You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τaxi girl-βαλτε mega τωρα!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 42
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Ελα και ταραχτηκα βρε vaso...Πηγα να σκουντουφλησω πανω στο τραπεζακι τραχοντας...Αλλα δεν εχεις παραπονο..
Ειμαι στην τσιτα..παντα σε ετοιμοτητα.
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Ελα και ταραχτηκα βρε vaso...Πηγα να σκουντουφλησω πανω στο τραπεζακι τραχοντας...Αλλα δεν εχεις παραπονο..
χαχαχαχαχαχαχα..καλα δεν παιζεσαι ρε πουστη μου!
Bluevertigo
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Ρε τι έχει πάρει η μαμά και είναι έτσι στην τσίτα; Vaso λες να άρεσε και στον Υπουργό εσύ που ξέρεις τα γούστα του; Το κοκκινάκι πάντως με μαύρο κολάν είναι πάντα διεγερτικό!
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Ρε τι έχει πάρει η μαμά και είναι έτσι στην τσίτα; Vaso λες να άρεσε και στον Υπουργό εσύ που ξέρεις τα γούστα του; Το κοκκινάκι πάντως με μαύρο κολάν είναι πάντα διεγερτικό!
τα γουστα του δεν τα γνωριζω ακριβως αλλα αυτο που ονειρευομαι αυτη την στιγμη ειναι να με πιπωνει η μικρη και να μου γλυφει τα παπαρια η μαμα της κοιτωντας με στα ματια....κρασοποτηρο εννοειται απο την mother fucker!!!!!και για να μην την αφησω την μικρη παραπονεμενη στα τρικαπακα handjob και CIF!!!!!!!!Οτι βγαλει το αρχιδι μου.....
Επισκέπτης
πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωμολις εβαλα μεγκλα τσανελε(που ελεγε και ο ζουγανελλης) και εχουν μπει στο ταξι τωρα 2 μουνια(μαμα 44 ετων και κορη παντρεμενη 26 ετων..)λοιπον η κορη ειναι μια ΓΚΑΥΛΑ!!!!!!!!!!!!οχι οτι η μαμα παει πισω.....
τρελα μουνια.......
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα....
Τι σου δωσαν χθες βραδυ στο μαγαζι που ησουν αγορι μου ????
Επισκέπτης
Χάλια είναι, λαικόφατσες και χοντρούλες αλλα ότι πρέπει να δυδιμο μαμας κόρης (να μας φυγει και η φαντασίωση)
Ropaloforos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2005
- Like
- 11
- Πόντοι
- 6
Τα πήρε $$$ η καυλίτσα! 4χ φραπε λεφτά.
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
παντως οτι και να εχει παρει η μαμα μολις μου τον αρπαξει θα ηρεμησει παραυτα....κατι σαν tavor ενα πραμα......
Ropaloforos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2005
- Like
- 11
- Πόντοι
- 6
Χάλια είναι, λαικόφατσες και χοντρούλες αλλα ότι πρέπει να δυδιμο μαμας κόρης (να μας φυγει και η φαντασίωση)
Και μετά τον χαλάει και το Μεταξουργείο το Βάσο! Η Κολωνού έχει πολύ ωραιότερες, χε, χε.
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
τρελα μουνια.......
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα....
Τι σου δωσαν χθες βραδυ στο μαγαζι που ησουν αγορι μου ????
ασε........αυτα που πινω και κανω δεν μπορεις να τα διανοηθεις οποτε ρουφα το μπιμπελο σου!χαχαχαχα
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Και μετά τον χαλάει και το Μεταξουργείο το Βάσο! Η Κολωνού έχει πολύ ωραιότερες, χε, χε.
κουφαλα........
Ropaloforos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2005
- Like
- 11
- Πόντοι
- 6
Βάσο έχεις παράκρουση, λόγω χαλασμένου φραπέ ή έλλειψη έταιρης κρούσης του χοντρού φρούτου άνω του 24ωρου. Βλέπεις παντού μουνάρες. συστήνω άμεση επίσκεψη σε κοντινό στούντιο ή μασάζ γιατί μέχρι το βράδυ θα προχωρήσει η κατάσταση και θα ζητήσεις φραπέ απο το πρώτο άτομο που θα συναντήσεις στην Συγγρού και σκέψου να είναι ο κράχτης του Λίντο!!!!!!
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
ναι ναι βαλτε και αλφα τωρα...εχει το τελος της βασουλας...μας δουλευετε ρε σεις?
οχι ρε δεν σε δουλευουμε.....σε γουσταρουμε!!!!
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Βάσο έχεις παράκρουση, λόγω χαλασμένου φραπέ ή έλλειψη έταιρης κρούσης του χοντρού φρούτου άνω του 24ωρου. Βλέπεις παντού μουνάρες. συστήνω άμεση επίσκεψη σε κοντινό στούντιο ή μασάζ γιατί μέχρι το βράδυ θα προχωρήσει η κατάσταση και θα ζητήσεις φραπέ απο το πρώτο άτομο που θα συναντήσεις στην Συγγρού και σκέψου να είναι ο κράχτης του Λίντο!!!!!!
μαλλον αμεση επισκεψη στον δικο μου χωρο χρειαζομαι....οχι τιποτε αλλο αλλα δεν μου αρεσει και ο κραχτης του λιντο....προτιμω αυτον του ρασπουτιν!
Ropaloforos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2005
- Like
- 11
- Πόντοι
- 6
...
Επισκέπτης
ασε........αυτα που πινω και κανω δεν μπορεις να τα διανοηθεις οποτε ρουφα το μπιμπελο σου!χαχαχαχα
τωωωωωρααααααααααααα..........μου την ειπες....
αλλους τους πειραζει η πρωινη κ αλλους η βραδινη ....
οποτε.....εσενα σε εχουν σε καραντινα...γιατι....πρωι/μεσημερι/απογευμα/βραδυ/ξημερωμα....
οσο γι αυτα που πινεις......αντε να φτασεις σε καμια φραπελια...
δν σε εχω κοζαρει να πινεις κατι
τελος....γι αυτα που κανεις.....''οταν εγω ...
Μάλλον. Είχα να πάω οκταήμερο και με τον πρώτο χορό με μ..α καταποθέσαμε
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 95K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 69