χαχαχαχαχαχ..εγραψες παλι ρε καριολη...οχι ρε δεν σε δουλευουμε.....σε γουσταρουμε!!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τaxi girl-βαλτε mega τωρα!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 42
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
τωωωωωρααααααααααααα..........μου την ειπες....
αλλους τους πειραζει η πρωινη κ αλλους η βραδινη ....
οποτε.....εσενα σε εχουν σε καραντινα...γιατι....πρωι/μεσημερι/απογευμα/βραδυ/ξημερωμα....
οσο γι αυτα που πινεις......αντε να φτασεις σε καμια φραπελια...
δν σε εχω κοζαρει να πινεις κατι >
τελος....γι αυτα που κανεις.....''οταν εγω
ετσι....ετσι......ο κομπλεξικος κανει μπαμ απο χιλιομετρο.....και φαινεται και απο τις παρεες του μεσα απο το σαιτ!ολο κομπλεξιλικια!μην τα παιρνεις ολα σοβαρα ρε......χαλαρα που λεει και το τραγουδι....είδες καναν αλλον να θιγεται απο τα λεγομενα μου?ξερεις σε ποσους εχω κανει πλακα και μαλιστα με υπονοουμενα για τον ξκαθενα?χαλαρωσε λοιπον και απολαυσε τους γνωστες να ομιλουν!
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Μάλλον. Είχα να πάω οκταήμερο και με τον πρώτο χορό με μ..α καταποθέσαμε
ρε λεονορο τί πινεις και δεν μας δινεις?εμενα προσφωνησε ο ropaloforos....εκτος αν ενιωσες οτι σε αφορα....τοτε παω πασο!
Επισκέπτης
ρε μ@λ@κ@......σ'εχει βαρεσει σφοδρα στο κεφαλι ηετσι....ετσι......ο κομπλεξικος κανει μπαμ απο χιλιομετρο.....και φαινεται και απο τις παρεες του μεσα απο το σαιτ!ολο κομπλεξιλικια!μην τα παιρνεις ολα σοβαρα ρε......χαλαρα που λεει και το τραγουδι....είδες καναν αλλον να θιγεται απο τα λεγομενα μου?ξερεις σε ποσους εχω κανει πλακα και μαλιστα με υπονοουμενα για τον ξκαθενα?χαλαρωσε λοιπον και απολαυσε τους γνωστες να ομιλουν!
ποιες ειναι οι παρεες μου ρε τελευταιε κ ποιος εισαι εσυ που θα τις κρινεις?
θα τα παιρνω σοβαρα κ οπως αλλιως γουσταρω....
δν ειμαι σαν τους αλλους.....κ δν γουσταρω συγκρισεις...
στα @@ μου σε ποσους κανεις πλακα με υπονοουμενα κ πουλωντας ιστορια.....το τπτ...δν κανει πλακα ποτε στο τουλάχιστον κατι....
χαλαρος ειμαι.....κ σε απολαμβανω να λες απλα βαζω φρενο στη ..........εχει ορια κ αυτη.....
Αντε
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Το ξέρω ρε vaso, απλά περί συμπτωμάτων αναφέρθηκα
οκ...γραψε ακυρο!
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
ρε μ@λ@κ@......σ'εχει βαρεσει σφοδρα στο κεφαλι η
ποιες ειναι οι παρεες μου ρε τελευταιε κ ποιος εισαι εσυ που θα τις κρινεις?
θα τα παιρνω σοβαρα κ οπως αλλιως γουσταρω....
δν ειμαι σαν τους αλλους.....κ δν γουσταρω συγκρισεις...
στα @@ μου σε ποσους κανεις πλακα με υπονοουμενα κ πουλωντας ιστορια.....το τπτ...δν κανει πλακα ποτε στο τουλάχιστον κατι....
χαλαρος ειμαι.....κ σε απολαμβανω να λες απλα βαζω φρενο στη ..........εχει ορια κ αυτη.....
Αντε
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα....πολυ σε παω ρε μικρε.
Επισκέπτης
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα....πολυ σε παω ρε μικρε.
Έτσι.....να με παρακαλας..........
Επισκέπτης
τα γραφομενα του....ειναι ευρεως διαδεδομενα μεσα απ το κρατος του....guys, έχουμε καμια άκρη για να τακτοποιήσουμε τη σελίδα ενός καραγκιόζη στο myspace.com/macedonian356bc ??
ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ...ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΡΧΙΔΙ...
Αντι να ''τακτοποιησουμε'' αυτον κ τη σελιδα του.....ας επιλυφθουμε σαν κρατος να προστατευσουμε τα κεκτημενα...χτυπωντας κατ'ευθειαν στην καρδια του προβληματος....
Υ/Γ--> Τα κειμενα του περιεχουν αποσπασματα απο τα βιβλια ιστοριας του Γυμνασιου κ Δημοτικου της χωρας....
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Έτσι.....να με παρακαλας..........
τί κανουν τα λεφτα!
Ropaloforos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2005
- Like
- 11
- Πόντοι
- 6
Είναι δε τόσο λακασμά ο τύπος με τη σελίδα που την έχει 'τακτοποιήσει' μόνος του... Με τέτοιο φόντο και κόκκινους χαρακτήρες πρακτικά δεν διαβάζεται! Ρε, τι γκιόζηδες γείτονες έχουμε ρεεεεε...............
Επισκέπτης
τα λεφτα + το μυαλο............τί κανουν τα λεφτα!
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
τα λεφτα + το μυαλο............
οπς!ναι το ξεχασα...το μυαλο...βεβαια!τα λεφτα + το μυαλο του μπαμπα!
Επισκέπτης
οπς!ναι το ξεχασα...το μυαλο...βεβαια!τα λεφτα + το μυαλο του μπαμπα!
Mr... .......(βαζω 3 γιατι τον εχεις τον τιτλο κ δν στον παιρνει κανεις..)
Λοιπον....ειχα σκοπο να γραψω/απαντησω διαφορετικα....ομως....οταν μιλας με τον αρχοντα της πρεπει να υιοθετεις το στυλ του....
Γι αυτο....σου το λεω απλα.....ωστε να καταλαβεις....
Τα λεφτα....το μυαλο....τα @ρχιδι@ κ οτιδηποτε αλλο μπορεις να φανταστεις->μιας κ εχεις εφεση στο παραμυθι/φαντασια.....ειναι δικα μου κ δν μοιραζονται...απλα εμπλουτιζονται.....
Σου εφιστω την προσοχη οταν μιλας για καποιο μελος της οικογενειας μου....ακομη κ αν ειναι για το σκυλο μου.....
Κυριε ....δν θα ανεχτω προσβολες ή υπονοιες για αλλα προσωπα εκτος απ το δικο μου....
Για εμενα μπορεις να λες οτιδηποτε γουσταρεις κ κατεβασει το ξερο σου το κεφαλι....για τον πατερα μου συγκεκριμενα....δν θα μιλας...ουτε καν θα αναφερεσαι στην υπαρξη του....ακομη κ αν εχω αναφερθει εγω στο προσωπο του...εσυ δν εχεις κανενα δικαιωμα....
παλιο ....
guys, έχουμε καμια άκρη για να τακτοποιήσουμε τη σελίδα ενός καραγκιόζη στο myspace.com/macedonian356bc ??
ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ...ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΡΧΙΔΙ...
ο μπασταρδος μ εχει βγαλει απο τα ρουχα μου...μπορει κ η δικη μας ιστορια να μην ειναι απολυτως σωστη, αλλα οι μπασταρδοι με το ζορι κατασκευαζουν τη δικια τους...
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
α!και κατι αλλο μακ....απο πού προερχονται τα εισοδηματα σου?εννοω τί δουλεια κανεις και βγαζεις τοσα πολλα χρηματα απο τα φοιτητικα σου χρονια! εγω ειμαι οικονομολογος και εισοδηματιας,εσυ?φοιτητης εκατομμυριουχος?και για τον πατερα σου δεν αναφερθηκα κακεντρεχως,το αντιθετο μαλιστα...ειναι και πολυ μαγκας!
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
εγω ειμαι οικονομολογος και εισοδηματιας,
Vaso, παντρέψου να κάνεις περιουσία...
Επισκέπτης
συνεχισε.....εισαι απολαυστικος.Τα γραφεις πολυ ωραια αυτα που θες να εκφρασεις,αληθινα σε απολαμβανω,χωρις πλακα.
τελευταιο μου ποσταρισμα....για το θεμα....α!και κατι αλλο μακ....απο πού προερχονται τα εισοδηματα σου?εννοω τί δουλεια κανεις και βγαζεις τοσα πολλα χρηματα απο τα φοιτητικα σου χρονια! εγω ειμαι οικονομολογος και εισοδηματιας,εσυ?φοιτητης εκατομμυριουχος?και για τον πατερα σου δεν αναφερθηκα κακεντρεχως,το αντιθετο μαλιστα...ειναι και πολυ μαγκας!
περα απ την πλακα κ την ειρωνεια μου.....
Ενα πραγμα θελω να σου μεινει....απο το σημερινο....
ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ....Κ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ......(ειτε ποσταροντας θετικα ή αρνητικα σχολια)
ΟΚ ?????? Ειναι ξεκαθαρο αυτο ?????
Για μενα λεγε οτι γουσταρεις....πραγματικα δν καταλαβαινω τπτ.....δν εχω το θεο μου....μπορω να διαβαζω οτιδηποτε αφορα εμενα.....αλλα οχι για αλλους μη παροντες κ ειδικα μελη της οικογενειας μου.....
Ευχαριστω για την κατανοηση.....
Υ/Γ-->Οσο για τα εισοδηματα μου....ειναι προσωπικο δεδομενο κ επιφυλασσομαι να μην απαντησω...δν υπαρχει λογος αλλωστε...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 95K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις