You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
tazzari zero.. ιταλικο, ηλεκρτικο μπαινει στην μπριζα και δεν ειναι δονητης!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
ωραιο ροδα μαγκα γκομενοπαγιδα το κοβω
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.679
- Πόντοι
- 2.606
-Για γκομενοπαγιδα το γκουβαδακι-λιγο χλωμο -ρε συ ρεπα!ΜΕ ενα ψαξιμο που εριξα ειδα οτι ειναι πληρως ηλεκτρικο ,φορτιζει σε 8ωρες , τελικιαζει στα 90 ΚΑΙ εχει 140χλ αυτονομια..ΑΠΟ ΤΙΜΗ ξεκιναει στα 19000ε -ΠΟΣΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΤΡΑΒΟΜΟΥΝΙ?????-ΚΑΙ επαθα ενα ντουβρουτζα ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΩ...Βεβαια σε βαθος χρονου θα γλυτωσεις απο καυσιμα....Το νημα το ανοιξα μπας και ξερει κανεις τιποτα παραπανω ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ....
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
και το βαζεις στην πριζα; καλα αγαλμα θα σου κανουν στην δεη ααααααααχαχαχαχαχ-Για γκομενοπαγιδα το γκουβαδακι-λιγο χλωμο -ρε συ ρεπα!ΜΕ ενα ψαξιμο που εριξα ειδα οτι ειναι πληρως ηλεκτρικο ,φορτιζει σε 8ωρες , τελικιαζει στα 90 ΚΑΙ εχει 140χλ αυτονομια..ΑΠΟ ΤΙΜΗ ξεκιναει στα 19000ε -ΠΟΣΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΤΡΑΒΟΜΟΥΝΙ?????-ΚΑΙ επαθα ενα ντουβρουτζα ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΩ...Βεβαια σε βαθος χρονου θα γλυτωσεις απο καυσιμα....Το νημα το ανοιξα μπας και ξερει κανεις τιποτα παραπανω ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ....
Επισκέπτης
Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο πόλης με μήκος 2,88 μέτρα, με δύο θέσεις και βάρος που αγγίζει τα 542 κιλά. Για να επιταχύνει το Zero από στάση στα 50 χλμ./ώρα χρειάζεται 5 δευτερόλεπτα ενώ η τελική του φτάνει τα 90 χλμ./ώρα. Αυτό όμως που ενδιαφέρει είναι η αυτονομία που αγγίζει τα 140 χιλιόμετρα(καλό). Για να φορτίσει πλήρως (από πρίζα 220V) το ιταλικό αυτοκίνητο χρειάζεται 9 ώρες(γάματα) ενώ υπάρχει και επιλογή (στον έξτρα εξοπλισμό) φόρτισης στο 80% από πρίζα 380V σε 50 λεπτά.
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.679
- Πόντοι
- 2.606
ποσο ρευμα τραβαει ρε συ ερι?????ΑΠΟ το να μου κανουν αγαλμα οι αγιατολαχ και οι αλ σαουντ....ξερω γω ,ας με κανει ο φωτοπουλος,βαλε οτι δεν εχεις και ΝΕΦΟΣ-ΛΑΘΡΑΙΟ ΚΑΥΣΙΜΟ-ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΑΥΣΙΜΟ-ΝΟΘΕΥΜΕΝΟ ΚΑΥΣΙΜΟ ,εχει πολλα συν η "μαλακια"....ΤΑ πλην ψαχνω,ενα ειναι η τιμη του,αλλο ?ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?και το βαζεις στην πριζα; καλα αγαλμα θα σου κανουν στην δεη ααααααααχαχαχαχαχ
Επισκέπτης
-ΝΤΑΞΕΙ νατσος ,σωστος,9ωρες ειναι γαματα...αλλα πες το μπριζωνεις καθε βραδυ ευλαβικα!
Σωστό κι αυτό, μόνο που ποτέ δεν ξέρεις που θα σε βρει το ανάθεμα να παρακαλάς για καμιά πρίζα και μόλις βρεις να χρειαστεί να το αφήσεις να πάρεις ταξί και να γυρίσεις την επόμενη.
Βέβαια θα μου πεις για την πόλη θα το πάρεις, δε μπορεί να παίξουν 140 χλμ σε μία μέρα.
Είμαι και λίγο ανασφαλής με αυτά εγώ. Για παράδειγμα δεν υπάρχει περίπτωση να με πάρει ύπνος τη νύχτα αν δεν ξέρω πως έχω βενζίνη για 300 χλμ στο αυτοκίνητο..
Επισκέπτης
Σε μενα παντως εχει κατσει να κανω κανα 200αρι+ χλμ σε μια μερα,με δικυκλο σε αστικο κυκλο παντα(κεντρο και προαστια).Βέβαια θα μου πεις για την πόλη θα το πάρεις, δε μπορεί να παίξουν 140 χλμ σε μία μέρα.
Ενα γεμισμα το πρωι και ενα το βραδυ,πηγαινα και πατημενος συνεχεια αλλιως θα με εβγαζε για κανα 250αρι.
Τωρα τα οχηματα αυτου του τυπου εχουν ακομη δρομο μπροστα τους,ΙΜΟ.
brutosantras
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εμενα αθτο θα με ενδιεφερε μιας κιεχω δουλεψει πανω σε τετοιο προτζεκτ αλλα οι μαλακες μας τα εχουν απαγορευσει
Επισκέπτης
Το προβλημα γι αυτα τα αυτοκινητα ειναι τοβενζιναδικομπριζαδικο
Ετσι και βρουν λυση, πωs οπου βρεθειs κι οπου σταθειs να υπαρχει ενεργεια, το θεμα βενζινη/πετρελαιο εληξε
Και μπριζάδικο να βρεθεί, θεωρώ πως είναι πολύ δύσκολο να "γεμίσεις" στο πατ κιουτ.
Ακόμα και τα 50' σε πρίζα 380V είναι χρόνος απαγορευτικός..
Επισκέπτης
Να φύγω το πρωί, να πάω στη δουλειά μου, από κει να πάω σε μια υπΕρεσία (τώρα με τον καλλικράτη στις ΔΟΥ για παράδειγμα) να γυρίσω, να κάνω τις γύρω δουλειές, να γυρίσω σπίτι, να κάνω μετά τις διανομές σε μπαλέτα χορούς, Αγγλικά, Γαλλικά, πιάνα σουξου μουξου να κάνουμε και καμιά περιπολία για χρυσαύγουλα το 140άρι σε χλμ έφυγε για πλάκα..Σε μενα παντως εχει κατσει να κανω κανα 200αρι+ χλμ σε μια μερα,με δικυκλο σε αστικο κυκλο παντα(κεντρο και προαστια).
Ενα γεμισμα το πρωι και ενα το βραδυ,πηγαινα και πατημενος συνεχεια αλλιως θα με εβγαζε για κανα 250αρι.
Τωρα τα οχηματα αυτου του τυπου εχουν ακομη δρομο μπροστα τους,ΙΜΟ.
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Και μπριζάδικο να βρεθεί, θεωρώ πως είναι πολύ δύσκολο να "γεμίσεις" στο πατ κιουτ.
Ακόμα και τα 50' σε πρίζα 380V είναι χρόνος απαγορευτικός..
Νομιζω οτι δεν θαναι τοσο δυσκολο στο να φτιαξουν "ταχυφορτιστεs" , οσο στο να βρουν τροπουs μεσα στιs πολειs για ανεφοδιασμο
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.679
- Πόντοι
- 2.606
ΕΙΝΑΙ και αμπεμπε μπικιλα οι πουστηδες στα ποδια,εδω εχεις θεμα!Να φύγω το πρωί, να πάω στη δουλειά μου, από κει να πάω σε μια υπΕρεσία (τώρα με τον καλλικράτη στις ΔΟΥ για παράδειγμα) να γυρίσω, να κάνω τις γύρω δουλειές, να γυρίσω σπίτι, να κάνω μετά τις διανομές σε μπαλέτα χορούς, Αγγλικά, Γαλλικά, πιάνα σουξου μουξου να κάνουμε και καμιά περιπολία για χρυσαύγουλα το 140άρι σε χλμ έφυγε για πλάκα..
-ΛΟΙΠΟΝ,μαγκες επειδη εχουμε ολοι καει απο την τιμη της βενζινης,πετρελαιου,ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΣΗ,πηρε το ματι μου αυτο το "εργαλειο".....ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΕΙ?
Τελικα τι ειναι πιο ακριβο?
Η ΔΕΗ ή η βενζινη???
Ποδηλατο RULES!!!!
Είχατε ωραία τηλεφωνάκια που κράταγε η μπαταρία τους 1 εβδομάδα αλλά τρέξατε και πήρατε αιφόνια που ζήτημα είναι αν κρατάει 1 μέρα η μπαταρία.
Εκεί τα φορτίζετε κάθε μέρα, ευλαβικά.
Τώρα που παίζει να φορτίζεις και τ αυτοκινητάκι σου κάθε μέρα. Ε, εντάξει δεν τρέχει και τίποτα.
Εκεί τα φορτίζετε κάθε μέρα, ευλαβικά.
Τώρα που παίζει να φορτίζεις και τ αυτοκινητάκι σου κάθε μέρα. Ε, εντάξει δεν τρέχει και τίποτα.
yorkie
Global Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2012
- Κριτικές
- 228
- Like
- 18.812
- Πόντοι
- 35.668
Κυκλοφορεί ένα λίγο πιο δίπλα από μένα σε κόκκινο.(Θεσσαλονίκη) 19.000 ευρώ ;;;; Και το παρκάρει και στο δρόμο κάθε βράδυ (βασικά προκήπιο του συγκροτήματος) Όποιος θέλει να θαυμάσει όση ασχήμια μπορείς να αγοράσεις με 19 χιλιάρικα μπορώ να του στείλω με PM την ακριβή διεύθυνση.Αλλά δεν αξίζει τον κόπο..ούτε για να το κοροιδέψεις,φορτιζει σε 8ωρες , τελικιαζει στα 90 ΚΑΙ εχει 140χλ αυτονομια..ΑΠΟ ΤΙΜΗ ξεκιναει στα 19000ε -ΠΟΣΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΤΡΑΒΟΜΟΥΝΙ?????-ΚΑΙ επαθα ενα ντουβρουτζα ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΩ...Βεβαια σε βαθος χρονου θα γλυτωσεις απο καυσιμα....Το νημα το ανοιξα μπας και ξερει κανεις τιποτα παραπανω ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ....
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
ποσο ρευμα τραβαει ρε συ ερι?????ΑΠΟ το να μου κανουν αγαλμα οι αγιατολαχ και οι αλ σαουντ....ξερω γω ,ας με κανει ο φωτοπουλος,βαλε οτι δεν εχεις και ΝΕΦΟΣ-ΛΑΘΡΑΙΟ ΚΑΥΣΙΜΟ-ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΑΥΣΙΜΟ-ΝΟΘΕΥΜΕΝΟ ΚΑΥΣΙΜΟ ,εχει πολλα συν η "μαλακια"....ΤΑ πλην ψαχνω,ενα ειναι η τιμη του,αλλο ?ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?
γιατί το ρεύμα από τι βγαίνει..
κατα σειράν στην Ελλάδα
λιγνίτης
φυσικό αέριο
υδροηλεκτρικά
πετρέλαιο
ανανεώσιμες πηγές...
αρα
(1) την βρώμα δεν την γλυτώνεις
(2) τους αγιατολάχ συνεχίζεις να τους κάνεις πλούσιους εκτός αν
κόψουνε τις μαλακίες μερικοί μερικοί και τις ψευτοοικολογικές ευαισθησίες και μπορέσουν επιτέλους να αναπτυχθούν οι ανανεώσιμες πηγές και ειδικά η αιολική (γιατι τα φωτοβολταικά απαιτούν πολύ πολύ μεγάλες εκτάσεις)...
αλλά έλα όμως που κάθε φορά που πάει να γίνει κάτι μας πιάνουν αθροιστικά ή διαζευκτικά ένα ή περισσότερα από τα κάτω
(1) γιατί ρε να κονομήσει ο ιδιώτης
(2) θα μας καταστρέψει το τοπίο το αιολικό
(3) η περιοχή είναι νατούρα
(4) θα διαταρέξει τον ύπνο μας
κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ
γιαυτό με τον λιγνίτη θα μείνουμε (τουλάχιστον είναι δικός μας αλλά κάποια στιγμή θα τελειώσει και αυτός ήδη τα κοιτάσματα πέφτουν σε ποιότητα)... και από του χρόνου όταν θα εφαρμοστεί πλήρως η νομοθεσία περί ρύπων θα δούμε πόσο θα πάει το ηλεκτρικό...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις