giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
πσσσσσσσσσσσςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς..Εγώ για 1-2 χρόνια ήμουνα τακτικος πελάτης μιας τάνας και με τα 50 ευρώ που έδινα μου έκανε δωρεάν OWO και anal.
πσσσσσσσσσσσςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς..Εγώ για 1-2 χρόνια ήμουνα τακτικος πελάτης μιας τάνας και με τα 50 ευρώ που έδινα μου έκανε δωρεάν OWO και anal.
εντάξει ρε πάτερ γιατί κοροιδεύεις!!!!! όταν η συγκεκριμένη σταματήσει την δουλειά που μάλλον θα το κάνει σύντομα απ οτι μου είπε έχω να γράψω πολλα .Όπως οτι έχω το τηλεφωνό της και την πήδάω εκτός τζάμπα και για να σε προλάβω δεν κάνω ούτε τον χρηματοδότη ουτε τίποτα.Απο τις π.χ 10 φορές που έχουμε βγει για ποτό κτλ τις 7 εχει πληρώσει αυτή.πσσσσσσσσσσσςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς..
εντάξει ρε πάτερ γιατί κοροιδεύεις!!!!! όταν η συγκεκριμένη σταματήσει την δουλειά που μάλλον θα το κάνει σύντομα απ οτι μου είπε έχω να γράψω πολλα .Όπως οτι έχω το τηλεφωνό της και την πήδάω εκτός τζάμπα και για να σε προλάβω δεν κάνω ούτε τον χρηματοδότη ουτε τίποτα.Απο τις π.χ 10 φορές που έχουμε βγει για ποτό κτλ τις 7 εχει πληρώσει αυτή.
Φίλε μου το ξέρω οτι είμαι ενας στο εκατομύριο.Εδώ εγώ έκανα πολύ καιρό να το πιστέψω!!!!!Οσο για το οτι γιατί δεν μου τα έκανε όλα τσάμπα δεν νομίζω να είναι εύκολο να μπεις σε στούντιο και επειδη είσαι φίλος με την ...τάνα να περάσεις τζάμπα αυτα δεν γίνονται ούτε μια στο τρισεκατομύριο.Άσχετο αλλα έχω γνωρίσει και την αδερφη της και ειναι μέσα στις 2-3 πιο όμορφες γυναίκες που εχω δει στην ζωη μου.Τις έλεγα σοβαρα αν ξεκινήσει την δουλεια της αδερφης της θα γινονται ουρες για παρτη της αλλα δυστυχως για εμας η κοπελα σπουδαζει θελει να γινει επιστημονας!!!!!!!!!Δεν εχω λογους να μην σε πιστεψω, αλλα εισαι ενας στο εκατομυριο.
Θα μου πεις απο την αλλη και οι...τανες ανθρωποι με αισθηματα ειναι. Μπορει να της εκανες το ...κλικ.
Απ΄την αλλη ομως, αν ειναι ετσι, γιατι σου επερνε λεφτα και δεν στα εκανε ολα τζαμπα ?
Φίλε μου το ξέρω οτι είμαι ενας στο εκατομύριο.Εδώ εγώ έκανα πολύ καιρό να το πιστέψω!!!!!Οσο για το οτι γιατί δεν μου τα έκανε όλα τσάμπα δεν νομίζω να είναι εύκολο να μπεις σε στούντιο και επειδη είσαι φίλος με την ...τάνα να περάσεις τζάμπα αυτα δεν γίνονται ούτε μια στο τρισεκατομύριο.Άσχετο αλλα έχω γνωρίσει και την αδερφη της και ειναι μέσα στις 2-3 πιο όμορφες γυναίκες που εχω δει στην ζωη μου.Τις έλεγα σοβαρα αν ξεκινήσει την δουλεια της αδερφης της θα γινονται ουρες για παρτη της αλλα δυστυχως για εμας η κοπελα σπουδαζει θελει να γινει επιστημονας!!!!!!!!!
..
Πηγαινω συχνα στην Βικυ, στο Διδυμου 18α, την Ζανα στο Αγκυρας 18Α και την Αντριαννα στο Διδυμου 18Β
Δεν ειναι οτι εχω κολλησει, αλλα κανουν πολυ καλο ακαποτο τσιμπουκι -κατα την γνωμη μου - και τελειωνεις και στο στομα αν θες.
Μα κι΄αυτο επιστημη ειναι.....
Σου ειναι ευκολο να μας δωσεις στοιχεια (ονομα κοπελας, διευθυνση του studio) ή ειναι ...προσωπικα δεδομενα.
Αυτό είναι λίγο δύσκολο γιατί πιστεύω οτι θα της δημιουργήσω πρόβλημα.Φαντάσου να πηγαίνει ο καθένας στο στουντιο και να της λέει διάφορα.Μα κι΄αυτο επιστημη ειναι.....
Σου ειναι ευκολο να μας δωσεις στοιχεια (ονομα κοπελας, διευθυνση του studio) ή ειναι ...προσωπικα δεδομενα.
Την αδερφή της την έχω καλέσει το καλοκαίρι ελλαδα για διακοπές.Η έστω που σπουδάζει η αδερφή της ?
Οι πουτάνες μας δίνουν τη δυνατότητα να πηδάμε συχνά πυκνά κι απο ένα νέο μουνί. Το οποίο σαν συμβάν έχει τη κάβλα του ! Αμα πηγαίνεις ξανα και ξανά στην ίδια χάνεται η κάβλα σιγά σιγά ! Αλλος θα χρειαστεί να πάει 2-3 φορές με την ίδια για να το διαπιστώσει, άλλος περισσότερες , αλλά τελικά η κατάληξη είναι πάντα η ίδια !
Φυσικά όλοι κάποια ξεχωρίζουν για τις υπηρεσίες της αλλά όχι και να τρώνε κόλλημα με την ίδια και την ίδια !
Πιστεύω ότι βαριούνται τους αγαπούληδες. Ή αυτούς που θα νομίζουν ότι είναι γκομενά τους. Δεν νομίζω ένας τακτικός , καθαρός και νορμάλ πελάτης θα είναι ανεπιθύμητος μετά από κάποιες επισκέψεις. Γνώμη μου
Άσε που υπάρχουν πολλές που στη λένε αν κάνεις καιρό να τις δεις
πριν πολλα χρονια ναι πολι ταχτικος μερα παρα μερα για αρκετο καιρο εως που μια μερα....... απελαθηκε..... καλη της ωρα οπου και αν ειναι, αν ζη κτλ....Δύο φορές στην μπουρδελοκαριέρα μου υπήρξα τακτικός πελάτης της ίδιας τάνας.
Η πρώτη μου φερόταν πολλύ καλά και μου άρεσε αυτό που έκανε στο κρεβάτι.
Η δεύτερη μου θύμιζε έντονα μια γκόμενα που ποθούσα διακαώς αλλά ποτέ δεν την άγγιξα.
Και οι δύο από κάποια στιγμή και μετά ένοιωθαν άνετα μαζί μου και τα έδιναν όλα, μου έχουν μείνει αξέχαστες. Δεν τις χόρτασα ούτε βαρέθηκα ποτέ. Κάποτε τις έχασα ξαφνικά, μετά από 6 μηνες την μία και 1,5 έτος την άλλη.
Εκτός απο καλό σέξ υπήρχε και η ψευδαίσθηση της συντροφικότητας.
Ταυτόχρονα εννοείται πήγαινα και αλλού, δεν το μπορώ συνέχεια στην ίδια.
Οσες φορές έχω προσπαθήσει να το επαναλάβω δεν αντέχω πάνω απο 5-6 το πολλύ φορές, συνήθως βαριέμαι η ξενερώνω.
Ερωτας(καψούρα) και τάνες είναι πράγματα εξ'ορισμού ασυμβίβαστα.
περναει κανεις ευχαριστα στην δουλεια του?????????Το μέτρο χρειάζεται παντού.
Οι τακτικοί είναι βαρετοί και για τις κοπέλες και ειδικά οι "αγαπόύληδες"
Καλή τακτική είναι η επανάληψη να σταματά στις 8-10 καταθέσεις να ακολουθέί διάστημα αποχής και ξανά στην ίδια. Οταν σε ξαναδει θα υπάρχει αναθέρμανση ειδικά αν περνούσε ευχάριστα.