Νέα

Ταλαιπωρία στο Ισραήλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yrret
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
το οτι ειναι Ρατσιστες εχεις δικιο.εχουν αυτο το ρατσισμο γιατι ολοι τους βριζουνε!για την τσιγγουνια τους και τη μιζερια τους δεν τους παει κανενας!
Εγω νομιζω οτι ειναι ετσι γιατι πιστευουν οτι ειναι ο περιουσιος λαος του θεου και αυτο μεσα απο την εκπαιδευση τους εχει περασει μεσα τους

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγω νομιζω οτι ειναι ετσι γιατι πιστευουν οτι ειναι ο περιουσιος λαος του θεου και αυτο μεσα απο την εκπαιδευση τους εχει περασει μεσα τους
παντος δε νομιζω οτι το πολυπιστευουν αυτο!εμενα οι Αραβες δεν θα ελεγα οτι με ζηλευουν.καταλαβαινουν οτι δεν μπορουνε να με φτασουνε με τιποτα.μεταξυ τους ομως ζηλευονται θα ελεγα.οι Εβραιοι εχουν τρομερο κομπλεξ για το οτι ειναι Εβραιοι.εκτος Ισραηλ θα ελεγα ντρεπονται που ειναι Εβραιοι.οσο για τους Αραβες.ολοι οι Μαροκινοι λενε οτι ειναι Γαλλοι ή αν ειναι πολυ μαυριδεροι οτι εχουν μανα Γαλλιδα και πατερα Μαροκινο ή Αλγερινο.οι δε αλλοι Αραβες ΕΙΔΗΚΑ ΟΙ ΣΥΡΙΟΙ ΑΛΕΒΙΤΕς που ειναι καλα παιδια.παραδεχονται οτι εχουν Ελληνικες ριζες(οι Αλεβιτες ειναι ορθωδοξοι που εξισλαμιστηκαν).ειναι πιο μορφωμενοι και ξερουν οτι οι πιο πολλες πολεις τους ειχαν ιδρυθει απο Ελληνες.στο καμακι δε χρησιμοποιουνε Ελληνικα ονοματα!απο Συριοι βαφτιζονται Ελληνες!γινονται Κωστας Στελιος Γιωργος :2funny:

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
662
Πόντοι
96
παντος δε νομιζω οτι το πολυπιστευουν αυτο!εμενα οι Αραβες δεν θα ελεγα οτι με ζηλευουν.καταλαβαινουν οτι δεν μπορουνε να με φτασουνε με τιποτα.μεταξυ τους ομως ζηλευονται θα ελεγα.οι Εβραιοι εχουν τρομερο κομπλεξ για το οτι ειναι Εβραιοι.εκτος Ισραηλ θα ελεγα ντρεπονται που ειναι Εβραιοι.οσο για τους Αραβες.ολοι οι Μαροκινοι λενε οτι ειναι Γαλλοι ή αν ειναι πολυ μαυριδεροι οτι εχουν μανα Γαλλιδα και πατερα Μαροκινο ή Αλγερινο.οι δε αλλοι Αραβες ΕΙΔΗΚΑ ΟΙ ΣΥΡΙΟΙ ΑΛΕΒΙΤΕς που ειναι καλα παιδια.παραδεχονται οτι εχουν Ελληνικες ριζες(οι Αλεβιτες ειναι ορθωδοξοι που εξισλαμιστηκαν).ειναι πιο μορφωμενοι και ξερουν οτι οι πιο πολλες πολεις τους ειχαν ιδρυθει απο Ελληνες.στο καμακι δε χρησιμοποιουνε Ελληνικα ονοματα!απο Συριοι βαφτιζονται Ελληνες!γινονται Κωστας Στελιος Γιωργος :2funny:

το κομμα των λιβανεζων ορθοδοξων

Sternos

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πάντως αυτό με τα αεροδρόμια έχει καταντήσει αηδία...
Είναι στα πλαίσια του πολέμου ενάντια στην τρομοκρατία που έχει κηρύξει ο ΜΠΟΥΣ. :jerking:
Λόγο της σκατό- φάτσας μου πλέον ξέρω ότι σε κάθε ταξίδι θα με σταματήσουν για έλεγχο...
Στη αρχή σπαζόμουν ...τώρα απλά πάω 30 λεπτά νωρίτερα και οργανώνω καλύτερα τις βαλίτσες ώστε να μπαινοβγαίνουν
εύκολα τα πράγματα στον έλεγχο...
Τους βρίζω στα ελληνικά...πάντα με χαμόγελο...και κανονίζω να έχω ένα βρομώ ζευγάρι κάλτσες μέσα και ένα "φρεναρισμένο" βρομώ-σώβρακο...
Τρελαίνομε όταν είναι αναγκασμένοι να τα πιάνουν με τα χέρια τους όταν ψαχουλεύουν!!! :dancing: :rockon: :dancing:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εμενα δεν με ψαχνουνε τοσο.αλλα θεωρω μαλακια που σε βαζουν να βγαζεις τα παπουτσια!αν καποιος θελει να περασει κατι θα βρει τροπο.ειδεικα στη Ρωσσια θα δωσει κατι σε καμια καθαρηστρια και θα του το περασει!οντως εχει καταντισει αηδια!

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Νομίζετε ότι ο Χίτλερ ήταν τρελός ε !!!!!!!!!!!
ένα είναι σίγουρο ότι η ιστορία δεν έχει τελείωση μαζί του , αργά η γρήγορα θα μετανιώσουμε που δεν τον βοηθήσαμε στην συγκομιδή των εβραίων .
Και μη με πείτε ρατσιστή . αυτοί είναι εβραίοι , όσο για αυτούς που θα με κατακεραυνώσουν για τις απεχθείς ιδέες μου έχω μια ερώτηση , ξέρετε πόσοι συνελληνες πέθανα στον Δεύτερο Π.Π.  έχε δει κανένα μνημείο κάπου που έκανε η παγκόσμια κοινότητα η ξέρουνε τον αριθμό.  Έχετε αναρωτηθεί  γιατί ????

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
Συναγωνιστες καλημερα
εγω εχω να καταθεσω απα το εξης εχω πετυχει στο ισραηλ κατι εβραιες θεες που με εκαναν απο τοτε να ψαχνω να βρω ισραηλιτικες τσοντες οποτε παρακαλω να ανεβουν αμεσα απο οποιον συναγωνιστη εχει να μας προσφερει. Οσο για τις πουτανες τους ολα τα λεφτα ....
τρεμε Σονια

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σιγά ρε φίλε dimitrakis που την κατούρησες, μάλλον θα έκανες τέτοια σκέψη και θα κατουρήθηκες!
Αν τόχες κάνει τώρα δεν θάγραφες εδώ, αλλα στο bourdella.Kolash.com
:2funny: :2funny: :2funny:
το σκεφτηκα και το 'κανα!κοσμος δεν περναγε ητανε σε ενα στενο σοκακι.ωραιο κατουριμα στη μαπα του ολα.παντος και κανεις να περναγε οι Πολωνοι ειναι μεγαλοι χεστες!μονο μεθυσμενη κανουνε τσαμπουκαδες!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Συναγωνιστες καλημερα
εγω εχω να καταθεσω απα το εξης εχω πετυχει στο ισραηλ κατι εβραιες θεες που με εκαναν απο τοτε να ψαχνω να βρω ισραηλιτικες τσοντες οποτε παρακαλω να ανεβουν αμεσα απο οποιον συναγωνιστη εχει να μας προσφερει. Οσο για τις πουτανες τους ολα τα λεφτα ....
τρεμε Σονια
ολες οι πουτανε εκει ειναι Ρωσσοεβραιες!το 90% ή Μολδαβες.

KissMyJaZZ

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Επίσης καλό είναι να ξέρουμε επίσης ότι το Ισραήλ είναι το μοναδικό δυτικό κράτος, γιατί τέτοιο είναι κ ας βρίσκεται όπου στον πούτσο βρίσκεται, που έχει θρησκευτικό νόμο στην κυριολεξία κ ο δημόσιος βίος της χώρας καθορίζεται από αυτόν, όταν κάτι τέτοιο στον υπόλοιπο δυτικό κόσμο κατακρίνεται κ γίνονται σοβαρές κ επίσημες προσπάθειες για να σταματήσει όπου συμβαίνει αυτό με εξαίρεση βέβαια το Ισραήλ. Καλό ή κακό δε ξέρω άλλα οι γραφές τους κ τα ιερά βιβλία τους αναφέρουν τα πάντα όσο αφορά τον δημόσιο βίο. Από τους γάμους την διαπαιδαγώγηση των παιδιών τις μέρες κ ώρες εργασίας μέχρι τούς τόκους τα επιτόκια κ ότι άλλο μπορεί κανείς να φανταστεί!!! αυτά τα ακολουθούν οι πολίτες του Ισραήλ βάση των ιερών κειμένων τους κ όχι βάση συντάγματος όπως τα υπόλοιπα πολιτισμένα κράτη!!! Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα με τον εκλεκτό λαό του θεού...κ ας λένε ότι οι άλλοι είναι ρατσιστές μαζί τους ενώ αυτοί οι ίδιοι ξεχωρίζουν από όλους τους εαυτούς τους!!! Κουφά πράγματα.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom