Νέα

Τaxi girl-βαλτε mega τωρα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 42
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
μολις εβαλα μεγκλα τσανελε(που ελεγε και ο ζουγανελλης) και εχουν μπει στο ταξι τωρα 2 μουνια(μαμα 44 ετων και κορη παντρεμενη 26 ετων..)λοιπον η κορη ειναι μια ΓΚΑΥΛΑ!!!!!!!!!!!!οχι οτι η μαμα παει πισω..... :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
Ελα και ταραχτηκα βρε vaso...Πηγα να σκουντουφλησω πανω στο τραπεζακι τραχοντας...Αλλα δεν εχεις παραπονο..
Ειμαι στην τσιτα..παντα σε ετοιμοτητα.

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ελα και ταραχτηκα βρε vaso...Πηγα να σκουντουφλησω πανω στο τραπεζακι τραχοντας...Αλλα δεν εχεις παραπονο..
Ειμαι στην τσιτα..παντα σε ετοιμοτητα.

χαχαχαχαχαχαχα..καλα δεν παιζεσαι ρε πουστη μου!

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Ρε τι έχει πάρει η μαμά και είναι έτσι στην τσίτα; Vaso λες να άρεσε και στον Υπουργό εσύ που ξέρεις τα γούστα του; Το κοκκινάκι πάντως με μαύρο κολάν είναι πάντα διεγερτικό!

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
ρε, γι? αυτες μας ξεσηκωσες? οχι ρε συ βασσο..  :tickedoff: :2funny:

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ρε τι έχει πάρει η μαμά και είναι έτσι στην τσίτα; Vaso λες να άρεσε και στον Υπουργό εσύ που ξέρεις τα γούστα του; Το κοκκινάκι πάντως με μαύρο κολάν είναι πάντα διεγερτικό!

τα γουστα του δεν τα γνωριζω ακριβως αλλα αυτο που ονειρευομαι αυτη την στιγμη ειναι να με πιπωνει η μικρη και να μου γλυφει τα παπαρια η μαμα της κοιτωντας με στα ματια....κρασοποτηρο εννοειται απο την mother fucker!!!!!και για να μην την αφησω την μικρη παραπονεμενη στα τρικαπακα handjob και CIF!!!!!!!!Οτι βγαλει το αρχιδι μου.....

Επισκέπτης
μολις εβαλα μεγκλα τσανελε(που ελεγε και ο ζουγανελλης) και εχουν μπει στο ταξι τωρα 2 μουνια(μαμα 44 ετων και κορη παντρεμενη 26 ετων..)λοιπον η κορη ειναι μια ΓΚΑΥΛΑ!!!!!!!!!!!!οχι οτι η μαμα παει πισω..... :jerking: :jerking:
πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

τρελα μουνια.......

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα....

Τι σου δωσαν χθες βραδυ στο μαγαζι που ησουν αγορι μου ????

Επισκέπτης
Χάλια είναι, λαικόφατσες και χοντρούλες αλλα ότι πρέπει να δυδιμο μαμας κόρης (να μας φυγει και η φαντασίωση) :grin:

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Τα πήρε $$$ η καυλίτσα! 4χ φραπε λεφτά.

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

παντως οτι και να εχει παρει η μαμα μολις μου τον αρπαξει θα ηρεμησει παραυτα....κατι σαν tavor ενα πραμα......

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

τρελα μουνια.......

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα....

Τι σου δωσαν χθες βραδυ στο μαγαζι που ησουν αγορι μου ????

ασε........αυτα που πινω και κανω δεν μπορεις να τα διανοηθεις οποτε ρουφα το μπιμπελο σου!χαχαχαχα

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
ναι ναι βαλτε και αλφα τωρα...εχει το τελος της βασουλας...μας δουλευετε ρε σεις?

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Βάσο έχεις παράκρουση, λόγω χαλασμένου φραπέ ή έλλειψη έταιρης κρούσης του χοντρού φρούτου άνω του 24ωρου. Βλέπεις παντού μουνάρες. συστήνω άμεση επίσκεψη σε κοντινό στούντιο ή μασάζ γιατί μέχρι το βράδυ θα προχωρήσει η κατάσταση και θα ζητήσεις φραπέ απο το πρώτο άτομο που θα συναντήσεις στην Συγγρού και σκέψου να είναι ο κράχτης του Λίντο!!!!!!

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Βάσο έχεις παράκρουση, λόγω χαλασμένου φραπέ ή έλλειψη έταιρης κρούσης του χοντρού φρούτου άνω του 24ωρου. Βλέπεις παντού μουνάρες. συστήνω άμεση επίσκεψη σε κοντινό στούντιο ή μασάζ γιατί μέχρι το βράδυ θα προχωρήσει η κατάσταση και θα ζητήσεις φραπέ απο το πρώτο άτομο που θα συναντήσεις στην Συγγρού και σκέψου να είναι ο κράχτης του Λίντο!!!!!!

μαλλον αμεση επισκεψη στον δικο μου χωρο χρειαζομαι....οχι τιποτε αλλο αλλα δεν μου αρεσει και ο κραχτης του λιντο....προτιμω αυτον του ρασπουτιν!

Επισκέπτης
ασε........αυτα που πινω και κανω δεν μπορεις να τα διανοηθεις οποτε ρουφα το μπιμπελο σου!χαχαχαχα

τωωωωωρααααααααααααα..........μου την ειπες.... :headbang: :headbang:

αλλους τους πειραζει η πρωινη  :jerking: κ αλλους η βραδινη  :jerking:....
οποτε.....εσενα σε εχουν σε καραντινα...γιατι....πρωι/μεσημερι/απογευμα/βραδυ/ξημερωμα.... :jerking:

οσο γι αυτα που πινεις......αντε να φτασεις σε καμια φραπελια... :idiot:
δν σε εχω κοζαρει να πινεις κατι  :knuppel:

τελος....γι αυτα που κανεις.....''οταν εγω  :knockinb:...
:uzi: :uzi: :badair: :badair: :thefinge: :thefinge:    :cussing:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Μάλλον. Είχα να πάω οκταήμερο και με τον πρώτο χορό με μ..α καταποθέσαμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom