Νέα

Τακτικοί πελάτες κάποιας πουτάνας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rigormortis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Χάνεται η θέρμη όταν γαμάς πολλές φορές την ίδια τάνα;

• Σταδιακά ναι

Ψήφοι: 41 55,4%
  • Όχι, καυλώνω το ίδιο

Ψήφοι: 33 44,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    74

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
παλια ημουν τακτικος της ντενιζας,της σονιας.Μετα τις βαρεθηκα,επηλθε κορεσμος.Περασαν αρκετες ακομη,αλλα μια για μενα ειναι και θα ειναι η καλυτερη πουτανα,η ΣΑΡΑ!τελος!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Να πω εγώ; Πληροφορίες για τις κοπέλες που επισκέφτεσαι συχνά. Δουλεύουν σε στούντιο, σε μπουρδέλο, έρχονται στο χώρο σου; Ποιες είναι και ποιοι οι λόγοι που σε ώθησαν να κολλήσεις με αυτές. Για να τις επισκέφτεσαι συχνά σημαίνει πως είναι αρκετά καλές οι υπηρεσίες που προσφέρουν. Οπότε πληροφόρησέ μας και εμάς για να τις έχουμε στο νου μας και να κάνουμε τσεκάρισμα στο μέλλον.
..

Πηγαινω συχνα στην Βικυ, στο Διδυμου 18α, την Ζανα στο Αγκυρας 18Α και την Αντριαννα στο Διδυμου 18Β
Δεν ειναι οτι εχω κολλησει, αλλα κανουν πολυ καλο ακαποτο τσιμπουκι -κατα την γνωμη μου -  και τελειωνεις και στο στομα αν θες.
Και οι 3 ειναι περιπτωσεις μπουρδελου.

Απο studio, πρωτη φορα πηγα χθες στην Παολα -Βριλησσου 55- και εμεινα πολυ ευχαριστημενος και θα ξαναπαω σιγουρα.
Εαν και την επομενη φορα ειναι εξ΄ισου καλη με βλεπω να κολλάω εκει....

Δεν εχω εμπειρια με κοπελες που ερχονται στον χωρο σου.

Ελπιζω να βοηθησα.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
δε λεω μετα απο 3-4 φορες ,αλλα μετα απο 10πχ φορες σιγουρα υπαρχει κορεσμος και παμε γι'αλλα  ;)

επισης μιλαω για καθαρη καυλα και οχι για καψουρα ,αν κατα τυχη συμβει το δευτερο (που σε ολους μας εχει συμβει) συνηθως ΔΕΝ ξαναπαω για δευτερη φορα [size=15pt]γιατι ειναι λιγο ψυχοφθορο[/size] ,εξαλλου στις πουτανες πας για να ΓΑΜΗΣΕΙΣ  ;)

1000% σωστος ο παιχτης

:rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
τελοσπαντων ,εγω παντα επιζητω τη διαφορετικοτητα ,ακομα και τις καβατζες μετα απο καποιο καιρο τις βαριεμαι,και ψαχνω αλλες να ειμαι τακτικος ,και μετα αλλες και παει λεγοντας...
ολα εχουν ενα οριο  ;)

blindz

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Κριτικές
22
Like
40
Πόντοι
6.765
Νομιζω πως την δουλια τους θελουν να κανουν και τιποτα παραπανω .
Αν θελουν γκομενο μπορουν να ψαξουν παραεξω γιαυτο και οσοι κολανε συνηθως περνουν ποδι !!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Μια φορα πριν απο αρκετα χρονια ειχα περασει τοσο καλα με μια κοπελα απο την Γεωργια, που ειχα φτασει στα προθυρα της καψουρας.Ηταν φοβερα καλη και τρυφερη μαζι μου και την σκεφτομουνα συνεχεια.

Οταν ξαναπηγα με προσγειωσε αποτομα στην πραγματικοτητα. Ηταν πολυ χειροτερη απο την πρωτη φορα.

Ευτυχως για μενα, γρηγορα καταλαβα οτι δεν πρεπει να αφηνουμε τα συναισθηματα μας ελευθερα με κοπελες της δουλειας.

Σιγουρα να τις σεβομαστε και να ειμαστε ευγενικοι μαζι τους (σε αυτες τουλαχιστον που το αξιζουν)
ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ. Το παραπανω ειναι επικυνδυνο.

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
Μια φορα πριν απο αρκετα χρονια ειχα περασει τοσο καλα με μια κοπελα απο την Γεωργια, που ειχα φτασει στα προθυρα της καψουρας.Ηταν φοβερα καλη και τρυφερη μαζι μου και την σκεφτομουνα συνεχεια.

Οταν ξαναπηγα με προσγειωσε αποτομα στην πραγματικοτητα. Ηταν πολυ χειροτερη απο την πρωτη φορα.

Ευτυχως για μενα, γρηγορα καταλαβα οτι δεν πρεπει να αφηνουμε τα συναισθηματα μας ελευθερα με κοπελες της δουλειας.

Σιγουρα να τις σεβομαστε και να ειμαστε ευγενικοι μαζι τους (σε αυτες τουλαχιστον που το αξιζουν)
πολυ σωστος.

alex_kf

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
61
Like
0
Πόντοι
676
Πιστεύω ότι βαριούνται τους αγαπούληδες. Ή αυτούς που θα νομίζουν ότι είναι γκομενά τους. Δεν νομίζω ένας τακτικός , καθαρός και νορμάλ πελάτης θα είναι ανεπιθύμητος μετά από κάποιες επισκέψεις. Γνώμη μου
Άσε που υπάρχουν πολλές που στη λένε αν κάνεις καιρό να τις δεις

Απόλυτα σωστό.

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

μεσα εισαι  ;)

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Μεταφερω εναν ορισμο για την πουτανοκαψουρα ,απο το slang.gr

Ο καψουρεμένος έρωτας πελάτη για πουτάνα. Καλύπτει βέβαια όλο το φάσμα των πληρωμένων σεξουαλικών δραστηριοτήτων, από μπορντέλο μέχρι στριπτητζάδικο, περνώντας από βιζιτούδες, κωλ-γκερλ, «τουρίστριες» κ.ο.κ.). Ο πουτανοκαψούρης εμφανίζει αποκλίνουσα συμπεριφορά σε σχέση με τους υπόλοιπους μπουρδελιάρηδες, καθώς εστιάζει σε μια πουτάνα, θεωρεί ότι έχει κάτι ιδιαίτερο μαζί της, ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία, κι ότι κι αυτή αισθάνεται κάτι γι' αυτόν, αλλά δεν το δείχνει περισσότερο επειδή δεν μπορεί να διαφέρει απ' τις άλλες κορασίδες.

Για τις ίδιες τις εργάτριες του σεξ ο πουτανοκαψούρης ενίοτε είναι θελκτικός, γιατί αποτελεί εύκολο χρήμα. Ή και γιατί όντως είναι ευχάριστη η συντροφιά του ή τις κάνει να αισθάνονται λιγότερο απάνθρωπα. Ενίοτε είναι ενοχλητικός και φορτικός για την επιμονή του και τις «αντιεπαγγελματικές» καταστάσεις που προκαλεί. Για τους λοιπούς μπουρδελιάρηδες, ο πουτανοκαψούρης αποτελεί persona non grata, γιατί καλομαθαίνει τις πουτάνες και χαλάει την πιάτσα. Τον αποκαλούνε σκωπτικώς και «αγαπούλη».

Ο όρος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρύτερα για άνδρα που αναπτύσσει σύμπλεγμα «Πυγμαλίωνα» (βλ. θεατρικό του G.B. Shaw) και θέλει να μορφώσει / διαπλάσει πνευματικά γυναίκα λαϊκής καταγωγής. Με ακόμη πιο ευρεία έννοια, ο όρος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιονδήποτε ρομαντικό επιμένει δονκιχωτικά να αποδίδει αξία σε καταστάσεις / θεσμούς/ ιδεολογίες, που δεν την έχουν αφ' εαυτών.

Οι πουτανοκαψούρηδες αποτελούν ένα ελάχιστο δείγμα του συνολικού μπουρδελιάρικου πληρώματος. Και εστιάζονται κυρίως σε πολύ νεαρές ηλικίες, λ.χ. εφήβους που έχουν χάσει μόλις την παρθενιά τους από πουτάνα, ή σε γέροντες, λ.χ. πορνόγερους που μια συγκεκριμένη επαγγελματίας είχε γι' αυτούς πιο ευεργετικά αποτελέσματα κι από το βιάγκρα. Οπότε μιλάμε για συνδυασμό πουτανοκαψούρας και γεροντοκαψούρας. Παραδόξως, ενώ οι πουτανοκαψούρηδες αποτελούν μια ισχνή μειοψηφία μεταξύ των μπουρδελιάρηδων, αποτελούν την πλειοψηφία στην λογοτεχνία, σινεμά και άλλες τέχνες. Πρβλ. Pretty Woman. Υπάρχει το στερεότυπο του γέρου πουτανοκαψούρη που πληρώνει μια όμορφη νέα μόνο για να κάθεται / ξαπλώνει δίπλα της χωρίς σεξ, βλ. λ.χ. το Οι Θλιμμένες Πουτάνες της Ζωής μου του Gabriel Garcia Marquez. Συναφές στερεότυπο είναι ο συγγραφέας που πληρώνει την πουτάνα όχι για σεξ, αλλά για να του διηγηθεί την ιστορία της ζωής της, από τη οποία μετά εμπνέεται για βιβλίο (μεταξύ μας, μελό).

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
παντα ειμαι τακτικος πελατης σε καποιες.Μερικες απο αυτες η σαρα,ντανιελα και τωρα μαρινα απο καρεα,η σονια απο λελας,η αλινα απο δροσοπουλου 95 και βουρβαχη,η ιζαμπελλα απο τριγγετα,η λιντα απο κων/λεως 94 και λελας,η αλεξανδρα απο φυλης 59 παλιοτερα,η αννα απο φυλης προ δεκαετιας και βαλε που ηταν τερμα στο τελος τη φυλης προς πατησια..στο αδιεξοδο..και αλλες που δε θυμαμαι τωρανες :think:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
παντα ειμαι τακτικος πελατης σε καποιες.Μερικες απο αυτες η σαρα,ντανιελα και τωρα μαρινα απο καρεα,η σονια απο λελας,η αλινα απο δροσοπουλου 95 και βουρβαχη,η ιζαμπελλα απο τριγγετα,η λιντα απο κων/λεως 94 και λελας,η αλεξανδρα απο φυλης 59 παλιοτερα,η αννα απο φυλης προ δεκαετιας και βαλε που ηταν τερμα στο τελος τη φυλης προς πατησια..στο αδιεξοδο..και αλλες που δε θυμαμαι τωρανες :think:
ξεχασες να πεις για τα τραβελάδικα που παγαίνεις..

The Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2006
Κριτικές
3
Like
197
Πόντοι
1
Συνάδερφοι,

Αν η κοπέλα σας κάνει τα κέφια (κέφι=προσωπικό για τον καθένα)και περνάτε καλά μαζί της καλά κάνετε και την τιμάτε με την παρουσία σας... Άλλωστε ο στόχος μας είναι  να περνάμε καλά.. (ασχέτως που σε ποσοστό 90% τρώμε γλάρο....)

Αυτό που δεν πρέπει να επιτρέψετε στους εαυτούς σας είναι να παρασυρθείτε και να νομίσετε ότι η κοπέλα σας βλέπει κάπως διαφορετικά... Αυτό συνάδερφοι δεν συμβαίνει ούτε για στατιστικούς λόγους... (βαριέμαι να το αναλύσω περισσότερο και είμαι σίγουρος ότι όχι μόνο έχει αναλυθεί κάπου εδώ μέσα αλλά είναι και αυταπόδεικτο για όλες τις κατηγορίες IQ) Αν την πατήσετε δεν θα γίνει τίποτα περισσότερο από το να  στεναχωρηθείτε και πιθανότατα να χάσετε και κάποια χρήματα...

Αλλά μην στεναχωριέστε ... Ούτε οι πρώτοι είσαστε ούτε και οι τελευταίοι....

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
878
Πόντοι
6.755
Μεταφερω εναν ορισμο για την πουτανοκαψουρα ,απο το slang.gr

Ο καψουρεμένος έρωτας πελάτη για πουτάνα. Καλύπτει βέβαια όλο το φάσμα των πληρωμένων σεξουαλικών δραστηριοτήτων, από μπορντέλο μέχρι στριπτητζάδικο, περνώντας από βιζιτούδες, κωλ-γκερλ, «τουρίστριες» κ.ο.κ.). Ο πουτανοκαψούρης εμφανίζει αποκλίνουσα συμπεριφορά σε σχέση με τους υπόλοιπους μπουρδελιάρηδες, καθώς εστιάζει σε μια πουτάνα, θεωρεί ότι έχει κάτι ιδιαίτερο μαζί της, ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία, κι ότι κι αυτή αισθάνεται κάτι γι' αυτόν, αλλά δεν το δείχνει περισσότερο επειδή δεν μπορεί να διαφέρει απ' τις άλλες κορασίδες.

Για τις ίδιες τις εργάτριες του σεξ ο πουτανοκαψούρης ενίοτε είναι θελκτικός, γιατί αποτελεί εύκολο χρήμα. Ή και γιατί όντως είναι ευχάριστη η συντροφιά του ή τις κάνει να αισθάνονται λιγότερο απάνθρωπα. Ενίοτε είναι ενοχλητικός και φορτικός για την επιμονή του και τις «αντιεπαγγελματικές» καταστάσεις που προκαλεί. Για τους λοιπούς μπουρδελιάρηδες, ο πουτανοκαψούρης αποτελεί persona non grata, γιατί καλομαθαίνει τις πουτάνες και χαλάει την πιάτσα. Τον αποκαλούνε σκωπτικώς και «αγαπούλη».

Ο όρος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρύτερα για άνδρα που αναπτύσσει σύμπλεγμα «Πυγμαλίωνα» (βλ. θεατρικό του G.B. Shaw) και θέλει να μορφώσει / διαπλάσει πνευματικά γυναίκα λαϊκής καταγωγής. Με ακόμη πιο ευρεία έννοια, ο όρος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιονδήποτε ρομαντικό επιμένει δονκιχωτικά να αποδίδει αξία σε καταστάσεις / θεσμούς/ ιδεολογίες, που δεν την έχουν αφ' εαυτών.

Οι πουτανοκαψούρηδες αποτελούν ένα ελάχιστο δείγμα του συνολικού μπουρδελιάρικου πληρώματος. Και εστιάζονται κυρίως σε πολύ νεαρές ηλικίες, λ.χ. εφήβους που έχουν χάσει μόλις την παρθενιά τους από πουτάνα, ή σε γέροντες, λ.χ. πορνόγερους που μια συγκεκριμένη επαγγελματίας είχε γι' αυτούς πιο ευεργετικά αποτελέσματα κι από το βιάγκρα. Οπότε μιλάμε για συνδυασμό πουτανοκαψούρας και γεροντοκαψούρας. Παραδόξως, ενώ οι πουτανοκαψούρηδες αποτελούν μια ισχνή μειοψηφία μεταξύ των μπουρδελιάρηδων, αποτελούν την πλειοψηφία στην λογοτεχνία, σινεμά και άλλες τέχνες. Πρβλ. Pretty Woman. Υπάρχει το στερεότυπο του γέρου πουτανοκαψούρη που πληρώνει μια όμορφη νέα μόνο για να κάθεται / ξαπλώνει δίπλα της χωρίς σεξ, βλ. λ.χ. το Οι Θλιμμένες Πουτάνες της Ζωής μου του Gabriel Garcia Marquez. Συναφές στερεότυπο είναι ο συγγραφέας που πληρώνει την πουτάνα όχι για σεξ, αλλά για να του διηγηθεί την ιστορία της ζωής της, από τη οποία μετά εμπνέεται για βιβλίο (μεταξύ μας, μελό).
Εγραψες

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
Εμένα μια, μου έκανε το 69 χωρίς να το πληρώνω. Πλήρωνα το απλό πρόγραμμα

Και μένα μου έχει συμβεί αυτό 3-4 φορές (εννοώ με 3-4 τάνες που πήγαινα συχνα) ... Νομίζω ότι είναι κάτι σαν δωράκι για τις επαναλαμβανόμενες φορές και για την οικειότητα που δημιουργείται...

Οι περισσότερες κάνουν δώρο το 69 αλλά τώρα πρόσφατα μου τυχε και μια που μετά από 3-4 επισκέψεις άρχισε να μου προσφέρει και ακάποτο τσιμπούκι...

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Κι εμένα μου συνέβη πριν πολλά χρόνια αλλά το κοψα λόγω προβλημάτων...

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
και εγώ είμαι τακτικός πελάτης σε μερικές κοπέλες. Μου αρέσει να ξέρω οτι η κοπέλα είναι εγγύηση στο δωμάτιο, οτι με ξέρει, ξέρει τι μου αρέσει στο κρεββάτι και οτι αναγνωρίζοντας με θα με περιποιηθεί περισσότερο. Φυσικά δεν περιμένω να εννοεί ο,τι λέει (πιστευω οτι τα ίδια ή παρόμοια λέει σε όλους) αλλα αναγνωρίζω οτι είναι καλή επαγγελματίας και φιλότιμη. Και φυσικά περιμένω οτι κάποια στιγμή θα σταματίσει.

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
παλιά της λίντας στο καρέα

kamarianosg

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Εγώ για 1-2 χρόνια ήμουνα τακτικος πελάτης μιας τάνας και με τα 50 ευρώ που έδινα μου έκανε δωρεάν OWO και anal.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom