Το θπεμα αυτό μου ήρθε στο μυαλό καθώς άδειαζα κάτι συρτάρια με παλιά cd-roms.
Βρήκα ένα cd που είχα σώσει διάφορα που κατέβαζα από το ίντερνετ το 1998.
Ήταν ένα folder με ένα site που είχα κατεβάσει ολόκληρο, με σημειώσεις από ... συμβουλές
που έδινε ένας τύπος στην Αμερική, ο οποίος έκανε μαθήματα καμακιού σε άνδρες !!!
Όταν το διάβασα με είχε εντυπωσιάσει. Μου άρεσε πολύ επειδή με έβρισκε απόλυτα σύμφωνο.
Εκείνη την εποχή ήμουν κι εγώ γύρω στα 25 και πάνω κάτω είχα μαζέψει εμπειρίες και συμπεράσματα από
την μέχρι τότε πορεία μου με τις γκόμενες, οπότε είχα ... διαμορφώσει κάποιες βασικές αρχές, προκειμένου
να αισθάνομαι ωραία, μάγκας και να αποφεύγω κακοτοπιές που είχα συναντήσει σε μικρές ηλικίες.
Π.χ. είχα κατασταλάξει στην άποψη ότι δεν κερνάω γκόμενα πριν την πηδήξω, δεν την κουβαλάω, δεν ζητάω δεύτερη φορά από κάποια να βγεί αν δεν δεχθεί με την πρώτη, δεν ξαναπαίρνω τηλέφωνο αν δεν πάρει κι αυτή και άλλα τέτοια απλά+βασικά.
Κι ο τύπος στο site αυτά έλεγε πάνω κάτω, αλλά τα είχε αναπτύξει ωραία , έχοντας φτιάξει κάτι σαν μανιφέστο!
Με το να το θυμηθώ τώρα, σκέφτηκα ότι θα ήταν χρήσιμο να μελετηθεί από τις ... νέες γενιές, αφού μπορεί να προσφέρει χρήσιμες συμβουλές. Έψαξα λοιπόν αν υπάρχει ακόμη σε σελίδα. Διαπίστωσα ότι τώρα το πουλάνε και σε βιβλίο ή το έχουν βάλει σε συνδρομητικά sites που πρέπει να τα σκάσει κανείς. Εξακολουθεί να υπάρχει όμως και σε τσαμπέ μορφή.Θα το βρείτε στην ακόλουθη διεύθυνση ...
www.pickupguide.com/layguide/]http://www.pickupguide.com/layguide/[/url]
Υ.Γ. Κάποια θέματα αναφέρονται σε άλλες κοινωνίες, διαφορετικές από τι δική μας, απλώς τα προσπερνάτε εννοείται. Τα πιο πολλά όμως είναι ... universal!