Νέα

Τaxi girl-βαλτε mega τωρα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 42
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Υ/Γ-->Οσο για τα εισοδηματα μου....ειναι προσωπικο δεδομενο κ επιφυλασσομαι να μην απαντησω...δν υπαρχει λογος αλλωστε...

Χαλάρωσε  μακ, εννοείται πως ΔΕΝ έχεις υποχρέωση να δίνεις δημόσια αναφορά, για εισοδήματα κλπ...

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
τελευταιο μου ποσταρισμα....για το θεμα....
περα απ την πλακα κ την ειρωνεια μου.....
Ενα πραγμα θελω να σου μεινει....απο το σημερινο....

ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ....Κ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ......(ειτε ποσταροντας θετικα ή αρνητικα σχολια)

ΟΚ ?????? Ειναι ξεκαθαρο αυτο ?????

Για μενα λεγε οτι γουσταρεις....πραγματικα δν καταλαβαινω τπτ.....δν εχω το θεο μου....μπορω να διαβαζω οτιδηποτε αφορα εμενα.....αλλα οχι για αλλους μη παροντες κ ειδικα μελη της οικογενειας μου.....

Ευχαριστω για την κατανοηση.....

Υ/Γ-->Οσο για τα εισοδηματα μου....ειναι προσωπικο δεδομενο κ επιφυλασσομαι να μην απαντησω...δν υπαρχει λογος αλλωστε...

χαλαρωσε ρε....ευκαιρια ψαχνω για να αυξησω τα ποστ μου....και σε θεωρω την καλυτερη μου ευκαιρια....γιατι εισαι λιγο οξυθυμος οταν σε "θιγουν" γενικοτερα.....οκ?

Επισκέπτης
χαλαρωσε ρε....ευκαιρια ψαχνω για να αυξησω τα ποστ μου....και σε θεωρω την καλυτερη μου ευκαιρια....γιατι εισαι λιγο οξυθυμος οταν σε "θιγουν" γενικοτερα.....οκ?
OK....
Αλλα καλυτερα..ανοιξε ενα θρεντ να λεμε μαλακιες μεταξυ μας....να το ''κανουμε''πριβε ν'ανεβαζεις κ τα ποστς σου...:):):):):):):):)....
Τι περιμενες δλδ....να καθομαι σαν μαλακας να παρακολουθω?
Φυσικα θα σου απαντησω κ οπωσδηποτε θα ανταποδωσω με το χειροτερο τροπο....δν χαριζομαι....εστω κ για το θεαθηναι...θα σου χωθω....μη ξεχνας...20 χρονων ειμαι...πρεπει να παιζω κ λιγακι...!!! :):):):):):):).....

Φευγω....με περιμενει τραπεζακι στο Kitchen Bar....κ επεται συνεχεια...:):):):):):)......--->βρες αλλο παληκαρι ν'αυξησετε τα ποστς σας....:):):):):)....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom