θα ειχε ενδιαφέρον να αναφερθείς πιο αναλυτικά πως βρέθηκες στο πριβέ, τι είδους παιχνίδι έκανες κτλ. Είναι ξεχωριστό κεφάλαιο όπως είπαμε.
εχω ενα κολληταρι που ειναι στην αθηνα,(θεσσαλονικιος ειναι)ειναι δικηγορος,ειναι σε μεγαλο δικηγορικο γραφειο των αθηνων.αλλα ειναι μεσα σε ολα τα γουστα και σε πουτανες,και σε μπουζουκια και σε οτι μαλακια αλλη θελεις.λογο δουλειας κανει παρεα και με κατι δικηγορους και δικηγορινες,καπου καπου.την τριτη που ημουνα αθηνα φιλε πηγαμε μαζι εκει,ητανε αυτη η παρεα εκει,και πηγαμε να τους βρουμε.αλλα τον ξερουν και ολοι απο οτι καταλαβα απο το μαγαζι,γιατι στην πορτα ολοι στην χαιρετουρα τον ειχανε.παντως απο οτι μου ειπε και αυτος,καλα θα ειναι οταν πηγαινεις προς τα εκει να εχεις καμια γκομενα μαζι σου,γιατι η πορτα τους ειναι πολυ αυστηρη.κατα τα αλλα μου λεει οταν μπεις τους γραφεις στα αρχιδια σου και πινεις τα ποτα σου.οσο για το παιχνδι φιλε εκτορα εγω ημουνα με την παρεα του φιλου μου,καλα παιδια ολοι και οι γκομενες που ειχαν ωραιες και συζητησιμες αλλα με το δικηγοριστικο το στυλακι τους.στο κλαμπ βασικα κατεβηκα για να κανω μια γυρα να δω τι παιζετε και σκαλωσα με τις 2 φοιτητριες.παντως φιλε το πριβε εμενα δεν μου εκανε προσωπικα καμια ιδιαιτερη εντυπωση.χαιλικι κατασταση και να χαμε να λεγαμε ιστοριες για αρκουδες.οι γκομενες που ειχανε κατι τυποι και καλα φραγκατη εκει,πιστευω οτι αν δεν ειχαν τα φραγκα οι τυποι δεν υπηρχε περιπτωση να ητανε μαζι τους.το ματι τους επαιζε με χιλια.πιστευω ενας που ειναι νορμαλ και δεν τον ενδιαφερουν τα χαιλικια,θα περασει πιο καλα στο κλαμπ,και θα εχει πιο πολλες πιθανοτητες να γαμησι απο οτι στο πριβε.οπως μου ειπε και ο φιλος μου,το μονο καλο που γινετε στο συγκεκριμενο χωρο,ειναι οτι κανεις δημοσιες σχεσεις για την δουλεια σου και τις συντηρης.κατα τα αλλα αρχιδια.