Νέα

Τέχνη του φλέρτ... & «Ξερά Καμάκια»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 174K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Γιατί οι περισσότεροι άνδρες δεν φλερτάρουν;

• Φοβούνται την απόρριψη

Ψήφοι: 30 34,9%
  • Ντρέπονται και δεν ξέρουν τι να πουν

Ψήφοι: 32 37,2%
  • Υπάρχει η λογική: " μέσω γνωστών θα βρω μια κοπέλα"

Ψήφοι: 14 16,3%
  • Οι γυναίκες φοβούνται όσους φλερτάρουν

Ψήφοι: 8 9,3%
  • Οι άντρες δεν ξέρουν να φλερτάρουν

Ψήφοι: 15 17,4%
  • Συνήθως οι γυναίκες είναι αρνητικές στο φλερτ

Ψήφοι: 33 38,4%
  • Μπορούν να φλερτάρουν μόνο οι πολύ όμορφοι άντρες.

Ψήφοι: 4 4,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    86

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
αν με πάει σε κανένα καλό εστιατόριο και αν με βγάλει με τραπέζι σε κανένα guzel, villa κλπ (πρώτο τραπέζι, ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΙΣΤΕΩΣ) μπορεί να της δώσω καμία ελπίδα

έτσι απλά βόλτες με την αμαξάρα δεν γουστάρω

για την ώρα την κλάνω και έτσι
εγω λεω γαμα την οσο ειναι καιρος για τι εχει και αλλες πουτσες φιλαρακο να ξερεις.
αλλα καλα λεω εγω.
τετοιες μαλακιες κανετε ολοι στην αθηνα και μετα οι γκομενες οταν ερχοντε στην μακεδονια δεν χορταινουν πουτσο να τρωνε.μας ξεζουμιαζουν εντελως. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

το ιδιο ισχυει και για τις δικες μας οταν καταβαινουν αθηνα. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
αν με πάει σε κανένα καλό εστιατόριο και αν με βγάλει με τραπέζι σε κανένα guzel, villa κλπ (πρώτο τραπέζι, ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΙΣΤΕΩΣ) μπορεί να της δώσω καμία ελπίδα

έτσι απλά βόλτες με την αμαξάρα δεν γουστάρω

για την ώρα την κλάνω και έτσι
παντως τωρα που ειπες villa.
ειμουνα την τριτη το βραδυ.ειχε πολυ μουνι,και ολα ητανε και αστερια.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
εγω λεω γαμα την οσο ειναι καιρος για τι εχει και αλλες πουτσες φιλαρακο να ξερεις.
αλλα καλα λεω εγω.
τετοιες μαλακιες κανετε ολοι στην αθηνα και μετα οι γκομενες οταν ερχοντε στην μακεδονια δεν χορταινουν πουτσο να τρωνε.μας ξεζουμιαζουν εντελως. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

το ιδιο ισχυει και για τις δικες μας οταν καταβαινουν αθηνα. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Τα δικά μας είναι καλά κορίτσια βρε! :s&m_2: :tits2:

από σπίτι! :2on1: :pipa2: :lheel: :fuck1: :tits: :tits: :tits2: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

aplos2

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2006
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
5.760
θα την εχει μονο στη πιπα ρε,το 90% που τη πεφτει τη γαμανε το 10% της ριχνει χιονι,αλλα κανεις δεν την εχει μονο στη πιπα....θα τη στειλει στο τρελογιατρο  :2funny: :2funny:

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Το θπεμα αυτό μου ήρθε στο μυαλό καθώς άδειαζα κάτι συρτάρια με παλιά cd-roms.
Βρήκα ένα cd που είχα σώσει διάφορα που κατέβαζα από το ίντερνετ το 1998.
Ήταν ένα folder με ένα site που είχα κατεβάσει ολόκληρο, με σημειώσεις από ... συμβουλές
που έδινε ένας τύπος στην Αμερική, ο οποίος έκανε μαθήματα καμακιού σε άνδρες !!!
Όταν το διάβασα με είχε εντυπωσιάσει. Μου άρεσε πολύ επειδή με έβρισκε απόλυτα σύμφωνο.
Εκείνη την εποχή ήμουν κι εγώ γύρω στα 25 και πάνω κάτω είχα μαζέψει εμπειρίες και συμπεράσματα από
την μέχρι τότε πορεία μου με τις γκόμενες, οπότε είχα ... διαμορφώσει κάποιες βασικές αρχές, προκειμένου
να αισθάνομαι ωραία, μάγκας και να αποφεύγω κακοτοπιές που είχα συναντήσει σε μικρές ηλικίες.
Π.χ. είχα κατασταλάξει στην άποψη ότι δεν κερνάω γκόμενα πριν την πηδήξω, δεν την κουβαλάω, δεν ζητάω δεύτερη φορά από κάποια να βγεί αν δεν δεχθεί με την πρώτη, δεν ξαναπαίρνω τηλέφωνο αν δεν πάρει κι αυτή και άλλα τέτοια απλά+βασικά.

Κι ο τύπος στο site αυτά έλεγε πάνω κάτω, αλλά τα είχε αναπτύξει ωραία , έχοντας φτιάξει κάτι σαν μανιφέστο!

Με το να το θυμηθώ τώρα, σκέφτηκα ότι θα ήταν χρήσιμο να μελετηθεί από τις ... νέες γενιές, αφού μπορεί να προσφέρει χρήσιμες συμβουλές. Έψαξα λοιπόν αν υπάρχει ακόμη σε σελίδα. Διαπίστωσα ότι τώρα το πουλάνε και σε βιβλίο ή το έχουν βάλει σε συνδρομητικά sites που πρέπει να τα σκάσει κανείς. Εξακολουθεί να υπάρχει όμως και σε τσαμπέ μορφή.Θα το βρείτε στην ακόλουθη διεύθυνση ...

www.pickupguide.com/layguide/]http://www.pickupguide.com/layguide/[/url]

Υ.Γ. Κάποια θέματα αναφέρονται σε άλλες κοινωνίες, διαφορετικές από τι δική μας, απλώς τα προσπερνάτε εννοείται. Τα πιο πολλά όμως είναι ... universal!

Να'ναι καλά ο Μαρασλής (που γκάστρωσε την Β.Μπάρμπα) που έβγαλε βιβλίο με τα ίδιο περιεχόμενο και έκανε την μπάζα του

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

ε....αν σου πω ότι πρόκειται για σαλονικιά που κατέβηκε αθήνα και την έχει δει κάπως....αλλά τελικά πούτσο δεν σταύρωσε?

:2funny:

παντως τωρα που ειπες villa.
ειμουνα την τριτη το βραδυ.ειχε πολυ μουνι,και ολα ητανε και αστερια.

πολλοί φλώροι ρε φίλε...πάρα πολλοί....άγγιχτα μουνιά είδες

εκεί συχνάζει και η λεγάμενη και έχει τρελαθεί να παίζει το μουνάκι μόνη της

η μόνη της χαρά είναι όταν της φέρνει το κάρο ο παρκαδόρος...ψηλώνει μερικούς πόντους μην σου πω

θα την εχει μονο στη πιπα ρε,το 90% που τη πεφτει τη γαμανε το 10% της ριχνει χιονι,αλλα κανεις δεν την εχει μονο στη πιπα....θα τη στειλει στο τρελογιατρο  :2funny: :2funny:

θα λιώσει στο μικρόφωνο ένα πράγμα?

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
πολλοί φλώροι ρε φίλε...πάρα πολλοί....άγγιχτα μουνιά είδες

εκεί συχνάζει και η λεγάμενη και έχει τρελαθεί να παίζει το μουνάκι μόνη της

η μόνη της χαρά είναι όταν της φέρνει το κάρο ο παρκαδόρος...ψηλώνει μερικούς πόντους μην σου πω

θα λιώσει στο μικρόφωνο ένα πράγμα?
ρε φιλε στα παπαρια μου για τους φλωρους και τα πουσταρια που ειχε.
απο μουνι ειχε πολυ πραμα και ειχε και παιχνιδι καλο.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Yorgo μην την γαμησεις.

Καντην να σε θελει τοσο πολυ ωστε να γαμηθει με αλλον απο την καβλα.

Καριολες. Μην τις επιβεβαιωνετε με το να τις γαματε.

Γαμηστε ο,τι εχει απομεινει απο το μυαλο τους ( καθως τα αλλα τα εχουν γαμησει προ πολλου οι γονεις τους κανοντας τες να πιστεψουν οτι ειναι πριγκηπισσες ) και γαμηστε καμια γκομενα που πραγματικα το αξιζει.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
όχι και στα παπάρια μας ρε φίλε

όλοι οι μπούληδες με τα λεφτά του μπαμπά εκεί συχνάζουν...δεν λέει

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Γιώργη μεγάλη κουβέντα ξεκινάς με το Βίλα. έχει δική του ιδιοσυγκρασία και απαιτεί ξεχωριστή σπουδή. ειδικά το πριβέ όχι το κλαμπ κάτω. Στο πριβέ όπως είπες παίζει τρελή αγαμία, καθότι είναι "χωριό" το πριβέ λόγω αυστηρότατης πόρτας, οι ίδιοι και οι ίδιοι πάντα λίγο πολύ έχουν γαμηθεί αναμεταξύ τους και επήλθε κορεσμός.
Θα'γραφα πολλά αλλα βαριεμαι  :grin:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
δεν ήξερα ότι έχει άλλη πόρτα για το πριβέ!

:think:

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Γιώργη μεγάλη κουβέντα ξεκινάς με το Βίλα. έχει δική του ιδιοσυγκρασία και απαιτεί ξεχωριστή σπουδή. ειδικά το πριβέ όχι το κλαμπ κάτω. Στο πριβέ όπως είπες παίζει τρελή αγαμία, καθότι είναι "χωριό" το πριβέ λόγω αυστηρότατης πόρτας, οι ίδιοι και οι ίδιοι πάντα λίγο πολύ έχουν γαμηθεί αναμεταξύ τους και επήλθε κορεσμός.
Θα'γραφα πολλά αλλα βαριεμαι  :grin:
ρε συ εκτορα.μιας και το αναφερες ρε φιλε.
εγω στο πριβε ημουνα φιλε,εκει εχεις δικιο σε αυτο που λες.ειχε κατι γνωστους που τους βλεπουμε και καλα στην τηλεοραση και αρχιδια μιδια,και κατι φορτωμενους,αρα ρε φιλε ενω τα μουνια που ειχανε μαζι τους εκαναν παιχνιδι,αυτοι ητανε σαν να ειχαν πιει ολα τα κοκορια του κοσμου.παντως μετα που κατεβηκα στο κλαμπ γνωρισα 2 φοιτητριουλες καλες και ειχαμε καλο χαβαλε.γαμησα και τα πριβε και τα αρχιδια.οτι γινετε για το θεαθηναι γινετε.

aplos2

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2006
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
5.760
ρε συ εκτορα.μιας και το αναφερες ρε φιλε.
εγω στο πριβε ημουνα φιλε,εκει εχεις δικιο σε αυτο που λες.ειχε κατι γνωστους που τους βλεπουμε και καλα στην τηλεοραση και αρχιδια μιδια,και κατι φορτωμενους,αρα ρε φιλε ενω τα μουνια που ειχανε μαζι τους εκαναν παιχνιδι,αυτοι ητανε σαν να ειχαν πιει ολα τα κοκορια του κοσμου.παντως μετα που κατεβηκα στο κλαμπ γνωρισα 2 φοιτητριουλες καλες και ειχαμε καλο χαβαλε.γαμησα και τα πριβε και τα αρχιδια.οτι γινετε για το θεαθηναι γινετε.

αστα dude μονο με sms γαμας σημερα :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ναι ρε φίλε, όπως κοιτάς το μαγαζί δεξιά είναι η είσοδος του πριβέ που είναι και το εστιατόριο, αριστερά η είσοδος του κλαμπ. Από μέσα έχει "μπλοκο" στα σκαλιά για να μην ανεβαίνουν οι του κλαμπ επανω. Το πιο πριβέ από τα πριβέ των μαγαζιών είναι, η πιο αυστηρή πορτα. Το όποιο παιχνιδι γίνεται το βλέπει απο μακριά αυτός που είναι στο κλαμπ, όταν μιλάμε για γυναίκες βαθμολογιας 9 και άνω. Το κλαμπ εχει πιο "παρακατιανες" βαθμολογίες, δε θα αναφερθω καθολου δε σε ενδιαφέρει εσενα ασε να παιξουν αλλοι.
Στο πριβε λοιπον παιζουν τρια πραγματα, λεφτά, νύχτα και σοου μπιζ. Αν εισαι σε κατι απο τα τρια κανεις παιχνιδι. Αλλιως χαλαρωνεις και απολαμβανεις απλα το μη στριμωξιδι  ;)
Α παιζει και κατηγορια που ειναι η δικια σου, εκτακτες συμμετοχες εκτος αθηνων με γνωστους στα αθηναικα δρωμενα. Ζητιανες του εφημερου πεους, καλη ωρα σα τη δικια σου  ;)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
οπότε μάλλον στο πριβέ ήμουν!

οεο!

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6

Δεν πρέπει να έχει άλλη πόρτα...Απλά όταν πας να μπείς σου λέει ο καλησπερακιας "Καλησπερα"και απλά εσύ απαντας ποτό ή τραπεζι και ανάλογα σου λέει τι να κάνεις όταν μπεις!Αν συνοδέυεσαι με ωραίο μουνί γνωστό σε αυτόυς μπαινείς και χωρίς να πληρώσει ο συνοδός

aplos2

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2006
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
5.760
ασυνοδευτος δεν πας ουτε μεχρι τη τουαλετα ε?  :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
αστα dude μονο με sms γαμας σημερα :2funny:

pou isounes mouro mou? R U alive?

ασυνοδευτος δεν πας ουτε μεχρι τη τουαλετα ε?   :2funny:

ασυνόδευτος έχω πάει πιτσιρίκι μέχρι Ηνωμένες Πολιτείες....σιγά μην δεν πάω στην χέστρα του mercedes!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom