Νέα

Τέχνη του φλέρτ... & «Ξερά Καμάκια»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 174K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Γιατί οι περισσότεροι άνδρες δεν φλερτάρουν;

• Φοβούνται την απόρριψη

Ψήφοι: 30 34,9%
  • Ντρέπονται και δεν ξέρουν τι να πουν

Ψήφοι: 32 37,2%
  • Υπάρχει η λογική: " μέσω γνωστών θα βρω μια κοπέλα"

Ψήφοι: 14 16,3%
  • Οι γυναίκες φοβούνται όσους φλερτάρουν

Ψήφοι: 8 9,3%
  • Οι άντρες δεν ξέρουν να φλερτάρουν

Ψήφοι: 15 17,4%
  • Συνήθως οι γυναίκες είναι αρνητικές στο φλερτ

Ψήφοι: 33 38,4%
  • Μπορούν να φλερτάρουν μόνο οι πολύ όμορφοι άντρες.

Ψήφοι: 4 4,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    86

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εκτορα για κανε μια γενικη αναφορα για το βιλα να εχουμε μια εικονα.γιατι απο οτι βλεπω εισαι γνωστης τις φασης που παιζει εκει.

νομίζω ότι δεν αφήσαμε κάτι που να αξίζει να ειπωθεί παραπάνω, εξάλλου τώρα που το σκέφτομαι το πριβέ στο Βίλα δεν αξίζει περισσότερη αναφορά γιατί απευθύνεται σε πολύ συγκεκριμμένο τάργκετ γκρούπ που δεν ενδιαφέρει τον πολύ κόσμο εδώ. Αυτούς που ενδιαφέρει απο την άλλη, τα γνωρίζουν δια ζωσης τα πράγματα και δε χρειάζονται ενημέρωση.
Όσον αφορά το κλαμπ κάτω, ισχύουν τα φυσιολογικά για κάθε κλαμπ.
Τώρα που το σκέφτομαι, το πριβέ δε κατέχει τα πρωτεία στη πιο σκληρή είσοδο. Τα πρωτεία τα κατέχει το backstage στο Venue, τραπέζι ανοίγει με μινιμουμ 1000 ευρω λογαριασμό και λιστα αυστηρά προσωπική και αριθμημένη. Πολλοί γνωστοί φάγανε άκυρο στο σκαλάκι εκεί  ;)

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
μουνιντζα τυπε ποια ειναι η γνωμη σου για το villa mercedes?

Είναι πολύ καλό μαγαζί, πέρυσι & πρόπερσι ήταν αυτό που μετρούσε περισσότερο. Είναι ψιλομικρό αλλά μαζεύει πολύ ωραίο κόσμο. Για το prive δε ξέρω τι παίζει αλλά το κανονικό είναι συμπαθητικό μαγαζάκι.

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
να ρωτησω κατι τι ακριβως παιζει με αυτο το πριβε του βιλλα? ρωοταο γιατι προ διαιτιας ειχα γνωρισει σωστο μουνακι που περναγε εκει πολες απο τις εξοδους της και μου το παιζε καπως. οποιος μπορει να με ενημερωσει τι παιζει εκει θα ημουν ευγνωμων

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
νομίζω ότι δεν αφήσαμε κάτι που να αξίζει να ειπωθεί παραπάνω, εξάλλου τώρα που το σκέφτομαι το πριβέ στο Βίλα δεν αξίζει περισσότερη αναφορά γιατί απευθύνεται σε πολύ συγκεκριμμένο τάργκετ γκρούπ που δεν ενδιαφέρει τον πολύ κόσμο εδώ. Αυτούς που ενδιαφέρει απο την άλλη, τα γνωρίζουν δια ζωσης τα πράγματα και δε χρειάζονται ενημέρωση.
Όσον αφορά το κλαμπ κάτω, ισχύουν τα φυσιολογικά για κάθε κλαμπ.
Τώρα που το σκέφτομαι, το πριβέ δε κατέχει τα πρωτεία στη πιο σκληρή είσοδο. Τα πρωτεία τα κατέχει το backstage στο Venue, τραπέζι ανοίγει με μινιμουμ 1000 ευρω λογαριασμό και λιστα αυστηρά προσωπική και αριθμημένη. Πολλοί γνωστοί φάγανε άκυρο στο σκαλάκι εκεί  ;)
ρε φιλε το venue δουλευει με guest dj συνεχεια.

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Θυμάμαι που είχα πάει με μια Αμερικανίδα σε ένα κυριλέ μαγαζί και μας άφησαν να περάσουμε παρ' όλο που η Αμερικανίδα έκανε μπαμ οτι ήταν ξένη(ξανθιά κτλ).Μετά με ρώτησε αν συχνάζω σε αυτό το μαγαζί,of course είπα.Αλλά οι Αμερικανίδες ακολουθούν guidelines π.χ. στο πρώτο ραντεβού κάνω αυτό,στο δεύτερο εκείνο κτλ.Επίσης σε κατατάσσουν σε κατηγορίες.Και δεν έχουν ιδέα από ιστορία κτλ ακόμη και της Αμερικής.
Αλλά είναι πολύ κοινωνικές.

Τέλος πάντων νομίζω οι Ευρωπαίες έχουν πιο πολύ σασπένς.Οι πιο stuck up Αμερικανίδες είναι αυτές από την Καλιφόρνια,γάμησέ τα πραγματικά.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ρε φιλε το venue δουλευει με guest dj συνεχεια.

τι εννοεις συνέχεια, συχνά ναι. Έχει resident dj καθημερινά και παρασκευοσάββατα παιζει ο Τσίλι οποτε του καβλωσει.

27 Οκτώβρη παίζει ο Βαν Μπιουρεν για οποιον ενδιαφέρεται

τι εχει να κανει ομως αυτο και που κολλαει?

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
ektor, o Τσιλιχρήστος είναι και στο Villa ή κάνω λάθος?
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι τον έχω δει εκεί πολλές φορές.
Πάντως το νέο Villa σε σχέση με αυτό της Γλυφάδας είναι κλάσεις ανώτερο.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ektor, o Τσιλιχρήστος είναι και στο Villa ή κάνω λάθος?
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι τον έχω δει εκεί πολλές φορές.
Πάντως το νέο Villa σε σχέση με αυτό της Γλυφάδας είναι κλάσεις ανώτερο.

δικά του και τα τρία, Βιλα Μερσέντες Γλυφάδας, Βίλα Πειραιώς και Βένιου. Της Γλυφαδας είναι παροπλισμένο, κάποτε που ήταν και το μοναδικό του ήτανε ο αφρός, τα περισσότερα ονόματα της νυχτερινής αθήνας, σημερινοί ιδιοκτήτες μαγαζιών, πέρασαν από το ανθρωπινο δυναμικό του βιλα και πριβιλετζ (δικο του και αυτο). Μεγάλο σχολείο ο Τσίλι και παντα πρωτος στις καινοτομιες  ;)

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
δικά του και τα τρία, Βιλα Μερσέντες Γλυφάδας, Βίλα Πειραιώς και Βένιου. Της Γλυφαδας είναι παροπλισμένο, κάποτε που ήταν και το μοναδικό του ήτανε ο αφρός, τα περισσότερα ονόματα της νυχτερινής αθήνας, σημερινοί ιδιοκτήτες μαγαζιών, πέρασαν από το ανθρωπινο δυναμικό του βιλα και πριβιλετζ (δικο του και αυτο). Μεγάλο σχολείο ο Τσίλι και παντα πρωτος στις καινοτομιες  ;)

Α, μάλιστα. Δεν τα ήξερα αυτά.
Ώστε παντού υπάρχει ένας Τσίλι. :2funny:

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
ρε μαγκες καταρχην το βιλλα στην πειραιως δεν το εχει ο τσιλι μονος του.παιζουν και αλλα μεσα.το βιλλα με το κεντρων αθηνων ειναι το ιδιο μαγαζι. ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Τέλος πάντων νομίζω οι Ευρωπαίες έχουν πιο πολύ σασπένς.Οι πιο stuck up Αμερικανίδες είναι αυτές από την Καλιφόρνια,γάμησέ τα πραγματικά.

δεν σε πιάνω. Είναι καλό αυτό το stuck up;;

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Είναι πολύ καλό μαγαζί, πέρυσι & πρόπερσι ήταν αυτό που μετρούσε περισσότερο. Είναι ψιλομικρό αλλά μαζεύει πολύ ωραίο κόσμο. Για το prive δε ξέρω τι παίζει αλλά το κανονικό είναι συμπαθητικό μαγαζάκι.

Έλα Δάσκαλε, αυτή είναι η αναφορά.
Όπως έχω πει το καλοκαίρι πήγαινα συχνά αλλά στο κανονικό, για prive και τέτοια μη με ρωτήσεις γιατί δεν ξέρω να σου πω.

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Έλα Δάσκαλε, αυτή είναι η αναφορά.
Όπως έχω πει το καλοκαίρι πήγαινα συχνά αλλά στο κανονικό, για prive και τέτοια μη με ρωτήσεις γιατί δεν ξέρω να σου πω.
μουνιντζα για κανε μια αναλυση για το τι τυπου γκομενες συχναζουν στο βιλλα ωστε να κανω την αναλυση μετα.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
μουνιντζα για κανε μια αναλυση για το τι τυπου γκομενες συχναζουν στο βιλλα ωστε να κανω την αναλυση μετα.

Μεγάλε, εκεί πιστεύω ότι σκάνε όλα τα είδη γκομενών που πάνε σε clubs εκτός από καγκουρογκόμενες που δεν έχω δει ποτέ.
Επειδή όμως δεν έχει τύχει κάποια φορά να πάω στο ξεκάρφωτο, δε μπορώ να κάνω κατηγοριοποίηση. Εγώ ανήκω στο στυλ των θαμώνων που είναι μία παρέα 10-15 άτομα 20-25 ετών, είχαμε συνήθως 2-3 τραπέζια (ξέρεις, από αυτά τα συνεχόμενα μετά τη γωνία που είναι οι τουαλέτες) και είμασταν σχετικά για την πάρτη μας. Οι γκόμενες συνήθως ήταν συμφοιτήτριες/παλιές γνωστές μας και γενικά ήταν αρκετά παρεϊστικη φάση. Πάντως έπαιζε πολύ μουνί και πρέπει να είναι στέκι πολλών γνωστών μοντέλων.

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Μεγάλε, εκεί πιστεύω ότι σκάνε όλα τα είδη γκομενών που πάνε σε clubs εκτός από καγκουρογκόμενες που δεν έχω δει ποτέ.
Επειδή όμως δεν έχει τύχει κάποια φορά να πάω στο ξεκάρφωτο, δε μπορώ να κάνω κατηγοριοποίηση. Εγώ ανήκω στο στυλ των θαμώνων που είναι μία παρέα 10-15 άτομα 20-25 ετών, είχαμε συνήθως 2-3 τραπέζια (ξέρεις, από αυτά τα συνεχόμενα μετά τη γωνία που είναι οι τουαλέτες) και είμασταν σχετικά για την πάρτη μας. Οι γκόμενες συνήθως ήταν συμφοιτήτριες/παλιές γνωστές μας και γενικά ήταν αρκετά παρεϊστικη φάση. Πάντως έπαιζε πολύ μουνί και πρέπει να είναι στέκι πολλών γνωστών μοντέλων.
τυπε εχεις απολυτο δικιο.την επομενη φορα που θα κατεβψ αθηνα θα σε παρω να παμε μαζι στο βιλλα.δεν πιστευω να εχεις προβλημα? :think: :think: :think: :think: :think: :think:

aplos2

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2006
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
5.760
σ αυτα τα μαγαζια παιζουν μονο γονοι  :2funny:

thrapsala_gonos.jpg

κ τσοκαρα  :2funny:

URL]]

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
μαγαζί χωρίς κομμώτριες δυτικών προαστίων δε λέει μια

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
και μονο αυτός ο λόγος είναι άρκετος ώστε να μην πάω ποτε στο μαγαζί αυτό

Είσαι φίλος των δυτικών προαστίων αν κατάλαβα καλά? :grin:

τυπε εχεις απολυτο δικιο.την επομενη φορα που θα κατεβψ αθηνα θα σε παρω να παμε μαζι στο βιλλα.δεν πιστευω να εχεις προβλημα? :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Το σωστό είναι να πάμε στην πρώτη εξεταστική περίοδο της ΣΧΟΛΗΣ.
Μόλις αφομοιώσουν οι σπουδαστές την ύλη, τότε εκεί θα γίνει το πρώτο μεγάλο διαγώνισμα.
Η κράτηση θα γίνει στο όνομα "Δάσκαλος"?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom