Νέα

Ταξιτζήδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα efthimis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 149
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kavaldi

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
...ελα μη τη ψαχνεις τη δουλεια..
ο καθενας θα λεει τα δικα του..
αλλα δεν ειναι τυχαιο που ολοι θεωρουν τους ταριφες αναγκαιο κακο..
ουτε ειναι τυχαιο που ολοι εχουμε εμπειριες εκμεταλευσης απο ταξιτζη..
& μην ακουσω για αλλους κλαδους & επαγκελματα
γιατι απλα, σε αυτο το forum μιλαμε για τους τα-ξι-τζη-δες..!!!

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Εγώ πάντως ρε παιδιά δεν έχω παράπονο. Όταν χρειάστηκα ταξί με εξυπηρετήσανε μια χαρά. Ξενάγηση είχα, σε εστιατόρια με πήγανε και το βράδυ από το χεράκι μέχρι να βρω πουτάνα που να μου αρέσει....
...για τους ταρίφες στη Σόφια μιλάω...εδώ παπάκι βρέξει χιονίσει.

Mariosthmk

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Εμένα οι ταξιτζήδες μου τη σπάνε στο δρόμο! Είναι οι χειρότεροι οδηγοί μετά τις γυναίκες! Σφίνες, επικίνδυνη & επιπόλαιη οδήγηση πόσες φορές παραλίγο να με φάνε λάχανο! Και είναι και επαγγελματίες! Όσο για τα διπλώματα τα μαϊμού αυτό άστο! Εμείς να είμαστε 7ψυχοι και ας παίρνουν διπλώματα αβέρτα με την
" αξία " τους!!!

karvelas007

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
0
για μένα οτι πιο σιχαμένο υπάρχει στο δρόμο(περά απο κάποιες εξαιρέσεις),νομίζουν οτι είναι οδηγάρες,ειναι παραμυθατζήδες γόηδες(ασε προχτές πηρα ένα γκομενάκι απο παραλιακή πιωμένο με μια φουστίτσα μέχρι τον κώλο και όταν φτάσαμε δεν είχε να με πληρώσει και μου λέει έλα να σου πάρω μια πιπα κτλπ κτλπ)και σταλόνε(μπαινει μεσα ένας εχτες και μου λεει τα λεφτά σου,ασε το γάμησα στο ξύλο κτλπ κτλπ).Αυτη την εντυπώση έχω και υπήρχαν μέρες που έπαιρνα 4 ταξί!

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Όντας οδηγός μηχανής,
Φίλε και οι περισσότεροι από αυτούς που οδηγούν μηχανή δεν είναι και ότι καλύτερο...σωστά?Για τους ταρίφες θα πώ απλά ότι υπάρχουν κακοί(οδηγοί,κλέφτες,) στο 80% και καλοί το άλλο 20%...όλοι οι κλάδοι έχουν τους κακούς και τους καλούς....εντάξει σε αυτόν εδώ υπερέχουν οι κακοί......

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.828
Πόντοι
216
Τα 8 μεγαλα σκηνικα του Ανανια

1)Ενας ταριφας μια φορα ενω με πηγαινε καπου, σταματαει εξω απτα εβερεστ και μου ζηταει να παω να του παρω καφε!

-πηρε τ @@ μου!

2)Μια αλλη φορα, παιρνω ταξι απο κεντρο να παω καπου ηλιουπολη, και με φορτωνει ενας ηλιθιος με μια C-class και μου εξηγουσε πολυ σοβαρα οτι αυτος δεν κανει διαδρομες μικρες, και οτι ειναι σε ενα ραδιο ταξι "mercedes club" που πανε μονο αεροδρομιο και οτι για να βγουν τα εξοδα θα με πηγαινε Ηλιουπολη μεσω κατεχακη(απο κεντρο!!!)Του απαντησα οτι τ αμαξι του δεν ειναι παρα ενα χρεπι, και ποσο νοσταλγω τα παλια datsun bluebird-κατεβηκα και του πα να πα να γαμηθει!

-ακομα γελαω-α!-και πηρε τ @@ μου κι αυτος-

3)μια φορα μικρος απο βαρκιζα μ εναν φιλο, πηραμε ταξι για γλυφαδα(ειχε βαλει διπλη).Φτανουμε, και ο τυπος μας πεταει το φοβερο οτι οταν πληρωνεις διπλη, στην ουσια πληρωνεις 2 φορες ο,τι γραφει το ταξιμετρο(γι αυτο λεει οτι βαζει διπλη)-χαχαχαχααχαχα-του παμε "τι λες ρε ταριφα-τραβα να φορτωσεις καμμια γρια" και φυγαμε τρεχωντας.

-πηρε τ @@ μου

4)Μια φορα, χωωωωωωωωωμα εγω με φορτωνει απο γλυφαδα, να με φερει κεντρο.Ειδε οτι ειχα θολωσει, και ο θεος με πηγαινε μεσω γιουγκοσλαβιας (κυκλους ηλιουπολη και τετοια) και οσο εγω δεν μιλαγα, τοσο βολταρε-ωσπου με φερνει κεντρο, (η ταριφα ειχε παει κανα 6 χιλιαρικα), του λεω"ωραια η βολτα μεγαλε-ευχαριστω!)-και απλα εριξα τρεξιμο!

-πηρε τ @@ μου!

5)Σκηνικο...Πρωτοχρονια πιτσιρικια ξεμενουμε σ ενα σπιτι στην κυψελη, και πρεπει να παμε σ ενα αλλο παρτυ στο παγκρατι.Βγαινουμε στον δρομο, και με χιλια μυρια βρισκουμε εναν μαλακα ταριφα, που με το που μας φορτωνει λεει"μαγκες, επειδη ειναι πρωτοχρονια, δεν θα βαλω το ταξιμετρο,αλλα απλα θα μου δωσετε 8(!!!) χιλιαρικα και θα σας παω-ειναι μεγαλη μανουρα"-και κατι τετοια.Του λεμε "ναι ρε μεγαλε, δεν τρεχει, γαμω και ευχαριστω",και με το που φτανουμε, ανοιγουμε πορτες και γινομαστε αερας φωναζοντας"καλη χρονια ρε ταριφααααααααα"

-τι πηρε αυτος??? τ @@ μου πηρε!

6)Μπαινω σ εναν τρελο, ο οποιος μου λεγε για τις πυραμιδες, και τα θαυματα των αιγυπτιων, και μετα το γυριζει στο οτι τον κερατωνει η γυναικα του.Με τα πολλα, ο τυπος σταματαει σε κατι μακ, να παει να κατουρησει, κατεβαινει κ μ αφηνει μεσα!Ειχε ενα μπλοκακι στο ταμπλω μ ενα μολυβακι,-το πιανω και του γραφω "καλα σου κανει και σε κερατωνει ρε ταριφαααααααααααα" σηκωνομαι και πηγα με το μετρο!

-Κι αυτος τ @@ μου πηρε!

7)Σκαει τυπος με μερσεντικο, με μαζευει και αρχιζει τα παραμυθια οτι δουλευει για πλακα, και οτι ο πατερας του ειναι καραζαμπλουτος απο αυστραλια και τετοια, οτι ταξιδευει στο μιλανο να ψωνισει ρουχα και κατι τετοια!Ειχα πεθανει στο γελιο μπροστα του, και αυτος συνεχιζε και ελεγε οτι κ καλα τις γκομενες που γαμαει αυτος δεν τις γαμαει αλλος, οτι στα μπουζουκια κανει τρελη ζημια κ τετοια.Φτανωντας, του πεταω οτι"αφου δουλευεις για πλακα, δεν τα χρειαζεσαι"-ανοιγω κ μηντονειδατετονανανια!

8)Βραδυ, χωμα εγω, με παιρνει ενας αλλος τρελος ο οποιος με ρωτουσε αμα μπορω να βαλω αποκρυψη στο κινητο μου και να παρω τηλεφωνο μια γκομενα του η κατι τετοιο να της πω οτι ειναι στο νοσοκομειο ο τυπος, αλλα ειναι καλα και κατι τετοια παραλογα-ειχε φαει λεει φρικη και ηθελε να δει αμα νοιαζεται η τυπισσα-ο τυπος για δεσιμο ο μαν!Παιρνω εκει μια βλαμμενη και της ελεγα τις παπαριες του, και η τυπισσα μου πιανε την παρλα-κρατησε κανα 5λεπτο η συνομιλια!
Φτανουμε, του λεω "αρκετα χρεωθηκα με το κινητο", κατεβαινω τρεχοντας, και μετα παιρνω την τυπισσα και της ειπα οτι ο ταριφας της ειναι κρυφοπουστας και τα χει μ εναν μαυρο και μου πε να της πω ψεμματα!χαχαχαχαχαχ

-αυτος κι αν πηρε τ @@ μου

Τεσπα, οι περισσοτεροι ειναι ενταξει ως προς τους πελατες,αλλα μην ξεχνατε τι τραβανε οι γκομενες με τους ταριφες!Ο Λ Ο Ι τους την πεφτουν, οθκ ολιγα εχω ακουσει απο φιλες κλπ-κ εκτος αυτου ειναι τρελοι ψευτες!Εχω παρει 100αδες ταριφες στην ζωη μου, και αυτα τα περιστατικα ειναι μεμονωμενα!Αλλα μα τον θεο, ειναι δυνατον να περιμενεις απο ανθρωπο που δουλευει ολη μερα στον δρομο να συμπεριφερθει φυσιολογικα???
Εγω χαιρομαι πολυ μερικους που ειναι κυριοι, κατι αλλους που πανε με την γραββατα τους, σου δινουν μια τελειως αλλη εντυπωση-ειναι που θα πεσεις!Φιλος μου ειχε χασει τρελο κινητο (800 ευρω) σε ταριφα, και ο ταριφας κατ ευθειαν σηκωσε το τηλ και του το φερε πισω.
Ειναι που θα πεσεις,μαγκες!

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Για να είμαστε αντικειμενικοί πρέπει να μιλήσουμε για τον έλληνα οδηγό, είτε αυτός καβαλάει μηχανή, είτε ταξί, είτε ΙΧ. Το δράμα του δράματος είμαστε στο δρόμο. Εγώ πάντως έχω καλή γνώμη για τους ταρίφες.

Μάλιστα μια μέρα που έπρεπε να πάω επειγόντως τη κοπέλα μου στο νοσοκομείο, με πήγε κομμάτια ο ταρίφας και δε δεχόταν με τίποτα να τον πληρώσω. Πολύ καλός τύπος. Φυσικά τον πλήρωσ α και τον κέρασα καφέ.

Κατα τ'αλλα γίνονται τα γνωστά κουφά όπου κόβουν απότομα για να επιβιβάσουν πελάτες, αλλά τί να κάνουν οι κακόμοιροι. Κάπου πρέπει να φορτώσουν τον πελάτη. Στον αέρα να τον πάρουν?  Γι'αυτό πρέπει να δείξουμε κατανόηση.

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Εχει και καλους αλλα οι περισσοτεροι ειναι αστα βραστα.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Για να είμαστε αντικειμενικοί πρέπει να μιλήσουμε για τον έλληνα οδηγό, είτε αυτός καβαλάει μηχανή, είτε ταξί, είτε ΙΧ. Το δράμα του δράματος είμαστε στο δρόμο. Εγώ πάντως έχω καλή γνώμη για τους ταρίφες.

Μάλιστα μια μέρα που έπρεπε να πάω επειγόντως τη κοπέλα μου στο νοσοκομείο, με πήγε κομμάτια ο ταρίφας και δε δεχόταν με τίποτα να τον πληρώσω. Πολύ καλός τύπος. Φυσικά τον πλήρωσ α και τον κέρασα καφέ.

Κατα τ'αλλα γίνονται τα γνωστά κουφά όπου κόβουν απότομα για να επιβιβάσουν πελάτες, αλλά τί να κάνουν οι κακόμοιροι. Κάπου πρέπει να φορτώσουν τον πελάτη. Στον αέρα να τον πάρουν?  Γι'αυτό πρέπει να δείξουμε κατανόηση.
Είπαμε...υπάρχουν και καλά παιδιά......

Επισκέπτης
παιδες οι τεριφες ειναι αισχροι!σταματανε οποτε τους καβλοσει χορις αλαρμ!!μονο και μονο για να παρουν το πελατι!!!στο πουτσο τους ολα!!!!αν και θα επρεπε να ειναι καλιτεροι οδιγοι απο εμασ ειναι ακριβος το αντιθετο.νομιζουν οτι οι δρομοι ειναι δικοι τους!!!!το νου σας!!!!

igand2

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2006
Κριτικές
7
Like
121
Πόντοι
1
είναι ένα επάγγελμα που σε κάνει τον χειρότερο, ότι και αν είσαι.

καλός ταρίφας έιναι σα να λέμε αισθηματίας στριπτιτζού.

Μόνο στον ΑΝΤ1 υπάρχει (για την ΑΝΝΑ)

Επισκέπτης
ανανια αχχαχαχαχααχχα πολι γελιο σινεμπουρδελιαρη μου!!!!!

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
anania σωστος αν και δεν καταλαβαινω πως αντεχεις και τρεχεις κομματια ρε θηριο?στην πλειοψηφια ειναι απαραδεκτοι τραγικοι και ενιοτε φονιαδες..εγω παντα προσπερναω ταριφα και δεν νιωθω ανετα οταν οδηγουν κοντα μου..η ατακα μου ειναι---μπραβο ταριφοσκυλο--

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Σε ολα τα επαγγελματα υπαρχουν οι καλοι και οι κακοι.
Οι ταξιτζηδες ειναι ΟΛΟΙ αθλιοι!

Αντε επειδη ειναι λαθος να ειμαστε απολυτοι να πω η συντριπτικη τους πλειοψηφια.Ο καθενας απο δω μεσα αντε 2-3 φορες να εχει πετυχει καλο ταξιτζη στη ζωη του...

Και δεν μιλαω για την επικινδυνη οδηγικη τους συμπεριφορα που μπορει καποιος και να δικαιολογηθει οτι και αλλοι κανουν μαλακιες στο δρομο , αποπροσανατολιζοντας ετσι την συζητηση , αλλα μιλαω και για την επαγγελματικη τους συμπεριφορα.

Ειναι βρωμικοι , αγενεις , κλανουν , ρευονται , δεν σε παιρνουν για μικρες ή πολυ μεγαλες διαδρομες , δεν δινουν ρεστα , κλεβουν , αν βαλεις ζωνη σε ειρωνευονται , εχουν σαραβαλα που δεν τα συντηρουν , την πεφτουν στις γυναικες , δεν θελουν να κοβουν αποδειξη και οσο σκεφτομαι τοσα ακομα θα γραφω.

Gam.. ειναι λογικο να τους υπερασπιζεσαι λογω συναδελφικοτητας αλλα προσπαθεις να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα! ;)

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Ρε συ φίλε...έχει τύχει να σε κλάσει κανένας...για όλα τα άλλα συμφωνώ....αλλά και να σε κλάσει?Θα είχε φάει μπουκέτο..... :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
Να προσθέσω ότι έχουν άποψη για τα πάντα . Τις έχουν πηδήξει όλες . Έχουν όλοι υπηρετήσει στα ΟΥΚ - Καταδρομείς Seals ( μόνο Λεγεώνα των Ξένων δεν έχω ακούσει ) και όλοι σχολιάζουν τους άλλους στο δρόμο ενώ ο επιβάτης αισθάνεται ότι κάνει το γύρο του θανάτου .

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Σε ολα τα επαγγελματα υπαρχουν οι καλοι και οι κακοι.
Οι ταξιτζηδες ειναι ΟΛΟΙ αθλιοι!

Gam.. ειναι λογικο να τους υπερασπιζεσαι λογω συναδελφικοτητας αλλα προσπαθεις να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα! ;)
Συναδελφικοτητας? :idiot:
WTF?
Οπως ειπα καλα λογια για αυτο τον κλαδο μπορω να πω και αλλα για αλλους,αυτο με κανει συνδικαλιστη του καθενος?
Μη τα ισοπεδωνουμε ολα,συμφωνω με τα περισσοτερα χουγια πουχουν οι ταριφες αλλα υπαρχουν και παιδια που ειναι ξηγημενα.Οχι οτι ΟΛΟΙ ειναι αθλιοι..
Οσο για το αν την πεφτουν στις γυναικες,δηλαδη εγω που πουλαω καλαμποκια στα πανηγυρια και δω καμια μουναρα να μην της την πεσω?
Αυτο το κανουν μονο οι ταριφες?
Παντου οι γυναικες δεχονται παρενοχλησεις και φλερτ,ελεος και παλι!
Για τις κλανιες...δεν τις εχω μυρισει οποτε δεν απαντω! :2funny:
Ισορροπια παιδες,παντου υπαρχουν σε ολα τα επαγγελματα κακοι και καλοι,δυστυχως η μειοψηφια τους διασυρει ενα ολοκληρο κλαδο.
Οσο για το φιλο που ειπε οτι τον εστειλε να παρει καφε στα εβερεστ! :2funny: :2funny:
Ελεος πεθανα απο τα γελια!
Πρεπει ναχεις φατσα για χωσε,στο στρατο τι νουμερα εκανες? :grin:(Πλακα κανω..)
Μακαρι καποια στιγμη να γινουμε ευρωπη και σε αυτο το κλαδο,να κοπουν οι διπλες,το 12ωρο-8ωρο,να γινουν ολοι μισθωτοι και οχι ιδιοκτητες για να υπαρχει ισονομια κτλ.
Τωρα περαν του σοβαρου,επειδη εχω κονε οντως με ατομα που ειναι στον κλαδο
εχω να πω οτι σε σχεση με ολα τα επαγγελματα οι ταριφες ειναι οι πιο δικτυωμενοι στο που θα χωσουν το πουλακι τους :humpleg: :knockinb: και πολλες φορες ειναι και αυτοι που πανε τα "κοριτσια" στο σπιτι καθημερινα,καθοτι ο νταβας θελει αποκλειστικοτητα στη μεταφορα.
Κατι φυσικα που εχει πολλα λεφτα και ολοι το κυνηγανε. ;)
Υπαρχουν πολλα καλα σε καθε επαγγελμα,αλλα στο συγκεκριμενο αμα εισαι μαγκας κανεις πολλα..

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Kαλυτερα να του επερνες τον αριθμο και να πηγαινες για καταγγελια,οπως το κοβω για να σου βαλει και χερι πρεπει να ειναι και επαναλαμβανομενο περιστατικο.
Παλι καλα παντως που δε σου δημιουργησε ψυχολογικο προβλημα,κρινωντας απο τις συνεχομενες ανταποκρισεις απο φυλης-μεταξουργειο.. :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom