Νέα

Τακτικοί πελάτες κάποιας πουτάνας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rigormortis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Χάνεται η θέρμη όταν γαμάς πολλές φορές την ίδια τάνα;

• Σταδιακά ναι

Ψήφοι: 41 55,4%
  • Όχι, καυλώνω το ίδιο

Ψήφοι: 33 44,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    74

kamarianosg

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
πσσσσσσσσσσσςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς..
εντάξει ρε πάτερ γιατί κοροιδεύεις!!!!! όταν η συγκεκριμένη σταματήσει την δουλειά που μάλλον θα το κάνει σύντομα απ οτι μου είπε έχω να γράψω πολλα .Όπως οτι έχω το τηλεφωνό της και την πήδάω εκτός τζάμπα και για να σε προλάβω δεν κάνω ούτε τον χρηματοδότη ουτε τίποτα.Απο τις π.χ 10 φορές που έχουμε βγει για ποτό κτλ τις 7 εχει πληρώσει αυτή. :priest: :priest: :priest:

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Aμα την εχεις μεγαλη.....αλλα μεγαλη.....σε πιστευω.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
εντάξει ρε πάτερ γιατί κοροιδεύεις!!!!! όταν η συγκεκριμένη σταματήσει την δουλειά που μάλλον θα το κάνει σύντομα απ οτι μου είπε έχω να γράψω πολλα .Όπως οτι έχω το τηλεφωνό της και την πήδάω εκτός τζάμπα και για να σε προλάβω δεν κάνω ούτε τον χρηματοδότη ουτε τίποτα.Απο τις π.χ 10 φορές που έχουμε βγει για ποτό κτλ τις 7 εχει πληρώσει αυτή. :priest: :priest: :priest:

Δεν εχω λογους να μην σε πιστεψω, αλλα εισαι ενας στο εκατομυριο.

Θα μου πεις απο την αλλη και οι...τανες ανθρωποι με αισθηματα ειναι. Μπορει να της εκανες το ...κλικ.

Απ΄την αλλη ομως, αν ειναι ετσι,  γιατι σου επερνε λεφτα και δεν στα εκανε ολα τζαμπα ?

kamarianosg

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Δεν εχω λογους να μην σε πιστεψω, αλλα εισαι ενας στο εκατομυριο.

Θα μου πεις απο την αλλη και οι...τανες ανθρωποι με αισθηματα ειναι. Μπορει να της εκανες το ...κλικ.

Απ΄την αλλη ομως, αν ειναι ετσι,  γιατι σου επερνε λεφτα και δεν στα εκανε ολα τζαμπα ?
Φίλε μου το ξέρω οτι είμαι ενας στο εκατομύριο.Εδώ εγώ έκανα πολύ καιρό να το πιστέψω!!!!!Οσο για το οτι γιατί δεν μου τα έκανε όλα τσάμπα δεν νομίζω να είναι εύκολο να μπεις σε στούντιο και επειδη είσαι φίλος με την ...τάνα να περάσεις τζάμπα αυτα δεν γίνονται ούτε μια στο τρισεκατομύριο.Άσχετο αλλα έχω γνωρίσει και την αδερφη της και ειναι μέσα στις 2-3 πιο όμορφες γυναίκες που εχω δει στην ζωη μου.Τις έλεγα σοβαρα αν ξεκινήσει την δουλεια της αδερφης της θα γινονται ουρες για παρτη της αλλα δυστυχως για εμας η κοπελα σπουδαζει θελει να γινει επιστημονας!!!!!!!!!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Φίλε μου το ξέρω οτι είμαι ενας στο εκατομύριο.Εδώ εγώ έκανα πολύ καιρό να το πιστέψω!!!!!Οσο για το οτι γιατί δεν μου τα έκανε όλα τσάμπα δεν νομίζω να είναι εύκολο να μπεις σε στούντιο και επειδη είσαι φίλος με την ...τάνα να περάσεις τζάμπα αυτα δεν γίνονται ούτε μια στο τρισεκατομύριο.Άσχετο αλλα έχω γνωρίσει και την αδερφη της και ειναι μέσα στις 2-3 πιο όμορφες γυναίκες που εχω δει στην ζωη μου.Τις έλεγα σοβαρα αν ξεκινήσει την δουλεια της αδερφης της θα γινονται ουρες για παρτη της αλλα δυστυχως για εμας η κοπελα σπουδαζει θελει να γινει επιστημονας!!!!!!!!!

Μα κι΄αυτο επιστημη ειναι.....

Σου ειναι ευκολο να μας δωσεις στοιχεια (ονομα κοπελας, διευθυνση του studio) ή ειναι ...προσωπικα δεδομενα.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.951
Πόντοι
6.925
..

Πηγαινω συχνα στην Βικυ, στο Διδυμου 18α, την Ζανα στο Αγκυρας 18Α και την Αντριαννα στο Διδυμου 18Β
Δεν ειναι οτι εχω κολλησει, αλλα κανουν πολυ καλο ακαποτο τσιμπουκι -κατα την γνωμη μου -  και τελειωνεις και στο στομα αν θες.

Μάλλον έχεις κολλημα με το Νο 18

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.951
Πόντοι
6.925

Σου ειναι ευκολο να μας δωσεις στοιχεια (ονομα κοπελας, διευθυνση του studio) ή ειναι ...προσωπικα δεδομενα.

Η έστω που σπουδάζει η αδερφή της ?

kamarianosg

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6

Αυτό είναι λίγο δύσκολο γιατί πιστεύω οτι θα της δημιουργήσω πρόβλημα.Φαντάσου να πηγαίνει ο καθένας στο στουντιο και να της λέει διάφορα.
Η έστω που σπουδάζει η αδερφή της ?
Την αδερφή της την έχω καλέσει το καλοκαίρι ελλαδα για διακοπές.

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Οι πουτάνες μας δίνουν τη δυνατότητα να πηδάμε συχνά πυκνά κι απο ένα νέο μουνί. Το οποίο σαν συμβάν έχει τη κάβλα του ! Αμα πηγαίνεις ξανα και ξανά στην ίδια χάνεται η κάβλα σιγά σιγά ! Αλλος θα χρειαστεί να πάει 2-3 φορές με την ίδια για να το διαπιστώσει, άλλος περισσότερες , αλλά τελικά η κατάληξη είναι πάντα η ίδια !
Φυσικά όλοι κάποια ξεχωρίζουν για τις υπηρεσίες της αλλά όχι και να τρώνε κόλλημα με την ίδια και την ίδια !

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.328
Πόντοι
22.785
πρεπη να ειναι οπωσδηποτε γυναικα;;;;;;;;;;; η πουτανα;;;;;;;; :think:

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.951
Πόντοι
6.925
Οι πουτάνες μας δίνουν τη δυνατότητα να πηδάμε συχνά πυκνά κι απο ένα νέο μουνί. Το οποίο σαν συμβάν έχει τη κάβλα του ! Αμα πηγαίνεις ξανα και ξανά στην ίδια χάνεται η κάβλα σιγά σιγά ! Αλλος θα χρειαστεί να πάει 2-3 φορές με την ίδια για να το διαπιστώσει, άλλος περισσότερες , αλλά τελικά η κατάληξη είναι πάντα η ίδια !
Φυσικά όλοι κάποια ξεχωρίζουν για τις υπηρεσίες της αλλά όχι και να τρώνε κόλλημα με την ίδια και την ίδια !

Φίλε την Αντζελλα στην Διδύμου δεν χόρταινα ή βαριόμουνα ποτέ ...

STINGER

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Εγω πάω σταθερά 1-2 φορές το μήνα στην Λίζα-Βαλεντίνα στο Βριλλησού 46 απο το Νοέμβρη 2007 (τότε δούλευε σε άλλα μαγαζιά). Να σας πω δεν εχω βαρεθεί καθόλου τις βυζάρες της και γενικά το sex πάντα ειναι καλό, οχι super όπως οταν την ειχα πρωτοδεί.
Γενικά όποτε δεν θελω να ρισκάρω καινουργια πράγματα και θέλω ενα σίγουρα καλό sex, χωρίς GFE μαλακιούλες που μπορεί να βγούν σε καψουροπαγίδα, πάω σε αυτήν και απο κεί και πέρα αυτοσχεδιάζω.
Γενικά νομίζω οτι αρκετές γκόμενες εκτιμούν μετα απο λιγο καιρό οτι δεν τους ζητάς το κάτι παραπάνω και μένεις πελάτης.

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
Πιστεύω ότι βαριούνται τους αγαπούληδες. Ή αυτούς που θα νομίζουν ότι είναι γκομενά τους. Δεν νομίζω ένας τακτικός , καθαρός και νορμάλ πελάτης θα είναι ανεπιθύμητος μετά από κάποιες επισκέψεις. Γνώμη μου
Άσε που υπάρχουν πολλές που στη λένε αν κάνεις καιρό να τις δεις

+1, κι εγω νομιζω οι πληροντες τις παραπανω προυποθεσεις ειναι παντα ευπροσδεκτοι. Οταν γινεσαι αγαπουλης αγκαλιτσας γινεσαι κουραστικος, νομιζω η συνεντευξουσα αυτους εννοει  :rockon:

alex_kf

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
61
Like
0
Πόντοι
676
Δύο φορές στην μπουρδελοκαριέρα μου υπήρξα τακτικός πελάτης της ίδιας τάνας.
Η πρώτη μου φερόταν πολλύ καλά και μου άρεσε αυτό που έκανε στο κρεβάτι.
Η δεύτερη μου θύμιζε έντονα μια γκόμενα που ποθούσα διακαώς αλλά ποτέ δεν την άγγιξα.
Και οι δύο από κάποια στιγμή και μετά ένοιωθαν άνετα μαζί μου και τα έδιναν όλα, μου έχουν μείνει αξέχαστες. Δεν τις χόρτασα ούτε βαρέθηκα ποτέ. Κάποτε τις έχασα ξαφνικά, μετά από 6 μηνες την μία και 1,5 έτος την άλλη.
Εκτός απο καλό σέξ υπήρχε και η ψευδαίσθηση της συντροφικότητας.
Ταυτόχρονα εννοείται πήγαινα και αλλού, δεν το μπορώ συνέχεια στην ίδια.

Οσες φορές έχω προσπαθήσει να το επαναλάβω δεν αντέχω πάνω απο 5-6 το πολλύ φορές, συνήθως βαριέμαι η ξενερώνω.

Ερωτας(καψούρα) και τάνες είναι πράγματα εξ'ορισμού ασυμβίβαστα.

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
Δύο φορές στην μπουρδελοκαριέρα μου υπήρξα τακτικός πελάτης της ίδιας τάνας.
Η πρώτη μου φερόταν πολλύ καλά και μου άρεσε αυτό που έκανε στο κρεβάτι.
Η δεύτερη μου θύμιζε έντονα μια γκόμενα που ποθούσα διακαώς αλλά ποτέ δεν την άγγιξα.
Και οι δύο από κάποια στιγμή και μετά ένοιωθαν άνετα μαζί μου και τα έδιναν όλα, μου έχουν μείνει αξέχαστες. Δεν τις χόρτασα ούτε βαρέθηκα ποτέ. Κάποτε τις έχασα ξαφνικά, μετά από 6 μηνες την μία και 1,5 έτος την άλλη.
Εκτός απο καλό σέξ υπήρχε και η ψευδαίσθηση της συντροφικότητας.
Ταυτόχρονα εννοείται πήγαινα και αλλού, δεν το μπορώ συνέχεια στην ίδια.

Οσες φορές έχω προσπαθήσει να το επαναλάβω δεν αντέχω πάνω απο 5-6 το πολλύ φορές, συνήθως βαριέμαι η ξενερώνω.

Ερωτας(καψούρα) και τάνες είναι πράγματα εξ'ορισμού ασυμβίβαστα.
πριν πολλα χρονια ναι πολι ταχτικος μερα παρα μερα για αρκετο καιρο εως που μια μερα....... απελαθηκε..... καλη της ωρα οπου και αν ειναι, αν ζη κτλ....

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
Πολύ ενδιαφέρον ψηφοφορία.  Εγώ δεν έχω απάντηση σε αυτό.  Υπάρχουν πουτάνες που μετά από μερικές φορές τις βαριέμαι και δεν τις ξαναπαίρνω και υπάρχουν και άλλες που όσες φορές και να τις πάρω καυλώνω το ίδιο.
Συνήθως όμως και η ίδια η πουτάνα αν την πάρεις πολλές φορές πέφτει η απόδοση της μιά και σε θεωρεί δεδομένο και δεν προσπαθεί το ίδιο...

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.951
Πόντοι
6.925
Το μέτρο χρειάζεται παντού.
Οι τακτικοί είναι βαρετοί και για τις κοπέλες και ειδικά οι "αγαπόύληδες"
Καλή τακτική είναι η επανάληψη να σταματά στις 8-10 καταθέσεις να ακολουθέί διάστημα αποχής και ξανά στην ίδια. Οταν σε ξαναδει θα υπάρχει αναθέρμανση ειδικά αν περνούσε ευχάριστα.

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Το μέτρο χρειάζεται παντού.
Οι τακτικοί είναι βαρετοί και για τις κοπέλες και ειδικά οι "αγαπόύληδες"
Καλή τακτική είναι η επανάληψη να σταματά στις 8-10 καταθέσεις να ακολουθέί διάστημα αποχής και ξανά στην ίδια. Οταν σε ξαναδει θα υπάρχει αναθέρμανση ειδικά αν περνούσε ευχάριστα.
περναει κανεις ευχαριστα στην δουλεια του?????????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom