stevegr(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
συμφερει απο ελλαδα ??? και εαν ναι δωστε μερικες πληροφοριες για τιμες και οτι αλλο ειναι χρειαζεται οπως διαρκεια ταξιδιου
βρήκες δουλειά τύπε και την κάνεις;συμφερει απο ελλαδα ??? και εαν ναι δωστε μερικες πληροφοριες για τιμες και οτι αλλο ειναι χρειαζεται οπως διαρκεια ταξιδιου
οχι απλα θελω να παω για σεξοτουρισμο !βρήκες δουλειά τύπε και την κάνεις;
απο ποια περιοχ ελλαδος εισαι βορει η νοτια?οχι απλα θελω να παω για σεξοτουρισμο !![]()
νοτια (ΟΧΙ κρητη)απο ποια περιοχ ελλαδος εισαι βορει η νοτια?
τύπε μια χαρά σε βρίσκω (οικονομικά)!οχι απλα θελω να παω για σεξοτουρισμο !![]()
tote με αεροπλανο ασυζητητι εγω πηγαινωερχομαι γερμανια βερολινο με 5 ευρω αλλα πρεπει να τα κλεισεις 30 μερες πιο νωρις με easyjet ryanairνοτια (ΟΧΙ κρητη)
οχι απλα θελω να κανω ενα τελευταιο μικρο δωρο στον εαυτο μου πριν τον δυσκολο χειμωνα......τύπε μια χαρά σε βρίσκω (οικονομικά)!
τύπε μιας και θα πας, ρίξε και κάνα πούτσο για μας στα πέρα μέρη!οχι απλα θελω να κανω ενα τελευταιο μικρο δωρο στον εαυτο μου πριν τον δυσκολο χειμωνα......![]()
κατσε να δω τυπε εαν παω δεν ειναι σιγουρο.εαν βρω φτηνα εισητηρια και ξεμπλεξω και απο την γκομενα τοτε θα παω..τύπε μιας και θα πας, ρίξε και κάνα πούτσο για μας στα πέρα μέρη!
5 ευρω ???????tote με αεροπλανο ασυζητητι εγω πηγαινωερχομαι γερμανια βερολινο με 5 ευρω αλλα πρεπει να τα κλεισεις 30 μερες πιο νωρις με easyjet ryanair
505 ευρω ???????
τυπε εχεις σκεφτει να πας περπατωντας?συμφερει απο ελλαδα ??? και εαν ναι δωστε μερικες πληροφοριες για τιμες και οτι αλλο ειναι χρειαζεται οπως διαρκεια ταξιδιου
pamemazi.gr το μονο οικονομικο κ καλο μεσο μετακινησης,πλην αεροπλανουτυπε δεν υπαρχει ταξιδι με λεωφορειο η τρενο για Γερμανια.
Υπηρχε αλλα το κοστος ηταν ασυμφορο μπορεις να πας απευθειας με αεροπλανο αν βρεις φθηνα εισιτηρια η σε καποιον φθηνο προορισμο και απο κει τρενο.... (βλεπε Βρυξελες, Παρισι, Αμστερνταμ)