Τα 8 μεγαλα σκηνικα του Ανανια
1)Ενας ταριφας μια φορα ενω με πηγαινε καπου, σταματαει εξω απτα εβερεστ και μου ζηταει να παω να του παρω καφε!
-πηρε τ @@ μου!
2)Μια αλλη φορα, παιρνω ταξι απο κεντρο να παω καπου ηλιουπολη, και με φορτωνει ενας ηλιθιος με μια C-class και μου εξηγουσε πολυ σοβαρα οτι αυτος δεν κανει διαδρομες μικρες, και οτι ειναι σε ενα ραδιο ταξι "mercedes club" που πανε μονο αεροδρομιο και οτι για να βγουν τα εξοδα θα με πηγαινε Ηλιουπολη μεσω κατεχακη(απο κεντρο!!!)Του απαντησα οτι τ αμαξι του δεν ειναι παρα ενα χρεπι, και ποσο νοσταλγω τα παλια datsun bluebird-κατεβηκα και του πα να πα να γαμηθει!
-ακομα γελαω-α!-και πηρε τ @@ μου κι αυτος-
3)μια φορα μικρος απο βαρκιζα μ εναν φιλο, πηραμε ταξι για γλυφαδα(ειχε βαλει διπλη).Φτανουμε, και ο τυπος μας πεταει το φοβερο οτι οταν πληρωνεις διπλη, στην ουσια πληρωνεις 2 φορες ο,τι γραφει το ταξιμετρο(γι αυτο λεει οτι βαζει διπλη)-χαχαχαχααχαχα-του παμε "τι λες ρε ταριφα-τραβα να φορτωσεις καμμια γρια" και φυγαμε τρεχωντας.
-πηρε τ @@ μου
4)Μια φορα, χωωωωωωωωωμα εγω με φορτωνει απο γλυφαδα, να με φερει κεντρο.Ειδε οτι ειχα θολωσει, και ο θεος με πηγαινε μεσω γιουγκοσλαβιας (κυκλους ηλιουπολη και τετοια) και οσο εγω δεν μιλαγα, τοσο βολταρε-ωσπου με φερνει κεντρο, (η ταριφα ειχε παει κανα 6 χιλιαρικα), του λεω"ωραια η βολτα μεγαλε-ευχαριστω!)-και απλα εριξα τρεξιμο!
-πηρε τ @@ μου!
5)Σκηνικο...Πρωτοχρονια πιτσιρικια ξεμενουμε σ ενα σπιτι στην κυψελη, και πρεπει να παμε σ ενα αλλο παρτυ στο παγκρατι.Βγαινουμε στον δρομο, και με χιλια μυρια βρισκουμε εναν μαλακα ταριφα, που με το που μας φορτωνει λεει"μαγκες, επειδη ειναι πρωτοχρονια, δεν θα βαλω το ταξιμετρο,αλλα απλα θα μου δωσετε 8(!!!) χιλιαρικα και θα σας παω-ειναι μεγαλη μανουρα"-και κατι τετοια.Του λεμε "ναι ρε μεγαλε, δεν τρεχει, γαμω και ευχαριστω",και με το που φτανουμε, ανοιγουμε πορτες και γινομαστε αερας φωναζοντας"καλη χρονια ρε ταριφααααααααα"
-τι πηρε αυτος??? τ @@ μου πηρε!
6)Μπαινω σ εναν τρελο, ο οποιος μου λεγε για τις πυραμιδες, και τα θαυματα των αιγυπτιων, και μετα το γυριζει στο οτι τον κερατωνει η γυναικα του.Με τα πολλα, ο τυπος σταματαει σε κατι μακ, να παει να κατουρησει, κατεβαινει κ μ αφηνει μεσα!Ειχε ενα μπλοκακι στο ταμπλω μ ενα μολυβακι,-το πιανω και του γραφω "καλα σου κανει και σε κερατωνει ρε ταριφαααααααααααα" σηκωνομαι και πηγα με το μετρο!
-Κι αυτος τ @@ μου πηρε!
7)Σκαει τυπος με μερσεντικο, με μαζευει και αρχιζει τα παραμυθια οτι δουλευει για πλακα, και οτι ο πατερας του ειναι καραζαμπλουτος απο αυστραλια και τετοια, οτι ταξιδευει στο μιλανο να ψωνισει ρουχα και κατι τετοια!Ειχα πεθανει στο γελιο μπροστα του, και αυτος συνεχιζε και ελεγε οτι κ καλα τις γκομενες που γαμαει αυτος δεν τις γαμαει αλλος, οτι στα μπουζουκια κανει τρελη ζημια κ τετοια.Φτανωντας, του πεταω οτι"αφου δουλευεις για πλακα, δεν τα χρειαζεσαι"-ανοιγω κ μηντονειδατετονανανια!
8)Βραδυ, χωμα εγω, με παιρνει ενας αλλος τρελος ο οποιος με ρωτουσε αμα μπορω να βαλω αποκρυψη στο κινητο μου και να παρω τηλεφωνο μια γκομενα του η κατι τετοιο να της πω οτι ειναι στο νοσοκομειο ο τυπος, αλλα ειναι καλα και κατι τετοια παραλογα-ειχε φαει λεει φρικη και ηθελε να δει αμα νοιαζεται η τυπισσα-ο τυπος για δεσιμο ο μαν!Παιρνω εκει μια βλαμμενη και της ελεγα τις παπαριες του, και η τυπισσα μου πιανε την παρλα-κρατησε κανα 5λεπτο η συνομιλια!
Φτανουμε, του λεω "αρκετα χρεωθηκα με το κινητο", κατεβαινω τρεχοντας, και μετα παιρνω την τυπισσα και της ειπα οτι ο ταριφας της ειναι κρυφοπουστας και τα χει μ εναν μαυρο και μου πε να της πω ψεμματα!χαχαχαχαχαχ
-αυτος κι αν πηρε τ @@ μου
Τεσπα, οι περισσοτεροι ειναι ενταξει ως προς τους πελατες,αλλα μην ξεχνατε τι τραβανε οι γκομενες με τους ταριφες!Ο Λ Ο Ι τους την πεφτουν, οθκ ολιγα εχω ακουσει απο φιλες κλπ-κ εκτος αυτου ειναι τρελοι ψευτες!Εχω παρει 100αδες ταριφες στην ζωη μου, και αυτα τα περιστατικα ειναι μεμονωμενα!Αλλα μα τον θεο, ειναι δυνατον να περιμενεις απο ανθρωπο που δουλευει ολη μερα στον δρομο να συμπεριφερθει φυσιολογικα???
Εγω χαιρομαι πολυ μερικους που ειναι κυριοι, κατι αλλους που πανε με την γραββατα τους, σου δινουν μια τελειως αλλη εντυπωση-ειναι που θα πεσεις!Φιλος μου ειχε χασει τρελο κινητο (800 ευρω) σε ταριφα, και ο ταριφας κατ ευθειαν σηκωσε το τηλ και του το φερε πισω.
Ειναι που θα πεσεις,μαγκες!