Νέα

Τανες απο 40 εως 55.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hardoul1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hardoul1

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Παιδια ενα φιλαρακι μου ψαχνει για τανες απο 40 εως 55 ετων σε μπουρδελα.Υπαρχει καμια πληροφορια?Για Σαλονικη και για βορειο Ελλαδα.Ευχαριστω εκ των προτερων.

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ΡΕ παιδια αλλος κανενας δεν ξερει τιποτε?
καλημερα ρε φιλε..
γιατι ολοι λετε ενας φιλος πες οτι εσυ ψαχνεις!
τελος παντων αυτη την στιγμη δεν πρεπει να υπαρχει καμια,υπηρχε μια τζωρτζια αλλα εχω καιρο να ακουσω για αυτην

OP
OP
H

hardoul1

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Διοτι πολυ απλα δεν ειναι του γουστου,του δικου μου.Ενταξη?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Παιδια ενα φιλαρακι μου ψαχνει για τανες απο 40 εως 55 ετων σε μπουρδελα.Υπαρχει καμια πληροφορια?Για Σαλονικη και για βορειο Ελλαδα.Ευχαριστω εκ των προτερων.
πρωτον μην πυροβολειτε τον ανθρωπο ειναι και φιλοι μας που ντρεπονται και βαζουν εμας να ρωταμε.λοιπον μαρθα,χριστινα ανδ γεωργιου 4,ρενατα στο ιδιο μαγαζι,τζωρτζια ιταλιδα ρεπατζου αυτη ποτε θα την πετυχει και που αγνωστο..ειναι και καποιες σε δικο τους χωρο που ηξερα αν θες να στειλω με πμ 2 τηλ που εχω κανoυν και παρτουζα..

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
πρωτον μην πυροβολειτε τον ανθρωπο ειναι και φιλοι μας που ντρεπονται και βαζουν εμας να ρωταμε.λοιπον μαρθα,χριστινα ανδ γεωργιου 4,ρενατα στο ιδιο μαγαζι,τζωρτζια ιταλιδα ρεπατζου αυτη ποτε θα την πετυχει και που αγνωστο..ειναι και καποιες σε δικο τους χωρο που ηξερα αν θες να στειλω με πμ 2 τηλ που εχω κανoυν και παρτουζα..
φιλε αυτο θελω να το ερευνισω και εγω στειλε μου τηλ και τιμες σε πμ πρεπει να το δω το θεμα.εσυ εχεις παει?

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
ρε παιδια το τελευταιο διαστημα εχω φαει κολλημα με τις 40αρες+.οχι αποκλειστικα τανες.και γυναικες της διπλανης πορτας.με καβλωνουν πολυ.παιζει τιποτα με παντρεμενες η εστω τανες ?πλην αυτων που αναφερθηκαν παραπανω.

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
H Ρωσσιδα Λανα απο βουρβαχη 19.

Και ειναι απο τις πιο καυλιαρες μαλιστα.........

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
ξεχασα να; σημειωσω απο θεσσαλονικη

pristine

Μέλος
Εγγρ.