναι η επόμενη κατάκτηση μας!!

καλό κυνήγι,
maxt
Ρε φιλε,καλη η προσπαθεια σου για να βγαλεις κανα φραγκακι εξτρα,αλλα δεν μπορουσες να βρεις καναν αλλον τυπα να σου κανει την διαφημιση στο σαιτ σου;Τον χοντρο με το μουσακι δεν προκειται να τον κοιταξει ουτε μεθυσμενη μπουχεσα.

Επισκέπτης
ΤΟ ΦΛΕΡΤ ΕΙΝΑΙ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛ(Ε)ΗΝΙΔΑΣ!

ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΛΛ(Ε)ΗΝΙΔΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΟ. ΓΑΜΑΜΕ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΖΩΗ. ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛ(Ε)ΗΝΙΔΕΣ!

:rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αχαχαχαχχα ολοι οι βαρεμενοι εδω μεσα μαζευτηκανε.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Όπως επίσης και κάποιοι άλλοι που τη βαράνε  :jerking:  όλη μέρα.

Σιγα μην κατσουμε να πουμε εξω ρε φιλε οτι παμε
σε πουτανες  :2funny: :2funny: σιγα μην μου βγει εμενα
το ονομα και μετα δεν με παιρνουν ουτε σε δουλειες ουτε πουθενα
για να μην με λες εσυ χεστη . Βαρεμενε  

ολος ο τοιχος δικος σου .. παρε φορα και -> :headbang: :headbang: :headbang:

Ο κοσμος θελει κοροιδια και εξαπατηση. Οσο δεν το νιωσεις στο νιονιο σου
τοσο θα υποφερεις... ειλικρινη σταυροφορε εσυ  :jerking: :jerking:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και οι γκομενες δεν θελουν ουτε εμφανισεις ουτε καλους τροπους που λεγανε
οι ηλιθιοι και οι ηλιθιες σε αυτο το θρεντ... αυτα ειναι παπαριες .

ΨΕΜΑ θελουν. Παραμυθακι... με αυτο φτιαχνονται και με αυτο θα φτιαχνονται
ειτε σ αρεσει ειτε οχι. Η γκομενα στο παιζει κυρια απο μπροστα και οτι θελει καλο
και ευγενικο παιδι και απο πισω ειναι η χειροτερη πορνη και εχει κανει τα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

Κοροιδο ε κοροιδο. Πας και σε βρωμικες πιατσες και ακομη να ξυπνησεις... αγαθοβιολης ακομη.

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ναι ρε μπορντελμορτ, οσο σοβαρη και να ειναι εχει ενα κομπλεξ να την γαμανε αλητες, τι στον πουτσο σειρες βλεπανε και ειναι ετσι ολες;
Δεν μπορει ομως να κατσει με αλητες και την πιανει υστερια, δεν θα ειστε καλοι ρε, οσο πιιο ασχημα τους φερεσαι τοσο το καλυτερο, αυτο βεβαια εξαρταται απο τις εμπειριες του καθενος.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Σιγα μην κατσουμε να πουμε εξω ρε φιλε οτι παμε
σε πουτανες  :2funny: :2funny: σιγα μην μου βγει εμενα
το ονομα και μετα δεν με παιρνουν ουτε σε δουλειες ουτε πουθενα
για να μην με λες εσυ χεστη . Βαρεμενε  

ολος ο τοιχος δικος σου .. παρε φορα και -> :headbang: :headbang: :headbang:

Ο κοσμος θελει κοροιδια και εξαπατηση. Οσο δεν το νιωσεις στο νιονιο σου
τοσο θα υποφερεις... ειλικρινη σταυροφορε εσυ  :jerking: :jerking:

Ενδιαφερει τον υποψηφιο εργοδοτη σου η τους πελατες τι κανεις στην προσωπικη σου ζωη?  :think:
Θα ρωτησει κανεις στην συνεντευξη εργασιας αν γαμας πουτανες?  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom