Νέα

Τέχνη του φλέρτ... & «Ξερά Καμάκια»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 174K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Γιατί οι περισσότεροι άνδρες δεν φλερτάρουν;

• Φοβούνται την απόρριψη

Ψήφοι: 30 34,9%
  • Ντρέπονται και δεν ξέρουν τι να πουν

Ψήφοι: 32 37,2%
  • Υπάρχει η λογική: " μέσω γνωστών θα βρω μια κοπέλα"

Ψήφοι: 14 16,3%
  • Οι γυναίκες φοβούνται όσους φλερτάρουν

Ψήφοι: 8 9,3%
  • Οι άντρες δεν ξέρουν να φλερτάρουν

Ψήφοι: 15 17,4%
  • Συνήθως οι γυναίκες είναι αρνητικές στο φλερτ

Ψήφοι: 33 38,4%
  • Μπορούν να φλερτάρουν μόνο οι πολύ όμορφοι άντρες.

Ψήφοι: 4 4,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    86

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ρε συ εκτορα.μιας και το αναφερες ρε φιλε.
εγω στο πριβε ημουνα φιλε,εκει εχεις δικιο σε αυτο που λες.ειχε κατι γνωστους που τους βλεπουμε και καλα στην τηλεοραση και αρχιδια μιδια,και κατι φορτωμενους,αρα ρε φιλε ενω τα μουνια που ειχανε μαζι τους εκαναν παιχνιδι,αυτοι ητανε σαν να ειχαν πιει ολα τα κοκορια του κοσμου.παντως μετα που κατεβηκα στο κλαμπ γνωρισα 2 φοιτητριουλες καλες και ειχαμε καλο χαβαλε.γαμησα και τα πριβε και τα αρχιδια.οτι γινετε για το θεαθηναι γινετε.

θα ειχε ενδιαφέρον να αναφερθείς πιο αναλυτικά πως βρέθηκες στο πριβέ, τι είδους παιχνίδι έκανες κτλ. Είναι ξεχωριστό κεφάλαιο όπως είπαμε.

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Ζητώ συγγνώμη Εκτορ λάθος μου.Το μήνυμα πληκτρολογούταν κατα την διάρκεια.Προφανώς τα ξέρεις καλύτερα

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Εγώ πάντως, μπήκα στο πριβέ χωρίς να το καταλάβω. Βασικά, πήγα με μία φίλη από εδώ και την ακολουθούσα, φαίνεται αυτή θα έχει τα κονέ...εγώ δεν πήρα χαμπάρι πάντως.

Λέτε αυτή να είναι και ο λόγος που μου την έπεσε το πλούσιο καρντάσι? Από ζήλια?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εγώ πάντως, μπήκα στο πριβέ χωρίς να το καταλάβω. Βασικά, πήγα με μία φίλη από εδώ και την ακολουθούσα, φαίνεται αυτή θα έχει τα κονέ...εγώ δεν πήρα χαμπάρι πάντως.

Λέτε αυτή να είναι και ο λόγος που μου την έπεσε το πλούσιο καρντάσι? Από ζήλια?

απαντηθηκε Γιωργη  ;)

aplos2

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2006
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
5.760
pou isounes mouro mou? R U alive?

ασυνόδευτος έχω πάει πιτσιρίκι μέχρι Ηνωμένες Πολιτείες....σιγά μην δεν πάω στην χέστρα του mercedes!

δεν θα πεθανουμε ποτε πουστη σταλιν  :2funny:

villa plz   :cheesy:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

μαλλον γυναικεια ζηλια!!!
κανε παιχνιδι βρε!!!!
δες που θελει να το παει!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
μαλλον γυναικεια ζηλια!!!
κανε παιχνιδι βρε!!!!
δες που θελει να το παει!

ποια από τις δύο τώρα?

:2funny:

Δεν υπάρχει θέμα αδερφέ.Ασχετο αλλά ξέρει κανείς τιμή σαμπάνιας για το πριβε?

με ή χωρίς το βεγγαλικό?

;)

aplos2

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2006
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
5.760
γνησιος ελληνικος ποιμενικος  :grin:

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
θα ειχε ενδιαφέρον να αναφερθείς πιο αναλυτικά πως βρέθηκες στο πριβέ, τι είδους παιχνίδι έκανες κτλ. Είναι ξεχωριστό κεφάλαιο όπως είπαμε.
εχω ενα κολληταρι που ειναι στην αθηνα,(θεσσαλονικιος ειναι)ειναι δικηγορος,ειναι σε μεγαλο δικηγορικο γραφειο των αθηνων.αλλα ειναι μεσα σε ολα τα γουστα και σε πουτανες,και σε μπουζουκια και σε οτι μαλακια αλλη θελεις.λογο δουλειας κανει παρεα και με κατι δικηγορους και δικηγορινες,καπου καπου.την τριτη που ημουνα αθηνα φιλε πηγαμε μαζι εκει,ητανε αυτη η παρεα εκει,και πηγαμε να τους βρουμε.αλλα τον ξερουν και ολοι απο οτι καταλαβα απο το μαγαζι,γιατι στην πορτα ολοι στην χαιρετουρα τον ειχανε.παντως απο οτι μου ειπε και αυτος,καλα θα ειναι οταν πηγαινεις προς τα εκει να εχεις καμια γκομενα μαζι σου,γιατι η πορτα τους ειναι πολυ αυστηρη.κατα τα αλλα μου λεει οταν μπεις τους γραφεις στα αρχιδια σου και πινεις τα ποτα σου.οσο για το παιχνδι φιλε εκτορα εγω ημουνα με την παρεα του φιλου μου,καλα παιδια ολοι και οι γκομενες που ειχαν ωραιες και συζητησιμες αλλα με το δικηγοριστικο το στυλακι τους.στο κλαμπ βασικα κατεβηκα για να κανω μια γυρα να δω τι παιζετε και σκαλωσα με τις 2 φοιτητριες.παντως φιλε το πριβε εμενα δεν μου εκανε προσωπικα καμια ιδιαιτερη εντυπωση.χαιλικι κατασταση και να χαμε να λεγαμε ιστοριες για αρκουδες.οι γκομενες που ειχανε κατι τυποι και καλα φραγκατη εκει,πιστευω οτι αν δεν ειχαν τα φραγκα οι τυποι δεν υπηρχε περιπτωση να ητανε μαζι τους.το ματι τους επαιζε με χιλια.πιστευω ενας που ειναι νορμαλ και δεν τον ενδιαφερουν τα χαιλικια,θα περασει πιο καλα στο κλαμπ,και θα εχει πιο πολλες πιθανοτητες να γαμησι απο οτι στο πριβε.οπως μου ειπε και ο φιλος μου,το μονο καλο που γινετε στο συγκεκριμενο χωρο,ειναι οτι κανεις δημοσιες σχεσεις για την δουλεια σου και τις συντηρης.κατα τα αλλα αρχιδια.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
με έχετε μπερδέψει...

παράλληλα ο ένας, τσοπάνης ο άλλος, βεγγαλικά από εδώ, ξεχωριστοί πορτιέρηδες από εκεί

πολύ glamourιά!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
οπως μου ειπε και ο φιλος μου,το μονο καλο που γινετε στο συγκεκριμενο χωρο,ειναι οτι κανεις δημοσιες σχεσεις για την δουλεια σου και τις συντηρης.

ρε πούστη μου, βρέθηκα στο χώρο που διασκεδάζει το think tank της ελληνικής οικονομίας και δεν το πήρα χαμπάρι?

καλά μου λέει η φίλη μου ότι είμαι για τα μπάζα τελικά

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
αντε κ ενα παλιο αγαπημενο μιλφ για τις κατουροκαυλες....

29644-22%20Sonya%20Kraus%20ddp.jpg

πάρε ένα άρειο demi-milf...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom